Recenze Citroën BX 19 TZD
“Auto, které přeběhlo dobu.”

Autor recenze: Pavel (20 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1905 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:288 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6,1 l/100 km Vloženo: 24. 7. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po koupě toho auta jsem měl pouze menší poruchy a to díky stáří automobilu a opotřebením materiálu. Jako první byla kontrola hydrauliky, je to velice spolehlivější systém než obyčejné odpružení, škoda je, že na to přišli ostatní automobilky až niní :).

Další věcí byla výměna ložiska u předního kola, které začalo chrastit, ale po najetí 290 000 kilometrů se není čemu divit. Výměna byla rychlá a levná, u benzínových motorů nemám žadné zkušenosti s poruchami, ale co se týče u dieslových motorů bez poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Toto auto si nemohu vynachválit. Bezkonkurenčně nejlepší auto, co kdy bylo vyrobeno. V té době, kdy vzniklo určitě nebylo lepší auto, a i nyní je schopné konkurovat novějším automobilům.

Všem doporučuji, ale každý by si měl ve svém zájmu přesně zjistit od koho toto auto kupuje a v jakém je stavu, protože pokud se dřívější majitel tomuto autu moc nevěnoval, musí očekávat nějaké poruchy.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Citroën BX

Vložit komentář