Recenze Citroën Berlingo 1,6 16V
“Spolehlivý praktický doporučuji.”

Autor recenze: Michal (36 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:1,616V Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:52 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8,0 l/100 km Vloženo: 14. 2. 2008

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Combo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Berlingo používám v podnikání skoro dva roky a za tu dobu nemělo žádnou závadu.Považuji ho za velice spolehlivé a praktické auto.

Brzdy jsou dobré a učinné,,jízdní vlastnosti odpovídají rodinnému vozidlu a cenové kategorii.

Dobrý poměr mezi užitnou hodnotou a cenou.Výbava typu Leader je pro běžného uživatele dostačující klimatizace elektrická okna centrální zamykání.Zklamalo mě že k vozidlu je dodáván pouze jeden klíč s dálkovým ovladačem druhý klíč je obyčejný.

Takže pokud jste si připlatili za dálkově ovladané centrální zamykání vaše manželka ho mít nebude/pokud používá svuj klíč./


Hodnocení a zkušenosti s autem

Motor 1,6 16V v nižších otáčkách nemá výkon,jinak dostačující spotřeba 7-9l/100km.Interier praktický ,praktické odkládací schránky vozidlo by mohlo mít delší zavazadlový prostor a větší užitečnou nosnost.Berlingo má robusní přední část karoserie zadní část vozu je nepřirozeně useknutá.

Trochu nepraktický je eco mod vozidla kdy při stojícím vozidle po patnácti minutách přestne hrát radio a zhasne interierové osvětlení takže pokud chcete na rybách poslochat rádio vemte si s sebou trazistorák.Pro přístup do zavazadlového prostoru doporučuji zvolit dělené zadní dveře.

Berlingo doporučuji pro práci cestování sport a rodinu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Citroën Berlingo

Vložit komentář

berlingo

V práci som dostal nové Berlingo,v predaji bol tento model od citroenu asi rok.Za 22mesiacov som najazdil 60 000km.Absolútne žiadny problém,len bežné servisné prehliadky.Firma kde som auto nafasoval sa rozpadla,ale auto drží dodnes.Voz sa predal,stále jazdí.Akurát pôvodná červená farba za 10 rokov existencie vozidla príšerne vybledla. Teraz mám doma Peugeot partner s identickým motorom(1/9d)a výbavou.Voz som kupoval jazdený,pár vecí som musel na aute robiť.A to:stabilizátori vpredu,zadnú napravu,vysedený sedák vodiča,prečalúnenie prepážky medzi motorom a kabínou a často mením žiarovky v prístrojovke a ovládačoch kúrenia.Aj tak som s vozom spokojní a môj nový voz bude určite zas francúzik.

29.03.2009 | 20:43:35 | parolla Reagovat