Recenze Dacia Logan Dacia Logan
“nelituji, dobrá volba.”

Autor recenze: Milan (42 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2005 Typ motoru:1.600 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:83 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 6,8 l/100 km Vloženo: 8. 3. 2009

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Xantia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vozidlo mám 3 a půl roku. V loňském roku jsem byl nucen vyměnit akumulátor, ale není se čemu divit 40ah. je přeci jen málo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Logan je opravdu dobrá volba. Každý si to uvědomí třeba až déle. Je pohodlný, má slušnou spotřebu, nesjíždí pneu a brzdové destičky jsem měnil až po 60 tis. km. Na čem by měli konstrukteři zapracovat, tak to na odhlučnění vozidla. Rád bych koupil jako další vozidlo opět Logana, líbí se mi po faceliftu, ale musel by to být 1,6 16v 105PS. Ale bohužel jsem nepochodil, importer tvrdí, že není v nabídce. Tohle nechápu. Vyrábějí ho, do SRN se dováží, byl by cca o 10tis. dražší jak 1, 6MPI. V čem je problém ho objednat? Je importér tak neschopný? V roce 2007 se do ČR ještě dovážel. Přeci jen jezdím dost i delší cesty po dálnici a bral bych silnější motor. Musím jen doufat, že dostanou rozum a začnou ho opět dovážet.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Dacia Logan

Vložit komentář