Recenze Daewoo Nexia
“Spolehlivé auto s pěkným designem a za příznivou cenu :)”

Autor recenze: milosh ,
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1.5 benzín Stav km při koupi:56 000 km Stav km nyní:81 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 - 13 l/100 km Vloženo: 31. 10. 2003

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

S autem jsem zatím žádné problémy neměl ...


Hodnocení a zkušenosti s autem

Koupil jsem jí z Německa, kde jí prodali jen kvůli tomu, že měla naražený přední nárazník. Můj kamarád ji přivezl a za poměrně levný peníz mi jí prodal. Původně jsem chtěl vozidlo z české stáje-Felicii :), ale ta zrovna nebyla "na skladě" a já už chtěl jezdit, tak jsem nepohrdl, i když jde o "Koreu" a po krátkém rozvažování PRO a PROTI vůz zakoupil.

Sice mě od nákupu pár známých odrazovalo, ale NEXIA vypadala zachovale - r.v. 1997 a měla najeto pouhých 56000km, takže jsem zaplatil a jelo se :o)
Nyní jsem rád, že jsem, si tu Felicii nekoupil, protože zavazadlový prostor NEXIE, i když 3-dvéřový, se s kufrem Felicie vůbec nedá srovnávat. Za rok a pul, co auto vlastnim, jsem najel 25000km a zatim bez problemu. Pokud uvazujete o nexii, muzete nejdriv navstivit nas Czech NEXIA Club a tam probrat klady a zapory tohoto modelu. http://NEXIA.JINAK.CZ

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Daewoo Nexia

Vložit komentář

Sama nexxii nemám, ale co ji má kámoš, tak si to nemůžeme vynachválit. jenom jsme dodělávali brzdy. Ale autí fakt super. používáme teda hatchback víceméně jako dodávku s tím že zadní sedačky slouží spolu s kufrem k přepravě psů a jinak po vylouxování a malých úpravách je z toho zase velmi pěkný autí do města i nepohody.
Mafinexx

03.12.2004 | 14:29:54 | mafinexx Reagovat