Autorecenze Fiat 500 1,2 benzín - Absolútna spokojnosť a radosť z jazdy. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Fiat 500
 
 

Recenze Fiat 500 1,2 Lounge
“Absolútna spokojnosť a radosť z jazdy.”

Autor recenze: Marco (29 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2008 Typ motoru:1,2 benzín Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:6 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 18. 9. 2008

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: BMW 316 E36 E39 520i,E34 520i kangoo Renault 5

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vozidlo mám od mája, kupoval som ho ako nové a nemám s ním žiadny problém. Iba niekoľko krát mi preblikával tachometer, mám na mysli počet najazdených kilometrov, odstránené v autorizovanom servise za 5min. Odôvodnenie: Komunikácia medzi počítačom a blue and me, riešené resetom. Inak nič.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to fantastické, štýlové auto hlavne do mesta. Mal som veľa áut aj uno, punto 1,2SX 1996, Punto 1,2 Class 2003 a iné francúzske a nemecké podľa niektorých fantastické autá. Nikdy sa mi nestalo aby ma niekedy niekde nechalo talianske auto.

Netrvrdím ,že talianske autá sú naj na svete, ale mám k nim pozitívny vzťah pretože sú nenáročné na prevádzku, pohodlné, spoľahlivé a majú nízke prevádzkové náklady. Na mojej 500. som za 4mesiace najazdil 6000KM a som absolútne spokojný. Spotreba v preplnenej mestskej premávke so zapnutou klímou 6,3litra je myslím super. Vonku sa bez väčších problémov dá dostať pod 5litov . Motor 1,2 69PS považujem pre toto auto postačujúci.

Z 0 na 100 km/h za 12,9 sekundy nieje vôbec zlé. Veľmi príjemné je aj odhlučnenie a nerobí mu problém ani diaľnica a predbiehanie. Samozrejme v dlhých tiahlych kopcoch mu výkon chýba, ale to je daň za nízkoobjemový benzínový motor. Najviac ma však teší tá neuveriteľná obratnosť a jednoduché parkovanie. Ešte viac potešiteľná je pozornosť ľudí ktorú toto auto priťahuje ako magnet. Každý sa usmieva a obdivuje ,vyvoláva v ľuďoch iba pozitívne emócie.

Ten kto si to nevyskúša neverí. Je to fakt niečo neskutočné čo dokážé z ľudí urobiť jedno talianske reinkarnované autíčko. A čo sa týka kvality a spracovania tiež nemám najmenšie výčitky. Výbava je mimoriadna obsažná napr. hadsfree bluetooth, 7 airbagov, rádio s MP3 a prípojkou USB, samozrejme klíma , plná elektika, CITY, ABS, hmlovky a pod.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat 500

Vložit komentář

Co tu hejtujete :)

Maj BMW a kup si aj Fiat 500 ked sa ti to paci ) ja som to tak urobil.

13.04.2018 | 01:37:12 | Fiat 500  | 195.91.17.* Reagovat

Se dívám že Český národ se nezapře...a z 90% jde všem stále o praktičnost,velký kufr,spotřebu apod.
Taky si uvědomte že jsou lidi,co mají auta rádi na základě designu,motorizaci a auta proti většině trochu výstřední.
Když to vezmu,tak s malých aut se mě líbí nejvíc co se ted vyrábí.
Je to auto co má osobnost a charakter,a to se hold někomu líbí více,jako spotřeba do 5L,velký kufr a podobné nesmysly.
Když budu chtít,velký kufr koupím si větší auto,když chci menší spotřebu zaměřím se na to.očividně člověk co koupí tohle auto,takové priority nemá.A proto je snad něco špatně???
Nejsem zase tak starej.abych něco mohl porovnávat.Ale strach z něčeho nového,jiného a výstředního ,tady ještě spousta lidí nepřekousla.
Je to prostě pěkné po stránce motoru živé auto, se kterým může být jízda zábava.Tak přeji majiteli spoustu štastných kilometrů bez nehod..:))

01.10.2012 | 12:04:15 | Luke20  | 94.112.57.* Reagovat

Za 300 000???

Nie, vazne, kto s mozgom si take auto kupi za 300 000kč/12 000€??
Zatial nemam auto, lebo na to nemam ani vek, ale za 12000 sa daju zohnat ovela rychlejsie, , spolahlivejsie, komfortnejsie, bezpecnejsie a mozno aj krajsie auta. Ak sa vam tam nieco dosere, tak vam usmevy okoloiducich nepomozu ). Oproti napr. jazdenemu BMW 325 je to nebezpecna motokara.

30.09.2012 | 19:05:49 | Sebi  | 85.248.5.* Reagovat

RE: Za 300 000???

...:)"nebezpečná motokára...",si zabil mladý človek.

Ale toto auto je naozaj kus nádherného dizajnu a tak, ako netreba riešiť načo je komu DIESLOVE Porsche,čo je teda riadna hlúposť... a za tie peniaze ešte väčší úlet ako F 500..:), ale motokára,to asi ťažko.

Tá 325 je predsa len iná liga,aj po 10 rokoch...

30.09.2012 | 20:30:11 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: Za 300 000???

"nebezpecnou motokarou" kvoli tomuto: m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=CZ#/watch?v=58zqJCtUjSI Proste fyzika nepusti.
Este by som chcel dodat ze som nechcel urazit autora ani auto samotne len nechapem preco autor presiel z BMW na Fiat...

01.10.2012 | 00:57:19 | Sebi  | 85.248.5.* Reagovat

RE: Za 300 000???

To tak u malých aut většinou bývá..bylo a bude to je fyzika máš pravdu.
Jen teda nevím proč rovnáš BMW a malý Fiat dvě neporovnatelné auta.
Jinak BMW mám rád,ale jsou i hezčí,zábavnější a lepší auta.

01.10.2012 | 11:46:42 | Luke20  | 94.112.57.* Reagovat

RE: Za 300 000???


Informace od autora recenze
Předchozí auto:
BMW 316 E36
E39 520i,E34 520i

Pre toto

01.10.2012 | 17:23:03 | Sebi  | 85.248.5.* Reagovat

RE: Za 300 000???

protože jezdit po městě s BMW je o zuby, prdel a hlavně evidentně nevíš, jak se v takovém terénu pohybuje s vozy co mají předek dlouhý 2/3 celého vozu!!! užij si to... právě proto, když má člověk takové vozy jako BMW si pořídí něco s čím může jezdit tam, kde to s takovým autem nedává vůbec žádný smysl.

21.05.2013 | 17:10:31 | Kuban  | 93.153.124.* Reagovat

RE: Za 300 000???

Myslím že fiat 500 Abarth ss se 160 k by té tvé pixle bmw 325 nakopal prdel kdy by si vzpomněl!!! Tak vychladni.

25.02.2018 | 15:49:03 | TT  | 89.24.49.* Reagovat

Prvy krat som si nieco taketo čitala a mozem povedat ze som prekvapena co ti ludia su schopny riesit. Mam fiat500 a mozem povedat ze je super a ludia podla ktorych je to draha blbost na to auto skratka nemaju si myslim naco je kazdemu velke auto? Ja som sama chodim do skoly a to auto mi maximalne vyhovuje:) Je s nim sranda:)

24.10.2011 | 21:54:05 | Dominika  | 95.105.155.* Reagovat

RE: Mila Dominika, je super, že máš pekné autíčko, nech Ti slúži, zaiste Ti aj pristane.

Ale ak už budeš v škole, tak sa aj uč, v množnom čísle sú ľudia schopnÍ, jedinec: schopnÝ.

Nejde mi o vyrývanie, ale ak sa pochváliš, že do školy autom a takéto zakladné veci nevieš, neviem, neviem..:)), neuraz sa.

24.10.2011 | 22:39:39 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

For Marco

Sorry, že som to nenapísal už predtým, ale dosť by ma zaujímalo prečo si z Baworákov prešiel na Fiat 500 :-P. Potreboval si výhradne mestské auto, alebo prečo ?? Nechcem Ťa spovedať, ja len tak pre zaujímavosť. Vďaka.

22.05.2010 | 17:29:23 | Matúš Reagovat

a este nieco pre toho chudaka co nazval 500 chrchlom...ake auto o 2triedy vyssie by si si kupil???nove...ZA 10000eur?ja osobne mam vw ale v zivote si nedovolim nadavat na druhe auta.9 z 10 sa fiat 500 paci.viem o autach dost. a viem ako dopadol fiat 5OO v testoch-velmi dobre...ked si chudak a nula tak chod k psychol.a tam sa vyrozpravaj.ale vlastne ty za to nemozes...

09.03.2010 | 01:03:14 |  Reagovat

okk

velmi pekne stylove auto s vynikajucou kvalitou spracovania...to nehovorim len ja.motor je tam celkom dost vykonny na svoj objem.na semaforoch maju co robit aj vykonnejsie auta...mimo obce,mesta je to ale inak....ale kto si ho kupuje na poulicne preteky...nie??
a ti chudaci co sa ti smeju ti len zavidia.maju akurat ho..alebo staru sierru,mb,faforit... aj to na uver,alebo vymenou za jawu 250...a robia sa doleziti...fiat 5OO je ikona a urcite by som ho kupil..je trosku drahy ale kolko stoji smart?toyota IQ?takze ok.

09.03.2010 | 00:33:32 |  Reagovat

RE: okk

bohatí lidé kupují věci praktické, až pak se zaměřují na luxus.... Socky si snaží dopřát hned ten luxus, proto nechápou, že si někdo s BMW 5té řady koupí navíc praktické malé auto.

21.05.2013 | 17:14:25 | Kuban  | 93.153.124.* Reagovat

No, to bych měl co závidět! Chrchlu ve které tlačí palubka do nohy (debilita), nákupní tašku s motorem ze sekačky na trávu za dobrých 300 000 ? To bych musel bejt uplnej DEBIL, abych vyhodil takovou pálku za prdítko, které je k ničemu. Za ty prachy bych měl auto o třídu nebo dvě větší. Možná, kdybych byl teplouš, tak bych si to joštomiloučké pidiautíško toupil..............

03.03.2010 | 20:43:53 |  Reagovat

Takové poloauto za maxicenu si může koupit jenom debil. Nebo buzerant.

03.03.2010 | 18:25:57 |  Reagovat

For Marco

Kľud, nenechaj sa vytočiť. Čo tým dosiahneš ? Maximálne tak zvýšenie krvného tlaku. Ak by mne osobne nadával Anonym do sraľov, tak by som to ani neriešil. Cez net dokáže machrovať kdejaká sračka s obvodom bicepsu 13 cm a 47 cm hrudníkom. Pri osobnom stretnutí by sa 99% z nich do...alo od strachu, vlastná skúsenosť :-P.

03.03.2010 | 15:48:28 | Matúš Reagovat

Za ty prachy.....

...možná tak pro blondýnu, nebo napomádovaného mládence s plnou šrajtoflí....

03.03.2010 | 15:11:51 | Honza Reagovat

To: Marco: Život ma naučil, že je oveľa lepšie, ak Ti závidia

a nadávajú, ako ľutujú... .
P.S. Aj ja som sa párkrát "vytočil" do biela, ale keď som pochopil, že to nie je môj problém, niečia ľudská hlúposť, odvtedy spávam lepšie..., nie vždy je dobré reagovať s penou na ústach...:)) ale 500 naozaj pekné autíčko.....:)). To je fakt.

03.03.2010 | 13:12:55 | ľuboš Reagovat

pre lubosa

Je mi jasne , ze kazdy z nas ma iny nazor a nikoho nepresviedcam o tom , ze moj je najlepsi na svete. Akurat mi neskutocne vadi ,ale to nieje tvoj pripad, ked ma niekto uraza, nadava mi do sracek..... Jednoducho sa nad takymito ludmi povzniest nechcem ani sa to neda. Tebe by sa to ako pacilo byt na mojom mieste. Keby ta tu nejaky ...... urazaju? Tolko k tejto teme, nabuduce keby viem kaslem na to a nenapisem nic, ziadnu recenziu.

03.03.2010 | 12:11:09 | marco Reagovat

Á, vďaka. Nevedel som.

A nestačilo napísať tie km a my všetci by sme sklapli huby...? .
Nech jazdí. Neskutočne sa mi páči, len tá noha mi zavadzia. Je krajšie ako W Beetle.
A nabudúce sa treba povzniesť.

03.03.2010 | 10:58:52 | ľuboš Reagovat

hlavne ze mas rozum, na co ti je noha,mam uz na nej 56000km, je rok 2010... a problemy mam len s j.bnutymi ludmi....

03.03.2010 | 09:13:15 | marco Reagovat

Fiatka je naozaj nádherná, akurát

by som musel byť bez nôh, aspoň pravej.. . .
P.S. To: Marco: Jáááj, či som sa nasmial...:)) Ty si ale "TOLERANTNÝ ČLOVEK...:))".
Vždy som mal pocit, že autá - netuctovky si vyberajú ľudia NAD VECOU, veľkorysí, povznesene mávnuci rukou nad somarinami všedného dňa... Veď Ťa Anonym ani poriadne neurazil.... A mal pravdu, až budeš mať aspoň 60.000 km, tak potom sa uvidí ako je spoľahlivé...
No, mýlil som sa. Dnes má peniaze hocikto...
Nie je pre Teba škoda Fiatky?

03.03.2010 | 02:57:12 | ľuboš Reagovat

upozornenie

Este som zabudol, ze tato webova stranka sa nazyva AUTORECENZIE . Pisu sa sem skusenosti majitelov s konkretnymi autami, su urcene pre tych ktori uvazuju o kupe daneho vozidla. To len pre tych jednoduchsich anonymov. Poprosim Vase komplexy a ine telesne, pripadne dusevne frustracie si rieste na inych web strankach k tomu urcenych.

02.03.2010 | 22:17:16 | marco Reagovat

pre anonyma

co mas za problem ty impotentny primitiv, koho ty urazas, ty nula. na com sa vozis na tatkovej skode 105? ty chudak s malou cikulou. ked budes mat 400000sk tak sa ozvi ty vandrak upoteny. ale to ako kolotocar v sony mat nikdy nebudes. sa p.jeb. a buzerant si asi ty ale mne to nevadi, som tolerantny clovek ,ale vadia mi primitivi ako si ty. ja na tvojom mieste by som sa obesil hned pri porode na pupocnej snore. jaka sranda je tu s tebou ty zavistlivy debilcek.

02.03.2010 | 21:30:43 | marco Reagovat

anonym 19:24

A co tam měl podle tebe napsat, když se mu to dosud nesere?

02.03.2010 | 19:39:11 | marne Reagovat

Marco

Nic si z toho nedělej, typická ukázka přiblblosti a zakomplexovanosti zbabělých anonymů...

02.03.2010 | 19:36:34 | marne Reagovat

Bravo, najeto 6000 km a spolehlivost 10/10 !! Prober se, nešťastný majiteli. Až budeš mít 60 000 bez jediné závady, pak mluv o spolehlivosti.

02.03.2010 | 19:24:52 |  Reagovat

Dyť ten interiér je hnusnej! Tolik holýho plechu, a ten tachometr, to je hnus!!! Palubka z holýho plechu, to jsem nežral! Možná před padesáti lety, to ale nic lepšího neuměli. Jó, to má bejt imidž? Tak škoda, že to nemá hliníkový kličky na okna a kola 125x12 !! To by bylo imidžový.

02.03.2010 | 19:21:22 |  Reagovat

Bylo by docela hezký, kdyby nevypadalo jako šlapací :-))

02.03.2010 | 19:18:42 |  Reagovat

Keby sa každý staral o seba, neboli by autorecenze. Aby si se neposral, ty sralo, vychvalovat takovou italskou (cikánskou) malou předraženou sračku, stojí to jako by to bylo auto a je to jen nákupní taška pro ženský a pro buzeranty.

02.03.2010 | 19:17:41 |  Reagovat

Boze tolko reakcii na fiatku, tym co sa nepaci, alebo maju vyhrady, je to ich vec a ich problem. Mna to vobec nezaujima, rieste si svoje komplexy na tych vasich embeckach alebo inych fasistickych vozoch, vase poznamky si nachajte pre seba. Recenzia je tu pre tych, co o takomto aute uvazuje a hlada skusenosti majitelov. K tomu ucelu bola aj tato stranka. Pisem azda ja ze jaky ste borci ze mate neviem aky voz. Vobec ma to neinteresuje. Aky by bol svet pekny , keby sa stara kazdy o seba....

02.03.2010 | 19:07:01 | marco Reagovat

Je moc drahý a za ty peníze nenabízí nic než jakési pochybné image. Pochybné proto, že původní fiat 500 byl žebráček, náhrada motocyklu a nikdo by si o něj ani kolo neopřel. Byl pro ty nejchudší masy lidí. A najednou prý image! Naprostý souhlas s anonymem 16:11. Honit jakési image v napodobenině žebráka je velice podivné. Ale nic proti tomu, že je hezké. Ovšem až bude stát max. 215 000.

24.02.2010 | 22:30:51 |  Reagovat

Máš úžasný autíčko, které mě ůplně dostalo. Řídil jsem motor 1,4 16V a paráda! Je krásný a stylový a do města se hodí výborně. Přeju spoustu příjemných kilometrů.

15.11.2009 | 13:21:52 |  Reagovat

Honzovi

Nový brouk je největší nesmysl, co jezdí po silnici. Zvenku velký, uvnitř malý, interiér nepoužitelný, o kufru nemluvě. A to vše za tak nechutný prachy, že je to vlastně pravý opak toho, co Hitler chtěl: Levné a universální vozidlo pro každého. Toto je drahé a k ničemu a jen pro blázny.

27.07.2009 | 17:30:11 |  Reagovat

Předražené a to notně - tak to je definice Škodárny, ne?

27.07.2009 | 17:18:45 |  Reagovat

Souhlasím s tím, že je předražené, a to notně! Nenabízí nic víc než třeba Aygo, ale je téměř 2x dražší. A to je na pováženou. Holt, chceš být stylový, tak zaplať.

27.07.2009 | 16:11:39 |  Reagovat

s honzou nesouhlasím bezpečné je podivej se na youtube videa z crash testu a hodnocení jinak toto auto mám motor 1,4 a ve sportu spokojenost

27.07.2009 | 15:49:05 | kuba Reagovat

take s nim jezdim

jezdim take s fiatem 500. rv.08. motor 1.2. je to paradni svezeni,ale to s tim problikavanim najetych km mam take.jinak spotreba kolem 5litru, 50% mesto a 50% mimo. akorat co mi vadi, je nepresne razeni,jinak je to krasne a paradni auto.preji hodne stastnych kilometru

16.10.2008 | 22:40:06 | dulek Reagovat

Vynikající?!? Malé, nebezpečné a hlavně předražené, něco jako nový brouk.

24.09.2008 | 07:35:43 | Honza Reagovat

Gratuluji

Vynikajici vozitko, gratuluji Vam k vyberu. At slouzi a hlavne at vydrzi!

22.09.2008 | 19:49:21 | Filip Z Reagovat