Recenze Fiat Bravo 1,6 16 V
“Zajímavé auto za skvělé peníze. ”

Autor recenze: Myšák (27 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1,6 16V Stav km při koupi:68 000 km Stav km nyní:74 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 6. 11. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Fiesta

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ano: problémy s klimatizací, které však byly způsobeny předchozí havárií a následnou neodbornou opravou.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Velmi pěkné, pohodné, dobře ovladatelné auto s výborným motorem a dobrým podvozkem. Motor 1,6 16V byl fakt užasný: skvěle elastický, tichý, dynamický ... Fakt dobrý.

Kus, který jsem měl já, měl za sebou, bohužel, asi těžší havárií a projevovalo se na něm dost much z důvodu pravděpodobně neodborné opravy. Ale když tohle odmyslím, tak auto samo o sobě bylo opravdu skvělé.

Trošku problém byly vadnoucí brzdy, projevující se hlavně v dálničním provozu. A také by se dalo říct, že docela chyběla 6-ka.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Bravo

Vložit komentář

HGT

Zravim no mam mareu 1,6 super sevsim souhlasim motor tichy krasne jede.Tchan ma bravo 1,6 motor to same jen svyznejsi diky vaze auta.Ve bravu HGT jsem jis jel jede velmy krasne a vtom co jsem mel moznost jet bylo 113kw novjejsi verze, svezeni super.O dilenskem spracovani tu jis bylo napsano mnoho muze to byt lepsi ale nato ze je to fiat si myslim ze je to vyborne.Jinac veskera srovnani delam s moji byvalou octaviji 1,6 renoltem clio Wiliems a mym nynejsim potesenim fiatem coupe 2,0 20VT s upravou na 315PS cos z pomeru svyznosti je nekde jinde ovsem pokulhava v zatackach a proste v riditelnosti.Clovjek musi vjedet co muze kdy cekat a jak do ktere zatacky najet pokud zni chce ve zdravy vyjet.

12.02.2010 | 21:47:01 |  Reagovat