Recenze Fiat Stilo 1,6 MW
“Hodnotit budu až po vypršení dvouleté záruky.”

Autor recenze: janak (40 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1,6/benzin Stav km při koupi:70 km Stav km nyní:20 900 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6,9 l/100 km Vloženo: 1. 3. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Po zhruba půl roce provozu skřípání v levé přední části vozu. Na vině byl špatně zabudovaný přední reflektor, který na výmolech třel o plech kapoty. Už od koupě vozu se pravidelně objevuje chybné hlášení palubního počítače při nastartování - porucha ABS a EBD. Zadní dveře jdou ztuha otevřít, v servisu slíbili výměnu uchycení. Nejsem puntičkář, ale vůz stál přes 1/2 milionu, takže.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je prostorné, pohodlné, ale.... Osobně si myslím, že má dost hlučné palivové čerpadlo (umístěné pod pravým zadním sedadlem). Při nastartování studeného motoru se ozývá velmi hlučný, nepříjemný, zvonivý zvuk (klepání). V manuálu se sice tvrdí, že je to normální ( a trvající pouze několik vteřin), nicméně trvá to podstatně déle a auto po tu dobu - dle mého soudu - postrádá patřičný výkon.

Jízdní vlastnosti jsou solidní, udržet spotřebu v rozumných mezích však vyžaduje hodně soustředění. Po zhruba 20 000 ujetých km jsem při výměně pneumatik na zimní zjistil, že přední pneumatiky jsou obě stejnoměrně sjeté a to dosti silně.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Stilo

Vložit komentář