Recenze Ford Cougar
“Perfektní.”

Autor recenze: Dušan (49 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:2544 V6 Stav km při koupi:74 600 km Stav km nyní:77 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 9,2 l/100 km Vloženo: 24. 10. 2006

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Chrysler Stratus

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při koupi vozu tekl olej z víka motoru.

Toto se opravilo a jinak OK, zatím bez poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Za ty peníze co jsem ho koupil je úplně super auto. Má 170 koní jezdí perfektně, krásně drží v zatáčkách a je v plný výbavě.

Digitální klimatizace, sedačky v kůži. el. nastavitelné sedadlo řidiče, vyhřívaná zrcátka, palubní počítač atd. Kufr má ojem asi 400l. Spotřeba se pohybuje kolem 9,2 l/100 km. což u toho obsahu je v normě. Je to nádherný vůz, za kterým se každý otočí.

Opravdu moc super.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Cougar

Vložit komentář

240 koní?

zvýšení o 70 koní u atmosferického motoru bez turba vyžaduje hodně úprav. Pokud je to ještě po tak dlouhé době aktuální můžeš sem napsat konkrétní úpravy?

Btw: spotřeba 10l???- to nevypadá po tom zvýšení výkonu moc reálně :-)

18.12.2008 | 09:20:07 | anawarr Reagovat

ford cougar

ahojte milovníci fordu cougar.
takisto vlastním vozidlo tejto značky. vystriedal som uz viacero aut všeliakých značiek ale nikdy mi neprirástlo k srdcu ani jedno až doteraz. milujem to auto. moje má zelenú metalízu je takisto v plnej výbavičke kúpil som ho síce ojazdene malo asi stotisíc km najazdených ale doteraz som okrem výmeny žiaroviek a zadných brzdových doštičiek nemenil vôbec nič. Je to auto ktoré super jazdí moje je prerobené na 240 koní je full v plnke a spotreba je asi 10 litrov, podla toho akú mam tažkú nohu :) nikdy by som ho nevymenil za nič iné, je to auto ktoré ked si kúpite tak sa do neho zamilujete od prvej chvile. A samozrejme všade ste stredobodom pozornosti. Jaj a bonus, že stretnút cougara na ceste je veľmi zriedkava zaležitost. Vrelo odporučam a tymto pozdravujem všetkých čo to auto vlastnia.

28.10.2007 | 01:22:01 | ya-yo Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Ford Cougar