Recenze Ford Fiesta 1.4 16V
“Absolutní spokojenost.”

Autor recenze: zdenek266 (50 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1.4 16V Stav km při koupi:5 km Stav km nyní:8 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 5.5 l/100 km Vloženo: 2. 5. 2005

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Citroën AX

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatím se na autě nevyskytly žádné poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Absolutní spokojenost. S Fiestou jsem byl dvakrát v létě na dovolené v Chorvatsku, jel jsem s ní jak po dálnici tak po horských silnicích. Byl jsem mile překvapen výkonem motoru, který je skutečně dobrý. V autě byli čtyři dospělé osoby. Co se týče podvozku auta tak ten je skutečně vynikající. Auto nevyvede z míry ani prudké zabrždění.

Hlučnost uvnitř vozidla je minimální, pokud chcete slyšet motor musíte si vypnout radio. Jedinou slabinu kterou jsem zatím zjistil je prostor pro levou nohu řidiče, kde není odkládací místo. Ten kdo na něj není zvyklí z jiného auta nebude mu to vadit. Já už jsem si také zvykl. Prostě Ford je Ford, auto mohu klidně každému doporučit. Pokud chce někdo Fiestu stačí se pouze rozhodnout pouze z hlediska obsahu motoru. Nejlepší je se v autě svést a potom až přihlížet k radám jak výrobce tak uživatele.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Fiesta

Vložit komentář