Recenze Ford Fusion 1.4
“Zatím výborný.”

Autor recenze: Martini (58 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2008 Typ motoru:1.4 Duratec Stav km při koupi:4 km Stav km nyní:200 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 7.5 l/100 km Vloženo: 26. 2. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Mazda 121

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Doposud ne, vždyť je úplně nové.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vím, že je to velmi předčasné psát nějakou rezenzi když je najeto teprve 200 Km. Chtěl bych jen zdělit, že se jedná o auto mé manželky, která měla v úmyslu koupit Nissana Micru, určitě dobré autíčko, v nabídce za 269 000 s autoklimatizací a matalizou.

Jel jsem však okolo Forda, kde jsem si sedl do FF a hned na mne a na mou ženu zapůsobil jistým kouzlem.Nejen,že byl v kompletní výbavě (autoklima, radio CD, krásná metalíza, litá kola atd), ale i ten vyšší posaz se nám moc líbil. Hned, po zkušební jízdě, jsme se rozhodli.

Já, který jsem dost (rozmazlený) mým Mercedesem C Klasse musím říci, že se zde jedná o úplně něco jiného.Jak už jsem někde na internetu viděl, tak se do auta vejdou dvě horská kola, (když se přední vymontují) což není žádný problém. Svezl jsem se také po dálnici a auto je v rychlosti 130 dost hlučné, což připisuji také pneumatikám (no name), myslím, že Micheliny by byly tak o 20 % tišší.

To však nám nevadí, na dlouhé cesty jsme ho nekoupili, spíše na výlety na kolech. Však ani bych se nebál, udělat i delší cesty, kamkoli do evropy.To, že skutečně někteří lidé mají s FF potíže, se může pochopitelně stát i mně. Patrně se jedná o t.zv. pondělní auto,kde v Kolíně nad Rýnem nějaký Turek u pásu a ke konci ramadánu byl už hodně hladový a vyčerpaný...Doufám, že budu moci někdy později napsat ještě jednu pozitivní recenzi.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Fusion

Vložit komentář

slabší komfort

Vcelku slušné,jazdil som na ňom4 roky,ale slabší komfort.Vynikajúce do mesta a na kratšie vzdialenosti tak do 100 km.Hlučné a nepomože nič,hlučné...Slabšie pri predbiehaní.Kto nemal silnejšie bude spokojný.Z malých aut lepší výber,nemožno porovnávať so silnejšími a komfortnejšími.Spoľahlivé,menšie mechanické závady/odlepovanie líšt/,po 4 rokoch prehrdzavený tlmič výfuku.Nič nevydrží večne.Dobre ošetrený voči korozii,čo sa týka podvozku aj dutín.Každý kto mal doteraz škodovku alebo niečo horšie,bude spokojný.Praktické,priestriestranné.Dobre drží stopu,sedí na ceste,vynikajúce jazdné vlastnosti-forďácke,dotiahnuté do detailu.Vo svojej triede lepšia voľba.

07.08.2008 | 18:39:53 | anonym Reagovat

Horská kola

Myslel jsem vymontování předních kol u horských kol a ne předních sedadel..

02.03.2008 | 18:36:12 | Martini Reagovat

Reakce

Doufám, že jste měl na mysli že se do vozu vejdou horská kola na základě vymontování předních sedadel sklopení sedadel zadních, jelikož by se odstraněním předních sedadel stalo vozidlo prakticky použitelné jen jako drahá úschovna.

28.02.2008 | 19:20:40 | Dr. Konrad Zimski Reagovat