Recenze Ford Scorpio
“Prokletí.”

Autor recenze: t.o.m. ,
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:3.0 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:automat Průměrná spotřeba: 14,5 l/100 km Vloženo: 19. 9. 2004

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.0

Spolehlivost

2
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Je to jeden z nejhezčích sedanů, s americkým designem co se k nám dostal. Bohužel jen z vnejší strany.

Je to jedno z nejporuchovějších vozidel co jsou.

Kromě naprosto nevkusného interiéru, tvořeného levnýmy plasty a potahy a designem z roku 1982, je to hlavně motor a převodovka, kvůli kterým toto vozidlo nedoporučují ani známí mechanici ve Fordu v Brně.

Pokud už Vás zláká design vozidla a nepotkáte rozumného přítele, který Vás od tohoto odradí, nachystejte si minimálně 50.000,- na generálku, kterou však nic nekončí. Je to prostě Ford.

Nižší střední třída vozidel, která si hraje na vyšší. Jedině snad model Mondeo ST má něco do sebe, nikoli však provedením, ale 210 PS. Přeji příjemný zbytek.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Ford Scorpio

Vložit komentář

nevěrohodní hodnotitelé

někteří zdejší negativní hodnotitelé Scorpií se mi zdají být dost nevěrohodní...jednak bez technických znalostí´...a s celkem povrchním způsobem života...a s takovouto výbavou je nefér hodotit vozy jako Ford Scorpio....to je vůz pro znalce a ne pro pitomce, kteří jezdili ve felícii či v nějaké korejské pixle a bez toho, aby dokázali např. poznat technický stav vozu, popřípadě si zjistili problematické motory atp si koupí "káru"......a pak fňukají.....a kriizují něco, čemu nerozumí.....

24.02.2011 | 23:12:34 | donorr Reagovat

Hmm,tak ten tvuj komentař ke scorpiu je dobry.Proc jsi si ho teda kupoval,kdyz se ti na nem nic nelibi?Jsem sice zenska,podle mnohych chlapu slepice za volantem,ale veř,ze bych nemenila.Mam 2,0i OHC a jsem s nim max spokojena.A interier z levnych plastu?Tak o tom nic nevim.To jsi asi nevidel interier FOCUSE,No a poruchovost?Rekla bych ze vzhledem k veku meho autička,ktere melo letos 21 roku je minimalni,kdyz nepočítam zářovky a takove hovadinky.A jeste neco,ted se mi do neho oprel kolem LIAZky jeden,co si říká řidič profi,nahradni auto,které mi nabidli byla Filcka,z roku 1997 a věř,že bych ji nechtela ani zadarmo.To ze nema vybavu jako moje-vse v elektrice,kozene sedačky,bych ozelela,ale ze ten kram nemel ani pitomy posilovac na rizeni,který uz FORD pred 21 roky daval,tak to me dostalo!A Scoprio neni nižšší středni třída,ale vyssí strednmi třída.A souhlasim se sschwaboidem,kup si superb nebo neco podobneho,ale na limuzinu nemas.Bohuzel

26.08.2007 | 19:56:42 | Diana de Rossi Reagovat

Re: prokletí

jenom samý kydy a nic jasně řečenýho.. takovejhlech blábolů můžu napsat tisíc do hodiny.. neřikám že škopek je super auto, ale takovýdlenc "jakoby recenze" by se snad i mely mazat..

11.11.2005 | 16:28:32 | zid@n Reagovat

Re: prokletí

Tak proč sis ho kupoval, když má "naprosto nevkusný intoš". Jako v roce 1982? ty nejsi normální, který auto mělo takovou palubku? Jó leda bys měl jěště ten mezityp, ale ten se dělal jen do roku 1994. Mechanici v Brně jsou známí jedině svojí nešikovností a nízkou inteligencí. Kde vidíš nějaký levný plasty ? Ukaž mi auto tohoto roku výroby a této kategorie s touto výbavou, které koupíš za tyto peníze. Bude o dost dražší a bude ve stejném stavu. Mluv za sebe a ne za nás, kteří jsme spokojeni. Tvé rozdělovíní do tříd nehovoří o tvé inteligenci příliš pozitivně. Jdi si koupit Superba, nebo model Mondea ST na víc nemáš.

23.08.2005 | 19:22:16 | schwaboid Reagovat