Recenze Honda Accord ES Vtec
“Krásné a spolehlivé auto.”

Autor recenze: Needs (25 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:2.0i Stav km při koupi:135 000 km Stav km nyní:190 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 8.5 l/100 km Vloženo: 18. 11. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruch nebylo mnoho,nepočítám li výměnu spojky,brzd a tlumičů tak snad jen porucha zapalování (drátky spínací skřínky,cca 300kč) a ty praskající žárovky předních světlometů,což je zapříčiněno neoriginálním příslušenstvím.Já to vyřešil xenony.
Když jsem vůz koupil nechal jsem si ho kompletně prohlédnout a dát dohromady,rozvody,brzdy,spálenou spojku od původního majitele,kulové čepy a svislé čepy,ložiska v předních kolech a ještě nějaké věci na podvozku.To vše v průběhu co vůz vlastním.Bude mít téměř 200000 km takže si to jistě zaslouží.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem max.spokojen pro jeho dravost a pohodlí.Při koupi mne hned nejvíce oslovila tichost chodu motoru a za jízdy nehlučnost v interiéru.Sportovní vzhled auta sám o sobě nepotřebuje nějaké zásahy a sportovní vyžití je určitě také dostačující na sedan střední třídy.Jen pozor na spotřebu oleje,ten je potřeba kontrolovat celkem často.Ale záleží jen na stylu jízdy.Spotřeba je někde kolem 8.5 kombinovaná.Jezdím často dálku a ve 3 lidech jsem někde na 7.2.Zavazadlový prostor je dostatečný i bez sklopených zadních sedaček.Jen prostor pro zadní cestující by mohl být větší a to i výškově.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Honda Accord

Vložit komentář

to Needs-autor

Pekny auticko :D

26.02.2009 | 08:42:00 | jamieson Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Honda Accord