Recenze Hyundai Matrix
“Vyhovující rodinný vůz pro nenáročné”

Autor recenze: Roman (32 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1.6 Stav km při koupi:51 000 km Stav km nyní:67 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 2. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 7 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Escort

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

nemělo


Hodnocení a zkušenosti s autem

Matrix jsem koupil jako ojeté, pět let staré vozidlo se základní výbavou po 1. majiteli. S vozem jsem spokojený, dosud jsem se nesetkal s žádnou závadou, pouze jsem měnil jeden díl výfukového potrubí a brzdové destičky.

Jedná se o ideální rodinné auto pro nenáročné s dostatečným prostorem pro všechny cestující. Já osobně měřím 2OO cm a na rozdíl od předchozího Fordu mi nikde nic nepřekáží, nad hlavou mám ještě asi 15 cm. Výhodný je posuv zadních sedadel a tedy možnost zvětšení či zmenšení zavazadlového prostoru. Ten je pro naše potřeby vyhovující, bez problému se do něj vejde složený kombinovaný kočárek. Pokud se vůz použije pro převoz nákladu a ve voze jede pouze řidič, dá se díky variabilitě sedadel převézt i rozměrnější předměty.

Výhled z vozu je díky vyššímu posedu optimální, řidič i ostatní členové osádky mají dobrý přehled o situaci na silnici a dodává slušný pocit relativní bezpečnosti vozu.
Matrix řídím já i manželka a oba jsme si na ovládání auta rychle zvykli. Spotřeba je sice trošku vyšší, ale to je nejspíš dáno tím, že jezdíme většinou po městě.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 7


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Matrix

Vložit komentář