Recenze Hyundai Pony hatchback 5dv
“Mercedes z koreje.”

Autor recenze: Panzer.Dragon (22 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:1.5 glsi Stav km při koupi:109 000 km Stav km nyní:126 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7.5 l/100 km Vloženo: 20. 6. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Výměna kulových čepů. 700Kč.

Stržená matka na volantu. :-).

2 x nabouráno do zadního nárazníku,který drží už trochu hůř,ale pořád je to v klidu nemá tendenci upadnout.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Autíčko je to super,je to moje první auto a mám ho už rok a půl.Přesně naplnilo můj studentský pohled na koupi ojetého automobilu "něco levnýho,co nebude potřebovat servis,co když už bude potřebovat servis tak bude levný a do čeho budu kupovat jen benzin.Krom toho si myslim,že ten vzhled je úplně v klidu a je to prostorný.
Výbava je těžce nadstandartní a plně funkční:dálkovej centrál,všehny okna v eletrice,alarm,posilovač řízení,pojistka proti nastartování bez sešláplé spojky,otevírání kufru na dálkáč,střešní okno,4xrepro,imobilizér,regulace intenzity podsvícení přístrojové desky..

Z auta jsem původně neměl moc dobrej pocit zrezlej výfuk (vlnovec),odcházející tlumiče a špatná spojka(oproti nové oktávce rodičů,takže jen relativně špatná) byly nepříjemný ale rez na výfuku se moc nešíří,na tlumiče sem si zvyk a spojku řešim tím že to při rozjíždění trochu nakotlím (2000otáček) a spojku netrápím.

Poník odvádí svojí práci bravurně 3xtejdně přes Prahu do školy,o víkendu na návštěvu a 1xměsíčně na chatu,každej kámoš mi ho závidí a řiká jaký to byl kup(mám právě strach,že až koupím třeba něco novějšího,že spolehlivost nebude taková)

Autíčko jezdí jak raketa 170Km/h dává jak nic ale nejezdím tak uvědomuju si,že je to risk s těmahle starejma kouskama ,takže pěkně 110.

Když se v autě projel mechanik,tak mi ho pochválil,že je to pěkně tichý.

Auto trochu drncá na nervnostech,drncá ale jen když je sucho .Možná by to chtělo zase vyměnit čepy,které díky vymláceným tlumičům docela trpí.Po výměně minulých byl pár měsíců klid.. :-)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Pony

Vložit komentář

dodatek

vyražen vnitřek levého zpětného zrcádka (chyba protijedoucího báwa kterej se vyhejbal díře a štrejchnul mě) -opraveno ještě ten den,koupeno od jednoho bejvalého poníkáře za 100Kč+jsem dostal ještě zadarmo vnitřní krytku světlometu která mi chyběla

výměna oleje asi 600Kč

20.06.2008 | 21:59:23 | Panzer.Dragon Reagovat