Recenze Mazda 626
“Za ty peníze paráda!”

Autor recenze: TIBI (21 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:2.0 16V Stav km při koupi:275 000 km Stav km nyní:290 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 9-10 l/100 km Vloženo: 19. 10. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Kromě běžné údržby nic, co by stálo za řeč.

Měnil jsem přední kotouče, desky, přední díl výfuku a nějaké další drobnosti, které nemají vliv na provoz.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem kupoval s již zmíněnými chybami, takže pohoda. Má najeto skoro 300 000km (poctivých) a motor není na dva metry slyšet, jízdní vlastnosti jisté, předvídatelné, jen by mohl být menší náklon v zatáčkách.

Spotřeba by mohla být menší, ale radši s autem jedu, než abych se plazil s důchodcema, takže mi vychází na zhruba 10 litrů. Samozřejmě s lehkou nohou se dá jet bez problémů za 8 litrů. Při jízdě na hrbolech se neozývají z interiéru žádné pazvuky, skřípání, atd., jak to známe i s mnohem mladších aut, všechno je jednoduché, účelné, přehledné a plně funkční i po tolika letech.

Co se týče vnitřího prostoru, je auto také na výbornou, na zadních sedadlech se dá i pomalu ležet, výbava na tu dobu velmi štědrá, obsahují všechny okna v el. až po klimu. Jediné co mi trochu vadí je, že sedan má malý nákladový prostor a do kufru se tudíž nevejdou žádné větší věci, ikdyž je příkladně velký.

Za zhruba 40 000 Kč nemá konkurenci a dokáže se rovnat i mnohem novějším evropských vozům, hlavně těm vyrobeným ve Francii.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Mazda 626

Vložit komentář