Recenze Nissan Almera r.v.2004
“Horší jsem neměl.”

Autor recenze: kalas (42 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1500 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:34 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 31. 3. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.8

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

2
 

Provozní náklady

4
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: octavia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Ano, auto jsme museli prodat, koroze u závěsů pantů přednich dveří, zatékání do zadnich světlometů, vadná spojka, pískání ruční brzdy, auto melo jine vady laku, odstraněno servisem - přelakem, motor 1,5 je slabý až nebezpečný při předjiždění, vůz má dlouhé převody, tak se musíte nejdříve rozjet a pak čekat jestli předjíždění vyjde, koroze u zadního okna, puchýřky, spotřeba 8l, sedačky špatné, slušné brzdy.

Vozidlo bychom si už nikdy nekoupili, bylo vidět jak se všude šetřilo, zadní sedák je pouze kus molitanu, kufr je na nic, jen 240l. Náprava a tlumiče značně omezují využití kufru, nedají se přepravovat širší zavazadla, vše je laciné při otevíraní zustavájí důlky na karosérii, ta je přiliš plech je příliš měkký.

Prostě rýže! Už víme proč se tak Japoncům říká, v servisu sdělili,že je to kvůli bezpečnosti.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Koroze, pozor karosérie není pozinkovaná, s autem se pomalu nedalo jezdit

Tvrdý podvozek při přejezdu nerovností, rána do zad, praskající plasty, vrzání, koroze karoserie uznáno v garanci, chtěli to brousit a přelakovat, auto jsme museli prodat, pořád jsme navštevovali servis, hrůza,kdo to nezažil neuvěří, nikdy NISSAN, v servise nám řekli co vlastně za ty peníze chceme,vždyt se jedná o kus plechu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Almera

Vložit komentář

aha

no kdyby jste tohle psal o ty oktavce, tak tomu věřim... ale nissan to co vy popisujete neni... 1,5benzin je pohoda... na nissan nedám dopustit.

23.04.2008 | 19:45:35 |  Reagovat

Si asi první kdo ma tyto problemy sice jsou horsi ty z Francie ,ale co se deje tobe je extrem . Ja bych si koupil Nissan zas a asi nic jinyho ani nechci .

22.02.2008 | 16:34:38 | Svobi Reagovat

Mám Nissana Micru 96 a nikde není ani náznak koroze.Mám najeto sto tisíc a vše kromě baterie je původní a ještě dlouho bude.Dnes bych si už taky Nissana nezvolil.Co je s Renaultem,není to ono.koroze,převodovky a bůhví co ještě.Zvolil bych Toyotu,třeba Prius.Pokud bych chtěl nějaké starosti,tak Francouze a nebo Škodovku,ale o to fakt nestojím.

19.01.2008 | 22:59:23 |  Reagovat

Co chcete od auta made by Renault? Francouzské vozy-zážitek na celý život!

19.01.2008 | 18:11:29 |  Reagovat

nisan neni co byval

Nisana Almeru mám od roku 2004 a za dobu co ho mam jsem nikdy na žadném předchozim autě tolik poruch neměl.Co se týče dílenského spracováni je slabé a odpovídá ceně.
Rezavěni karoserie je skutečně pravda dokonce se objevují rezavé mista na střeše kde by to malo kdo čekal.Co se tyče praskáni plastů tak v zadnich dveřích u prahu skutečně praskl nohlo se to stát špatným nastupovánim, asi.Plastová lišta na přednim skle(z venku ) je zvlněná a dostávají se za ni nečistoty.Zadni pásy maji špatné navíjeni a proto se stává ,že se často přivřou do dveří a diky tomu se plech mezi dveři a sloupkem promáčkne.Světla byla nuceně měněna z důvodů špatné viditelnosti ,ale byla kompletně vyměněna autorizovaným servisem. Řídící jednotka shořela z nejasného důvodu v záruce byla vyměněna . Porucha pedálu plynu je elektronický a vykazoval poruchu odstraněno v záruce.Sedačky se sklápí sami od sebe.Zatékáni do zadnich světlometů.Čidlo na motoru bylo vyměněno v zaruce.Za ty penize se to dalo asi čekat.

19.01.2008 | 15:51:11 | mita Reagovat

je to fake

Hodnoceni komentovat nebudu, stejne tak ze pistatel udajne auto pouziva 4 roky (r.v. 2004) a dale uvadi ze vozidlo koupil ojete, ale pritom uvadi "0 km" ,tak si pak vyberte. Plasty nejsou nic moc, ale aby primo praskaly to by si asi musel ridic otevirat dvere pacidlem.. 98 konovy motor je na tohle auto myslim si dostatecny. Podvozek je na nizsi stredni tridu velice povedeny, tady jde videt, ze pisatel v Almere nikdy nejel.. navic je spis mekci, ne tvrdy.. karoserie je slabsim clankem, na tu ale nissan daval mnohaletou zaruku, takze neni co resit. Kufr ma 355l, nikoliv 240l. Jak uz bylo receno, tahle recenze je fake..

26.11.2007 | 12:42:28 | diego Reagovat

Kalas nevíš o čem mluvíš

Bohužel, ale tvoje recenze je jedna velká LEŽ, pokud jsi měl Almeru 1,5 r.v. 2004. Toto vozidlo má kufr o objemu 355 litrů, jestli je ti motor o výkonu 98 koní málo, tak jezdi raději na kole, to ti bude připadat, že lítáš. Když¨už chceš o něčem psát, tak si to kup a vyzkoušej nebo se podívej na statistiky spolehlivosti.

26.11.2007 | 11:37:18 | Morfeus Reagovat

... tak tenhle člověk v tom autě ani neseděl, je to "fake" ...

19.06.2007 | 21:16:08 | franta.s Reagovat

myslim ze jsi si tuhle recenzi vymyslel, nevim proc, ale asi nemas rad znacku nissan, nevadi, jen k tomu kufru nema 240 l ale spis 340 l priste cti lepe recenze v casopisech nez si zacnes vymyslet

05.06.2007 | 08:05:16 | neowo Reagovat