Recenze Nissan Almera 1.5 Invitation sport
“Jsem spokojen, ale takový renault to je pohodlíčko.”

Autor recenze: AL ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:1.5 benzin Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:20 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7,0 l/100 km Vloženo: 1. 11. 2004

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Scenic

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Poruchy se nekonaly, jen mi už asi jeden měsíc píská něco na levé straně.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Bylo, nebylo měl jsem pěkný Renault Scénic s kterým jsem byl více než spokojen, ale po dvou letech od koupě mi ho nějaká s...ě ukradla. Po zapřemýšlení čím jezdit teď padla volba na nissan který patří Renaultu. Pomýšlel jsem spíše na Primeru, ale pak jsem si řekl, že by bylo škoda zase o pěkné auto přijít, a proto jsem odjel v Almeře 1.5 v plné výbavě.

Auto to není špatné a málo se krade. Mám klimatizaci, skoro vše v elektrice, metalízu, super 16" litá kola, rádio s CD, sportovně vypadající budíky, a jakoby luxusní interiér se sportovními sedadly, 4 airbagy. Je to sice hatchback, ale velmi pěkný. Jízdní vlasnosti jsou velmi dobré, do zatáčky se tím dá vlítnout dost rychle.

A teď k nevýhodám. Motor 1.5 je zoufalost s těžkým autem nedokáže zázraky, auto se dost vleče a do kopce ho div netlačím. Na to jak vypadá sportovně je ten motor tragédie. Další výtka je na čalounění sedadel, černá vypadají hezky ale brzo se zašpiní a pak jsou jakés takés umolousaná (asi se budu mejt). No toť vše k almeřici.

Asi si brzo pořídím 3 auto renault R25 jen tak pro radost.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Almera

Vložit komentář

Nissan nepatri Renaultu

Chtel bych te upozrnit ze Nissan nepatri Renaultu vlastni neco pres 40% . A vyvijej a sdilej spolu podvozky, motory a technologie benzinovy motory ma kazdej svoje jen diesel od roku 2007 je renault a pak 1,5 Dci a 1,9 Dci v primera p12 .

10.02.2008 | 10:33:41 | David Reagovat