Recenze Nissan Maxima 2,0 v6
“Super.”

Autor recenze: Zdeny (26 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:2,0 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:270 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 13. 11. 2006

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: pRIMERA

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Maxima 2,O QX , je vyborné auto, měl jsem jí čtyři roky a neměla žadnou poruchu. Je to super auto !!!


Hodnocení a zkušenosti s autem

Na Maximu musím psát jen samou chválu, je to moc pohodlné auto z kterého po 500 ujetých kilkometrech v kuse vylezete odpočatí. Spotřeba u dvoulitru je kolem 8 litrů, což nemá chybu. Za celou dobu jsem neměl na Maximě žádnou závadu, jen jsem měnil součástky, které se opotřebovávají, brzdové destičky, filtry, tlumiče, olej.

To auto nemá chybu, má u mne jednicku s hvezdickou!

Maxima je super.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Maxima

Vložit komentář

Maxima je zebrinak

To si delas prdel o tom, ze Maxima je pohodlne auto ? Maximu jsem mel par mesicu, motor 3,0 je super a ne nadarmo byl v USA nekolikrat po sobe vyhlasen motorem roku, ale pohodli nebo spise nepohodli tak to je des.O pohodli se zde neda vubec mluvit protoze sedadla vice nez hrozne jako v nejakem zebrinaku a po nekolika malo kilometrech na nich stravenych bych sel radeji pesky jak jsem byl pokazde rozlamany a zniceny.Vazne des..
Pred tim jsem mel Saaba 9-5 z kterym se maxima nemuze vubec srovnavat a nyni mam Laexus LS400 a ten take nema chybu, ale Maxima uz nikdy vice !

06.08.2012 | 00:14:31 | George  | 85.237.227.* Reagovat

Kvalita provedeni v necem dobra, v necem ne

Mel cca 1,5 roku Nissan Maxima 3,0 l, r.v. 1999, manual, koupen ojety v 95.000 km po 1.majiteli, servisni knizka, max. vybava. Souhlasim s Vami, ze Maxima je vcelku povedene auto (nadcasovy design karoserie, interier, vybava, vyborny a vcelku usporny motor). Horsi je to ale s provedenim a tim i se spolehlivosti manualni prevodovky pro 3,0 l motor (nepresne a tuzsi razeni).Ve 120.000 km jsem menil komplet spojku a obe vodici loziska poloos v diferencialu. Byly uz tak vybehana, ze pri vyssich rychlostech se poloosy rozvibrivaly o simeringy dostatecne netesnily-protekal olej. Loziska v originalu staly obe cca 7.000 Kc, ale mely vuli uz jako nove, stejne nekvalitni bylo i spojkove lozisko a s tim menene tycky stabilizatoru. Rozebrany diferencial a prevodovka mela temer vsude vule a celkove provedeni je velmi nekvalitni. Tyto vyse popisovane problemy ma dle vyjadreni znackoveho servisu vetsina 3,0 l Maxim a Nissan vseobecne prevodovky moc neumi. Verze s automatem prodavana hlavne v US ale i u nas tyto problemy pry nema. Chapal bych to u auta nizsi tridy ale u "vlajkove lodi" Nissanu me to velmi zarazilo. Na Maxime z roku 1999 je na nekterych detailech (cast sedadel je kuze-a jeste ne moc kvalitni, cast ale kozenka) videt, ze se tovarna snazilo vyrobit na prvni pohled kvalitni auto a pritom co nejvic usetrit.

14.11.2006 | 21:25:05 | Tomas Reagovat

RE: Kvalita provedeni v necem dobra, v necem ne

Presne jak rikas. Kvalita materialu v Maxime je opravdu mizerna a prevodovky taky stoji za hovno, ale jinak je maxima co se tyce jizdnich vlasnosti a spolehlivosti povedeny auto. Na to,ze je byla maxima vlajkovou lodi Nissanu tak to neni vubec znat.

06.08.2012 | 00:18:15 | George  | 85.237.227.* Reagovat