Recenze Opel Sintra 3,0 CD V6
“Pohodlí, pohodlí, pohodlí.”

Autor recenze: Michal (33 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:3,0V6 benzín Stav km při koupi:225 000 km Stav km nyní:248 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 10,5 l/100 km Vloženo: 6. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Omega Caravan 3,0 V6

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při koupi nebylo nic (nefungoval zadní stěrač, ten jsem si za půl hodiny spravil sám), všechno bylo pospravované, všude štítky s daty oprav, všechno doložené originál doklady z originál Opel servisu.

Teď začaly klepkat stabilizátory na přední nápravě, stovková záležitost, už jsou objednané. Jinak v pohodě.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to můj první automat, šel jsem do toho s trochou bázní a chvěním. Byl jsem stejného chytrého názoru, jako všichni, co s tím nikdy nejeli, že je to na nic, že by se za volantem nudili, že není nad to si pořádně zakvaltovat a podobně. Úžasné. Fantastické. Jedinečné. Pokud budu mít v budoucnu možnost si vybrat auto s automatem, určitě neodmítnu. Je pětistupňový, žádné kopance, tichý, luxusní. Zvykal jsem si asi týden, teď už normálka.

Je to třílitr benzín V6, automat, spotřeba v průměru cca 10,5l, když se jede dál, tak cca 8,5l, město cca 13l.

Mám sedmimístnou verzi, všechny sedačky k dispozici, zavazadlový prostor je úžasný (podobný, ale trochu menší měla moje předchozí Omega Caravan). Když je všech sedm sedaček, moc toho tam není, ale něco jo, když je sklopím nebo vydělám, můžu stěhovat. No a když vydělám i druhou řadu (za řidičem), tak se v klidu vyspím, zcela rovná podlaha, cca 2m. Boční posuvné dveře na obou stranách je taky super věc, okénka na nich jsou výklopná. Nechal jsem zatmavit skla a jednak to mnohem líp vypadá, ale hlavně do interiéru tolik nepeče slunko. Děti nadšené, manželka nadšená - není co řešit.

Náhradní díly z druhovýroby v podstatě neexistují (minimálně), takže buď vrakáč, což je ruská ruleta za o něco málo míň peněz, než origoš od Opla s douletou zárukou. Kápnul jsem ale na udržovaný kus, takže to moc neřeším. Vlastně vůbec.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Sintra

Vložit komentář

pod nuselákem

Zdravím,ano měl jsem na mysli Simix:-) a ještě něco.Kurz dolaru přeje levnějším dílům:-)

20.06.2008 | 13:10:13 | david Reagovat

servis

ahoj, david určitě myslí Simix Car, skvelou to firmu pro émerický káry,

31.01.2008 | 19:30:51 | petr Reagovat

servis

Ahoj Davide, mohl by sis sem napsat kontakt na ten servis pod Nuselákem. Dík

25.11.2007 | 10:50:46 | V3ND4 Reagovat

Souhlas pohodlí,pohodlí,pohodlí

Taky mám sintru 3,0 V6,7míst a musím říct,že je super:-) spotřeba 12,5 litrů po Praze jako taxi a POHODLÍ(říkaj to i zákazníci).Automat kdo nepozná neví,takže můžu jen doporučit(mám 4stupňový a bohatě stačí a ještě jedna věc,která je u něj "návyková" je kickdown.Když si půjčím auto s manuálem(potřebuju předjet a musím podřadit u toho myslet co tam dám a ještě řídit) u automatu ne:-) šlápnu na plyn sleduji provoz a se sintrou..... sem pryč:-).Pro případné kupce mohu sintru doporučit ceny se drží nízko (o vůz není zájem ze strany zlodějů) i jen "5ti místnou"+velký skladný kufr.Jen to chce mít finanční rezervu.Jak se píše výše druhovýroba téměř neexistuje:-( a opel je drahý:-( ještě jedna varianta-dovoz dílů z USA v Praze je jedna firma pod nuselským mostem:-)Sintra je "dvojče" Chevroletu Venture a ceny dílů jsou pro např: ložisko předního kola 14000 s dph,-!!!! Opel.Pod "nuselákem" z USA 5027,- s dph kvalitativně na stejné úrovni ne-li identický kus železa!!!! a kupodivu skladem:-) a ještě jedna příjemnost na závěr-vypozoroval jsem,že se majitelé Sinter,alespoň v Praze zdraví:-))).Přeji Vám mnoho šťastných kilometrů s jakýmkoli 4kolovým mazlíčkem

21.11.2007 | 21:20:37 | David Reagovat

RE: Souhlas pohodlí,pohodlí,pohodlí

cau prasimte kde presne je ta firma na dili mas cislo kdystak mi to posli na mejl passat25l@seznam,cz dekuju

04.04.2013 | 15:30:11 | petr  | 90.181.130.* Reagovat