Recenze Peugeot 309 1.6 SR
“Mohlo by mít lepší jízdní vlastnosti.”

Autor recenze: Libor (38 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1988 Typ motoru:1.6 karbur. Stav km při koupi:155 000 km Stav km nyní:202 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 24. 2. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Asi před 3roky začalo zlobit startování ve smyslu, že vůbec nejde jiskra z cívky. Nikdo nepřišel na závadu, protože v momentě když auto bylo v servisu tak bylo po závadě.

Vyměnil jsem vše cívku, palec, rozdělovač, víko, zapalovací modul, kabely, konektory, svíčky a pořád čas od času se to opakuje, vždy když to nejmíň potřebuji. Většinou stačí vytáhnout kabel z rozdělovače šáhnout na něj , dostat ránu apak je po závadě. Vyměněna v 170 000 benzinová pumpa.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jinak za dobu co ho mám mě nikde nenechal, laciné díly, vše si na něm udělám sám, je to dobrý sluha. Úžasná karoserie (bez koroze) a to je mu 19let. Ovšem nevím jak je na tom s bezpečností, asi nic moc?

Je to auto které mám ze všech značek nejdéle, v zásadě se mi nejvíc vyplatilo za cenu 48000 udělal a jěště udělá hodně muziky, akorát to stáří...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 309

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Peugeot 309