Recenze Renault Rapid 1.4
“Jako nový! Drahý, ale vydržel!”

Autor recenze: DRAK ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:1390 BENZIN Stav km při koupi:10 000 km Stav km nyní:296 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 11. 11. 2004

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault R6 TL

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Teď by to chtělo výměnu poloosy. Ale nikdy nenechalo ve štychu - i když jednou jo - opustilo mě dobíjení - ale to bylo tím, že kontrolka mi to hlásila asi měsíc - ale furt to jezdilo.

Moje údržba? Benzín, voda - ostatní jsem nechal na dílně - neautorizované.

Motor 55 Kw hezky živý - původní bez generálky a překvapivě mi nebere ani olej (na 10000 km vůbec nedolejvám). Co jsem musel měnit byla převodovka. Byla za babku z vrakoviště - a spousta věcí na tohle jde z clia a z R5.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Tak tohle auto jsem měl od počátku. Jezdil jsem s ním Prahu i relativní dálky. Chová se jako pick-up s francouzskou měkkostí při nákladu(kdo s tím jezdí ví). Moc rád jsem s ním jezdil na sněhu. Těžký předek, zimní gumy - paráda. Škoda, že to nemělo sedačky vzadu. Ale zase výhoda - měl jsem vyhozenou přepážku u spolujezdce a při svých 185 cm jsem krásně vzadu vyspal.

Jako náklaďák ideál, dobrý i na kempování. Motor je příjemně živý. Akorát jsem v něm netahal těžké věci - spíš objemné - při plný náloži jde dost dolů.

Takže i jako ojetinu asi bych doporučil. Akorát je divný že všichni chytráci prodávají auta tohodle věku a mají najeto asi 150000 km! To se na ně ty roky dívali? To auto má dnes 11 let - a panu podnikateli sloužilo jenom 13500 km ročně? - špatný podnikatel.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Rapid

Vložit komentář