Recenze Toyota Corolla 5D liftback
“Nebál bych se jít znovu do starého auta, pokud to bude Toyota!”

Autor recenze: Pafelo ,
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1988 Typ motoru:1,6-16V/66kW Stav km při koupi:160 000 km Stav km nyní:170 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7-8 l/100 km Vloženo: 7. 4. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Šade 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Občas se něco najde - vymlácená pravá strana řízení, začíná pískat ložisko na předním kole, v tuhých mrazech otvírá termostat mooooc pozdě (do -10°C ale topí jako blázen) - investice asi kolem 3tis.

Nefunkční 2 zámky, které nemá cenu spravovat.

Ještě větší spotřeba oleje, což zřejmě budou zatvrdlé gufera, ale po těch letech se není čemu divit. Do motoru vrtat nebudu, páč to neumím a do auta za tu cenu to nemá už ani smysl. A to je vcelku asi všechno.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Na moji "babičku" nedám dopustit !!!

Na 17náct let staré auto je kupodivu spolehnutí. Léto, zima - přijdu, škrtnu svíčkou a jedu ;-) A kdo říká "Japonec až na konec", je u mě pitomec!

Celé je to taková kovářská práce. Žádný luxus a serepetičky nehledejte. "Korunka" se vám ale odvděčí spolehlivostí a to je právě to, co já u auta upřednostňuji. Motor i po těch letech je v pořádku a nestydím se ho vytočit až na 7k když to na mě přijde. Pak dojedu a říkám si "Holka zlatá, to snad ani není možný. "Věřím, že to auto, jestli se do něho nepustí rezavá houba, mi bude sloužit ještě další léta.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Toyota Corolla

Vložit komentář