Recenze Volkswagen Passat
“”

Autor recenze: Slavo ,
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1.9 turbo diesel Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:72 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 0 - 6 l/100 km Vloženo: 5. 10. 2003

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Passat je nízký a urval jsem spodní plech.

Značkové servisy jsou předražené!

Po dvou letech jsem kupoval nový akumulátor.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Nikdy jsem nebyl zastáncem kupování stále nových automobilů,protože je to dle mého názoru vyhazování peněz.Ale po 15letech ježdění s Š120 jsem si řekl že už mam dost věčného opravování..

Na Passatu mě nejvíce zaujal aerodynamický design který je dle mého názoru skvělý!Jen barvu jsem zvolil špatně-modrou a to abych byl každý druhý den v myčce:-)

S autem jsem projezdil velkou část Evropy a líbí se mě že v ČR natankuju plnou nádž nafty a při ekonomické jízdě na dálnici se bez problému spotřeba drží na pěti litrech i při plném obsazení.Dojezd 1300km na nádrž je sympatický:)

Ve vnitř je hodně místa i na hlavu a nohy na zadních sedačkách-což se o jiných vozech říct nedá.Co me však hodně vadí je absence topení(výdechů)pro zadní sedačky.Pouze podlahové topení je nedostačující a aby cestující na zadních sedačkách byli přikryti dekou je dle mého názoru pro auto se zakladni cenou kolem 700tis kč nevhodné.

Passat je stvořen více na jízdu po dálnici,protože je velmi nízký a už se me podařilo urvat jeden spodní plech,když jsem jel po travnatém letišti-holt to není auto do pole:))

Výkon je naprosto dostačující.Na dovolenou na Slovensko jsme jeli s "rakví" a dvěma kolama na střeše a za sebou táhli 9,5metrů dlouhý přívěs a v Tatrách při předjíždení kamionů do kopce nebyl problém:))

Celkově jsem s autem velmi spokojen-žádný větší problém se nevyskytl.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář

no k tym vyduchom pre pasazierov vzadu: kup si Fiat STILO (nove stoji polovicu) a tam mas aj velky fukac v stredovom tuneli pre zadnych pasazierov. proste passat je predrazene auto a celkovo onicom...to stilo ma skor rovnaku vybavu,ale cena je bezkonkurencna!!!!!!!

12.03.2004 | 23:17:48 | autoholik Reagovat