Recenze Volkswagen Passat B6
“Kvalitní vůz .”

Autor recenze: Freerider ,
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1.9TDi 96kw Stav km při koupi:1 km Stav km nyní:60 803 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 25. 8. 2006

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 1.6

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

2
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

1
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Vectra 1.8 16 V

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Bez poruch.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem koupil v roce 2003 a jeste s nim nebyl žádný problém se servisem jsem spokojený i když není nejlevnější, zatím mě to nikde nenechalo.

Co se týče jízdních vlastností je to auto spíše na dálnici je komfortně naladěné. Mám najeto přes 60 000 km a zatím žádná poruchu, vůz má vynikající spotřěbu, při 90Km/h je to kolem 5,4 l nafty. Motor ma dobrý tah, jedinou nevýhodou je asi jeho nadměrná hlučnost.

Myslim, že je to kvalitní auto, s dobrou pověstí. Vřele doporučuji !!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář

Kvalitní ?

Tak ja se přidám, mám passata ve verzi varinat 1.9Tdi-pd v druhé nejvyšší výbavě, tedy kromě kůže a imitace dřeva má vše, najeto 160tis.
Na hlučný a vibracemi oplývající motor se dá časem zvyknout, i když já si zvykal dost těžko a po jízdě přes město mně z dunění a masáže celého těla od vibrací bolívala hlava.
Spotřeba je na tak těžké auto dobrá - osobně jezdím do 6.5l, dnes jsou ale úspornější a kultivovanějčí motory se systémem comon rail jistě lepší volbou.
Co mně ale přímo nas**lo je vrzání plastů v interiéru. Je to symfonie, kterí je řízena nerovnostmi na cestě, prudšími zatáčkama a otáčkami motoru. Některé plasty rezonují, jiné skřípou a praskají :( stačí zatlačit na obložení předních dveří. To má být německá kvalita a preciznost ? U hondy ani u fordu jsem toto nezažil a to ani u aut podstatně levnějších.
Co se jízdních vlastností týče, tak mně osobně nijak skvělé nepřijdou. Je to taková malá loď, v zatáčkých se naklání a na nerovnostech se zhoupne, stopu drží na základních pneu šířky 195 poněkud nejistě. Prostě komfotně naladěno, na závodění to není. V přímém porovnání s mondeem s papírově stejně silným TDCI je rozdíl v jízdních vlastnostech propastný. Mondeo se o poznání pomaleji rozjíždí, ale na cestě znatelně lépe sedí a motor a celková jízda, je mnohem tišší.
No toliko mé poznatky, osobně bych si již nic s motorem TDI nekoupil, je to prostě traktor a já mám raději klidnou a tichou jízdu i za cenu vyšší spotřeby.

29.05.2009 | 13:39:21 | Fik Reagovat

Pašík

Chystám se zrovna Pašíka koupit, takže jsem vstoupil na tyto stránky s nadějí, že si přečtu nějaké zajímavé názory apod. Ze všech těch recenzí jsem se ale dozvěděl fakt úplné h-vno.

28.05.2009 | 11:31:47 | Kovi Reagovat

hodnocení

kolega známkoval jako ve škole, nedával body z 10 možných:-)

03.09.2007 | 21:08:27 |  Reagovat

Hodnocení

Myslím že máte celkem příslné bodové hodnocení, na to jakou jste napsal recenzi...

26.08.2006 | 12:05:58 | zmrzlej kos Reagovat