Recenze Volkswagen Passat Variant TDI
“Prostě super kára za super prachy.”

Autor recenze: Petr (19 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.9 TDI 90 PS Stav km při koupi:93 800 km Stav km nyní:153 900 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 11 měsíců Průměrná spotřeba: 6,4 l/100 km Vloženo: 26. 3. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Citroën Berlingo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Pár poruch se objevilo. Asi ta největší spočívala v tom že jsem auto hned po koupi nechal načipovat a vesele jezdil, ale zhruba ve 140 000 km se začaly objevovat první problémy.

Začala se ztrácet voda z chladícího systému. Servis nejprve vyměnil vodní pumpu, potom se hledal problém jestli někde není miniaturní prasklina v hadici či chladiči, ale nic nepomáhalo. Už jsem byl z passata něšťastný a byl rozhodnutý že ho prodám, ale pak jsem si všiml, že je mokrý přepad na expanzce a problém byl na světě. Skončilo to výměnou těsnění pod hlavou a je po problému.

Jinak běžné věci jako destičky kotouče a tak.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jsem s passatem naprosto spokojen. Dnes mám motor opět bez čipu. Dal sem na radu odborníků. Jinak jízdní vlastnosti super. Auto je bezva i na dlouhé vzdálenosti, několikrát jsem s ním jel pracovně do Španělska a vzdálenost 2268 kilometrů jsem běžně jezdil za 16 hodin a bez větších známek únavy. Auto jsem měl sice dovezené z belgie otočené přes střechu ale se serviskou a po prvním majiteli.

Na autě oceňuji hlavně to že mě nikdy nikde nenechalo a vždy jsem bez problémů dojel.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář