Recenze Volkswagen Passat 1.9 TDi GLX
“Žádný zázrak to není.”

Autor recenze: Jirka (37 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:1896 Stav km při koupi:145 000 km Stav km nyní:268 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 let Průměrná spotřeba: 5,5-6 l/100 km Vloženo: 8. 12. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

3
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Sierra Fiat Uno

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Mělo a ne málo,spojka,čidlo chladiče,vodní pumpa,servořízení,alternátor.

Auto mám 5 let a každý rok se tam něco vysypalo,člověka by to ani tak neštvalo nebýt těch cen za opravu a nové díly.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Hlavní problém Volkswagenu vidím v drahých náhradních dílech,a někdy i jejich špatná dostupnost.O přístupu značkového servisu k zákazníkovi ani radši nemluvím byl jsem tam jednou a už mě tam nikdo neuvidí.
Nebýt častého výskytu závad byl bych velmi spokojen,takhle je to spíše slabý průměr,nehledě na špatné zimní starty kolikrát jsem i nenastartoval vůbec a mazal na autobus.

Většina lidí považuje VW za super auta,ale podle mě to není žádný zázrak.Koupil jsem ho tenkrát jen že byl za dobrou cenu a v pěkném stavu.Jinak se mi to auto designově moc nelíbilo (hlavně palubovka),ale na doporučení známého o kvalitách a spolehlivosti.VW jsem to vzal.

Ale abych jen nekritizoval auto mělo i své kladné stránky,celkem dobré jízdní vlastnosti,supr spotřeba,velký kufr a prostor pro posádku.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář

jméno VW

jako majiteli passata je mi líto sledovat úpadek jména Passat a celkově i VW, ale čím modernější vůz, tím víc problémů. Na mém voze (rv 87) je většina dílů ještě původní, nebo "starší dobrý" a jak jezdí.

České autorizované servisy jso svým přístupem nechvalně známé. Pokud máte možnost, zajeďte do německa, kde Vám zdarma udělají diagnostiku vozu (při odchodu dostanete vytištěný seznam nalezených závad) a za rozumnou cenu Vám požadované opravy provedou a vůz vrátí umytý a vyčištěný

18.12.2006 | 01:34:19 | ferror Reagovat