Osobní
Terénní
X
Land Rover
Range Rover
X
V provozu od - do: Cena vozidla od - do: Upřesnění modelu (např. TDI): Stav tachometru: Karoserie: Palivo: Počet dveří, počet sedadel: Výkon motoru od - do: Objem motoru od - do:






+ Výbava vozidla
+ Rozšířené parametry


Nebyla nalezena žádná vozidla odpovídající Vašemu výběru.

Range Rover Evoque - historie značky auta

Range Rover Evoque je kompaktní luxusní auto kategorie SUV značky Jaguar Land Rover, jehož výroba je plánovaná na rok 2011. Do prodeje by se měl Range Rover Evoque dostat v létě téhož roku, model by měl být dostupný ve více než 160 zemích světa.
Výroba modelu byla ohlášena 1. července 2010.
Range Rover Evoque je prvním vážným pokusem Land Roveru nabízet auta se sníženou emisí skleníkových plynů. Firma tak reaguje na problémy s globálním oteplováním klimatu.
Výrobcem Range Roveru Evoque je firma Jaguar Land Rover. Design auta je dílem Gerryho McGoverna. Výroba Range Rover Evoque bude probíhat v továrně v Halewoodu ve Velké Británii.
V nabídce bude třídvéřový hatchback na platformě F4, později by měla přibýt i pětidvéřová verze. Rozměry modelu jsou: rozvor 2 659,4 mm, délka 4 351 mm, šířka 1 894,8 mm a výška 1 534,2 mm. Range Rover Evoque je o 430 mm kratší a o 187 mm nižší než model Range Rover Sport.
Range Rover Evogue je v podstatě upravenou verzí velmi úspěšného konceptu cross-kupé, který byl představen na North American International Auto Show v lednu roku 2008, jako Land Rover LRX.
Range Rover Evoque - historie značky auta (dokončení článku)  »