Recenze Fiat Marea WEEKEND 1.6
“Hezký Ital s dobrou výbavou a spotřebou.”

Autor recenze: skaldos ,
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.6 Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:130 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 21. 9. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Omega 3.0

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Závada žádná, jen provozní opotření jako je výfuk, brzdy, rozvodový řemen. Ale to musíte udělat u každého auta.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Měl jsem slabost pro silná auta a spotřeba a údržba nebyla zrovna levná záležitost. Vzhledem k potřebě rodiného vozu jsem chtěl koupit další omegu kombi, ale kamarád mně dohodil mareu. Nebyla to moje pokrevní volba, ale jen praktický krok. Po pár dnech jsem zjistil, že je to skvělé auto, které peláší jako o život a má dobrou spotřebu a po koupi atraktivních elektronů se za ním dost lidí otočí.

Ideální autíčko pro českýho človíčka co nemá půl mega na novou káru. Fascinuje mě, že auto stojí druhý rok venku a nikde rez. Co na to inženýři od Opla ? Podle mně je to i super auto pro ženskou. Volant jde jak pomásle pedály u sebe a všiml jsem jsem, že to ženám v mareách i sluší.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

marejka

Moja rv 97, 1,6 16V mam ju 3 roky, zatial bola menena spojka, predne ramena, zadne pruziny a tlmice /pruziny som menil lebo jedna sa zlomila/. Okrem toho klasika, olej, brzdove oblozenie, filtre. Som spokojny akurat ma auto velmi tvrde pruzenie a auto nim trpi - je vhodne skor na dobre cesty.

26.06.2009 | 14:21:17 | rado Reagovat

S O U H L A S

Musím jen souhlasit!1.6 16V není sice nějaká extra raketa,ale na slušné jezdění to stačí.Já mám na mojí Mařce 165000 poctivých a kromě klasických provozních investic měla jedinou závadu-odešelo alternátor,oprava 3600,- jinak spokojenost. Snad jen jedna věc mi na Marejce vadí-a to je zoufale málo místa na zadních sedadlech.Sám za sebe bych si dozadu nesedl!!Já ale jezdím jen za volantem, tak v poho...

02.10.2006 | 15:13:41 | Petr Reagovat