Recenze Fiat Marea 2.4 Td
“Za mámo peněz hodně muziky.”

Autor recenze: Dáda (35 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:2.4 Td 5v Stav km při koupi:60 000 km Stav km nyní:120 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:zapůjčený Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 17. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: hodně a ruzné

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Po nějaké době auto stratilo na výkonu a ukázalo se že odešla váha vzduchu. Na některých místech se loupe lak - hlavně to jsou zrcátka a kliky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pro mne velmi živé auto co toho hodně odveze. Na cenu vozidla na trhu je tento vuz dobře vybaven. Osobně mi vadí vestavěné rádio ale vše potlačí ovládání rádia na volantu.

Když si zvyknete na to že je s auta hůře vidět přes přední sloupky a hořší rejd tak se vůz na silnici velmi dobře ovládá-má nádech sportovního auta.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat Marea

Vložit komentář

Ve všem souhlasím, co se týče vzhledu a jízdních vlastnosí, motoru apod. tak je to super auto, kvalita laku hlavně na hagusech a držácích zrcátek není moc dobrá, bud se vzduvá barva, nebou opadává, motor je hlučnější ale na druhou stranu ten tah, co má to plně kompenzuje:) zkrátka super auto, který jede, do kterýho se vleze snad všechno a za málo peněz:)

27.06.2008 | 18:10:40 | Paja2204 Reagovat