Recenze Hyundai Terracan
“KRASAVEC,DOBRÝ,UŽITEČNÝ PO VŠECH STRÁNKÁCH.”

Autor recenze: Lenka (38 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:2,9 CDR DIESEL Stav km při koupi:80 000 km Stav km nyní:82 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 9-10 l/100 km Vloženo: 6. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 1.6

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

2
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford GALAXI

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Mé auto zatím jen testuji, mám ho nově koupené najeto má 80000 km, ale zatím jsem spokojena až na nějaké malé nedostatky co pozoruji. Koupila jsem si off road měla jsem dřív rodinný vůz tak rozdíl bude veliký, ale proti tomu co jsem vyzkoušela jiný off road u známích jako byl mitschubisi a jeep tak teracan je i po stránce interieru a po stránce jízdních vlastností nejlépe hodnocen. Není auto, které by nemělo své mouchy a slabůstky. Po té co jsem četla jiné recenze plně souhlasím i se spotřebou i s ovládáním a i s jízdními vlastnostmi s řidiči předchozímy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto má měkké pérování, na nerovných cestách strašně skáče, na kvalitních cestách výborné . Na sněhu a náledí má jemné řízení, tudíž se musí jed velmi opatrně a pevněji držet volant, jinak zadek strašně ujíždí. Výborný výhled, pohodlný, přehledný a dobře ovladatelný interier, vše po ruce. Uložný prostor přijatelně veliký, jen je zde měně přihrádek a úložných šuplíčků a skříněk. Vzadu je dost prostoru pro nohy spolujezdců, opěrka na ruku, při jízdě 4 osob. Hodnotím skvělý vůz, ale záleží na zvyku. Hanit nebo chválit můžou jen ti, kteří jezdí stále ve stejné kategorii vozů a ne ti kteří střídají sedana třeba za off roada.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai Terracan

Vložit komentář