Recenze Renault Laguna
“Kva.. kva.. kvalita.”

Autor recenze: ,
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:2,0i Stav km při koupi:180 000 km Stav km nyní:200 000 km Způsob řazení:manuál Průměrná spotřeba: 6-8 l/100 km Vloženo: 12. 5. 2004

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Scorpio

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při koupi mi mírně rosil chladič, což spolehlivě vyřešila lahvička sajrajtu, co se do chladičů lije, aby se zatáhly dírky.

Byl také zanešený pylový filtr od klimatizace.

Trochu tekla vodní pumpa, tak jsem ji nechal vyměnit při výměně rozvodů.

V dohledné době mě čekají kabely a snad bude už zase na dlouho pokoj. - tohle jsou ale věci - kromě chladiče, co spadají do běžné údržby.


Hodnocení a zkušenosti s autem

To auto podle mě nemá chybu. Je to kombík a už měl mockrát možnost se projevit jako absolutní makáč...- odtahal jsem v něm zatím všechno, na co jsem si vzpomněl.

Když má člověk lehkou nohu, tak se jen usmívá nad tím, že se na nádrž dá najet až 900 Km. (to se mi ale povedlo jen jednou na dlouhé štrece - ale jde to..)))

Motor je trochu hlučnější...- při předjíždění je nutno mu trochu naložit.

Jinak nemá chybičku.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Laguna

Vložit komentář

Laguna lenoch?

Příteli "anonyme", u tebe mohly nastat tři varianty. Buď jsi v ní nikdy nejel, nebo máš "vrakáč", a poslední, že s ní asi neumíš ani jezdit. Majitelé zachovalé Laguny 2.0i 8V by určitě potvrdily, že to s tou leností není nijak špatné. Pokud ale někdo chtěl "závodní" auto, stačilo jít do 3litra, 2.0i 8V má hodně silnou 3-ku, lehčí 4-5ku. Motor 83kW má sily dost na svižné předjetí, jen to umět! Jaký výkon má Fabia HTP nevím, jelikož mě zatím žádná nepředjela a míjím ji pouze zprava. A to nejezdím nijak "divoce", spíše na spotřebu. Nedovedu si představit, že by se mě "fabka" dokázala držet na dálnici, a pokud snad kousek, tak jen po absolutní rovince, prázdná a ještě při mém dobrém rozpoložení, kdy bych si ji chtěl ve zpětném prohlédnout! Takže, tak!!!

01.11.2006 | 08:07:10 | Ivico Reagovat

Při předjíždění je třeba mu hodně moc naložit, a stejně nejede, je to lenoch lenivá, výkon na úrovni Fábie HTP!!!Od dvoulitru bych čekal víc.

10.04.2006 | 14:27:25 |  Reagovat