Recenze Renault Laguna Laguna II
“Skvělé auto”

Autor recenze: José (36 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1870 Stav km při koupi:104 000 km Stav km nyní:149 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 5,8 l/100 km Vloženo: 29. 1. 2011

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jediná porucha při koupi vozu byla,že se nevracela páška směrových světel. Po sundání krytu pod volantem a demontáži páčky jsem nastavil tavicí pistolí kolíček (který chytá o unašeč na tyči řízní)na páčce a problém byl pryč. Jinak běžné opotřebení, samozřejmě že jsem po koupi nechal udělat rozvody a náplně,ale to se asi dělá furt když člověk koupí jeté auto.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Moje osobní dojmy z auta jsou velice dobré. Je to velký a pohodlný vůz. Teď ho mám tři roky a zatím jsem s ním neměl větší problém. Slabá baterie,už slabší brzdové kotouče nebo destičky tady neřeším to je běžné opotřebení. Všechno elektro funguje,s tím nemám problém. Sice mi dle diagnostiky(někdo tu psal že za napíchnutí na diagnózu dal v Renaultu 2000,-, to vám dneska napíchne každý lepší opravář co se chce udržet na trhu za 100,-) zůstává někdy vyset EGR ventil,což se mi projevuje na větší spotřebě a pomalejší zrychlení ale i to se vyřeší. Takže já Lagunu beru jako super auto a myslím že každý vůz je jiný když je to ojetina. Kámoš má tu samou a strašně mu hapruje elektrika a prý je to tím že na tom někdo přetáčel tachometr a teď se s tím řídící jednotka pere. Nevím jestli je to možné ale jen tak pro informaci kdyby měl někdo takový problém.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Laguna

Vložit komentář

Naprosto souhlasím. Autor jako by mi mluvil z duše

30.01.2011 | 21:20:36 | René Reagovat