Recenze Renault Megane coupé coach
“Pěkná, ale vražda.”

Autor recenze: lejskal (22 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:80 000 km Stav km nyní:98 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 24. 10. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 4.4

Spolehlivost

1
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Felicia

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Měněné silentbloky, střední díl výfuku, přední zavařený, měněné ložisko u předního kola, výměna váhy vzduchu, nový klínový řemen, nové kotouče, nefunkční el. ovl. zrcátek, něco se spojkou, vybrakovanej kat., nové sání, ještě teď po tom všem mi to občas na volnoběh jede na tři válce cena oprav 50 000 Kč za rok užívání!!! i s daní a to ještě v neznačkovém servisu s originálními díly, těch závad bylo víc, ale už si na ně ani nevzpomínám.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Plná palba kromě klimy, včetně koženého interiéru, vše sedí jak má, nic nevrže, v zatáčkách sedí, a na to, že je to nižší a sportovněji naladěné auto je docela pohodlné, vcelku povedený a i po letech dobře vypadající design to je muj Megoš, nebýt šíleného množství mechanických závad a gumového řazení je to vzhledem k ceně dobrý kup, ale já bych doporučoval pořádně!!! prohlídnout, já osobně nikdy více.

Jak se říká auto s p...ou ve znaku auto plné zázraků:)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář