Recenze Volkswagen Golf 1,6 16v
“Dobrý auto.”

Autor recenze: kmacovic (29 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1,6 16v / 77kw Stav km při koupi:46 000 km Stav km nyní:67 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 11. 8. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: forman

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto mělo jednu poruchu za celou dobu používání a to se rozbilo el. stahování předního skla.

Cena 2200kč v neaut. servisu. Jinak jezdím bez závad a nemusím se bát, snad , že mně někde nenechá. Všichni nebo většina si tady stěžují na zadní stěrač. Já ho vůbec nepoužívám, mám zpětná zrcáka. Možná to bude i rada pro Vás. Auto jsem koupil ve Francii a bylo bourané na bok.

Má servisku a na ty kilometry vypadá. Vždy když jsem koupil auto v čr tak jsem měl nějaké problémy. Vzhledově je velmi hezké, ale připadne mi hodně pro dívky a ženy. Toto auto je taky dobré na tunning.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to dobré auto. Se začátku jsem byl nadšený se 77kw , ale čím déle ho mám , tím mi připadne pomalejší. Leju jenom benzín a jezdím na go.

Docela mě štve, že je terčem zlodějů na airbagy. Během měsíce si ho vybrali dvakrát. V rychlosti je dobrý. Potřebuji předjet slabší auto a tak nemám problém. Nejsem moc velkým nadšencem ABS, vždy když prudce brzdím tak mi to ABS neni příjemné.

Mám na něm úzké gumy a uto nesedí při větší rychlosti v zatáčkách. Myslím si , že je to auto i ůsporné, když nejedete 160km/h.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Golf

Vložit komentář