Recenze Buick Park Avenue
“muj malý(velký)mezek”

Autor recenze: Weizenbier (32 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:V6 3,8l Stav km při koupi:165 000 km Stav km nyní:240 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 11 l/100 km Vloženo: 5. 4. 2010

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Chrysler Voyger

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Krome výmeny predniho svetla, kvuli prilétnuvsímu kameni a doplnovani provoznich kapalin (u automatu velmi dulezité) jsem nezaznamenal sebemensi problém.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Buicka jsem koupil jako ojetinu v perfektnim stavu od Nemeckeho penzisty, který s ním zjevne celou dobu jezdil pouze v nedeli do kostela a obcas na chalupu:-) Auto bylo jako nove a dle zaznamu v servisni knizce nebyla nikdy provedena zadna zasadnejsi oprava, z cehoz vyplývá, ze se jedná o spolehlive rodinné auto, jak uz to u amerik stredni tridy bývá zvykem.Jediné co se mi pri koupi nezdálo byl náhon na prední kola, coz jsem ocenil hned první zimu, protoze s váhou a motorem jako tento bych s nahonem na zadek asi moc daleko nedojel.Motoricky vubec se zdá být naddimenzovaný, takze jede jako tank a co se týká spotreby tak díky Overdrive jedu za pekných 9-11 prumer.No pokud to takhle vydrzí, coz zatím vypadá, ze ano tak mám na pristich pár let klid.Muzu vrele doporucit!!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Buick Park Avenue

Vložit komentář

škoda

U recenze takhle exotického auta bychom my čtenáři ocenili trochu hlubší pohled na auto. Fotky exteriéru a interiéru, pořizovací cena, kolik platíte na povinném, auto parkujete v garáži? Jakou výbavou auto disponuje? Jsou tam nějaké specifické US vychytávky, které běžná EU auta nemají? Chvíli jsem měl možnost jezdit v Chrysler 300M tak trochu vím, že tato auta jsou "prostě jiná".

18.01.2013 | 08:09:25 | Roman B.  | 192.168.1.* Reagovat

No bezva, další Buick na jihu. Zkus nějaké fotky. Já mám Roadmastera Estate takže chápu tvojí spokojenost. Přeji ti hodně radosti.

08.04.2010 | 22:02:13 | jirka Reagovat