Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 91881x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 70864x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61113x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55329x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 54130x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: nooo

Jen na okraj - pořádná ženská se stará o tebe. Jestli ty se musíš starat o ni, pak opět špatný výběr... asi tvůj osud :-) Zlatokopka, jako špatný auto.

25.09.2018 | 18:58:24 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

Starat se znamená absolvovat pravidelný, výrobcem stanovený servis. Všechno ostatní nad tento rámec (vyjma pneu, brzd a pod.) je kašpárkování blbýmu autu. To neokecáš. Ale když tě to baví, užij si to. Jen nám nenamlouvej, jak supr dokonalý auto to je.

25.09.2018 | 18:56:20 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: 406 ma vo verzii 66 kW bubny..

..

25.09.2018 | 00:10:54 | Ľuboš  | Recenze: Peugeot 406 RHY (2000)

RE: civic vs 525tds

mam 9te bmw par som ich uz poskladal a robim okruhove specialy bmw .mam drift e30 mal som e36 e30 e32 e46 e38 porovnavat civic s bmw_? to sa neda civic je auto s 900kg dobre auto do mesta svizne a nekazove 1,6vti silne a 325i je slabsie na zrychlenie ale bmw ma sportovu diviziu m a na tu sa vti nechyta vidim aj na okruhu. a tds je cestovne pohodlne auto a nie sportova civika a kazovost? bmw ma muchy a aj civic ale bmw je technicky 2krat zlozitejsie auto tak ma viac suciastok a viac moznych poruch ale nieje auto ako auto.

24.09.2018 | 23:17:01 | bmw forever | Recenze: BMW 525 2,5 tds (1993)

RE: Spolehlivost Zafiry

Motory od Fiatu pro Opel jsou ty nejlepší motory a něj. volby. Je to jen o tom, že vy nepoznáte, že kupujete mrdku a neumíte se k tomu autu chovat.

24.09.2018 | 22:08:09 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

S autem je to to samé, jako s ženskou, nestaráš se, nemáš. Auto slouží a funguje, jak se o to staráš.Kup si BMW a audi.M.dky jedny. Nebo víš co ...Hyundai i10, to je pro tebe akorát... .

24.09.2018 | 22:00:38 | Libor | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: Zafira

Já mám Zafiru b 1,9 74kw rok 2006 2,5 roku. Za tu dobu jsem najel 70 000 km, jezdím dlouhé trasy, měním olej po 15 000km a ne po 30 jak je psané, pač je to kravina že, ..., pred každou výměnou oleje čistím sání mám za sebou výměnu dvouhmoty spojky, čekají mě ložiska převodovky, ale běžné opravy pánové Díly se přihlásily samy Poznal jsem to. Ale nehodlám měnit, jsem spokojený. Na 100km spotřeba většinou i v zimě pánové max. 6,5.vetsinou 5,6....5,7. Podařilo se i 5,5.a to to nedusim!!!!! Právě naopak prohání. Ale starám se o dutiny motoru. A auto mi to dává samo... Najevo tu spokojenost.

24.09.2018 | 21:54:51 | Libor | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

co to tady píšeš za píčoviny? To jsi vyčetl v návodu k použití? Sám bys potřeboval po čuni, když se tady zastáváš oplácký mrdky a ještě děláš blbce z jeho majitele. Jakýpak starání? Jakýpak krátký trasy? Ty vole, auto musí sloužit a fungovat, ale to ty asi nemůžeš znát, protože jsi otrok Opelu...

24.09.2018 | 21:51:45 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: opel nikdy

stejní idioti zřejmě vymysleli tento Opel. Vždyť píše, že má auto od nova, a najeto 30 tisíc. Jak může mít chycené turbo, Dpf, dvouhmotu? Pač to mít nové auto nemůže. Leda tak mrdka. Takže Opel je mrdka.

24.09.2018 | 21:48:08 |  | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

RE: nooo

No pokud za ty dva roky každý rok najedete min 25 000km,projedete to každý druhý den pořádně, vyfoukat, dáváte aditiva, staráte se o sání dáváte tomu těra pořádně, nepodtacite motor ctverkou na 50 km/h, tak je to jen o tom, který idiot s tím jezdil před vámi. A pokud najezdite každý rok 15000km krátké trasy, tak být tím autem, dám vám po čuni...

24.09.2018 | 21:46:34 | Libor | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)