Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101836x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79383x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64748x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61783x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60871x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Nevíte

aut onení tolik populární skus se podívat do zahranicnich bazaru

20.10.2020 | 10:51:44 |  | Recenze: Peugeot 607 2,7HDI (2006)

RE: Potrebuju radu..

taky se nam stav u pegeot 607 2,7v6 že sem tam problikl airbag .proste peugeot

20.10.2020 | 10:50:12 |  | Recenze: Peugeot 607 2,7HDI (2006)

Octavia 1.6i 75 KW + LPG

Zdravím, má toto autíčko v kombi verzii a ako tu už padlo,naozaj ten servis treba o to LPG naviac, ale v konečnom dôsledku to nie sú veľké investície. Olej mi skoro vôbec nežere (188 000 km), ale tento motor je stavaný na mesto a medzimesto - do 110 km/h rýchlosti. Ak motor dáte do otáčok dlhodobo nad napr. 3000 tak sa pripravte,že olej bude papať. Toto auto s týmto motorom s LPG je klasické rodinné autíčko na kľudnú jazdu. Ak sa vyskytne porucha,je ľahko a lacno opraviteľná a vďaka LPG jazdíte cca za 6,- EUR na 100 km.

20.10.2020 | 08:24:58 | keyb | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Spotřeba

to bude tím, že považovat se za dobrého řidiče a být dobrý řidič jsou dvě rozdílné věci. A umět jezdit ekonomicky bez zdržování ostatních je už vyšší škola

17.10.2020 | 15:50:22 | rohlik | Recenze: Kia Cee´d GDI 99 KW (2012)

RE: Dotaz

70 v, to naozaj?

12.10.2020 | 19:19:48 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

babeta je o tom sám si opravit na cestě poruchu....

ty máš dobře vybagrováno. celý život co vlastním motorová vozidla netoužím po ničem jinmém, než si na cestě opravovat poruchy :-) ty máš dost, chlapečku. Ty určitě ještě chodíš do školy.

12.10.2020 | 14:16:34 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

A ty hklupák :-)

12.10.2020 | 14:14:15 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

máš pravdu,káždý si kupuje mašiny na které nemusí dělat nic,kromě výměny oleje a baterie,ale babeta je o tom,sám si opravit na cestě poruchu a rozumět tomu motoru,babeta je prostě punk. :D

10.10.2020 | 20:19:30 | jiří | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

jsi amatér. :D

10.10.2020 | 20:12:34 | jiří | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

100% Súhlas s autorom

Veľmi ďakujem za pravdivé opísanie kvality babetty. Táto pravda bola vykúpená potom, slzami a krvou tisícok majiteľov babety. Tento rok som v mojom okrese na menej frekventovaných miestach prevažne vidieckej oblasti napočítal min. 7 ľudí, ktorí babetu tlačili, alebo dlho dlho nakopávali, alebo na nej bicyklovali. Ale tento národ je nepoučiteľný. Ceny babiet na bazoši sú neuveriteľné. Priemerné ceny okolo 500 EUR a pod.
Kto chce starý, ale použiteľný moped nech hľadá Korádo (tie sú normálne), no tie sú tiež dosť drahé, alebo Piaggio Si, Ciao.
Osobne vlastním Si. Primitívny moped, celý motor vyberiem za 4 minúty, karbec mám zospodu ako na dlani.

Mal som na ňom úplne zle poskladanú spojku, a normálne som s ním došiel domov, jedna cievka odtrhnutá, ale svetlo blikalo aj tak. Povenoval som sa jej asi 2 celé dni. Žiadne výbrusy ani veľké GO, či polenie motora. Drobnosti, drôtik na cievke, správne poskladaná spojka...drobnosti. Odvtedy len jazdí. Štartuje krásne v zime, v lete, dekompresor som zaslepil, vypnutie zapalovania je na spinač. Magneto neodpaluje 6V ziarovky ani nedáva 70V. Obycajny normalny moped. Ich ceny na Slovensku okolo 150 EUR.

07.10.2020 | 22:58:11 | Daniel | Recenze: Babetta 210 50 (1996)