Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 104220x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80918x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65982x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 63498x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 62232x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

truhliku

Ty si raději už nic nekupuj. Podle této recenze brečíš často jak něco nefunguje. Nemakačenko.
Na babettě je super že není potřeba žádná STK atd. Mám jí 10 let z druhé ruky ani jsem na to nešáhl a když přijdu, šlápnu a jede.
Když tam nacpeš díly z druhovýroby které jsou dodělej si sám tak se div ty truhliku.
Babetta je starý železo a to patří lidem co se v tom chtějí hrabat a rozumět tomu, Jestli chceš jezdit a nemít starosti tak si kup novou motorku budeš určitě spokojený první 2 roky a ne 30 let starý stroj.
Ty komediante.

23.07.2021 | 06:42:28 | mmm | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: My z Kolína zastáváme názor

TWL. Pánové zatím mám s autem velice dobré zkušenosti. A Vám rozoumkům co zde píšete mohu dororucit...dříve než začnete bádat po chybách vozů,badejte po nedostatcích jazyka českého 😉🙄

22.07.2021 | 00:50:18 | Mira | Recenze: Renault Scenic 1.9 dti (2000)

SPOKOJENOST

Dobrý den,

Mám vw Crafter 2,5tdi 100kw a naprostá spokojenost najeto mám aktuálně 430 000 a jen výměna olejů každých 15 000 a nic víc c po mě posledních 100 000km neptá

20.07.2021 | 20:17:38 | JK | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

Omega je nejlepší

Omega je perfektní, ale musí se vybrat ten nejlepší motor.--------BMW

06.07.2021 | 15:38:02 | XXX | Recenze: Opel Omega 2,0 16V (1995)

RE: Dotaz k Jeep Cherokee xj 1989 4.0 i

Asi pozdě, ale bude problém v přiřazení Přední nápravy, která se přiřazuje vákuem. Na pravé straně je vakuový motůrek co spojí půlenou polosu. Buď nefunguje, nebo je ruplá vidlička a nebo vymletý zuby

05.07.2021 | 23:05:15 | George | Recenze: Jeep Cherokee 4.0 (1998)

RE: Jeep

NO, JEEP JE NEJLEPŠÍ!!!

03.07.2021 | 11:48:23 | 4x4 Jeep | Recenze: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 (2000)

RE: Stále spokojenost

To je jediné čemu bych se vyhnul. Osobně jsem Four-C měl a jezdil jsem 99% na comfort. Jízda byla pohodlná, ale strašák je výměna tlumičů. Cena je okolo 80 000 Kč za 4 ks nebo 40 000 Kč za pár. Jsou případy, že tam někdo rval obyčejné a jsou firmy, které to řeší, aby nehlásilo chybu. To, kdy ti odejdou záleží, jak a kde jezdíš. Já měl hlavně dálnice do Německa a město. Žádné polní cesty ani silnice II a horší třídy či jiné šílenosti. Než jsem auto prodával, dal jsem na test tlumičů a byl ok i přes velký nájezd, jaké auto mělo. Teď když koukám po dalším Volvu v kombíku, tak hledám takové, které nemá Four-C, protože v tom se dá fakt pořádně zahučet. Komfort něco stojí, ale nevěřím, že svezení v S80 s obyč. tlumiči je nějak výrazně horší. Doporučuji tedy určitě bez Four-C.

02.07.2021 | 10:48:37 | Jirka | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

RE:

Záleží, kolik ročně najedeš. Auta se prodávají i s nájezdem okolo 500 000 tis. km. Moje mělo necelých 320 tis. km a nic mu nechybělo. Pokud máš nájezd okolo 15000 km/rok a méně tak bych se 270 tis km nebál, pokud je auto od spolehlivého zdroje a byly pravidelně měněny náplně - zejména automat po 60 tis km a haldex, úhlovka + rozvodovka. Jako samozřejmost olej a filtry čím častěji tím lépe. Max je 30 tis, ale doporučuje se 15-20 tis.

02.07.2021 | 10:41:26 | Jirka | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

Finále 317 000 km prodáno

Auto prodáno. Můžu potvrdit, že na něj mám hezké vzpomínky a byl to spolehlivý partner. Celkově další opravy jen korunové záležitosti. Chodil jsem pravidelně na výměnu náplní v automatu po 60000 km, dále haldex, úhlovka rozvodovka, jelikož bylo 4x4. Co odešlo bylo zamykání dveří na pravé straně. Nejprve předek, pak zadní dveře. Oprava v servisu stojí ranec, ale stačí koupit motorek za 100 Kč a výměna je za hodinu hotová svépomocí. Auto bych si nechal dále, ale zatoužili jsme po kombíku. S80 má celkem velký kufr, ale malý vstup, takže se v něm moc neodveze. Auto sloužilo skvěle jako bezpečná manažerská limuzína. Po delší cestě z auta člověk vystupuje svěží, jelikož mělo velmi pohodlné masážní sedačky. Věřím, že bude dále sloužit nové majitelce.

02.07.2021 | 10:37:20 | Jirka | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

Kupuji

Měl jsem XM, Xantiji a aktuálně vlastním C5 první generace po fl.Když jsem se dozvěděl, že Hydra končí, ihned jsem si pořídil C5 3.0 HDI Exclisiv, abych si svůj zamilovaný koncept auta ještě co nejvíc užil. Když už je to vyhynulý druh.Nemohu se dočkat, až mi jej dodají.

01.07.2021 | 21:39:47 | Josef | Recenze: Citroën C5 V6 HDi (2009)