Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 92914x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 71735x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61409x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55768x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 54759x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: mal som 613, ako svoje prvé auto.

Xoxote Blboši, ty si taký xobot………...

14.11.2018 | 09:37:50 | Vašek | Recenze: Tatra T613 3.5 (1987)

Antegrade frusemide driven engorgement manifestations.

doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor <a href=onlinebuycytotec.site/>onlinebuycytotec.site.ankor</a>

13.11.2018 | 18:31:54 | pupibuxafekf | Recenze: Škoda Octavia 1,9 TDi (2010)

Single coats becomes, illuminates prealbumin.

doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor <a href=onlinebuycytotec.site/>onlinebuycytotec.site.ankor</a>

13.11.2018 | 17:35:24 | ajleama | Recenze: Škoda Octavia 1,9 TDi (2010)

RE: Tatra vs. Bmw

Dúfam, že iba srandujes.. :))

13.11.2018 | 02:37:26 | ľuboš | Recenze: Tatra T613 3.5 (1987)

RE: mal som 613, ako svoje prvé auto.

Priemerne inteligentný jedinec chápe čítaný text a nerobí mu problém ani pri xybajucich cca 20% textu poxopit čítané...
Iba náš najmúdrejší vasek nie...

Bože, Ty si taky tupý a primitívny, že to ani možné nie je...., no, ale je.. :(((

13.11.2018 | 02:35:08 | ľuboš | Recenze: Tatra T613 3.5 (1987)

Frontera

Dobrý den.
Rád bych se zeptal na cenu spojky opel frontra 2.2 DTI. Na internetu vidím dost rozdílné ceny.

12.11.2018 | 21:48:09 | Milan | Recenze: Opel Frontera 2,2 DTi (1999)

RE: Tatra vs. Bmw

Máte pravdu, v těch autech ze západ jsou jen samá zbytečná udělátka, člověk nikdy neví co se vysype, zatímco na udržovanou šetsettřináctku je spolehnutí.

12.11.2018 | 20:59:12 | pepan | Recenze: Tatra T613 3.5 (1987)

RE: oponuji,

Mám hondu accord 2.0 z 99 roku. Mám už 300 tis. najeto a vrazil jsem do ní už kolem 50 tisíc ale jenom proto že lítám jak blbec. A můj kolega má civica 1.5 z 99 roku a má 570 tisíc najeto a nedá ji za nic na světě.A oba jednohlasně říkáme hondu a nic jiného nebrat

12.11.2018 | 17:58:18 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

RE: ...nie je každý bezdomovec ako Ty...

Tvl, teď jsi mne utřel čobole….

12.11.2018 | 10:07:10 | Vašek | Recenze: Dacia Lodgy dci (2017)

RE: ESP

No jo, tak to je, když si hovno sedne na skříň, hned si myslí, že je dort...

12.11.2018 | 10:05:43 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 diesel (2007)