Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 93392x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 72169x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61575x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55984x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 55195x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

opět problém mezi volantem a pedálama-že?

...To co tady čtu můžu komentovat jen slovy-pokud chce někdo od Dustera terénní auto tak ať si koupí-taky Rumunský-Aro….odveze v něm půl lesa a projede pokud není naprostej amatér to co traktor....

09.12.2018 | 20:35:30 | cundrboy | Recenze: Dacia Duster (2012)

An exciting journey on the Internet

<a href=bit.ly/baby-hot>Do you like to spend time on the Internet? It means yours.</a>

08.12.2018 | 18:23:58 | AndrewBox | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: levný provoz SDI???

ze s plynem kazdy rok na stk, smrad lpg v aute uz mlcis co?

08.12.2018 | 11:28:26 | hihi | Recenze: Škoda Fabia 1.9 SDI (2005)

Polo:

Chcem sa spýtať mam VW Polo 1,4 benzín r.v.98.Vymenil som olej, filter,a keď je motor studený tak je vsevše v poriadku jak sa zahreje na pracovnú teplotu tak sa rozsvieti kontrolka mazania.Dal som tam olej 10W40 a povedali že to davaju aj do Golfa.Moja otázka je spatny olej alebo čidlo.

08.12.2018 | 08:49:34 | Milan Chudo | Recenze: Volkswagen Polo 1.4 (2005)

An exciting journey on the Internet

<a href=bit.ly/baby-hot>Do you like to spend time on the Internet? It means yours.</a>

08.12.2018 | 02:24:59 | AndrewBox | Recenze: Škoda Octavia 1,6 MPI 75 KW (2009)

RE: Marne Patrani

To by asi chtělo nějaké Kia forum, určitě existuje, tohle je opravdu špatná adresa na objektivní info….:-)

07.12.2018 | 12:39:58 | Vašek | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

Marne Patrani

Zoufale hledam nejake uzitecne prispevky o zkusenostech s Kiou Sportage 1.6 GDI, ale tady je to bez sance co :-)

06.12.2018 | 12:30:32 | Kia Sportage | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE: Hyundai Tucson

Rezavé ano, prorezlé ne.

06.12.2018 | 09:11:49 | Vašek | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

Hyundai Tucson

Nekupujte si nikdy Hyundai Tucson.

Po roce provozu a najeto 15tis. vám řeknou že když je potrubí výfuku rezavé je to normální

JN

05.12.2018 | 17:07:14 | Mira | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

zkreslené informace

Mondeo 1998/2000cm3,koupě 135000km,dnes 189000km,bez koroze,celkové náklady 75000,-Kč i s pořízením.SPOTŘEBA-průměr 6,8 L/100 km.
Mé 13té vozidlo.Zkušenosti-automechanik,krajský přeborník v rallye
Vysoká spokojenost-prostor,hlučnost,výkon i ty brzdy bych hodnotil vysoko a s tím i dlouhý dojezd po vyřazení na neutrál.Vůz ideální pro početnou rodinu,bez zbytečných technických fines.
Jezdil jsem i s vozy s vyšším výkonem,ale nestačil podvozek.
Na tohle vozidlo ještě nezasáhly evropské represe a proto říkám-vynikající auťák


04.12.2018 | 19:28:08 | Ponno | Recenze: Ford Mondeo 2.0 16V Zetec (1997)