Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 103162x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80320x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65586x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 62790x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 61639x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

nové poznatky

Ahoj,
mohol by si napísať nové poznatky? Rozmýšľam o kúpe, len sa neviem rozhodnúť medzi 200 koňovým 2,2 litrom alebo týmto 180 koňovým Blue HDI. A práve o tomto type je k dispozícii len málo informácií. Tak ma zaujíma, ako si spokojný aj po dlhšom čase.

05.03.2021 | 10:14:24 | David | Recenze: Citroën C5 (2016)

RE: Tak určitě!

HTP-Hovno To Pojede....

05.03.2021 | 08:35:36 | Vašek | Recenze: Škoda Fabia 1,2 Htp 12V (2004)

Tak určitě!

Tak určitě pojede HTP při 150 km/h za 6,4-6,7 l /100 km. A jestli 150 km/h znamená jet trochu ostřeji, kolik by se muselo jet, aby to už bylo dost ostré. 200 km/h???
A gratuluju k tomu, že hodnotitel dokázal jet s felicií 1.3 180 km/h! To musel být ale prudký kopec.

04.03.2021 | 12:20:07 | jirka | Recenze: Škoda Fabia 1,2 Htp 12V (2004)

corsa B 1.0 12V cca. 200 tis. km a 21 rokoch

prispejem aj ja niečo ohľadom tohto auta. Mám ho od roku 2009, kupoval som ho s približne 122 tis. km a som 4.majiteľ, momentálne sa blíži k 200 tis. km, je to r.v.2000. Do roka od kúpy som musel meniť rozvody, menili aj silentbloky, čapy. Ďalej som menil zadný diel výfuku, časom aj zvyšok výfukového potrubia, keďže chytila hrdzu trubka strednej časti. Ale toto je častá závada Cors. Preto som potom už kúpil výfuk talianskeho výrobcu MTS a ten už sa drží lepšie. Čo si ešte spomínam, tak som menil niekedy tlmiče, aj homokinet.kĺb na jednej strane, ďalej manžety už viackrát. Samozrejme výmena oleja, filtrov, kvapalín, čo je spotrebák. Častou závadou je prasknutie čidla oleja, to som už menil 2x. A tiež my zlyhalo čidlo ukazovateľa paliva v nádrži, zaseklo sa. Zasekáva sa niekedy aj ručička tachometra a zostane na konkrétnom mieste. V poslednej dobe sa zasekáva tlačidlo hmloviek. Kedysi mi svietila aj dlhodobejšie kontrolka motora a zhasínala a znovu sa rozsvietila. Pri diagnostike zistili závadu EGR, tak to vymenili a takisto Corsa mávala problém so zahrievaním, tak menili aj termostat. Potom to už prestalo a je to OK. Inak auto hodnotím pozitívne, na jazdu po meste a okreskách si myslím, že super, aj spotreba dobrá. Na jazdu do prudších kopcov má auto problém (aj nenaložené s 2 osobami a 1 dieťaťom) nevládze. Po diaľnici dokáže ísť. Oceňujem aj pomerne dobrý kufor a prístup do neho, máme 5-dverák, zadná časť auta je pravidelná, dosť vysoká, bez zošikmenia (čo u novších áut aj iných značiek už nie je také bežné), takže sa do kufra dajú napr. zložiť niektoré športové kočíky kompletne celé. Do vnútra auta sa dokážeme poskladať všetci, čo znie až neuveriteľne - 5 ľudí (buď 3 dospelí a 2 deti v autosedačkách (resp. autosedačka a podsedák) alebo 2 dospelí a tri deti (z toho jedno dieťa vpredu na sedadle spolujazdca, keďže vzadu v strede je len 2-bodový pás). Už som v aute viezol aj horský bicykel celý (vojde sa po sklopení zadných sedadiel), viezli sme v Corse už aj interiérové dvere 60 cm šírka so zatvoreným kufrom. Čo ale je už asi 5-6 rokov problém, tak to je hrdza - musel som dať spraviť prahy. ďalej hrdzavejú dvere, ale aj kapota, kufrové dvere (auto už bolo aj búrané takmer z každej strany) a zateká do auta zrejme medzi čelným sklom a strechou (že vraj aj strecha hrdzavie zvnútra). Inak je auto po motorickej stránke ešte stále OK. Niekedy ľutujem, že som vtedy nekúpil Opel Corsa C, hlavne kvôli lepšej antikoróznej úprave, ale aj kvôli možnosti trojbodového pásu vzadu v strede, prípadne aj s klímou. Ale inak je B-čková Corsa super, dizajnovo je stále sympatická a aj napriek tomu odviedla kus roboty, občas boli síce nervy, ale inak spokojnosť a slúži naďalej hlavne na vozenie po meste, niekedy aj okresky.

02.03.2021 | 15:06:03 | corsaB | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)

Honda Civic 1.5 1992

Zdravím chlapi mám Hondu Civic 1.5 1992
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli do ní jde přidat V-tec

25.02.2021 | 19:16:13 | Marek | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

Ahoj prosim ta prave sa chystam kupit respektive uz je to dohodute C5 Crosstourer 180bluehdi auto ma najazdene 96000km. Je nieco specialne na co sa mam zamerat co mam povedat v servise nebude to problem vymenit kedze v Dansku je to celkom bezne aby som sa tam nemusel trepat potom. Pocas testovacej jazdy som ziadne neduhy nepostrehol. Olej v prevodovke si menil aj ked citroen pise ze dozivotna napln vieme ako je to myslene:). Dakujem za odpoved. Pekny den prajem. S pozdravom Galad

24.02.2021 | 11:53:17 | Jan Galad | Recenze: Citroën C5 (2016)

Hodnocení

Kia Venga nekupujte. Ztratíl jsem hrudu penez u https://www.2din.cz/odhlucneni-auta/ na odstranění hluku v salonu.

23.02.2021 | 17:26:37 | Ralf | Recenze: Kia Venga (2018)

zdravym pocul som ze do mazdy rx-8 sa riedi benzin z olejom , a chcem sa opitat ci je to vzdicky ale len obcas ale jedna sa o tu menej vykonu ?

20.02.2021 | 17:35:22 |  | Recenze: Mazda RX-8 1.3benzín (2004)

RE: Babetta pekelný to stroj!!!!!

To jó, to běžně. Oddálit cívky od rotoru. Také snížit magnetické pole rotoru běžně stačí. Také běžně stačí odebrat 32 závitů ze světelné cívky. A úplně nejspolehlivější je hodit to do rokle celý...

20.02.2021 | 17:22:02 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babetta pekelný to stroj!!!!!

Běžně stačí oddálit cívky od rotoru...

18.02.2021 | 23:54:40 | Novis | Recenze: Babetta 210 50 (1996)