Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101607x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79215x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64622x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61603x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60711x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Dobré den já bych chtěl koupit oktávku 2 verze v manuál převodovce a přední pohon nemuzu najít normální recenze a poruchavost vozu ???? Může my dagdo poradit co jsou to za motory ????

27.09.2020 | 15:46:22 | Lada | Recenze: Škoda Octavia 2.0fsi (2005)

I Take Star Wars Dragon Cons Trivia Quiz LIVE

[url=https://starwarstheory.nopost.info/mLqvjYHTtK2phaM/i-take-star-wars-dragon-con-s-trivia-quiz-live.html][img]https://i.ytimg.com/vi/3TNZLnPxyUA/hqdefault.jpg[/img][/url]

I Take Star Wars Dragon Cons Trivia Quiz [url=https://starwarstheory.nopost.info/mLqvjYHTtK2phaM/i-take-star-wars-dragon-con-s-trivia-quiz-live.html]LIVE[/url]

27.09.2020 | 09:12:33 | ConnieBob | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

WIELKA AKCJA RATUNKOWA - Minecraft: KOKSBLOK #18

<a href=https://czoklet.brwork.info/videos/zdR34ieLldU-wielka-akcja-ratunkowa-minecraft-koksblok-18.html><img src=https://i.ytimg.com/vi/zdR34ieLldU/hqdefault.jpg></a>

WIELKA AKCJA <a href=https://czoklet.brwork.info/videos/zdR34ieLldU-wielka-akcja-ratunkowa-minecraft-koksblok-18.html>RATUNKOWA</a> - Minecraft: KOKSBLOK #18

27.09.2020 | 00:51:16 | ConnieSkeni | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Happiness is helping others - Kindness has always existed - Faith In Humanity RestoredPart 7

<a href=https://ybalafrej10.trworld.info/bpJ5g2iyzH-EtLM/happiness-is><img src=https://i.ytimg.com/vi/8YIJ0LkNPRQ/hqdefault.jpg></a>

Happiness is helping others <a href=https://ybalafrej10.trworld.info/bpJ5g2iyzH-EtLM/happiness-is>-</a> Kindness has always existed - Faith In Humanity RestoredPart 7

25.09.2020 | 19:38:00 | EarlineBeema | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

HIGHLIGHTSBarca 3-1 Napoli

[url=https://fcbarcelona.paworld.info/highlights-bar-a-3-1-napoli/iZBosaq7tm2Cb6g][img]https://i.ytimg.com/vi/XZ2PsZR6J9o/hqdefault.jpg[/img][/url]

[url=https://fcbarcelona.paworld.info/highlights-bar-a-3-1-napoli/iZBosaq7tm2Cb6g]HIGHLIGHTSBarça 3-1 Napoli[/url]

25.09.2020 | 15:51:44 | EarlinesiG | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE:

Jistě, nebo raději měnit olej po 5.tisících - pro jistotu - jezdit jen dlouhé štreky, minimálně Chorvatsko...před odjezdem ho půl hodiny topit před garáží - a jinak je pán zdráv? Je to malý auto s benzínem - tedy primárně městský vůz, určený právě k takovému provozu jaké nedoporučuješ, takže co? pro rohlíky s kolobrndou? Je to jinak - nutno přiznat, že je to vyhlášená kvalita Renault.....tedy malér a je jedno o jaký model jde.

23.09.2020 | 09:56:28 | Vašek | Recenze: Renault Clio Tce (2017)

RE: to Jiří

:-))))) jezdím na Slovač, vraků je tam daleko více než v ČR, protože i když se sem doveze 7-mi letá ojetina, je to pořád o parník lepší kára než ty 20-25 let staré slovenské šunky, co musí jezdit do roztrhání těla...:-), pořád jste chudší příbuzní,co se dá dělat ....

23.09.2020 | 09:51:14 | Vašek | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE: Nový žáner: Recenzia-poviedka

Veru. Aj pravopis na jednotku - a to sa dnes v amatérskych recenziách áut teda len tak nevidí.
K tomu autoholdu a parkovacej brzde - ja by som nejako neriešil svietenie brzdových svetiel a ich oslepovanie vodičov v noci za sebou. Pokiaľ ten nečumí priamo do nich ale hocikam inam, tak mu to vadiť nebude. Aspoň ja takto fungujem.
K vypínaniu dvoch valcov - len tak uvažujem, že ak sa valce vypínajú - tak asi aj chladnú. A keď chladnú, tak nehrozí vo vyššej miere zakarbonovanie ich stien?
Mne sa Karoq tiež celkom páči ale rád by som automatickú prevodovku. Lenže tá dvojspojková DSG mi pri skúšobných jazdách nejako nesadla. Viac mi vyhovuje Aisin v iných autách či dokonca CVT a e-CVT v Toyote.

22.09.2020 | 15:29:03 | Toky | Recenze: Škoda Karoq 1,5 TSI (2020)

Nový žáner: Recenzia-poviedka

Autor recenzie má doslova spisovateľské vlohy. Jeho recenziu som čítal ako poviedku s prvkami humoru a pritom som sa aj ako motolaik dosť dozvedel. Gratulujem autorovi a ďakujem!

22.09.2020 | 14:42:58 | VladoR | Recenze: Škoda Karoq 1,5 TSI (2020)

RE: je to fajn motor

Máme Clio 4 viac ako dva roky,je to super motor, máme 40000 km,ide ako ďas,je pravda, že ho treba používať na dlhšie cesty, Všetci ho zatracujú,ja ho vyzdvihujem.

21.09.2020 | 12:09:26 | Paniak | Recenze: Renault Clio Tce (2017)