Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 103954x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80769x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65910x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 63334x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 62090x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: nadčasový vůz

Auto mám už pět let, a tak trochu bilancuji. Projezdil jsem s ním hodně koutů ČR, a vykonal i pár delších cest do zahraničí. Nikde mne nenechalo na holičkách. Je to pohodlný vůz vhodný hlavně na delší jízdy. Má výborná křesla a objemný zavazadlový prostor. Do nájezdu 300 tisíc km jsem neřešil vážnější závady. Sobík mi dělal radost. V posledních dvou letech se to však nakupilo. Odešlo palivové čerpadlo, alternátor a hlásilo se k výměně i turbo. začaly také kvést oba zadní blatníky (garáž nemám), které jsem nechal vyvařit. Vyměnil jsem i reznoucí výfuk a silentblok. Investice to byly nemalé, ale ještě přijatelné. Prostě stáří je stáří... Teď má auto najeto kolem 320 tisíc km. Doufám, že mi ještě nějaký ten rok vydrží a já mezitím najdu stodolu, kde ho uskladním. Pokud jde o design, zraje do krásy. Fešný a schopný severský youngtimer. PS Co jsem si zamiloval, je funkční a elegantní design vnějších dveřních klik.

12.06.2021 | 17:44:10 | Petrus | Recenze: Saab 9-3 2,0 turbo (1998)

RE: Brava 1,9D

Nemáte problém s brzdami? mám tu samou Bravu a při brzdění ze 130km rychlosti, mám problémy.

08.06.2021 | 14:44:05 |  | Recenze: Fiat Brava 1900 (1996)

RE: 250tkm+

Žádnej zarytec tedy nejsem, ale jelikož se mi Fordi osvědčili, mám skutečně dalšího :-))))) Kugu, ale na recenzi je ještě brzy, zatím má jen 20tkm..., nicméně žádná negativa zatím nepozoruji.

04.06.2021 | 10:46:31 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: 250tkm+

A jakýho forda máš teď ty? (Předpokládám, že zase forda, pokud jsi správnej fanda značky).

02.06.2021 | 19:50:09 |  | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

250tkm+

Auto dostal potomek, jinak NIC,NIC,NIC.....:-)

30.05.2021 | 14:41:19 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

odprodej

Dobrý den, mám takové auto momentálně k dispozici. Zdědil jsem ho ale chci ho prodat. Jsem z Liberce. Není tu někdo, kdo má zkušenosti s odprodejem? Zvažuji: https://zahotove.cz/ protože mi přijde dobrý jejich přístup(aspoň co píší). Díky za tipy :)

26.05.2021 | 21:54:54 | Vašek | Recenze: Mitsubishi Space Star F9Q1 (2002)

1.6 XEL 74kw 1998 kombi -ze vraj OPC Irmscher

Nabehane 208 tisic,denne jazdene,kombinovana spotreba 8L-v zime 10L,podla jazdy a kg v aute...
Spotreba oleja je na tomto motore drasticka,zrejme ide o vyrobne vady,ktore boli na zaciatku vyroby tychto motorov a su o tom popisane uz baje a povesti... :)Katalyzator dostava urcite zabrat,emisna bude narocna...:(
Na cca 3000 km dolievam cca 1 L oleja!!Kedze sa dava pri vymene 3,25 L /podla orig.prirucky/,tak od vymeny do vymeny to zozerie vsetko!A to jazdim normalne,ziadny Sumacher :)Takze vymena oleja je v takomto pripade podla poctu nabehanych km po 10 tis.diskutabilna....Inak s autom som spokojny,je to spolahlivy pracant,rok bez poruchy,len udrzba!olej,filtre,stierace,nove pneu.zimne a porucalo sa stahovanie zadneho okna/stahovacka/a klima/chladic/.Motor taha uz od spodnych otacok,je tichy,na benzinak v kombi je spotreba cca 8L normalna,az na ten nestastny olej.
Pri kupe Opla Astra G pozor na vnutornu hrdzu na zadnych lemoch,da sa pozriet zhodenim bocnych plastov v kufri a nosnik zadnej napravy/vsetko vlastna skusenost na mojom aute/.Vzhladom na rocnik,km a stav nasich ciest auto vydrzalo naozaj dlho!Takze ci znovu do novsieho Opla?Za mna ano.

25.05.2021 | 12:57:37 | Palo | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

RE: ad.kvalita To ma teda zaujalo, kedy sa spojila a v com Toyota s PSA?

to, ze toyota spolupracuje s citroenem neznamena, ze prodava francouzsky auta, spise naopak. pracoval jsem v tpca takze o tom neco vim. cely vyrobni proces je dilem japoncu, kteri linku staveli, navrhovali vyrobni procesy apod. z jedny linky sjix=zdi auta tri znaacek, samozrejme materialy jsou evropsky resp. cesky ale napr toyota ma naproti citroenu a peugeotu o 30% vice bodovejch svaru na kastli, spojenim japoncu s francouzema nebo americanama ziskali japonske vozy zastoupeni na trzich s tim ze jim podstoupili technologie, rozhodne si nemysli, ze tim nejak trpi kvalita i kdyz samozrejme auta vyrobena v evrope se nedaji srovnat s orig. japonskou produkci, ale to je nas problem a nasich lidi, kontrola kvality, dodrzovani tech. postupu apod.

20.05.2021 | 03:08:41 |  | Recenze: Mazda 3 1.6, 16V (2007)

RE: GETZ a koroze?

Včera mi náhle vybočilo za jízdy pravé kolo. Krátce před tím začalo auto plavat, jako bych píchl přední gumu. Auto jsem musel odstavit a dnes jsem zjistil, že z důvodu koroze se z části natrhla pravá část nápravnice. Je tam 10cm dlouhá trhlina. Pravé kolo za jízdy šmajdá vlevo, vpravo. Stát se mi to někde daleko od domova, asi bych to hodil do příkopu. Palec dolů Hyundai z Jižní Koreje !

18.05.2021 | 16:54:00 | Roman | Recenze: Hyundai Getz 1.1 (2004)

RE: smůla na kus

Mám na mojej Merive 1,6 16V motor Z16XE r.v. 2003 a ide zaslepiť veľmi jednoducho. Chybu EGR vyhodí cca 4 až 5 krát za rok a to najazdím cca 20 000km. Chyba nemá vplyv na chod motora, dokonca niekedy po par štartoch aj sama kontrolka zhasne, ale potom ju aj tak radšej vymažem z RJ.
Od vtedy nemusím cca po 70 000km chodiť čistiť benzínove vstreky ktoré sa pri LPG moc nepoužívajú. A cez emisku to prejde ešte z lepším výsledkom ako keď som EGR nemal zaslepený! Takže hra na tie nižšie emisie takouto blbosťou v motore je úplná kravina!
Jedine čo som mal smolu, že pri prvých kusoch Opel nemal zvládnuté zváranie kontaktov v RJ aj motora a aj Easytronicu ktoré som musel obe vymeniť lebo tam začali používať keramické dosky plošného spoja. Oprava zváraných spojov v RJ na 3x už nebola stabilná.
Keď som pokukoval po nejakej náhrade Merivy tak žiadne iné auto nespĺňalo tieto požiadavky na ktoré sme si pri Merive zvykli. Ide aj o také detaily ako je dĺžka/veľkosť kufra a zároveň stabilita v horských priechodoch + pohodlná jazda aj na dlhšie vzdialenosti nielen do 300km. A samozrejme protichodne stierače a perfektný rozhľad, teda až na ten A stĺpik na ktorý sa dá zvyknúť.

17.05.2021 | 16:44:54 | Andrej | Recenze: Opel Meriva benzín 1,4 (2004)