Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 101080x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 78831x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64427x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61249x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60385x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

A že by ty auta mohla bourat na to tvoje mozková kapacita už nestačí brzdoobleženobabetischbezturbischdreikastrolisch😄Logicky když jich je nejvíc i nejvíc bourají,plechařina,bagy,nárazníky,světla to všechno je potřeba.Zkus si zbořit Japonce.Jen blbej nárazník tě vyjde třeba na desítky tisíc bez laku, kdežto na šáde seženeš všechno na vraku za pár kromě a ještě v laku.

04.08.2020 | 22:03:06 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je s tvejma fan

Stando ty si fakt marnej nevíš ani jak se to správně píše,alespoň si ty vejmysly pořádně vygoogli tříhrnková bezturbischbabetisch.Čím míň servisů a zastoupení,tím spolehlivější a naopak hm.😄😄😄😄😄Co tam máš dál za kraviny?

04.08.2020 | 20:25:34 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: Rapid zje Rapid

Za 350 tisíc si koupíš tak Yarise :-)

04.08.2020 | 19:36:01 |  | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Když mají takovou super logistiku, servis v každý prdeli, proč se kradou jako sviňa? A vykrádají? Ze stejného důvodu: Na poruchový a nespolehlivý auta je potřeba spousta dílů. Tolik dílů, že by to jednoho odrovnalo, kdyby je měl kupovat poctivě. tak se rozjede trh s kradenými díly. to třeba japonci nemají zapotřebí. Na ně nepotřebuješ krom oleje a brzdovýho obložení nic, tak proč je krást. Ani kdyby jich jezdilo stokrát víc (jeko jinde ve světě). Kde se nic nekazí, není co kupovat.

04.08.2020 | 19:29:32 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Ajéje, ty ses zase rozjel. Majitel koloběžky školou povinný, který o babettě jenom sní, mě bude říkat co mám za auto. Ty chudáčku, já sice mám dvě ayga a dvě cé-jedničky, ale je to stejné, jako když někdo má simsona pro radost. ty sám nemáš nic, tak drž pysk. pokud máš zájem, můžeme se sejít na srazu Toyot, kam jezdím se svým Hiluxem (už jsem to tady psal), ale na běžný ježdění máme zase po dlouhý době Corolu. Hiluxe budu měnit za CHR, protože je už dost olítaný. A tříhrnek od Daihatsu je jeden z nejlepších, ne-li nejlepší maloobsah už přes 15 let. A do toho auta patří jako prdel na nočník. Ovšem litrovej turbozmrd do rodinné limuzíny nikoliv. Tomu ale nemůžeš rozumnět, děťátko a nesrovnávej nesrovnatelné. To je totiž jen důkaz nedostatku argumentů.

04.08.2020 | 19:22:07 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Ano, i tak to lze omluvit. Tak se to většinou omlouvá. Hele, a fakt si myslíš, že v ostatních částech světa (USA, Austrálie, Afrika, Arabské země, Arktida i Antarktida, Nový Zéland, a Asie) mají v každý prdeli servis Toyot? Protože jich tu jezdí JEDNOZNAČNĚ nejvíce. Víc s větrnými mlýny bojovat nebudu.

04.08.2020 | 19:16:02 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

tlačítko na vypnutí osvětlení

ahoj,já ti jen chci říct že tlačítko na vypnutí osvětlení přístrojové desky měl i můj moskvič 408 ) , bylo to super,když se mi nechtělo čumět na osvětlenou palubku tak jsem ho vypnul a v autě byla tma )

04.08.2020 | 17:07:09 | jirka | Recenze: Saab 9-3 1,9 TID (2005)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

Zase špatně - značka, která má na silnici nejvíc aut, musí mít logicky i nejvíce logistického zabezpečení, tedy servisů - to je celkem lehká trojčlenka (pro někoho tedy...).
Japonci jsou 1) na více místech v kraji 2) mají mikroprodeje a tudíž nepotřebují více servisů a dealerství - jak prosté milý Watsone...

04.08.2020 | 11:46:06 | Vašek | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

A jéje ty ses zase rozjel.Nejsměšnější je jak člověk co vlastní litrovej tříhrnek dokonce bez turba 😄 a vychvaluje ho do nebes jako nejlepší auto pod sluncem,tu haní turbobety a EU a sám si na jejich hru dávno přistoupil.Navíc by sis nikdy poctivou víceválcovou atmosféru co žere přes deset litrů stejně nekoupil.Zase mě náramně bavíš,alespoň se zasměju po ránu tříhrnková Babetto bez turba 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄🛵🛵🛵🛵🛵🛵

04.08.2020 | 08:04:20 | Jirka | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)

RE: pri 130 km/h ...8 l nafty a tvrdiť, že to je

S tebou je to marný. Motáš se jak můra okolo lampy. Nebudu ti oponovat protože jsi zabedněnec.

04.08.2020 | 07:28:52 |  | Recenze: Hyundai iX35 2.0 CRDi/135kW (2010)