Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 96924x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 75116x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 62658x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 58072x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 57853x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: nooo

Ty jsi taky řádný kus debila.. Když se člověk k autu neumí chovat, musí potom očekávat následky. To samé platí u žen, pokud se k ní neumíš chovat, počítej s tím že tě časem vymění za lepšího. Bohužel, auto tohle udělat nemůže ) A ne, nejsem fanoušek soplu, jen jsem byl zvědavý na recenze.. A najdu tady takového debila, co si hraje na bůh ví co.. 😂

14.07.2019 | 17:33:55 | Kast | Recenze: Opel Zafira 1,9 cdti (2006)

Hrůza

Je hrozné toto číst. Ano, mohlo jít o vadný kus, ale přece jen člověk kupuje nový vůz právě proto, aby se tomuto vyhnul. Mám již 20 let starý Renault Megane, který i vzhledem k nevalné reputaci značky ovšem funguje dosti spolehlivě. Jeho stáří a čím dál stupidnější emisní limity mě však donucují také se pokoukávat po něčem novém. Vždy jsem věřil Japoncům a tak mi do hledáčku často pasuje Toyota Corolla známá svou spolehlivostí. Co když to ale bude něco podobného, dá se vůbec moderním autům (a nejen jim) ještě věřit?!

14.07.2019 | 16:29:24 | Jerry | Recenze: Volkswagen Passat (2018)

Dotaz

Zdravím všechny skutečné majitele A8. Chci se zeptat zda je tu někdo kdo má zkušenost s motorem 4.2 benzin ale ne fsi a podobně, je to dobrá volba nebo ne? Můj bratr měl 4.0 tdi a byl s ní spokojen ale já naftu nerad. A hlavně si myslím že do takového auta patří atmosférický osmiválec s lahodným zvukem. děkuji za odpověď.

10.07.2019 | 23:10:03 | Josef | Recenze: Audi A8 4,2 (2004)

RE:

to neni balbol. Vyborna recenze. krome hluku na volnobeh, vsechny osttani plusy i minusy jsem nasel i ja.

09.07.2019 | 11:12:36 | Oto | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

RE: zdravim

Tady zaseněkdokecá…..60tkm ok? V tom i spíš ne? :-)))

09.07.2019 | 08:42:26 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 CRDi (2007)

RE: to isté auto po 9 rokoch

Spojka po 130tkm? To je děs...

09.07.2019 | 08:40:54 | Vašek | Recenze: Kia Cee´d 1,6 CRDi (2007)

7 let zaruka

Jak neni spolehlivy servis /ja mel kousek Kia Senov Kunin/ zadna
zaruka 7 let ti neplati,odmitnou opravu a muzes delat co chces,nedoporucoval bych

08.07.2019 | 20:10:55 | Milda | Recenze: Kia Cee´d 1,6 CRDi (2007)

Felice - auto pro cesty do zahraničí

Ano souhlasím se vším, je to výborné auto, jen dodám že jsem Felici r.v. 98 naučil po deseti letech na spotřebu kolem 5 litrů, takže dovolená do Durynska v roce 2019 vyšla s Felicií na pakatel. A jsou ve východním Německu pořád vidět v provozu.

08.07.2019 | 11:18:40 | Vojta | Recenze: Škoda Felicia 1,3 benzín (1999)

RE: Dynamika

Stálý převod 4.5,by byl už moc lehký,a řvalo by to jak protržený!Stačilo by tak 4.2,a zvýšit výkon 1.5l motoru na 64kw a t.moment na 130 n.m.Nejlepší by byla instalace vícebodového vstčikování.Mám ŠKODA FELICIA-1.3-MPI-50KW-106 N.M,a zařadit 5ku klidně můžu v rychlosti 60km/h.Normálně si to vezme,a nijak neprotestuje a za chvilku je tam 100km/H.Felicia má stálý převod 4.118,a je to tak akurát.

07.07.2019 | 00:53:56 | KLEMENTIUS | Recenze: Moskvič Aleko Uzam 331.10 (1990)

196000

Auto bez přípravy nyní prošlo emisemi + STK korektně. Jezdí minimálně, přes zimu stálo. Po dobití AKU start na škrtnutí. Závady pouze kosmetického charakteru, funkčně v pořádku. Od posledního záznamu investice do servisu 0 Kč.

06.07.2019 | 13:43:38 | pawel | Recenze: Opel Astra 1,6 (X16SZR) (1996)