Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 92382x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 71317x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61253x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55570x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 54364x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

nesmrtelný motor

pokud by se tohle auto vyrábělo celou dobu tak servisy FORD musely zkrachovat..........nebylo by co opravovat......to už bohužel z daleka nejde říct o tranzitech po roce 94......kastla se musela hned po koupi ošetřit jinak za pár let to byl zhnilý šrot.......to platí po roce 94

17.10.2018 | 23:58:11 | ford servis | Recenze: Ford Transit 2,5 D (1991)

RE:

S tímto stěhovákem jsem odstěhoval většinu bytu. Samozřejmě krom skříní a velkých kusů nábytku. Dodnes lituji, že jsem se jej lehkovážně zbavil. Mám však mnoho plechařiny a doufám, že se najde nějaký fanda pro tyto veterány, kterým bych za původní (socialistickou) cenu odprodal.

17.10.2018 | 18:58:11 | Jaroslav Pivrnec | Recenze: Wartburg 353 992 (1984)

Filtr PDF

Zdravím vyměnil jsem Filtr PDF a pořád problém mužu radu co dělat?
Děkuji Martin

16.10.2018 | 21:49:19 | Martin  | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

RE: ???????????????

Na 3liter od Iveca? Ty si čo zožral? Tá 2.2 je od Fordu. Mam bohaté skusenosti s 2.2 2.3 a aj 3.0. do tych áut jedine 3 liter!

14.10.2018 | 19:53:06 | Jaroslav | Recenze: Citroën Jumper 2,2 hdi (2003)

RE: holt chyba

2.7 je Mercedes Ital je 3.1

12.10.2018 | 14:56:13 |  | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

RE:

Kdepak, tady je to naprosto správně, rencek je zmetek...

11.10.2018 | 08:17:41 | Vašek | Recenze: Renault Megane (2013)

Tatar byl spíše výrobce, co dal do něčeho velikosti Fabie smradlavý diesel TDI. Navíc jedničková Fabka je neskutečně nespolehlivé auto v přímé úměře s počtem najetým km, což z jiných značek prostě neznám. Stejně tak trpí na až příliš mnoho dětských nemocí, kterých jsou plná fóra a člověk jenom žasne, co všechno se dokáže u toho vozu porouchat, nebo vůz vyřadit z provozu. Měl jsem dvě tyhle hrůzy s názvem Fabia I a cokoliv opravovat na autě byl neskutečný vopruz a že toho bylo. Už jenom to, kde např. soudruzi ze Škodovky vrazili snímač otáček klikového hřídele, to by zasloužilo nakopat do zádele. Když srovnám třeba konkurenta Clio II, tak tady to vyměním s úsměvem a s cigárkem v puse do 10 minut. U Fabie musí člověk pod auto a hrát si na saxánu, protože ho umístili navíc za olejový filtr a tak je to u Fabky se vším, takže to nejsou jenom ty blbé stahovačky. Nechápu, že tohle auto si furt tak drží cenu a lidi tyhle naprosto nepovedená auta stále kupují.

10.10.2018 | 22:35:45 | Martin | Recenze: Škoda Fabia 1,9TDi PD ATD (2005)

RE:

Upss, omluva, patří do recenze na Fabia I :D

10.10.2018 | 22:34:32 | Martin | Recenze: Renault Megane (2013)

Tatar byl spíše výrobce, co dal do něčeho velikosti Fabie smradlavý diesel TDI. Navíc jedničková Fabka je neskutečně nespolehlivé auto v přímé úměře s počtem najetým km, což z jiných značek prostě neznám. Stejně tak trpí na až příliš mnoho dětských nemocí, kterých jsou plná fóra a člověk jenom žasne, co všechno se dokáže u toho vozu porouchat, nebo vůz vyřadit z provozu. Měl jsem dvě tyhle hrůzy s názvem Fabia I a cokoliv opravovat na autě byl neskutečný vopruz a že toho bylo. Už jenom to, kde např. soudruzi ze Škodovky vrazili snímač otáček klikového hřídele, to by zasloužilo nakopat do zádele. Když srovnám třeba konkurenta Clio II, tak tady to vyměním s úsměvem a s cigárkem v puse do 10 minut. U Fabie musí člověk pod auto a hrát si na saxánu, protože ho umístili navíc za olejový filtr a tak je to u Fabky se vším, takže to nejsou jenom ty blbé stahovačky. Nechápu, že tohle auto si furt tak drží cenu a lidi tyhle naprosto nepovedená auta stále kupují.

10.10.2018 | 22:33:05 | Martin | Recenze: Renault Megane (2013)

RE: motor

Motor ještě ujde, pro nezávodníka, můj žere 1lt oleje na 3t.km!!! Po 500km musím kontrolovat. Souhlas, na naše rozbité a neustále spravované silnice moc tvrdé pérování.

09.10.2018 | 21:17:44 | Hradecký | Recenze: Opel Meriva 1400 / Z14XEP (2008)