Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 107047x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 83172x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 67100x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 66257x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 64195x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

james naughton doing cialis ads

Cialis Ultimas Noticias <a href=iverstromectol.com/>what is ivermectin</a> cialis generico barcelona

20.08.2022 | 02:59:12 | Orasmix | Recenze: Peugeot 50 (2005)

cialis daily 5mg

Aortic root disease Syphilitic aortitis osteogenesis imperfecta aortic dissec tion Behcets syndrome Reiters syndrome systemic HTN c. <a href=https://iverstromectol.com/>where can i buy stromectol ivermectin online</a>

20.08.2022 | 00:22:33 | Orasmix | Recenze: Chrysler Neon 2,0i R4 104kW (2002)

cialis and infertility

Cialis 5 Mg Quelle Est Le Prix <a href=iverstromectol.com/>buy ivermectin tablets</a> Baclofene Automedication

19.08.2022 | 23:06:01 | Orasmix | Recenze: Volkswagen Passat (2008)

viagra cialis legitimate dealers

<a href=https://iverstromectol.com/>stromectol cost</a> Cialis Cheapest Canada

19.08.2022 | 15:35:42 | Orasmix | Recenze: Subaru Forester 2.0 (1999)

RE: Roomster verze praktik 1.4tdi

A jste si jistý, že po 130tkm se mění v této převodovce olej?

18.08.2022 | 08:30:39 | Vašek | Recenze: Škoda Roomster 1,4 TDI (2007)

RE: Roomster verze praktik 1.4tdi

Myslím že více debilní je tento příspěvek o tom že převodovka je ve 130 tis Ko. Když někdo neumí řadit nebo nemění olej tak se nemůže divit. Praktik 1,4 TDI s nájezdem kolem 400tis měl 2x měněnou spojku jinak žádná závada. Spotřeba mezi 5-6 l dlouhodobá a to to jezdí nejvíce po městě.Naprosto skvělé auto.

18.08.2022 | 06:30:49 | Micky | Recenze: Škoda Roomster 1,4 TDI (2007)

RE: 140000 km

Vrzání při povolování pedálu spojky se vrátilo, nevrže pedál, ale spíš cosi vpředu pod kapotou. Nastříkáno WD40 na průchod hřídele ovládací páky spojky do bloku, vrzání ustalo, pak se zas trochu objevilo, žije to vlastním životem, auto jezdí.

17.08.2022 | 23:58:40 | Ital | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: Tedy nevim kdes vzal spotrebu okolo 5 L

Dalším výletováním spotřeba klesla na 4,3 L a po jízdě do Chorvatska, kde bylo více dálnice, dokonce i ta slovinská, u Ljubljany ucpaná, za naschválistický týdenní a sprostý poplatek, který jsem zaplatil poprvé a naposledy, mám na PP cekkovou spotřebu 4,5 L. Chlapi, na co máte ty diesely, naučte se jezdit :0) No, já vim, je to jen nevelký hatchback a levná nafta je k nezaplacení...Občas byl tempomat na 133 km/h, což nevím, zda je úsporné (ten tempomat), ale zdá se, že celkem jo.

17.08.2022 | 23:46:24 | Ital | Recenze: Škoda Fabia 1.2HTP 40kW (AWY) (2003)

RE: Už nikdy více

Na rákosí (Korejci,Japonci)jak se něco vysype,tak to stojí za to.

17.08.2022 | 13:44:27 | Jirka | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Už nikdy více

Ajta krajta....

15.08.2022 | 19:57:50 | Vašek | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)