Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 92306x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 71263x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61237x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55541x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 54334x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: ???????????????

Na 3liter od Iveca? Ty si čo zožral? Tá 2.2 je od Fordu. Mam bohaté skusenosti s 2.2 2.3 a aj 3.0. do tych áut jedine 3 liter!

14.10.2018 | 19:53:06 | Jaroslav | Recenze: Citroën Jumper 2,2 hdi (2003)

RE: holt chyba

2.7 je Mercedes Ital je 3.1

12.10.2018 | 14:56:13 |  | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

RE:

Kdepak, tady je to naprosto správně, rencek je zmetek...

11.10.2018 | 08:17:41 | Vašek | Recenze: Renault Megane (2013)

Tatar byl spíše výrobce, co dal do něčeho velikosti Fabie smradlavý diesel TDI. Navíc jedničková Fabka je neskutečně nespolehlivé auto v přímé úměře s počtem najetým km, což z jiných značek prostě neznám. Stejně tak trpí na až příliš mnoho dětských nemocí, kterých jsou plná fóra a člověk jenom žasne, co všechno se dokáže u toho vozu porouchat, nebo vůz vyřadit z provozu. Měl jsem dvě tyhle hrůzy s názvem Fabia I a cokoliv opravovat na autě byl neskutečný vopruz a že toho bylo. Už jenom to, kde např. soudruzi ze Škodovky vrazili snímač otáček klikového hřídele, to by zasloužilo nakopat do zádele. Když srovnám třeba konkurenta Clio II, tak tady to vyměním s úsměvem a s cigárkem v puse do 10 minut. U Fabie musí člověk pod auto a hrát si na saxánu, protože ho umístili navíc za olejový filtr a tak je to u Fabky se vším, takže to nejsou jenom ty blbé stahovačky. Nechápu, že tohle auto si furt tak drží cenu a lidi tyhle naprosto nepovedená auta stále kupují.

10.10.2018 | 22:35:45 | Martin | Recenze: Škoda Fabia 1,9TDi PD ATD (2005)

RE:

Upss, omluva, patří do recenze na Fabia I :D

10.10.2018 | 22:34:32 | Martin | Recenze: Renault Megane (2013)

Tatar byl spíše výrobce, co dal do něčeho velikosti Fabie smradlavý diesel TDI. Navíc jedničková Fabka je neskutečně nespolehlivé auto v přímé úměře s počtem najetým km, což z jiných značek prostě neznám. Stejně tak trpí na až příliš mnoho dětských nemocí, kterých jsou plná fóra a člověk jenom žasne, co všechno se dokáže u toho vozu porouchat, nebo vůz vyřadit z provozu. Měl jsem dvě tyhle hrůzy s názvem Fabia I a cokoliv opravovat na autě byl neskutečný vopruz a že toho bylo. Už jenom to, kde např. soudruzi ze Škodovky vrazili snímač otáček klikového hřídele, to by zasloužilo nakopat do zádele. Když srovnám třeba konkurenta Clio II, tak tady to vyměním s úsměvem a s cigárkem v puse do 10 minut. U Fabie musí člověk pod auto a hrát si na saxánu, protože ho umístili navíc za olejový filtr a tak je to u Fabky se vším, takže to nejsou jenom ty blbé stahovačky. Nechápu, že tohle auto si furt tak drží cenu a lidi tyhle naprosto nepovedená auta stále kupují.

10.10.2018 | 22:33:05 | Martin | Recenze: Renault Megane (2013)

RE: motor

Motor ještě ujde, pro nezávodníka, můj žere 1lt oleje na 3t.km!!! Po 500km musím kontrolovat. Souhlas, na naše rozbité a neustále spravované silnice moc tvrdé pérování.

09.10.2018 | 21:17:44 | Hradecký | Recenze: Opel Meriva 1400 / Z14XEP (2008)

Otázka

Čaute borci mám 2.6 80 quattro a chcel by som sa opýtať či by pasoval motor z ne-quattro verzie. Ďakujem

07.10.2018 | 15:40:19 | Prpann | Recenze: Audi 80 2,6 (1995)

holt chyba

len kokot by chcel robit paradu s dieslem od Italu......

05.10.2018 | 16:10:29 | mara | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

RE: zadní mlhovka Jeep cherokee sport

takze nevis kde?

05.10.2018 | 16:07:16 | mara | Recenze: Jeep Cherokee 4.0 (1998)