Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 102230x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79653x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64997x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 62087x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 61109x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Ńďŕńčäî, +

Číňĺđĺńíűé ďîńň
_________________
<a href=https://stavki-na-sport.playrealmoneygametop.xyz/2138/>ńęŕ÷ŕňü ëčăó ńňŕâîę äë˙ ńňŕâîę </a>

04.12.2020 | 04:04:42 | pvjysoqgi | Recenze: BMW X5 4,4 Litru (2000)

RE:

a co byste chteli , behem 145000 km je to vicemene jen udrzba , nebo myslite ze by to mladoboleslavsky zazrak dal bez servisu ?

03.12.2020 | 12:47:28 |  | Recenze: Renault Espace 16V (2007)

RE:

You Tube...

03.12.2020 | 08:53:53 | Vašek | Recenze: Ford C-Max 2.0 TDCi (2007)

ęŕę đŕńęđóňčňü ńŕéň áĺńďëŕňíî âčäĺîóđîę

ęŕę đŕńęđóňčňü ńŕéň â ęîíňŕęňĺ https://seo-runs.com đŕńęđóňčňü íîâîńňíîé ńŕéň

03.12.2020 | 05:25:52 | Lesliespomy | Recenze: Dacia Duster (2012)

kto mi poradi ako sa meny ventilator kurenia

02.12.2020 | 19:54:14 | Eduard | Recenze: Ford C-Max 2.0 TDCi (2007)

Xsara Picasso 1,6 HDI r.v.2005

Nájezd : 140 000 km.
Původ vozu : Belgie
Stav kupovaného vozu : tragédie....:) Neměněný olej, zakarbonovaný motor,EGR ventil po smrti, podvozek v dezolátu. Pořízeno za cenu dovozu od známého.
Nyní : stav 270 000 km
Za slušnou cenu pořízeny náhradní díly, egr neoriginál, svítí kontrolka diagnostiky, cinklou STK vždy projde. Emise OK, STK OK.
Opraven podvozek, vyčištěn motor, nové rozvody, vyměněny filtry. Ten vzduchový, to je dílo, kdo mohl vymyslet umístit vzduchový filtr tak nepohodlně, když je na něj místo vpředu. No nic, neřeším.
Jízdní vlastnosti super, pěkně sedí, pohodlné svezení s kombinovanou spotřebou 5,3 l / 100 km.Koroze prahů. Co se divit při takovém materiálu, ze kterého jsou vyrobené. Nechal jsem si vyrobit přímo na míru od kamaráda z pořádného materiálu a není problém.
Celkem mě překvapují ceny ND. Ton se celkem dá, pokud člověk nekupuje originální, ale spokojí se s low cost, což je můj případ.
Doporučuji velice často měnit motorový olej. Objem kolem 3,5 l náplně nevěstí nic dobrého. Od minulých zkušeností s MB W124 se nedá srovnávat. Takže každých 5000 měním, což je cca 6 - 8 krát do roka. Kupuji takový ten průměr. Při výměně je dle mé zkušenosti dobré ještě prolít trochou oleje navíc při otevřeném šroubu olejové vany, aby se z nedostupných míst vypláchl zbytek nečistot. Olej nyní vylévám téměř s medovou barvou. Možná přehnané, ale je mi to jedno.
Líbí se mi vyšší posezení vůči ostatním vozům na vozovce, komfortní svezení. Nikdy jsem na francouze nebyl, ale není to zlé. Dílenské zpracování nic moc, ale vše je funkční do nynějška a to je se píše rok 2020.
Nestěžuji si, ale jakmile klekne, jde z domu.

02.12.2020 | 11:29:20 | Klostermann | Recenze: Citroën Xsara Picasso 1,6Hdi (2011)

RE: pocení oken uvnitř Freemonta 2015

Výměn nebo nech vyměnit kabinovy filtr...pokud nepomůže, může i někudy zatékat už jsem se setkal s tim, že byl ucpaný odtok kondenzátu klimatizace a teklo to pod koberec.Radiátor topení může taky téct ale většinou je v autě cítit sladko po nemrznoucí směsi.

01.12.2020 | 16:02:53 | stafik  | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)

RE: pocení oken uvnitř Freemonta 2015

dík za info. ALE MĚ SE TO POTÍ TAK ŽE STÍKAJÍ KAPKY Z OKEN. VENTILÁTOR TAKY NORMÁLNĚ JEDE. JAKÁKOLIV ZMĚNA REGULACE TEPLOTY, VZDUCU NEBO OFUKU OKEN PŘÍLIŠ NEPOMÁHÁ. JE TO JAK RÁNO V LINKOVÝM BUSU DO PRÁCE!!!!! NEMŮŽE TO BÝT NĚJKÁ ŠPATNÁ KLAPKA NEBO VENTILAČNÍ OKRUH?

01.12.2020 | 10:15:19 | Zbyněk | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)

RE:

Tak Renault...no...:-)), to už když si kupuješ, jsi poloviční mechanik...

30.11.2020 | 16:58:47 | Vašek | Recenze: Renault Espace 16V (2007)

RE: pocení oken uvnitř Freemonta 2015

Za to asi nemůže Freemont, ale vysoká vlhkost v interiéru....doporučuje se ošetřit skla zevnitř (třeba tenkou vrstvou mýdla), vlhkost to nevyřeší, ale alespoň uvidíš...:-)

30.11.2020 | 16:57:34 | Vašek | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)