Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 105266x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 81687x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 66330x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 64289x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 62973x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: spotreba

Mám podobný problém asi skúsim vymeniť lambda sondu.

27.11.2021 | 16:59:11 | Samuel | Recenze: Honda Civic 1.5 16V 66kW D15B2 (1989)

hmm

Kamo som rad, ze sa tesis :) Ja mam 407 coupe po 1. majitelovy - koniec vyroby. V aute klakol motor UHZ pri 240 tis km - kluka (kupeny s 157 ), olej meneny po 10 tis 5w40... Tie motory su hruza... Da sa to tu rozpisat : olejove cerpadlo, chladic oleja atd. vsade vyrobne vady po facelifte je to o nieco lepsie. Inymi slovami tomu motoru sa treba vyhnut :)

27.11.2021 | 00:19:52 | UHZ | Recenze: Citroën C6 2.7 HDi V6 UHZ (2008)

Hluk

Zdravím, já mám u XF trochu problém s hlukem ve dveřích. Mohl by jste mi někdo poradit co s tím? Hledal jsem všude možně a nevím, zda-li se vyplatí jít s tím někam do servisu. Koukal jsem třeba na: https://www.2din.cz/montaze-jaguar/jaguar-xf-ohlucneni-dveri/ kde přímo tohle řeší, ale nevím jestli by to nešlo třeba i ztlumit svépomocí.

26.11.2021 | 13:13:46 | SamuelNovy | Recenze: Jaguar XF 3,0 (2009)

RE: Můj Rapid

Jasně, ale klidně to stačí jednou.....

25.11.2021 | 13:51:00 | Vašek | Recenze: Škoda Rapid (2016)

Můj Rapid

Před půlrokem jsem si koupil už jetého Rapida v rámci Škody+. Mamá stejnou specifikaci. Jen jezdil pro velkou firmu a měl najeto při koupi přes 98 tisíc kiláků. Měl jsem trochu kvůli tomu obavy, protože ty najeté kilometry, nutná oprava brzd před prodejem a obava z toho, že se k firemnímu autu nechováš, jako ke svému... Nicméně nemám s autem fakt žádný problém. Dlouhodobá spotřeba je 5,4 l/100km. Jezdím spíše kratší tratě a auto výrazně nešetřím. V létě na dovču na Šumavu přes celou republiku jsem měl při tempomatu nastaveném na 140 spotřebu 5,9 při dvou lidech a plném kufru. Můžu potvrdit autorovu recenzi, že spotřeba a reakce motoru reaguje hodně na vítr a obsazenost. Vlastně zažívám podobné zkušenosti jako autor Zdeněk. A tak mě před zimou začíná strašit problém baterky. Já tam už mám Bosch-ku a ne Moll, ale i přes to se mi zdá, že auto začíná startovat pomaleji. Moc děkuju tedy za recenzi, začnu si baterku hlídat a dám po zimě vědět.
A propo´s. Před tím jsem měl fabii a jak někdo tvrdil, že mezi ní a oktávkou nenní žádná díra, tak neví, co píše. Ten prostor z té díry je velice výrazně cítit.

25.11.2021 | 00:08:10 | Radek | Recenze: Škoda Rapid (2016)

Můj Rapid

Před půlrokem jsem si koupil už jetého Rapida v rámci Škody+. Mamá stejnou specifikaci. Jen jezdil pro velkou firmu a měl najeto při koupi přes 98 tisíc kiláků. Měl jsem trochu kvůli tomu obavy, protože ty najeté kilometry, nutná oprava brzd před prodejem a obava z toho, že se k firemnímu autu nechováš, jako ke svému... Nicméně nemám s autem fakt žádný problém. Dlouhodobá spotřeba je 5,4 l/100km. Jezdím spíše kratší tratě a auto výrazně nešetřím. V létě na dovču na Šumavu přes celou republiku jsem měl při tempomatu nastaveném na 140 spotřebu 5,9 při dvou lidech a plném kufru. Můžu potvrdit autorovu recenzi, že spotřeba a reakce motoru reaguje hodně na vítr a obsazenost. Vlastně zažívám podobné zkušenosti jako autor Zdeněk. A tak mě před zimou začíná strašit problém baterky. Já tam už mám Bosch-ku a ne Moll, ale i přes to se mi zdá, že auto začíná startovat pomaleji. Moc děkuju tedy za recenzi, začnu si baterku hlídat a dám po zimě vědět.
A propo´s. Před tím jsem měl fabii a jak někdo tvrdil, že mezi ní a oktávkou nenní žádná díra, tak neví, co píše. Ten prostor z té díry je velice výrazně cítit.

25.11.2021 | 00:07:03 | Radek | Recenze: Škoda Rapid (2016)

Můj Rapid

Před půlrokem jsem si koupil už jetého Rapida v rámci Škody+. Mamá stejnou specifikaci. Jen jezdil pro velkou firmu a měl najeto při koupi přes 98 tisíc kiláků. Měl jsem trochu kvůli tomu obavy, protože ty najeté kilometry, nutná oprava brzd před prodejem a obava z toho, že se k firemnímu autu nechováš, jako ke svému... Nicméně nemám s autem fakt žádný problém. Dlouhodobá spotřeba je 5,4 l/100km. Jezdím spíše kratší tratě a auto výrazně nešetřím. V létě na dovču na Šumavu přes celou republiku jsem měl při tempomatu nastaveném na 140 spotřebu 5,9 při dvou lidech a plném kufru. Můžu potvrdit autorovu recenzi, že spotřeba a reakce motoru reaguje hodně na vítr a obsazenost. Vlastně zažívám podobné zkušenosti jako autor Zdeněk. A tak mě před zimou začíná strašit problém baterky. Já tam už mám Bosch-ku a ne Moll, ale i přes to se mi zdá, že auto začíná startovat pomaleji. Moc děkuju tedy za recenzi, začnu si baterku hlídat a dám po zimě vědět.
A propo´s. Před tím jsem měl fabii a jak někdo tvrdil, že mezi ní a oktávkou nenní žádná díra, tak neví, co píše. Ten prostor z té díry je velice výrazně cítit.

25.11.2021 | 00:06:15 | Radek | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE:

Přišel jsem k ní letos jak slepý k houslím. Absolvovali jsme v něm 14 dnů dovolené na Balkáně v 5 lidech. 2 dospělí 3 děti (z toho 1 v autosedačce, 1 na podsedáku a 1 skoro dospělý). Úložné prostory doplnila rakev na střeše. Dálnice bez problému 120 - 130 km/h. Na rozbité horské cesty ideální. Nemám k tomu autu výhrady, má své nedostatky, ale přednosti je přebíjejí. Byl jsem velmi rezervovaný k té značce, zejména po krátké zkušenosti s první verzí logana. Na Duster po půl roce nedám dopustit. Ale v pohodě, kdo chce psa bít...

23.11.2021 | 13:52:10 | PH | Recenze: Dacia Duster 1,5 Dci (2011)

Motor Car Košice - nový spôsob opráv

Minulý mesiac som po dlhom naťahovaní dostal termín v tomto servise na odstránenie hluku - pískania pri jazde na KIA SPORTAGE s tým, že ide o výrobnú vadu. Dôkazom toho bolo to, že o tento problém je u týchto áut známym a že sa o ňom aj diskutuje (ide o netesnosť štrbiny medzi predným nárazníkom a blatníkmi). Pri odovzdávaní som bol uistený, že oprava bude bezplatná a kvalitná. Následne som bol vyzvaný po niekoľkých hodinách aby som si auto prevzal. K môjmu úžasu som sa dozvedel, že predný nárazník bol už určite demontovaný a že chyba nastala v dôsledku tejto operácie. Ukázali mi nejaké fotografie - z ktorých nič nevyplývalo - s tým, že záruku nebolo možné uznať. Nechcel som sa naťahovať (aj keď mi nikto nevysvetlil prečo by sa po inej montáži mala objaviť rovnaká chyba ako u iných nových vozidlách) a súhlasil som s tým, že opravu uhradím. No s tým asi nikto nerátal a potom m i vysvetlili, že auto tam stálo od rána a po tom, čo vyskúšali zalepiť škáry zvonka, po čom hluk pri jazde prestal, tieto znovu odkryli a nič nerobili - možno vymýšľali ako to neurobiť. Dodatočne mi došlo, že autorom tohto postupu je jeden z prijímacích technikov, ktorého jednanie bolo už predtým príčinou naťahovania, kde prejavy absolútne amatérskeho prístupu miešaného s pocitom moci boli súčasťou celého procesu. Myslím, že predmetný servis sa prostredníctvom svojho zamestnanca sa absolútne spreneveril svojmu zákazníkovi a padol na úplné dno v dôvere v jeho odbornosť a serióznosť.

22.11.2021 | 11:53:32 | Fredo | Recenze: Kia Sportage 2.0 CRDi VGT (2006)

RE: logan

Dobrý den mám na svým loganu 1.4mpi najeto 111500 a nemám problém žádnej.na to že jsme 15 let starej jede krásné a nebojím se předjet i kamion.

21.11.2021 | 15:21:18 | Ridic | Recenze: Dacia Logan 1,4 MPi (2008)