Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 104011x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80795x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65925x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 63364x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 62124x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Skoro jo, ale s výhradami

S tímto prckem jsem dost najel a souhlasil bych s většinou poznatků, se třemi však hrubě nikoliv. P107 má velmi dobré jízdní vlastnosti a zatáčky se s ním dají jet hodně svižně. Opěradlo v zatáčce nepodrží, ale to nesouvisí s agilitou auta. Stará felda na tom bude hůře, no, i nová. Teploměr chladiva zmizel skoro ze všech aut a je to škoda. Jednak výrobce ušetří, neb do vozů dnes musí dát spoustu jiných kravin a teploměry prý stejně byly upraveny, aby neukazovaly skutečné kolísání teplot. Aby to uživatele neznervózňovalo. Takže teď ho nic neznervózňuje. Já jsem měl přesný digitální měřič teploty chladiva na motorce a jeho údaje byly moc zajímavé a poučné.

22.06.2021 | 14:32:55 | Itall | Recenze: Peugeot 107 1,0 (2009)

135000 km

Poslední servis před najetím referenčních 150000 km. Motorový olej 5w-40 (spotřeba oleje 5w-30 od minula 0,5 L/15000 km), oilfilter, airfilter a výměna prošlapaných gum na pedálech. Tím se podstatně zvedly náklady na nespotřební náhradní díly ze 40 Kč na necelých 300 Kč za 8,5 roku. To se furt dá vydržet, že jo. Jezdíme dál.

22.06.2021 | 12:06:10 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

Prase prřes češtinu

206SW je vůz, se kterým jsem měl možnost jezdit. A jako u čehokoliv jiného i zde platí, za málo peněz málo muziky. Chceš komfort? Si zaplať. A když šetříš na výbavě, tak nebeč.
A jak se zdá, šetřili tě i přes češtinu. Tolik chyb v jednom krátkém článečku se jen tak nevidí. Tak se vyprdni na auta a pusť se do studia gramatiky.

19.06.2021 | 13:29:20 | Ivica | Recenze: Peugeot 206 1 6 (2003)

Servis

Výměna všech tlumičů a preventivně i pružin, přece jen už má najeto...

17.06.2021 | 09:00:18 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: Expert Teepe - Velký omyl

Žabožrout...no..., víc by mne překvapilo, kdyby problémy nebyly...

17.06.2021 | 08:55:03 | Vašek | Recenze: Peugeot Expert 2,0Hdi (2011)

RE: Expert Teepe - Velký omyl

Dobry den,
o aku problemovu motorizaciu presne ide? Dakujem.

17.06.2021 | 08:27:01 | Slavomir | Recenze: Peugeot Expert 2,0Hdi (2011)

RE: nadčasový vůz

Auto mám už pět let, a tak trochu bilancuji. Projezdil jsem s ním hodně koutů ČR, a vykonal i pár delších cest do zahraničí. Nikde mne nenechalo na holičkách. Je to pohodlný vůz vhodný hlavně na delší jízdy. Má výborná křesla a objemný zavazadlový prostor. Do nájezdu 300 tisíc km jsem neřešil vážnější závady. Sobík mi dělal radost. V posledních dvou letech se to však nakupilo. Odešlo palivové čerpadlo, alternátor a hlásilo se k výměně i turbo. začaly také kvést oba zadní blatníky (garáž nemám), které jsem nechal vyvařit. Vyměnil jsem i reznoucí výfuk a silentblok. Investice to byly nemalé, ale ještě přijatelné. Prostě stáří je stáří... Teď má auto najeto kolem 320 tisíc km. Doufám, že mi ještě nějaký ten rok vydrží a já mezitím najdu stodolu, kde ho uskladním. Pokud jde o design, zraje do krásy. Fešný a schopný severský youngtimer. PS Co jsem si zamiloval, je funkční a elegantní design vnějších dveřních klik.

12.06.2021 | 17:44:10 | Petrus | Recenze: Saab 9-3 2,0 turbo (1998)

RE: Brava 1,9D

Nemáte problém s brzdami? mám tu samou Bravu a při brzdění ze 130km rychlosti, mám problémy.

08.06.2021 | 14:44:05 |  | Recenze: Fiat Brava 1900 (1996)

RE: 250tkm+

Žádnej zarytec tedy nejsem, ale jelikož se mi Fordi osvědčili, mám skutečně dalšího :-))))) Kugu, ale na recenzi je ještě brzy, zatím má jen 20tkm..., nicméně žádná negativa zatím nepozoruji.

04.06.2021 | 10:46:31 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: 250tkm+

A jakýho forda máš teď ty? (Předpokládám, že zase forda, pokud jsi správnej fanda značky).

02.06.2021 | 19:50:09 |  | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)