Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 91839x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 70828x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61100x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55298x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 54115x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Něco přez 200tkm

Tak doufal jsem, že umíš alespoň číst, můj Max je r.v. 2009 nic z tebou popsaných patálií jej nepostihlo a pokud mu blbne nějaké relé.....(jasně může to být konektor, ale taky nemusí, to zjistím až to začnu řešit a určitě ti to sem pověsím, aby jsi měl radost...) Jinak sirka byla z 90. let dokonce myslím přímo r.v.90 a ten Escort je pochopitelně ještě mladší, ale to je fuk, podstatné je, žádné větší potíže s elektroinstalací ani jeden z těch Fordů NEMÁ! Sierre jen pro tvou informaci měla řídící jednotku,ABS,El.okna,airbagy,šíbr…….byla ve full výbavě.

24.09.2018 | 08:29:16 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE:

Zlaty PD než rotačku ,rotačky stojí pořád v servisech pořád něco rozbité asi tak .

24.09.2018 | 08:17:01 | Lukas | Recenze: Škoda Octavia 1,9 TDi PD 74 Kw (2005)

Pohoda

Mám Mondeo 2.0 TDCi, 2004 výroba, najeto 415 tisíc... Investice - výfuk, čerpadlo klimatizace, zadní náprava, přední ložiska... Olej, filtry v pravidelných intervalech... Na autě je znát jeho věk... Pár drobností vypovědělo službu (výškově nastavování sedadla řidiče, jež je v elektrice, přední ostřikovače, vyhřívání zadního skla), nejsou to pro mě ovšem bůh ví jak závažne problémy... Po motorové stránce si nemohu stěžovat... Motor běží přesně tak jak má, není nijak extrémně hlučný... Spotřebou se pohybuji mezi 5.8 - 6.3 litrů na sto... Po debatě s mechanikem po poslední STK sem zjistil, že spotřeba je zapříčiněna lehce protékajícímy vstriky (běžná závada)... Myslim, že ona pověstná poruchovost nebude zas až tak dramatická, jak se říká... Auto si nechám ještě do těch půl milionu a pak uvidím, co s ním... Za mě to byla dobrá koupě...

23.09.2018 | 20:14:03 | Hrach | Recenze: Ford Mondeo 2.0/TDCi (2004)

RE:

velmi starý příspěvek, přesto mě rozesmál. Prý německá auta se kupují rozumem! :-) Pobavil jsi! :-)

23.09.2018 | 19:56:33 |  | Recenze: Renault Kangoo 1189ccm benzín (2004)

smutný příběh..

Kangoo máme 10 let, koupené jako ojeté 10let staré, čili má 20 let. Motor je slabší, nicméně manželka jezdí většinou sama, a pro lehké zboží. Plně dostačující, spotřeba max 7l, opravy levné. Počítali jsme že vydrží těch 10 let a pude. Stalo se, odešlo víc věcí najednou, nemá význam spravovat. Nicméně službu udělalo.
Chápu že to není caddy, já bych si ho nikdy nekoupil, němci totíž už neumí vyrobit benzínový, a vlastně ani naftový motor, tsi stojí ta hovno, jenom žere olej a tdi pd je total šrot, plný kurvítek...
Tím nechci říct že renault je umí. Ale tento je pohodový.
Doba motorů co vydrželi dél než záruka je pryč.

23.09.2018 | 14:46:57 | Laďa | Recenze: Renault Kangoo 1189ccm benzín (2004)

RE: Něco přez 200tkm

Jsi mimoň, ostatně jako vždy. Srovnáváš nesrovnatelné a to vozy z 80. let minulého století, kdy jedinou elektronikou v autech bylo elektronické zapalování, ovládání oken přes relé a u těch lepších max. ABS a řídící jednotka vstřikování, s moderními auty kde je vše řešeno přes elektroniku a signály pro řídící jednotku se posílají digitálně. Na nespolehlivost multiplexního přenosu dat doplatil asi nejvíce Citroen XM, ač jinak vyjímečný vůz. A nevyhlo se to ani Fordu, kdy s příchodem modelu MONDEO, kde bylo využití elektroniky na zcela jiném levelu než ve stařičkém ESCORTU, či ještě starší SIEŘE. Elektronika vozu, zejména centrál a ovládání oken si s příchodem podzimu začali žít vlastním životem a dokud nepřišly teplejší jarní dny, kdy se vlhkost z konektorů odpařila, si jejich majitelé užívali záhadné chování.A jen tak na okraj, tím velkým S už to nevylepšíš. Tak asi tak.

22.09.2018 | 21:37:21 | Kolemjdoucí | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

RE: Něco přez 200tkm

:-) Tak 1) jedná se o ojedinělý problém, 2) nemám jistotu, zda je to konektor, 3) to auto má přeS devět let a přeS 200 tkm a 4) měl jsem i Sierru, dost starou a žádný problém s konektory neměla, Švagrův Escort (kterým jezdí ještě teď) také ne...…….. :-), tož asi tak, Rencek je po tomhle nájezdu po smrti, pokud se ho dožije.

21.09.2018 | 08:55:09 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

Prvá prehliadka

Predpokladám, že ak si si prvú prehliadku urobil sám, tak si tým prišiel o záruku na vozidlo. Alebo sa mýlim?

21.09.2018 | 08:51:23 | Toky | Recenze: Dacia Sandero (2016)

Trošku optimistické hodnocení, ale má dost pravdu.

I když spíše věřím v Boha, než ve 188 cm, se musím s hodnocením pána dost ztotožnit, ostatně mám jen o 3 cm méně než on, jakkoli v ně nevěřím. Mám nyní 3. Dacii (viz recenze tu někde) a i když používám Dacie Logany, pak to zase nějak rozdílné auto není. Ten 1,2 16V motor mám už ve druhém voze, (dříve v Renault Thalia též - také recenze zde)a zkušenosti s ním jsou v zásadě dobré. Já mám teď najeto akorát 61 tisíc km a ten motor se po ujetí tak asi 50 tisíc km fantasticky rozběhl, není problém s ním jít do otáček a když chci, aby to trošku utíkalo je to i nutnost, je sice pak hlučnější, ale dynamický. je ale nutno nebát se podřazovat a využívat vyšší otáčky motoru, je na to dělaný a dost dlouho mi trvalo, než jsem to akceptoval, protže daleko raději mám nízkootáčkové motory. Kupodivu na spotřebu to až tak vliv nemá, když jsem jezdil při zdi pak spotřeba byla někde na 5,6-5,7 litru a když s ním létám po dálnici mezi 130 až 14 km/h, pak je spotřeba někde mezi 6,1 až 6,2. Ostatní vlastnosti jsou se Sanderem podobné, ovšem až na velikost kufru. Hodnocení považuji za optimistické, no jak by asi hodnotil třeba Rolls Royce, kdyby ho měl, když Dacii dává hodnocení téměř 10?.

20.09.2018 | 12:13:47 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Dacia Sandero (2016)

Souhlas!

Mám Vivaro 2,5CDTi 2011 - najeto 220 000 km. Souhlasím se vším co je napsáno výše. Výbornej dělník, super svezení. Načipováno mám trochu méně - 128KW, jediná dodávka co mi naloží na dálnici je Viano 3.0 V6 :D Spolehelivost tohoto auta je příkladná. Asi je to tím, že se vyrábělo tak dlouho.

20.09.2018 | 09:04:41 | Duris | Recenze: Renault Trafic 2,5dCi (2008)