Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 92998x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 71809x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61427x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55805x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 54826x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Pár ověřených rad ze servisu Renault

Jinými slovy, pokud si koupíte Renault, nastudjte si také všechny konstrukční a projekční vady, možné vady materiálů, pohlídejte, které z nich se vás týkají a pak pravidelně odstraňujet preventivně, pak se vá snad nic velkého nepřihodí - hrůza v r. 2018....

18.11.2018 | 10:25:09 | Vašek | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE: Pár ověřených rad ze servisu Renault

Dobrý den
Mám prosbu. Nejde mi vypnout motorek topení. Nastartuji, na ovládacím panelu je větrák vypnut ale topení jede a po pár kilometrech normálně topí. Děkuji za odpověď.
Karel Břoušek, Vyškov

18.11.2018 | 00:49:53 | Karel | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

Nissan Almera sedan, N16, 1,5 72kW benzín, roik výroby2006

Používam auto 12 rokov. Kúpil som ho nové. Bol som na ňom niekoľko krát v Chorvátsku s rodinou, okrem Slovenska. Nemal som na ňom žiadnu vážnu závadu. Spotreba podľa okolnosti od 6,2 - 7,5l. Som s ním nad mieru spokojný.

17.11.2018 | 19:46:01 | Peter | Recenze: Nissan Almera 1.5 benzin (2002)

Cosmo and Earth

Hey,users do you know that, the Comet of death is approaching to the Earth!
Scientists made a statement: in the direction the Earth is approaching the asteroid 2015TB145<a href=bocomtucont.ga>,</a> this is a dead comet.
According to <a href=Space.com>Space.com</a>, this comet will pass from the Earth at a distance of 38 mln km.

17.11.2018 | 19:15:22 | Marcusfrelo | Recenze: Dacia Logan 1,2 16V (2015)

RE: mal som 613, ako svoje prvé auto.

….pravil místný šašo…, tak to je komické.

17.11.2018 | 19:13:30 | Vašek | Recenze: Tatra T613 3.5 (1987)

Cosmo and Earth

Hey,users do you know that, the Comet of death is approaching to the Earth!
Scientists made a statement: in the direction the Earth is approaching the asteroid 2015TB145<a href=placendunre.tk>,</a> this is a dead comet.
According to <a href=Space.com>Space.com</a>, this comet will pass from the Earth at a distance of 38 mln km.

17.11.2018 | 18:07:57 | Marcusfrelo | Recenze: Volkswagen Touran 2.0 (2004)

druhé vozidlo

Jen pro upřesnění, původní BMW TDS z 96roku jsem prodal a poté koupil facelift r97 a toto vlastním dodnes. V roce 2015 prošlo celkovou renovací a nyní je opět jak nové (ježděné jen v létě).
Mohu říct že za těch 12let co mám tds ho znám nazpaměť a až na pár drobných poruch je ve stále dobré kondici. Dnes už se bohužel takto kvalitní auta nevyrábějí!!! :-(

17.11.2018 | 18:04:38 | Majitel | Recenze: BMW 325 2497 (1996)

Stále jezdí

Zdravím všechny nadšence značky BMW. Jen chci doplnit tuto mou recenzi. Je to asi k neuvěření, ale vozidlo stále vlastníma a stále bez problémů jezdí.
Nyní 226.000km

17.11.2018 | 17:54:55 | Majitel | Recenze: BMW 325 2497 (1996)

RE: mal som 613, ako svoje prvé auto.

Keby nebolo vás, miestnych šašov, tak je tu nuda....

17.11.2018 | 04:46:59 | ĽUBOŠ | Recenze: Tatra T613 3.5 (1987)

RE: mal som 613, ako svoje prvé auto.

:-)))) ulevilo se ti ? :-))

16.11.2018 | 11:54:07 | Vašek | Recenze: Tatra T613 3.5 (1987)