Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 35249x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 26535x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 24620x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 22311x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 21612x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: 406 ma vo verzii 66 kW bubny..

..

25.09.2018 | 00:10:54 | Ľuboš  | Recenze: Peugeot 406 RHY (2000)

2.0 HDI 66KW RHY

mam tento motor v 306 a som max spokojný ma nabehane 260.000 a stále ide menia sa len oleje filtre a rozvody inak nic .

24.09.2018 | 17:35:29 | Dodo Trenčín | Recenze: Peugeot 406 RHY (2000)

RE:

Pre Jája95 Rád by som ti pomohol, ale vôbec nerozumiem textu, ktorý si sem vložil, píš prosím ťa rečou ktorej porozumieme (t.j. tí, ktorých chceš osloviť), aby sme sa vedeli zariadiť a potešiť tvoju velebnosť.

16.08.2018 | 22:27:39 | pepsodent | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)

RE: Pomoc

Pardon vrci

10.08.2018 | 22:28:38 | Lukas | Recenze: Peugeot Boxer 1997 (2005)

Pomoc

Zdravím mam Peugeot boxer maxi 2.2hdi 88kw při nastartování to klepe a po sešlápnutí spojky přestane při jízdě to věci a když mam 1-4kvalt a necháme to jet bez plynu zní to jako auticko na setrvačník nevíte co by to mohlo byt? :(

10.08.2018 | 22:26:58 | Lukas | Recenze: Peugeot Boxer 1997 (2005)

RE: zklamání v motoru

Tak už to vím, jde o baňku na turbu - po 14 dnech v autorizovaném servise. Motor na hovno, po 30 tisíc km taková závada? Tady Frantíci ujeli! Čus (snad bude po výměně líp a nepůjde do hajzlu celé turbo...)

07.08.2018 | 16:31:30 | tmtito | Recenze: Peugeot Expert 2,0Hdi (2011)

RE: Ano i blbec se spalil.

No já si taky myslím :) a s tím těsněním souhlasím ale pravda že často je to o článku mezi sedákem a volantem a co se týče Peugeota dojíždím staršího a dalšího bych už nechtěl takový ty 90-2000 to bylo ještě dobrý potom už je to samý vánoční stromeček :D já mám zkušenost jen se 406 taky jediný co se mě kdy líbil ale když to vezmu 97 OK 98 Ok 2000 2001 taky v pohodě všechno benzín ale 2003 2.2 16V už s elektroinstalací MUX je to klasický vánoční stromeček :D neustálé pípání,chyby na displeji kvalita antikorozní ochrany bych řekl horší jak u prvních modelů už to stojí za nic.

06.08.2018 | 22:53:18 | Uživatel406 | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)

dobra recenze

Jen bych k te rucni brzde na levou ruku. napravo byt nemuze,protoze by prekazela pri otaceni prednich sedadel a odbrzdit pri vystupovani se mi nepovedlo za deset let co stim jezdim. Spotrebu mas taky trosku vyssi.ja jezdim prumer v lete 7 a v zime 8 l s 1,9 td i za 6litru v lete. to byl nejlepsi a nejspolehlivejsi motor . mam i 2,1 td a ten jezdil za 7,5 nez mi lucas dal sbohem. Tak preji hodne kilometru s timto perfektnim autem bez nehod a poruch.

06.08.2018 | 16:13:00 | evasion | Recenze: Peugeot 806 2070 (2000)

RE: Ano i blbec se spalil.

Je to blábol. PSA mělo nejlepší diesely, ale to neznamená, že neumí benzíny. Jejich 1,1 měl už v devadesátých letech stejný výkon, jako německé 1,4 v letech 2000, ale s mnohem menší spotřebou a vyšší kvalitou. Jediné co bylo možno benzínům od PSA vytknout, bylo citlivé těsnění pod hlavou. Vytočil jsi párkrát studený motor a podfouklo. To lae byla chyba řidiče, ne motoru. Jináč - já bych si pežota nekoupil. Celá politika servisů pežot je na blití.

04.08.2018 | 13:38:40 |  | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)

RE: Ano i blbec se spalil.

No tak to nevím teda :) s tím že by PSA neuměl benzíny.

02.08.2018 | 22:46:25 | Nick406 | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)