Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 35757x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 26903x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 24898x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 22753x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 21803x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Cesta do Chorvatska a zpět není žádné měřítko spolehlivosti.Co to je 3.tis km.

06.11.2018 | 21:52:02 |  | Recenze: Peugeot 307 (2004)

Peugeot

Přeji ti hodně ujetých kilometrů. Ale toto top auto není. Je to průměrné auto.

04.11.2018 | 11:24:41 | Karlos | Recenze: Peugeot 307 (2004)

RE: V najnovšom čísle Autocaru je zaujímavá štatistika: 406 v spoľahlivosti predbehla Mazdu 6,

moj 406 taha devatnasty rok a.. lepsie auto uz v zivote nekupim, pohodlne, usporne, stale pekne, nehrdzavie, opravy- ked tak raz za cas za stovku, ziadne nemile prekvapenie sahajuce hlboko do penazenky, jazdi a jazdi jak blazen, motor nedotknuty.. ale uz sa nedaju zohnat, do ma slusny kusok doma, si ho nepreda- jak ja, vravim ze to auto so mnou zostarne

02.11.2018 | 19:06:18 | jan | Recenze: Peugeot 406 2.0 hdi, 66kw (2000)

RE: NO....

V Dacii jedu, ale jen do práce a nákupy.

28.10.2018 | 17:46:35 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Peugeot Boxer 2,0 (2018)

RE: Spolehlive auto

Jen pozor na tu spotřebu,tohle není HDI.

26.10.2018 | 18:41:38 | MildaKant | Recenze: Peugeot 307 1,6 16V (2006)

Tak som si myslel..

Tak som si myslel, že píšem košaté recenzie. Ale proti Vám som iba amatér 4. kategórie (smajlík).

A teraz vážne. Očividne je pre Vás autíčko aj hobby. Súhlasím s tým, že ak používam auto na krátke jazdy po meste, tak je zbytočný silný motor a akákoľvek luxusnejšia výbava. Napr. klimatizácia - ja ju síce v aute mám, ale nerobí mi dobre na priedušky, takže si v lete v meste radšej otvorím okná.

Ak môžem, tak jedna úsmevná jazykovedná pripomienka. Ste zrejme milovník ě, lebo ho nadužívate. Správne sa píše preteky a zapomeňte (Vy ste napísali pretěky a zapoměňte).

To je ale samozrejme iba detail, ktorý neznižuje kvalitu Vašej recenzie. Želám Vám veľa spokojnosti s autíčkom a najazdených kilometrov bez nehody.

01.10.2018 | 12:52:18 | Vlado | Recenze: Peugeot 106 TU9M (1998)

NO....

takové inženýrské řešení....:-))) já myslel, že jedeš v Daciích.....

30.09.2018 | 11:28:08 | Vašek | Recenze: Peugeot Boxer 2,0 (2018)

RE: 406 ma vo verzii 66 kW bubny..

..

25.09.2018 | 00:10:54 | Ľuboš  | Recenze: Peugeot 406 RHY (2000)

2.0 HDI 66KW RHY

mam tento motor v 306 a som max spokojný ma nabehane 260.000 a stále ide menia sa len oleje filtre a rozvody inak nic .

24.09.2018 | 17:35:29 | Dodo Trenčín | Recenze: Peugeot 406 RHY (2000)

RE:

Pre Jája95 Rád by som ti pomohol, ale vôbec nerozumiem textu, ktorý si sem vložil, píš prosím ťa rečou ktorej porozumieme (t.j. tí, ktorých chceš osloviť), aby sme sa vedeli zariadiť a potešiť tvoju velebnosť.

16.08.2018 | 22:27:39 | pepsodent | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)