Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 36400x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 27398x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 25293x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 23443x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 22080x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Koupím peugeot 605 3.0 24v je mi jedno asi to bude starý nebo nový model a v jakým bude stavu a nejlépe v manuálu tel 731782709

09.04.2019 | 19:37:54 | peugeot 605 | Recenze: Peugeot 605 3.0V6 (1996)

RE:

Mel jsem 306 kombi 1.4 rok 99 a auto nalozene 4 lidma jelo v pohode z kopce a po rovine. Ale kopce treba na vysocine vubec nedavalo. Kazdyho jsem zdrzoval. Nekdy jsem jel kopec i na 2ku. Nedoporucuji uz jen kvuli tomuoto.

24.03.2019 | 14:15:56 | Fido | Recenze: Peugeot 306 1.4 benzin 55kW (1995)

Motory TU

Pokud servis neumí opravit velmi jednoduché řízení motoru TU, který je tu od roku 1987, potom to není dobrý servis. Měl jsem 1.1i 16 let/230t km a nic jsem nemusel vyměnit! Vynikající motor.
Kontrola všech akčních členů (snímač polohy škrtící klapky, MAP senzor, lambda ..) to často ani autorizovaný servis prostě neumí oměřit a najít příčinu.
Co se manžet týká, nechejte ty původní z výroby, mění se až praskne. A za originál, který koupíte u dealera Peugeot v orig. krabici s logem lva. Jinak budute kupovovat manžety pořádk dokola a přijde to s prací dráž, než koupit drahou orig. manžetu. Osobní zkušenost.

26.12.2018 | 12:24:56 | peu | Recenze: Peugeot 206 1.4 (1999)

chyba stahování PP okna, při zavírání nejdříve sjede dolů

Také jsem řešil a vyřešil promazáním stahovačky okna bílou vazelínou ve spreji. Po sundání vnitřní části dveří a odlepení těsnící fólie jsem namazal kladku lanka a s citem prostříkl i boční vodicí lišty okna. Od té doby se zavírá bez problémů.

16.12.2018 | 21:02:35 | Libor P. | Recenze: Peugeot 307 1,6 16V (2006)

Cesta do Chorvatska a zpět není žádné měřítko spolehlivosti.Co to je 3.tis km.

06.11.2018 | 21:52:02 |  | Recenze: Peugeot 307 (2004)

Peugeot

Přeji ti hodně ujetých kilometrů. Ale toto top auto není. Je to průměrné auto.

04.11.2018 | 11:24:41 | Karlos | Recenze: Peugeot 307 (2004)

RE: V najnovšom čísle Autocaru je zaujímavá štatistika: 406 v spoľahlivosti predbehla Mazdu 6,

moj 406 taha devatnasty rok a.. lepsie auto uz v zivote nekupim, pohodlne, usporne, stale pekne, nehrdzavie, opravy- ked tak raz za cas za stovku, ziadne nemile prekvapenie sahajuce hlboko do penazenky, jazdi a jazdi jak blazen, motor nedotknuty.. ale uz sa nedaju zohnat, do ma slusny kusok doma, si ho nepreda- jak ja, vravim ze to auto so mnou zostarne

02.11.2018 | 19:06:18 | jan | Recenze: Peugeot 406 2.0 hdi, 66kw (2000)

RE: NO....

V Dacii jedu, ale jen do práce a nákupy.

28.10.2018 | 17:46:35 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Peugeot Boxer 2,0 (2018)

RE: Spolehlive auto

Jen pozor na tu spotřebu,tohle není HDI.

26.10.2018 | 18:41:38 | MildaKant | Recenze: Peugeot 307 1,6 16V (2006)

Tak som si myslel..

Tak som si myslel, že píšem košaté recenzie. Ale proti Vám som iba amatér 4. kategórie (smajlík).

A teraz vážne. Očividne je pre Vás autíčko aj hobby. Súhlasím s tým, že ak používam auto na krátke jazdy po meste, tak je zbytočný silný motor a akákoľvek luxusnejšia výbava. Napr. klimatizácia - ja ju síce v aute mám, ale nerobí mi dobre na priedušky, takže si v lete v meste radšej otvorím okná.

Ak môžem, tak jedna úsmevná jazykovedná pripomienka. Ste zrejme milovník ě, lebo ho nadužívate. Správne sa píše preteky a zapomeňte (Vy ste napísali pretěky a zapoměňte).

To je ale samozrejme iba detail, ktorý neznižuje kvalitu Vašej recenzie. Želám Vám veľa spokojnosti s autíčkom a najazdených kilometrov bez nehody.

01.10.2018 | 12:52:18 | Vlado | Recenze: Peugeot 106 TU9M (1998)