Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 36168x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 27218x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 25143x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 23133x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 21949x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Motory TU

Pokud servis neumí opravit velmi jednoduché řízení motoru TU, který je tu od roku 1987, potom to není dobrý servis. Měl jsem 1.1i 16 let/230t km a nic jsem nemusel vyměnit! Vynikající motor.
Kontrola všech akčních členů (snímač polohy škrtící klapky, MAP senzor, lambda ..) to často ani autorizovaný servis prostě neumí oměřit a najít příčinu.
Co se manžet týká, nechejte ty původní z výroby, mění se až praskne. A za originál, který koupíte u dealera Peugeot v orig. krabici s logem lva. Jinak budute kupovovat manžety pořádk dokola a přijde to s prací dráž, než koupit drahou orig. manžetu. Osobní zkušenost.

26.12.2018 | 12:24:56 | peu | Recenze: Peugeot 206 1.4 (1999)

chyba stahování PP okna, při zavírání nejdříve sjede dolů

Také jsem řešil a vyřešil promazáním stahovačky okna bílou vazelínou ve spreji. Po sundání vnitřní části dveří a odlepení těsnící fólie jsem namazal kladku lanka a s citem prostříkl i boční vodicí lišty okna. Od té doby se zavírá bez problémů.

16.12.2018 | 21:02:35 | Libor P. | Recenze: Peugeot 307 1,6 16V (2006)

Cesta do Chorvatska a zpět není žádné měřítko spolehlivosti.Co to je 3.tis km.

06.11.2018 | 21:52:02 |  | Recenze: Peugeot 307 (2004)

Peugeot

Přeji ti hodně ujetých kilometrů. Ale toto top auto není. Je to průměrné auto.

04.11.2018 | 11:24:41 | Karlos | Recenze: Peugeot 307 (2004)

RE: V najnovšom čísle Autocaru je zaujímavá štatistika: 406 v spoľahlivosti predbehla Mazdu 6,

moj 406 taha devatnasty rok a.. lepsie auto uz v zivote nekupim, pohodlne, usporne, stale pekne, nehrdzavie, opravy- ked tak raz za cas za stovku, ziadne nemile prekvapenie sahajuce hlboko do penazenky, jazdi a jazdi jak blazen, motor nedotknuty.. ale uz sa nedaju zohnat, do ma slusny kusok doma, si ho nepreda- jak ja, vravim ze to auto so mnou zostarne

02.11.2018 | 19:06:18 | jan | Recenze: Peugeot 406 2.0 hdi, 66kw (2000)

RE: NO....

V Dacii jedu, ale jen do práce a nákupy.

28.10.2018 | 17:46:35 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Peugeot Boxer 2,0 (2018)

RE: Spolehlive auto

Jen pozor na tu spotřebu,tohle není HDI.

26.10.2018 | 18:41:38 | MildaKant | Recenze: Peugeot 307 1,6 16V (2006)

Tak som si myslel..

Tak som si myslel, že píšem košaté recenzie. Ale proti Vám som iba amatér 4. kategórie (smajlík).

A teraz vážne. Očividne je pre Vás autíčko aj hobby. Súhlasím s tým, že ak používam auto na krátke jazdy po meste, tak je zbytočný silný motor a akákoľvek luxusnejšia výbava. Napr. klimatizácia - ja ju síce v aute mám, ale nerobí mi dobre na priedušky, takže si v lete v meste radšej otvorím okná.

Ak môžem, tak jedna úsmevná jazykovedná pripomienka. Ste zrejme milovník ě, lebo ho nadužívate. Správne sa píše preteky a zapomeňte (Vy ste napísali pretěky a zapoměňte).

To je ale samozrejme iba detail, ktorý neznižuje kvalitu Vašej recenzie. Želám Vám veľa spokojnosti s autíčkom a najazdených kilometrov bez nehody.

01.10.2018 | 12:52:18 | Vlado | Recenze: Peugeot 106 TU9M (1998)

NO....

takové inženýrské řešení....:-))) já myslel, že jedeš v Daciích.....

30.09.2018 | 11:28:08 | Vašek | Recenze: Peugeot Boxer 2,0 (2018)

RE: 406 ma vo verzii 66 kW bubny..

..

25.09.2018 | 00:10:54 | Ľuboš  | Recenze: Peugeot 406 RHY (2000)