Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 38672x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 28870x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 26600x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 26064x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 23029x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: zkus díru

Vůbec nejlepší je prý dírka přímo do nádrže, žere to pak , ale prý o trochu víc...:-)

05.05.2021 | 14:05:17 | Vašek | Recenze: Peugeot 307 2,0l (2004)

RE:

Frantík no....:-) A to buďte rád, že to nejsou Rencky...

05.05.2021 | 14:03:21 | Vašek | Recenze: Peugeot 307 2,0l (2004)

Peugeota už nikdy víc máme dvě 206tky a jen samé problémy, elektrika a zase elektrikana 307 na tom není líp.Peugeoti jsou katastrofa na elektriku, prostě krumpl

04.05.2021 | 21:32:41 | Pete | Recenze: Peugeot 307 2,0l (2004)

RE: Hluk

Na ty debily, co si věší svoje reklamy na každej web, se vykašli. Asi nemaj love, proto tapetujou reklamama kudy projdou. Lepší odhlučnšní ti udělají u www.ahifi.cz.

23.04.2021 | 18:27:42 |  | Recenze: Peugeot 206 1 6 (2003)

Hluk

Zvažuji, že ho pořídím, ale potřebuji zjistit jednu věc..Jak je to u tohoto modelu prosímvás s hlukem? Nikde jsem bohužel nenašel jestli třeba nebude nutné pak odhlučnit, viz. toto: https://www.2din.cz/odhlucneni-auta/ dost si potrpím na to, aby auto bylo co nejméně slyšet při jízdě.

23.04.2021 | 14:02:32 | Petr Šulc | Recenze: Peugeot 206 1 6 (2003)

To, co píšete není žádné tajemství, to je prostě stará P206. U vás mám spíše dojem, že jste auto kupoval podle obrázků místo toho, aby jste si o problémech těchto vozů něco před koupí nastudoval, nebo se v tom aspoň projel. Jinak nechápu ty vaše nářky, co se prostoru uvnitř týče, tvrdosti sedaček a malého kufru, když se jedná o batoh na dosti malém autě, tedy takový pseudo kombík. Náhradní díly drahé? Leda tak originály, kvalitní druhovýroba drahá určitě není. To, že si servis, kde vůz servisujete účtuje nadsazené ceny dílů bude už jiná část vašeho příběhu.

14.04.2021 | 20:02:18 |  | Recenze: Peugeot 206 1 6 (2003)

No tak jste nám krásně popsal vyhrkaný a opotřebovaný podvozek s vůlemi úplně ve všem (ramena, silentbloky, čepy, jehly zadních ramen,....), nestandartní pneu nejsou problém auta, ale váš, je jen na vás, jaké pneu v souladu s TP na vůz namontujete. Malý kufr? Vždyť je to kombík na bázi malého auta, to nevíte? No a s tím motorem - ruku na srdce, jak se k němu choval předchozí majitel, to neví nikdo. Pežoty trpí na těsnění pod hlavou, ale to co píšete vy, to je až moc. Na druhou stranu, nekupoval jste nové auto, ale ojetinu, tak nechápu, proč tak drsná recenze. Že by vztek nad vlastní volbou?

14.04.2021 | 15:37:29 |  | Recenze: Peugeot 206 1 6 (2003)

RE: Peugeot Expert Teepee - noční můra!

Mám tohle auto už třetí, Expert,Scudo a ted znovu Expert a neměl jsem prakticky žádnou závadu. Ve 160t. vyměněné silentbloky stabilizátoru př.nápravy, jinak bězný spotřebák, destičky apod. Je třeba trochu víc hlídat spodek proti korozi, jinak max spokojenost.

07.04.2021 | 22:14:49 | Karel | Recenze: Peugeot Expert (2010)

RE:

Ani ti nedocvaklo, že ten otáčkoměr má červený pole nějak moc nízko - tak jsi hloupej, ty zoufalče.

20.03.2021 | 13:07:51 |  | Recenze: Peugeot 107 1,0 (2009)

RE:

Normálně to odpovídat nejde, protože trollíš. Super, už se tady nic dlouho nedělo, chtěl jsem to tady rozhejbat, a povedlo se mi to. Jen je škoda, že zase s kreténem. Když to není Luboš, tak jsi to ty. To sem už vážně nechodí nikdo normální, kromě mne? Tvoje poslední věta by se měla zasadit do zlata. Vystihuje tě totiž naprosto přesně: Nemáš auto nemáš mozek. Ve tvém případě Bohudík.

20.03.2021 | 13:05:54 |  | Recenze: Peugeot 107 1,0 (2009)