Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 36946x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 27829x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 25638x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 24159x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 22392x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Peugeot 107 r.v.2008

Mám dotaz ohledně seřízení ventilů a pořadí válců na pegotu 107 3valec.Dik

21.09.2019 | 14:10:04 | Landsman | Recenze: Peugeot 107 998/benzín (2007)

Jsem pobaven :D

Takovýmu hejlovi jako je autor recenze bych rád prodal jakejkoliv šrot.....
Před koupí nekoune na ani na disky a destičky a po následnym zjištění, že to musí vyměnit neobviní ani prodávajícího(natož sebe za hloupost) ale za vše můžou francouzký automobilky.
Radost prodávat...prodat mu nějakej předraženej šrot od VW, tak tu radši ani necekne ---- by ho jinak uplácali čepicema nejen VWčkáři ale i taťuldové se Škodovkama co do budoucna o VW sněj. :D :D

07.09.2019 | 19:49:30 | Bobajz | Recenze: Peugeot 106 1.0L 37kW (1991)

skusenosti po viacerych rokoch a kilometroch

chcelo by to aktualizaciu, skusenosti po viacerych rokoch pouzivania.
Ako ste spokojny s autom teraz, ake nedostatky sa vyskytli doteraz?

11.06.2019 | 15:47:50 | r123 | Recenze: Peugeot 308 1.6 16v 88kw (2011)

RE: Spotřeba,průměr a na plg

Dobrý den vy máte peugeot 605 3.0 24v

11.05.2019 | 21:52:17 |  | Recenze: Peugeot 605 3.0V6 (1996)

Koupím peugeot 605 3.0 24v je mi jedno asi to bude starý nebo nový model a v jakým bude stavu a nejlépe v manuálu tel 731782709

09.04.2019 | 19:37:54 | peugeot 605 | Recenze: Peugeot 605 3.0V6 (1996)

RE:

Mel jsem 306 kombi 1.4 rok 99 a auto nalozene 4 lidma jelo v pohode z kopce a po rovine. Ale kopce treba na vysocine vubec nedavalo. Kazdyho jsem zdrzoval. Nekdy jsem jel kopec i na 2ku. Nedoporucuji uz jen kvuli tomuoto.

24.03.2019 | 14:15:56 | Fido | Recenze: Peugeot 306 1.4 benzin 55kW (1995)

Motory TU

Pokud servis neumí opravit velmi jednoduché řízení motoru TU, který je tu od roku 1987, potom to není dobrý servis. Měl jsem 1.1i 16 let/230t km a nic jsem nemusel vyměnit! Vynikající motor.
Kontrola všech akčních členů (snímač polohy škrtící klapky, MAP senzor, lambda ..) to často ani autorizovaný servis prostě neumí oměřit a najít příčinu.
Co se manžet týká, nechejte ty původní z výroby, mění se až praskne. A za originál, který koupíte u dealera Peugeot v orig. krabici s logem lva. Jinak budute kupovovat manžety pořádk dokola a přijde to s prací dráž, než koupit drahou orig. manžetu. Osobní zkušenost.

26.12.2018 | 12:24:56 | peu | Recenze: Peugeot 206 1.4 (1999)

chyba stahování PP okna, při zavírání nejdříve sjede dolů

Také jsem řešil a vyřešil promazáním stahovačky okna bílou vazelínou ve spreji. Po sundání vnitřní části dveří a odlepení těsnící fólie jsem namazal kladku lanka a s citem prostříkl i boční vodicí lišty okna. Od té doby se zavírá bez problémů.

16.12.2018 | 21:02:35 | Libor P. | Recenze: Peugeot 307 1,6 16V (2006)

Cesta do Chorvatska a zpět není žádné měřítko spolehlivosti.Co to je 3.tis km.

06.11.2018 | 21:52:02 |  | Recenze: Peugeot 307 (2004)

Peugeot

Přeji ti hodně ujetých kilometrů. Ale toto top auto není. Je to průměrné auto.

04.11.2018 | 11:24:41 | Karlos | Recenze: Peugeot 307 (2004)