Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 92452x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 71388x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61276x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 55603x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 54399x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Yet cardiogenic lips, centred distressed?

[url=doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] <a href=onlinebuycytotec.site/>onlinebuycytotec.site.ankor</a>

24.10.2018 | 02:55:32 | dirifeguje | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Over high-pitched urostoma, penicillin heavy-weight meal.

[url=doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] <a href=onlinebuycytotec.site/>onlinebuycytotec.site.ankor</a>

24.10.2018 | 02:52:10 | ixaloboz | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Chronic skin, stye paraprotein cardioversion hairs.

[url=doxycycline-cheapbuy.site/]doxycycline-cheapbuy.site.ankor[/url] <a href=onlinebuycytotec.site/>onlinebuycytotec.site.ankor</a>

24.10.2018 | 01:03:55 | ejajokucicu | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: 8 l na dalnici?

Vlastním AR 159 s motorizací 2.0jtd 170k a musím se ztotožnit se spotřebou spíše k 8l / 100km.Při jízdě po dálnici mezi 130-150km/h se spotřeba pohybuje někde kolem 6,8-7,3l/100km.Motor mám v kondici a filtr pevných částic podle měření z emisí rovněž.Jelikož je to moje již třetí alfa tak spotřebě kolem 5l moc neveřím.Dříve jsem měl motory 2,4jtd.Tam se spotřeba pohybovala kolem 7,5-9l podle stylu jizdy.
U modelu 156 se dala spotřeba udržet níže kvůli nižší hmotnosti auta proti modelu 159 a také kvůli absenci DPF.

23.10.2018 | 23:06:08 | Martin | Recenze: Alfa Romeo 159 2.0 JTD (2010)

protismyk

Protismyk nešlo vypnout. Protiskluz ano.

23.10.2018 | 21:20:48 | pitrs50 | Recenze: Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V (2008)

A ready-made scheme of earnings on cryptocurrency from $ 35,000 per day

A ready-made scheme of earnings on cryptocurrency from $ 35,000 per day: webhop.se/59669

Mirror: dim.la/85641
Mirror-1: www.1lnk.net//30860
Mirror-2: https://ameo.link/thesite
Mirror-3: stwnsh.com/74121
Mirror-4: ralive.de/72734

23.10.2018 | 20:47:22 | ArthurImiva | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT (2006)

trasenie pri voľnobehu.

Ahoj, ako si prosím ťa vyriešil trasenie motora pri voľnobehu? Boli to vstreky alebo dvojhmota? ja mam ten istý problém. Kúpil som novú spojku s dvojhmotou (spojka zaberala od spodu) trasenie nebolo žiadne a zrazu po necelom mesiaci spojka zabera uplne hore a trasenie je späť. Asi to bude zase dvojhmota ale rád by som vedel ako si to vyriešil ty.

Ďakujem

23.10.2018 | 11:55:56 | Kubo | Recenze: Ford Focus KKDA (2008)

HRV benzin / nafta

HRV vo verzii nafta je super.. preto som nepozeral na benzin.. benzinove mam jazz CVT 1,3 a po meste je to skutocne skvele a velmi prakticke auto. Ano , je potrebne sa naucit chapat princim fungovania tej prevodovky a urcit cas potrva kym clovek na to pride ako ju pouzivat.
Pan , ktory pisal hlavny clanok si zrejme nenastudoval, ze co je pre neho spravna volba kupy auta.

22.10.2018 | 23:24:59 | marek | Recenze: Honda HR-V (2015)

RE: dobra cena :)

Auto som kupoval v Autopolis-e na Račianskej v BA (pri VÚZ). Ale to už je viac ako 4 roky. Vtedy mi ponúkol predavač tempomat zadarmo. Ostatné zľavy/výhody boli v rámci vtedy prebiehajúcej akcie.

21.10.2018 | 21:26:43 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

RE: nezmar

Stále jezdí, trochu oreznul, ale nic hrozného. Při výměně rozvodů jsem podcenil servisáka a místo originální chladicí kapaliny mi tam nalili nějakej neznačkovej sráč , takže po dalších 90tis. se rozletěla vodní pumpa a motor se potkal. Nicméně oprava se pořád ještě vyplatila, zvlášť, když sem měl druhou kompletní hlavu. Nový kompletni rozvody, kapalina G13 originál Škoda. Neznačkový G12 a 13 prostě nemažou. Ověřeno na vlastním motoru.

21.10.2018 | 14:21:15 | Ray | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5TDI (1998)