Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 97345x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 75564x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 62782x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 58356x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 58111x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

NEKLAM

190 km/h ??? 1,3 - tak to určite .... mam 1,33 colt manual jedine že by ti omylom vo fabrike dali k automatu aj 1.5 turbo motor :-)

18.08.2019 | 01:27:21 | Peter | Recenze: Mitsubishi Colt 1300 (2007)

RE: Ach jaj...

UŽ 20 tkm - tak to jo....:-)), ten kabel v kufru se netrhá, ale prostě se vodiče přelomí, je to blbě vyřešené - technicky už z výroby a žádné upevnění nepomůže, prostě se stále ohýbají s každým otevřením a zavřením kufru...

17.08.2019 | 08:13:11 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.4 8V (2002)

Acquistare Kamagra Generic Lesphax

Vendita Sildenafil 50 Mg Viagra Diaries Pharmacy Online Store <a href=catabs.com>priligy farmacias chile</a> Propecia Farmacocinetica

17.08.2019 | 05:27:00 | Lesphax | Recenze: Volkswagen Polo 1.4 (2005)

RE: Ach jaj...

Ložiská som kupodivu nemenil ani raz, nebol dôvod nehučia ani nič podobné aj keď som už počul že najmä zadné zviknú pohnevať. Kábel v kufri sa mi síce ani raz neroztrhol, ale provizorne som ho uchytil už dávno sťahovačkami aby nemal ani najmenšiu šancu sa roztrhnúť :). Na podvozku som zatial nemenil tiež nič a to som najazdil už 20tkm len po hrozných mestských cestách.

16.08.2019 | 14:13:32 | Andrej | Recenze: Renault Thalia 1.4 8V (2002)

RE: nekolik hond mi proslo pod rukama. Nemenil bych

Ty jsi Demolition Man :-) Pro tebe je těch hond škoda.

12.08.2019 | 18:37:30 |  | Recenze: Honda Prelude (1997)

No jestli chceš dělat servis po 30 000 km, jak jsem pochopil, tak to s půlmilionovým nájezdem bez závad nebude tak snadné. Ti co autům rozumí, doporučují zkrátit tyto intervaly na polovinu - to není z mé hlavy.

12.08.2019 | 18:34:42 |  | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

RE: používanie po 14 mesiacoch

MPV? Ale no tak.... MPV je u Citóna třeba Picasso...ne tahle zcivilněná dodávka.

12.08.2019 | 08:41:39 | Vašek | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

Tak co vyšla Integra? :) Kdyby byl zájem prodávám Accord type-r 2.2 vtec 156 kW za 100 tis, email: micody11@seznam.cz

11.08.2019 | 23:45:59 | Cody | Recenze: Honda Prelude (1997)

používanie po 14 mesiacoch

Dobrý deň,

Po roku používania som absolvoval prehliadku v autorizovanom servise Citroen, kde mi vymenili olej, prefúkli a vyčistili klimatizáciu ozónovým sprejom, vymenili filtre (vzduchový bol dosť znečistený). Všetko ma to stálo 267,95€.

Citroen Berlingo je v poriadku, jazdí ako má , štarty spoľahlivé. Jedina vec ktorá mi robí vrásky je že ak je studený motor, napr. ráno sa naštartuje je treba radiť dvojku na vyššie otáčky. Všeobecne by sa studený motor nemal veľmi vytáčať no pri zaradení 2 prevodového stupňa začne auto pri nízkych otáčkach cukať. Neviem čím to môže byť spôsobené. Po zahriatí motora na prevádzkovú teplotu nie je žiaden problém.

Zatiaľ všetko ok. S autom je zaobchádzané dobre , jamy obchádzam a etrím podvozok kde sa dá.

11.08.2019 | 15:58:59 | Peter | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

RE: Mercedes A má 40 tis. km ročník 2013

A Ty, keď si robil na Tatre 148, ci 815, zjem kefu...:)))

10.08.2019 | 05:56:28 | ľuboš | Recenze: Mercedes-Benz E 220 220 CDI (1998)