Auto recenze Pontiac - rozcestník pro recenze Pontiac

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Ventily to nebudou.

Je to na 95 proc. cívka. Mám 3.8 již 11 let a 2-3 jsem ji měnil. Pocukávání při zátěži. Jsou tam 3 cívky a odejde vždy jedna. Buď pokus omyl, nebo nechat cívku proměřit.

17.08.2017 | 10:18:17 | Joe | Recenze: Pontiac 3.8 (1994)

RE: Pontiac transsport

Jake normy plati pri prihlaseni. Dekuji.

09.07.2017 | 17:59:11 | Jenicek | Recenze: Pontiac 3.1 (1994)

Pontiac Trans sport 3,8

Kúpil som si jazdeného Pontiaca Trans sport 3,8 od bývalého majitela pomerne lacno,ktorý sa o auto vôbec nestaral,nevedel mi dokonca povedať kde sa dolieva olej, bol úspech keď mi povedal aký motorový olej je v aute.To znamená,že bol velmi zanedbaný.Chcel som auto,ktoré má velkú užitnú hodnotu t.j.možnosť širokého uplatnenia napr.odviesť viac osôb,vačší náklad,pohodlnosť pre dlhšie cesty,výbavu,bezpečnosť, a ďalšie výhody ako napr.plastová karoséria,zvýšena odolnosť skeletu voči korozii,pomerne lacné a dostupné súčiastky,jednoduchý servis a mnoho dalších výhod.Je pravdou,že som musel viac investovať do opráv lebo boli pri 280000 km dosť zanedbané.Je pomerne vyššia spotreba benzínu /11 litrov na 100km/ale výhody aké poskytuje,tie možnosti aké má sa viackrát vyplatia.Cesty si plánujem a zbytočne nejazdím len tak aby som sa povozil,čo sa mi značne oplatí, apod.Som spokojný.

25.07.2014 | 22:36:15 | Vlado | Recenze: Pontiac 3.8benzin (1993)

Pontiac Bonneville 3.8 V6 1987

Auto som si kúpil ako hoby - vozítko. Mám ho 6 mesiacov a jazda je v ňom veľmi príjemná. Na tú dobu je to v super výbave - komplet v elektrike, manuálna klimatizácia, tempomat, sedanky v elektrike, zrkadielka v elektrike. Čo sa týka spotreby je to v pohode - 10 litrov na 100km. Pri 90km/h sú otáčky na 1500.

07.04.2014 | 12:27:19 | Laco | Recenze: Pontiac Bonneville 3.8 V6 (1988)

RE: sranda

mam tu uz dlho:
www.cars.cz/autorecenze/auta/Mercedes-Benz/E/Recenze-Mercedes-Benz-E-spokojnost-10110091.html

inac pontiaca som rozmlatil:
www.pluska.sk/krimi/nehody/auto-si-zapikovalo-do-zvodidiel.html

08.10.2012 | 20:02:21 | servus | Recenze: Pontiac Firebird 5733 (1993)

RE:sranda

Co je na tom srandovního?

17.09.2011 | 11:06:57 | luke20 | Recenze: Pontiac Firebird 5733 (1993)

sranda

napis nieco aj o mercedese rad sa zasmejem cau

17.09.2011 | 06:15:50 | brokr | Recenze: Pontiac Firebird 5733 (1993)

Dobréééé. Len aby tá sekretárka bola mladá a pekná...

príma recenzia, vynikajúco vyjadrené pocity. Pán sú spisovateľ?:))

17.09.2011 | 00:26:24 | ľuboš | Recenze: Pontiac Firebird 5733 (1993)

To bude určitě upravený motor. Sériový Pontiac Firebird TransAm 6,6L v roce 1979 měl tyto parametry:

Max. výkon 185 koní při 3600 otáčkách
Kroutící moment 433 Nm při 2200 otáčkách

Ten krouťák je fakt znát. Auto táhne moc dobře. Ale ten motor je přiškrcený. Má snížený výkon z důvodu tehdejších zpřísněných emisních předpisů. Z toho motoru se bez problémů dostane po pár úpravách 300 - 350 koní.

Vzkaz pro Martina (martin12321@azet.sk):
Ty jsi ale "odborník"!!! Motor 6,6L (403 cui) se do Trans Am v r. 1979 dával. Než tu začneš psát tyhle moudra, tak si to aspoň nastuduj, ať tu nemateš lidi.

Jinak jízda tímhle autem je opravdu zážitek. Výkonově nic moc, ale o to nejde. Podstatný je zvuk motoru!!! Když zabere vidlicový osmiválec tohoto objemu, tak se zježí všechny chlupy na těle a běhá mráz po zádech. A kdyby jste viděli ty nechápavé pohledy kolemjdoucích :-))) Jak nechápou, co to je :-))) Tohle ještě neviděli a hlavně neslyšeli. Prostě nádhera. Někde jsem četl názor jednoho fandy, že kochat se zvukem vidlicového osmiválce je lepší než orgasmus. Něco na tom bude :-)))

19.02.2010 | 22:45:35 | Petr | Recenze: Pontiac Firebird 6500 typ 403 (1979)

doplňuji recenzi jak jsem slíbil

Tak že ten problém byl banální chtělo to vyměnit kabel od svíčky jinak jsem nusel vyměnit kloub a víc nic spotřeba mě štvala tak jsem to hodil do plinu minulý týden mi to dodělal zdá se že jezdí v pohodě a je to úspornější najel jsem 80km po praze a dotankoval jsem 10,5 litru lpg za 11,90 na onuno snad to bude dobré jinak spokojenost jo a je dobré vyměnit vzduchový filtr rapidně klesne spotřeba čuměl jsem jak péro fakt asi bych koupil pontiaca ale už se nevyrábí no naštěstí jich je dost a jsou z umělé hmoty tak ještě nějaký čas budou ale koukal jsem na tu montanu uvudím když tak bych do ní šel až dojezdím tohodle ale doufám že až za dlouho oblíbyl jsem si ho ještě chci omladit podvozek a pohoda kluk co ty auta zná dost dobře mi řekl nesmíš to nabourat a když do toho budeš pravidelně lít olej a dáš tomu co to chce je to navěky snad má pravdu je to pracant jsem nadšený koupi bych doporučil snad to nezakřiknu tak a´t to jezdí pontiacům zdar

10.12.2009 | 06:12:16 |  | Recenze: Pontiac 3.8 (1994)