Recenze Pontiac Bonneville sedan 4dv.
“I v dnešní době může konkurovat.”

Autor recenze: Toňas (50 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:3800 V6 Stav km při koupi:150 000 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 9,5 l/100 km Vloženo: 4. 11. 2009

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vzhledem k tomu,že jsem měl tento vůz krátce a jeho stav byl v době koupi dobrý,žádnou závadu za těch pár týdnů jsem neobjevil.


Hodnocení a zkušenosti s autem

VAuto,které by mělo být psáno pořád s velkým A.Nebýt toho,že do mne vrazil s Felicií,mám ho dodnes,snad.Vůz je celkově nižšícož se projevuje pozitivně na těžisti.Motoru se nedalo nic vytknout,jeho chod je tichý,šest válců má kultivovaný projev.Velký objem válců dovoluje daleko natažené převodové stupně,tedy nižší otáčky a menší spotřebu.Při jízdě na dálnici a rychlosti 140 hm/h,i při zapnutém tempomatu stál otáčkoměr na 1500.Nyní jezdím Hondou Accordem 2,0l a při 3000ot. jedu 110 km/h.Přidám a jsem na spotřebě 10l. jako na Pontiacu.Při větším rámusu a menším pohodlí.Bral bych zase.To je pouze málo pozitivního výčtu.Kdo nepoznal,neví.Vezete se v tichu a pohodlí,vůz má dostačující akceleraci a dost výkonu,kopec,nekopec.Kdo chválí ,,ameriky",něco o nich asi ví,a nebude to proamerické smýšlení.Kdo pochybujete,nechte se svézt.A s nehodou není tak nebezpečné.Něco podobného na plechařinu byly staré Volhy.Pontiac neylo jedinné Auto americké výroby ve kterém jsem jel.A zase chci ještě pokračovat.Zdravím.Toňas.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Pontiac Bonneville

Vložit komentář