Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 96663x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 74876x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 62583x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 57895x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 57721x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Octavia 1.8

vadný snímač otáček .

24.06.2019 | 22:01:44 | Luboš | Recenze: Škoda Octavia 1,6 74 KW benzín (1998)

RE: mercedes vito 112 CDI L r.v.2001

Většinou vadný egr ventil diagnostika ti to poví

23.06.2019 | 18:28:49 |  | Recenze: Mercedes-Benz Vito 2.2 CDI (2005)

R po 20 letech

Souhlasím, mám ho 18 let a ještě mi nikdo neuměl vyměnit svíčky (130 tis.km.), teď chci udělat malou SO, že nechám vytáhnout motor a vyvařit zadní část prahů.Jinak OK.

23.06.2019 | 14:56:15 | Mathes | Recenze: Chevrolet Venture 3.4/6V (1997)

Fajn auto aj po dlhych rokoch.

Vlastnim espero 1.5 16v 66kw v excelentnom zachovalom stave kupene v roku 2o16 od prveho majitela (podnikatela od Nitry). Boli k tomu vsetky doklady o kupe a servisnych ukonoch a auto bolo v super stave. Vacsinou bolo pouzivane na dlhe jazdy na sever slovenska po dialnici. Hrdza ziadna, podvozok 100 perc.tichy a tuhy. Najvacsou srandou bol lak karoserie ktory nemal ziadne skrabance a bol fakt krasne zachovaly. Ked som videl (a vidim aj dnes v r.2019) v akom stave jazdia vytracajuce sa espera okolo mna tak som si s mojim esperom pripadal ako preneseny cestovatel v case. Auto bolo sice v super stave (malo naj.69 tis. Km) ale zakratko som musel dat prebrusit hlavu lebo vynechaval jeden valec. A potom som musel vymenit klucky na dverach od ineho vyrobcu lebo original klucky boli z extrakrehkeho plastu, ktory najma v zime odletel uz ked som sa tej klucky dotkol. V marci 2019 som musel dat vymenit hlinikovy segment co drzi nastavitelny mechanizmus volantu. Za 4 roky opravy co som popisal. Jazda s nim je take relaxacne ukludnujuce plavanie a hlavne sa clovek neciti stiesneny. V podstate ked veziem znamych a maju 1.80,1.9 a 2.02m tak nemaju problem kam dat nohy. Do kufra vojdu dve sady 13 palcovych pneu na diskoch tj. 8ks pneu! Mam este dve lepdie auta ale tento stary zachovaly kusok mam velmi rad a dobre sa mi v nom jazdi. Musim sa ho tu napriek jeho vseobecnej zastaralosti zastat lebo ak je fakt udrziavane tak je to este aj dnes fajn auto.

22.06.2019 | 17:14:45 | Toyota | Recenze: Daewoo Espero DOHC (1997)

RE: Matiz

Pičovina jako vrata. Trabant topí chladícím vzduchem. Je to obyčejný vzduch, nasávaný axiálním ventilátorem, hnaný soustavou usměrňovacích plechů okolo válců a hlav - mezi jejich žebry (stejně jako náporový vzduch u motocyklu). Tento vzduch dále proudí okolo předního tlumiče výfuku, kde se ještě více ohřívá (tlumič je obalen ještě jedním plechovým pláštěm a mezi ním a tlumičem vzduch proudí) a potom je hadicí (dříve ještě s tlumičem hluku) veden přímo do kabiny. A teď mi vysvětli, od čeho by asi tak hořelo? Od chladícího vzduchu? Chachacha! Ty totiž ani nevíš, proč ti ten trabant chytnul. Od topení tam nechytne ani benzín, protože tam není taková teplota.

22.06.2019 | 14:47:19 |  | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

RE: matiz rv 2000

Eger ventil, nebo rozvody. To vozítko jsem koupil z hecu dnes již téměř veterán, no pro srágory to není - do Chorvatska bych na tom nejel, ale pro noviny nebo toaleťák!
V každé vesnici Vám to kovář zprovozní, znám rodiny co s tím jezdí na dovolenou, auto se mi nekazí a rezavé jsem viděl i vw, je to jen otázka času, čepy se rozbíjí, ale na cestách co je 30 let nikdo nespravuje se není co divit - někdy to na cestě vypadá jako tester na nápravy v Kopřivnici u TATRy, Matiz je malé levné vozítko pro lidi co si nevydělávají v parlamentu a má jedinou chybu, že se nevyrábí, za slušné ojetiny dáte míň než za druhotřídní aku kolo, ženu dáte na řidítka děcka na štangli a nákup do nosiče kolem zadního blatníku a určitě budete vypadat líp jako v naleštěném matizu.

20.06.2019 | 17:20:08 | tibor | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

RE: Ano Zdenku,

Pán je Yntelygent….

17.06.2019 | 14:31:42 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

RE: Ano Zdenku,

Vaško ty Česká pi.o😂

15.06.2019 | 20:11:38 | Opium 64 | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

Jeep Renegate

Nemáte prosím někdo zkušenost s Regenate? Chci si ho koupit a váhám.
Děkuji za odpovědi Hana

12.06.2019 | 13:00:12 | Hana | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

skusenosti po viacerych rokoch a kilometroch

chcelo by to aktualizaciu, skusenosti po viacerych rokoch pouzivania.
Ako ste spokojny s autom teraz, ake nedostatky sa vyskytli doteraz?

11.06.2019 | 15:47:50 | r123 | Recenze: Peugeot 308 1.6 16v 88kw (2011)