Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 98028x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 76187x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 63061x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 58852x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 58534x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Slovník cizích slov - LEGENDA:
rozšiřovaná nepravdivá zpráva, výmysl

16.10.2019 | 19:59:52 |  | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Jo, je to legenda,když končila výroba z donucení EU, tak u 9 let starého modelu vyskočily objednávky o tisíce - prostě lidi pochopili hodnotu tohoto auta - stačí třea srovnat s Kamiqem - větší prostor, stejný výkon, o 50% niší cena a celkově značně nižší TCO...to už nikdo
nezopakuje.

16.10.2019 | 14:52:45 | Olda | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

Legendou...…:-)))), ale no tak....

16.10.2019 | 13:08:12 | Vašek | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

Po 112000km bez závady vyměněno za nové ix20 model 2018

protože prostě za 276000 nedostanete lepší nové auto ani náhdou. Model 2018 má pár drobných vylepšenía zůstává legendou ve své třídě.

15.10.2019 | 13:17:33 | Olda | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: neduhy?

ty hlupáčku, ty vůbec neznáš rozdíl mezi mentalitou Japonců, Číňanů, Korejců, Vietnamců, nebo Laosanů a Indů. Ano, začátky bývají stejné, ale následný vývoj jde úplně jinou cestou, Karle. Záleží velice na mentalitě, kultuře a tradicích toho kterého národa. Protože jsem studoval sinologii, a to velmi dlouho a podrobně, znám historii asijských národů a jejich přístup k obchodu, výrobě, i k čestnému slovu. V Japonsku stačí jako plnohodnotná smlouva podání ruky a za chybu se zde tvrdě platí. Japonské děti nemají žádný volný čas, kdy by tupě čučely do mobilů, ráno vstávají ve 4 hodiny, cvičí, učí se na hudební nástroje, jsou ve škole, potom se znovu učí, plní povinnosti a spát chodí po desáté večer. Neznají sprostá a vulgární slova. Ty nemáš vůbec představu o rozdílech mezi Japonci, Korejci a Číňany, ty Johane. A o pojetí kvality mezi těmito národy je rozdíl tak veliký, jako čínská zeď.

14.10.2019 | 22:59:14 |  | Recenze: Kia Venga 1600 (2017)

RE: neduhy?

Stando víš prd.Je to stejnej scénář jako s japonskejma automobilkama,kdy ze začátku obšlehávali americkou a evropskou produkci.Byla to láce a nekvalita,teprve pak vlastní vývoj a výroba a kde jsou dneska.Kde před dvaceti rokama byli korejci a kde jsou nyní.

14.10.2019 | 13:11:52 | Jirka | Recenze: Kia Venga 1600 (2017)

RE: Note

Podučiť ako sa má robiť spoľahlivé,priestranné,praktické auto!Za normálne peniaze!Japonec nakonec!Ďalšie auto,len japonec!

14.10.2019 | 07:31:21 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

RE: Note

A teraz ho predávam,218000km,s LPG,celý čas JEDINÁ PORUCHA!!!Roztrhol sa nejaký remeň,vymenil som a jazdí doteraz!To Ford Mondeo 2Tdci-vymena vstrekovače u 100 000 km,Peugeot 406 -odišiel ventilátor(na ceste po Albansku,keď bolo vonku 40°C!Druhé auto čo mám VW Golf Plus(tiež už 200000 km)-výmena prevodovky,odišlo turbo,nechávam si ho lebo 1,9 TDI(vraj 500 000-1000 000km)!A to Note koštovalo 12000€!.Tamtie všetko nad 20 000€!!! Budem druhýkrát plakať,keď ho budem predávať,lebo na ňom jazdila ONA!Zlatý dobrý Nissaník.Člen rodiny!Pre niekoho smiešny,pre nás zlatíčko!Nech sa vsetci idú podučit

14.10.2019 | 07:28:12 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

Note

Budem sentimentalny.Pred časom mi zomrela manželka.Rakovina.Note bol jej miláčik.Čierny,pre nás zaujímavý-jednoducho svojsky a iný,prestranný,SPOĽAHLIVÝ,bezporuchový,makač.Neskutočne praktické auto.4 x dospelí nad 182cm-normálne sedenie!!!Také BMW 1 môže ticho závidieť!Aj nové Passaty ci Golfy,Fordy z obmedzujúcimi stredovymi panelmi,opierkami vo dverách

14.10.2019 | 07:14:59 | Strecho | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

Taky jsem se nechal zlákat chválou lidí, co údajně matize měli, že je to dělo, co málo žere. Nejsem náročný, nepotřebuji jezdit rychle, ale to, co jsem koupil, mě opravdu překvapilo. Má najeto cca 100tis, jeden puchýřek na blatníku, zespodu vypadá pěkně, zvuk taky poměrně tichý, ale ten výkon ... teď asi někteří přemýšlí, jestli jsem byl překvapen mile, nebo nemile. Bohužel matiz je pro mě zatím velké zklamání. Má obsah 1.0, ale výkonově je to velice slabé. Přešel jsem z peugeota 106 1.1, ale tam, kde jsem do kopce s peugeotem zařadil i pětku, musím s matizem podřazovat na trojku a to to dole rozjedu třeba na 90, na kopci už mám ale 40. Čert vem výkon, když to nebude moc žrát, tak to jsem chopný zkousnot, ale víc mi vadí, že při řazení, když uberu plyn, tak otáčky zůstávají dlouho nahoře, takže musím buď se sešlápnutou spojkou čekat 5s, než klesnou, nebo tam ve vyšších otáčkách rvát rychlost, což nejde samozřejmě moc dobře. V diskusních fórech jsem se dočetl, že to dělá více lidem, někdo tam dokonce psal, že je to vlastnost moderních motorů, aby se snížily emise. Nevím tedy, co má řvoucí motor společného se snížením emisí, ale nejsem odborník. Dalším velkým zklamáním je malý kufr. Zatímco do peugeotu jsem dal dva 200litrové sudy na vodu se sklopenými sedadly, do matizu se nevejde ani jeden. Taky světlomety mě svým výkonem při jízdě večer moc neoslnily, dálkové světlo ujde, ale po přepnutí na potkávací je to tak na 40km/h rychlost, moc to nesvítí. Možná jsem narazil jen na špatný kus, ale můj názor je po vyzkoušení jednoznačný - nebrat.

13.10.2019 | 10:17:34 | Max | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)