Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 93490x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 72257x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61613x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 56021x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 55252x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Vážne?

vieš v čom základný je rozdiel? Pozri si vin - krajina výroby . Tvoj ACCORD je made in japan. Popisované UFO je vyrobene v anglicku. Preto. Smutná realita. Nejde len o vyššiu triedu.

13.12.2018 | 21:21:02 |  | Recenze: Honda Civic 2.2 i-CTDi (2006)

RE:

tento model nemá filter pevných častíc. Vie euro4 aj bez neho. Ak teda nebolo toto konkrétne dovezene zo záp.EU. Pre niektoré tieto trhy PDF bolo. Našťastie HONDA CR/SR múdro dovažala len bez PDF. vsak to bolo aj lacbnejšie a nikto to u nas nežiadal ( legislatíva).
Každopádne , to opozdenie za plynom je na každej I-TDCI 2.2 ale nie je to až taká katastrofa.
Zavedenie PDF sa tu trochu s ťažkosťami rodilo...najprv ho dali dosť ďaleko za motor, čo boli samé problémy. Bolo vidieť , že je to len akoby dorobené na základe požiadavky trhu. Druha generácia tohoto dieslu to už mala inak - japonci jednoducho proste otočili motor - sanie vpredu, výfukové parohy vzadu.

13.12.2018 | 21:16:55 | Jarson | Recenze: Honda Civic 2.2 i-CTDi (2006)

RE: re megane grandtour 1.6 sce

Mám taktéž Megane Grandtour 1.6. 2018. Občas, když je motor studený, opravdu to zpočátku cuká. Nemyslím si, že je to benzínem. Spíš bych řekl, špatným dávkováním benzin, vzduch. Urtitě to chce nastartovat a chvíli počkat, má to řetěz, takže taky kvůli němu, aby se olej dostal všude. Spotřeba zklamání, tak 7.5l. Na to, že je to nové auto, spotřeba je špatná. Mělo by to být tak do 6l. Jinak jde. Sedačky jsou ok, řazení hrozný. Takže za mě jednoznačná negativa - řazení(starý typ převodovky) a vyšší spotřeba, jinak přimhouřím oči a ok.

13.12.2018 | 19:46:26 | jaro | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)

RE: Pravda

Jasně , při nájezdu 6000km ok je spolehlivý i trakař....

13.12.2018 | 19:28:34 | Vašek | Recenze: Renault Clio 1.2, 16V, 55kw (2012)

RE: Pravda

Chtěl jsi snad říct pro NENORMÁLNÍHO smrtelníka. Pro rozumného člověka to je spolehlivé auto. Mám taky renaulta a jsem s ním spokojený.

13.12.2018 | 10:42:12 | vlc | Recenze: Renault Clio 1.2, 16V, 55kw (2012)

RE: Jak to dopadlo?

Měl jste chtít jinou, nebo odstoupit od smlouvy. Ale na to už je bohužel asi pozdě. Já to samé auto mám. Má své výhody i mouchy. Moje zkušenost je, že to neni špatný vůz, ale zas takovej zázrak to, vhodný ke glorifikaci to opravdu neni. Měl jsem 406 1,8 benzín a to bylo jiný žihadlo.

12.12.2018 | 13:08:02 | Jenda | Recenze: Škoda Octavia AXR (2009)

RE: Moc pěkná recenze

Díky za pochvalu recenze. Nakonec jsme C1čku neprodali a naopak prodáváme ST220, která je sice rychlá, komfortní atd, ale ty provozní náklady jsou naprosto někde jinde. C1čka je tedy po GO motoru a připravena na dalších minimálně 100 000km (viz doplněna recenze). Nyní s ní jezdíme opět cca 80km denně + víkendové výlety stovky kilometrů. Bojím se jen dne, až budu auto opravdu prodávat.

12.12.2018 | 09:39:46 | FunTomas | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: ste luzri

Luzr jsi tak akorát ty. Protože zapadnout do kanalizace nebo najet na šutr může jenom blbec, nebo slepec. Po tobě bych si teda chtěl koupit auto.

11.12.2018 | 18:00:30 |  | Recenze: Dacia Duster (2012)

ste luzri

ak ste zapadli s tymto autom ste luzri, s dusterom som neraz vytahoval zapadnute Suzuki, prepadol som sim sa kolesom do kanalizacie, nabehol som na suter braniaci parkovaniu a nikdy ale naozaj nikdy ma to auto nenechalo zapadnuteho. Ak ste s nim zzapadli podla popisu pravdepodbne by ste mali jazdit len po spevnených cestach. To auto musite dostat na podvozok aby ste zapadli co je minimalne 30 cm

11.12.2018 | 13:52:23 | bradu | Recenze: Dacia Duster (2012)

RE:

Nevíš o čem mluvíš, taky mám Twingo a je opravdu perfektní.

11.12.2018 | 09:09:45 | vlc | Recenze: Renault Twingo 1235 (1993)