Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 100766x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 78597x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64296x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 61016x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 60190x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Peugeot e-208:

[url=https://grpost.info/will/yX5grMyInXBnnMY/peugeot-e][img]https://i.ytimg.com/vi/eH-zkUf92cc/hqdefault.jpg[/img][/url]

Peugeot e-208: [url=https://grpost.info/will/yX5grMyInXBnnMY/peugeot-e]Κινείται[/url] μόνο με Ď?εύμα

02.07.2020 | 22:50:46 | TrentonIdown | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

RE: Zase korejský HATE, kde se to v těchy lidech bere?

Asi toho o těchto autech moc nevíte. 500 tis. a víc km mají na vozech Kia najeto běžně taxikáři v Bratislavě.

02.07.2020 | 19:18:15 | Monika | Recenze: Kia Cee´d (2012)

RE: Zase korejský HATE, kde se to v těchy lidech bere?

Napsal jste to úplně výstižně...lépe bych to nenapsala. Mám už v pořadí 5-tou Kiu a spokojenost 👌👌👌.

02.07.2020 | 19:16:22 | Monika | Recenze: Kia Cee´d (2012)

Dodělej doma

Džípáci, vy jste divný. Není tady jeden jedinej příspěvek, kterej by nebyl z oblasti dodělej doma. Tak ten Jeep asi za moc nestojí, když ho doma bastlíte a čipujete...

02.07.2020 | 18:45:51 |  | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Earn more money from $ 8296 per day online

Passive income up to 10 000 EUR per day
Thanks to the CryptoCode I was finally able to pay off all my debts!
Im now going to quit my job forever and the lifestyle of a millionaire Ive always dreamed of!
fbie.alphabitfund.xyz/095edd12
There is no limit to the profits that can be generated by the crypto code system
fvwdo.gdsydbif.xyz/cb655
Now my income is up to 10,000 euros a day




Selling to Amazon also allows you to jump-start sales of new products by giving Amazon’s bots the confidence they need to start bringing it in themselves.
Selling your photos in local galleries is a great way to make some money. But, it is important to figure out what sells. Photos that remind people of the local areas, such as nice views or local landmarks will sell. International landmarks, famous landscapes, and portraits of famous people may sell well to a large audience. But they’re going to be less popular in a local market.
10 Quickest Ways To Make Money Online in (2020)
The nice thing here is the stores the credit card portals offer don’t change much, so once you know what they offer, you won’t have to check back on a regular basis.
Make sure to check out the competition to see what they’re doing and where the gaps in the market are.

02.07.2020 | 17:00:52 | WilliamHof | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT (2006)

Láska

Jeep Cherokee je moje životní láska mám od roku 2013 a jediný do čeho jsem v něm investoval tak to ozvučení. Ozvučení jsem dělal u https://www.2din.cz/reproduktory-jeep/ . Byl jsem rád jak ceně tak i změně ))

02.07.2020 | 14:37:22 | Daniel | Recenze: Jeep Cherokee 2.8 (2005)

Stočenka

..recenze vcelku ano..problemem zustava opět majitel a mechanik.Majitel co nechce platit a chce furt jen jezdit a mechanik co vesměs 90% nic neumí..Pak to dopadá tak že i nejlepši stroje se po pul milionu sesypou.Toto audi je konstruovano na 350tiskm a pak pořadně zaservisovat.(je to každé audi i dnes).Nikdo to nedělá.Jsou to vozy co se snima jezdívalo a jezdí 100tis ročně a namlouvat si že po 22letech provozu ma tři kila je hlupota kupce.Tyto opravy vypsané se rovnají počtu kilometrů tak o 200tis víc s prasáckým servisem a humpoláckým zacházením,,což je vlastnost českých knedlikářů,,škudlit,neservisovat,,naleštit,smotat tacho a rychle pryč...

02.07.2020 | 14:16:35 | Znalec | Recenze: Audi A6 AAT (1995)

Audinka

.doplním..pouze ke spotřebě.mame v rodině 2.8 quattro..jsem schopen předpisovou jizdou udělat počitačovou spotřebu 7.6litrů.Autem jsem jezdil měsíc.cca 1000km.Dálnični přesuny spotřeba stoupla o dva litry.Při doplnění paliva počitač moc nelže,takže respektuji hodnoty..Po cele době byla spotřeba 8.5litrů..Čili za mě uplně dobrý...12 litrů,to bych musel jezdit hodně svižně,tak jak obchodáci,,a to je už proti předpisům.Čili přiměstský provoz povolenou rychlostí 7.6litrů

Holý fakt..Děkuji za pozornost

02.07.2020 | 13:55:47 | Znalec | Recenze: Audi 100 2.8 128KW AAH (1992)

RE: švycarsko za 6,4 l ?

:-))))))))))))))

A nebo - kecy v kleci...

30.06.2020 | 11:02:24 | Vašek | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)

RE: švycarsko za 6,4 l ?

Píšete si s manželem? Po pěti letech? Vy už spolu nežijete?

29.06.2020 | 16:23:23 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)