Nejtenj auto recenze

8,6koda Octavia (1998) koda Octavia (1998) autor: BECHER Peteno: 109571x
8,0koda Octavia (2011) koda Octavia (2011) autor: Petr Peteno: 85046x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Peteno: 68769x
8,4koda Octavia (1997) koda Octavia (1997) autor: Zbynk Peteno: 67988x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Peteno: 65610x
Vechny nejtenj auto recenze >

Nejnovj komente v diskuzch

Zbava

To auto m bav. Je to jako hraka. I to snadn parkovn ve mst na rznch parkovacch mstech. Bav m i spoteba pod 5 l. Bav m snadnost akcelerace. To auto nen dchavin, ale je to hraka, kter se taky t z pohybu. :-) Kdy to srovnm s Fabi, Citroenem C3 nebo Hyundai I20, co jsou o tdu vt auta, tak tam t zbavy bylo mn. Ta auta jsou dchavinj. Dl to hmotnost. Kdy je auto o 200 kg leh, tak to je prost znt. J vm, e je dneska mda kupovat m jak nejvt a nejt잚 osobn auta, ale tato mda jde zcela mimo m. :-)

25.09.2023 | 00:21:26 | Mulit | Recenze: Citron C1 (2009)

RE: Koln

Tsnn kolem celho obvodu vklopnho skla, kter nahrazuje zadn dvee, jsem vytmelil.

25.09.2023 | 00:12:16 | Mulit | Recenze: Citron C1 (2009)

Hi all! My name is Moderator Read:

<a href=https://mytestsite-ebelki.com>mega tor</a> ? . , . - , , . , <a href=https://mytestsite-ebelki.com> </a> , : , . , .

:https://mytestsite-ebelki.com

24.09.2023 | 22:00:53 | MarieSix | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzn (2000)


https://lipetsk-lmk.ru/modules/field/modules/list/news/3/1/2/130_filllinru_vash_provodnik_v.html

24.09.2023 | 21:26:22 | Roberthor | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzn (2000)

<a href=https://tinyurl.com/4cbt4sf3></a>

23.09.2023 | 13:48:23 | ThomasArign | Recenze: Peugeot 207 1360/1.4 8V 54Kw (2008)

StevesnAcack

When it comes to FC 24 Coins, this store is a hidden gem <a href=https://futcoin.net/en/fc-24-coins>fc 24 coins</a> Quick deliveries, budget-friendly rates, an intuitive website, and constant customer assistance make it stand out.

23.09.2023 | 11:10:38 | Augustmug | Recenze: Hyundai Trajet D4EA (2004)

spotreba

inak spotreba mimo mesto do 6 litrov, s trochou snahy 5,5 a rekord 4,9 ale to fakt tl priposrat geriatrik. Priemern okolo 6,3 litra v lete. Dialnica cca 6 do 120 kmh

23.09.2023 | 10:30:08 | Designer | Recenze: Fiat Idea (2004)

https://filllin-daily.ru - . . .

22.09.2023 | 12:19:30 | Roberthor | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzn (2000)

PANDA

Ohledn vozu Fiat Panda II +III.Pandu II jsme vlastnili cca 8 let.Auto jezdilo bez problmu a jezd dodnes.Podili jsme si 3.adu Pandy -jezdme u
5.rokem 85000km.Auto je spolehlv a jsem s nm nadmru spokojen Petr

21.09.2023 | 15:27:47 | Petr | Recenze: Fiat Panda 1,2 (2004)

RE: Netoyota

J bych si u Toyoty te nevybral, co m mrz a mohou za to vlastnosti tch aut. O netoyot bych vbec neuvaoval, spoluprce s PSA nen pro zkaznka zrovna profitabiln, m vc PSA, tm vc pry od toho. Ani istokrevn Toyoty te nejsou pro m vyhovujc. Tristn. Nechpu, jak je mon, e do Peugeotu 107 (co byl nepeugeot) jsem si za volant pi svch 190 cm bez problm sedl (podotkm, e bylo pouze sedadlo posuvn vped a vzad, tedy zklad, jinak nic a auto mlo na dlku 3,44 m) a v modern i daleko vt Toyot je problm si sednout i s vkov nastavitelnm volantem a sedadlem. Dal vc je hlunost Yarisu 1.5. V Koln asi neodhluuj :0(

18.09.2023 | 18:13:59 | Ital | Recenze: Toyota ProAce AH01 (2022)