Auto recenze Citroën - rozcestník pro recenze Citroën

Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 30856x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 22976x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 22040x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 21596x
7,2Citroën C8 (2003) Citroën C8 (2003) autor: peminima Přečteno: 20875x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

už nikdy citroen

to se ani nedá snad popsat jaké potíže s tím to vozem jsou.Kdo to kurva zaplatí? Ještě že to nemůžete shodit na komunisty.

04.09.2018 | 07:49:53 |  | Recenze: Citroën Jumper motor ford puma (2008)

vybírala a četl jsi ona nebo on

25.08.2018 | 19:53:43 | kormick | Recenze: Citroën Xsara 1,4i (1999)

UPDATE 132000 km

Tak po tom, co jsme vychytali drobnosti už se zdá být vše OK.
Tlačítko zadního kufru mi opravil švagr během 2 minut.
Teď jsem měnil svíčky a zapalovací cívku, olej a filtry.
Zdálo se mi, že auto na volnoběh v pravidelných intervalech trochu zavibruje, ale dočetl jsem se, že je to celkem normální, nevím jestli je i normální, že při vyšších rychlostech (nad 120 pod plným plynem) také trochu vibruje, ale asi jo, moc s ním nejezdím to spíš přítelkyně a když jsem si do něj sedl já tak mě to trochu překvapilo.
Autem jezdíme pořád (i na delší cesty) a je to držák. Samozřejmě na nějaké 2000 km cesty to moc není, ale už jsme s tím jeli i 500 km za den a dalo se to v pohodě, vepředu je opravdu hodně hodně místa, když si odsunu sedačku :)

19.07.2018 | 15:00:22 | Roman Petrášek | Recenze: Citroën C1 (2007)

RE: Jak řešit zimu

Ahoj a díky za odpověď! Napadlo mě jedině v zimě dát pytle s pískem pod přední sedadla(nejlépe i něco do motorové části). Pamatuji si jak zátěž vpředu pomohla vyjet s Tavrií(měl jsem tuhle hrůzu kdysi) docela dost :-)

13.07.2018 | 10:24:41 | BobanHTP | Recenze: Citroën C1 (2007)

Po 420 000

Auto som predal, stále bez závad ešte by 100000 vydržalo bolo to super auto. Teraz mám bmw x1, oproti picassu nenormálne tvrdé.

12.07.2018 | 12:16:27 | heno | Recenze: Citroën Xsara Picasso 2.0HDi (2000)

RE: Moc pěkná recenze

To jsi jí poradil dobře. Do hor raději třeba Pandu 4x4, nebo (velmi kvalitní a spolehlivé) subaru Justy 4x4, ale to se dá sehnat jen v Německu.

11.07.2018 | 19:37:13 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Jak řešit zimu

Jízdu na sněhu řešíme už 12 let přizpůsobením se jízdním vlastnostem a povaze vozovky. :-) Ale vážně: Na sněhu ti širší kola jistě nepomohou, protože už tak lehké auto má malou adhezi. Širší kola ji ještě víc sníží - váha vozidla se rozloží na větší plochu a bude to klouzat jako na lyžích. Důležité jsou kvalitní zimní gumy s pořádným vzorkem, a jízda s vědomím, že auto je lehké. Dá se na to zvyknout, my s tím problém nemáme. Do kopce a při rozjezdech to hrábne víc, než těžší auto, ale zase třeba přetáčivý smyk se snadno srovná, protože lehká prdel nemá velkou setrvačnost a poslouchá pohyby volantu. Upřímně, není to auto do hor, to je každému jasné. Změna kol to nezachrání, a ještě je to o průser, když se něco stane.

11.07.2018 | 19:34:50 |  | Recenze: Citroën C1 (2007)

Jak řešit zimu

Ahoj, chtěl jsem Tě zeptat, jak řešíte jízdu na sněhu. Dost majitelů si stěžuje na fórech, že auto doslova lítá, pokud je na cestě sníh. Pomůže větší rozměr, zátěž apod. ?

10.07.2018 | 11:02:12 | BobanHTP | Recenze: Citroën C1 (2007)

Moc pěkná recenze

Je sice už rok 2018, ale musím napsat, že jde o parádní recenzi. Nedávno se mě jedna paní ptala jestli si koupit právě takovou C1. Bohužel bydlí v horách. Raději jsem ji doporučil alespoň Peugeota 206, protože jsem z Beskyd a s dobrými pneu seděl velmi dobře i na brajdě. Když čtu ale tuhle recenzi, napadá mě opravdu jen koupit větší kola, kvalitní zimní pneu, možná bych dal i dva pytle písku pod přední sedadla a auto začne sedět jak má. Mě se právě líbí ta nenáročnost C1.

10.07.2018 | 10:57:10 | BobanHTP | Recenze: Citroën C1 (2006)

TVL Tahlia to jsi o dost klesl ....

05.07.2018 | 16:36:32 | Otík | Recenze: Citroën ZX (1996)