Auto recenze Citroën - rozcestník pro recenze Citroën

Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 31548x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 23755x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 23082x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 22959x
5,6Citroën C5 (2010) Citroën C5 (2010) autor: Jarek Přečteno: 22833x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Mám prosbu potreboval by som poradiť

Že by prázdná nádrž? :-)))

17.09.2019 | 19:07:45 |  | Recenze: Citroën C3 1.4 benzín (2003)

Mám prosbu potreboval by som poradiť

Žena ma Citroen c3rok výroby 202.ma ten disel asi týždeň do zadu zničoho nič začal pipat a blikať ukazovateľ paliva.zacne blikať všetky dieliky a pipa to čo to môže byť??? Ďakujem za radu

17.09.2019 | 17:26:33 | Vladimír | Recenze: Citroën C3 1.4 benzín (2003)

157000

Auto mě a přítelkyni za těch pár tisíc km už tolikrát zklamalo, že nemá slov. Před půl rokem ji nechalo uprostřed silnice - spadlý výfuk. Prostě odpadl. Musel se dát nový, jenže v servisu ho posunuli o 10 cm níž než by měl být, toho jsem si nevšiml, až když jsme začli škrtat.

Občas blbne tachometr - prostě přestane fungovat komplet budík, pak se zase vrátí do normálu, asi špatný kontakt.

Auto navíc při otáčení volantu podivně vrže.

Včera to byl však gol, v 10 vecer mi volala přítelkyně, že ji auto nechalo na ulici, nejde nastartovat a smrdí benzínem. Když jsem přišel, motor byl kompletně OK, tak jsem nastartoval, vše v pohodě, a najednou když jsem začal couvat, tak auto ztratilo absolutně výkon, takže jsem to típnul a odtlačil zpět na parkovací místo. Na zemi z auta chcalo asi 3 litry benzínu, když jsem odklopil zadní sedačky, tak benzín při nastartování stříkal vesele po celým kufru. Prasklá hadice -> odtah -> ted čekáme co dál. Samozřejmě závadu nechám opravit, ale nevím, jestli chci, aby v tom autě jezdila i nadále. Když automobilka dopustí, aby benzín stříkal uvnitř auta, tak k ní moc velkou důvěru nemám - Toyota, Citroen, Peugeot ať se jdou vycpat... Přemejšlím o prodeji, popř. o kompletní revizi auta. Podle financí se rozhodnu.

Zlatý moje Mondeo...

05.09.2019 | 11:24:46 | Roman | Recenze: Citroën C1 (2007)

No jestli chceš dělat servis po 30 000 km, jak jsem pochopil, tak to s půlmilionovým nájezdem bez závad nebude tak snadné. Ti co autům rozumí, doporučují zkrátit tyto intervaly na polovinu - to není z mé hlavy.

12.08.2019 | 18:34:42 |  | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

RE: používanie po 14 mesiacoch

MPV? Ale no tak.... MPV je u Citóna třeba Picasso...ne tahle zcivilněná dodávka.

12.08.2019 | 08:41:39 | Vašek | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

používanie po 14 mesiacoch

Dobrý deň,

Po roku používania som absolvoval prehliadku v autorizovanom servise Citroen, kde mi vymenili olej, prefúkli a vyčistili klimatizáciu ozónovým sprejom, vymenili filtre (vzduchový bol dosť znečistený). Všetko ma to stálo 267,95€.

Citroen Berlingo je v poriadku, jazdí ako má , štarty spoľahlivé. Jedina vec ktorá mi robí vrásky je že ak je studený motor, napr. ráno sa naštartuje je treba radiť dvojku na vyššie otáčky. Všeobecne by sa studený motor nemal veľmi vytáčať no pri zaradení 2 prevodového stupňa začne auto pri nízkych otáčkach cukať. Neviem čím to môže byť spôsobené. Po zahriatí motora na prevádzkovú teplotu nie je žiaden problém.

Zatiaľ všetko ok. S autom je zaobchádzané dobre , jamy obchádzam a etrím podvozok kde sa dá.

11.08.2019 | 15:58:59 | Peter | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

RE:

Čerpadlo zničilo vstreky? Achjaj, ty kurvy šikmooké.

17.05.2019 | 18:00:47 |  | Recenze: Citroën C5 2,2 (2001)

RE:

No to mi povedz, ja mám doma 3 japonce a narozdiel od C5ky stáli na údržbe a v servise dvojnásobok. Toyota- Ok, Subaru - na prd motory, Mitsubishi - korozia, tesnenia, hlavy. Predtým som mal ešte Pajero tam zase čerpadlo zničilo vstreky, musela sa čistiť nádrž, všetky vstreky, čerpadlo = 2000€ za návštevu v servise.

17.05.2019 | 17:23:18 | Miro | Recenze: Citroën C5 2,2 (2001)

Skvělý vůz

Měl jsem tento vůz r.v 95 15 let !!! Za celou dobu jsem řešil jen běžná opotřebení, nikdy nás nenechala ve ,,štychu. Kdyby se nezačal loupat lak a reznout zadní lemy, držel bych ji co by to šlo. Nedám na tento model dopustit. Prostor, pohodlí, spolehlivost, komfort, výbava, vše za 1. Takové auto už dnes nikdo nedokáže vyrobit. Kdyby se vyráběla dnes, koupím si ji znovu. A s hydraulikou jsem neměl až na pár prkotin za pár korun žádné problémy. Nikdy na ni nezapomenu.

04.04.2019 | 17:29:27 | Ivo | Recenze: Citroën Xantia 1.8i 8V (1997)

Otázka

Dobrý deň, kúpil som ojazdenú C3 1,1 Firio (r.v. 2006, 95kkm)dcére, ktorá si robí vodičák. Auto si vybrala samozrejme podľa designu. Zdalo sa mi, že podvozok je na nerovnostiach trocha hlučný, tak som ho predvčerom vzal na kontrolu do servisu. Vzali ho na zdvihák, pomykali čím bolo treba a povedali, že všetko je OK. Takže u tohto typu hlučnejší podvozok nie je chyba, ale vlastnosť. Zaujímali by ma skúsenosti ostatných majiteľov C3.

03.04.2019 | 08:45:01 | Vlado D | Recenze: Citroën C3 (2002)