Auto recenze Citroën - rozcestník pro recenze Citroën

Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 31324x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 23518x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 22806x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 22508x
5,6Citroën C5 (2010) Citroën C5 (2010) autor: Jarek Přečteno: 22188x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Čerpadlo zničilo vstreky? Achjaj, ty kurvy šikmooké.

17.05.2019 | 18:00:47 |  | Recenze: Citroën C5 2,2 (2001)

RE:

No to mi povedz, ja mám doma 3 japonce a narozdiel od C5ky stáli na údržbe a v servise dvojnásobok. Toyota- Ok, Subaru - na prd motory, Mitsubishi - korozia, tesnenia, hlavy. Predtým som mal ešte Pajero tam zase čerpadlo zničilo vstreky, musela sa čistiť nádrž, všetky vstreky, čerpadlo = 2000€ za návštevu v servise.

17.05.2019 | 17:23:18 | Miro | Recenze: Citroën C5 2,2 (2001)

Skvělý vůz

Měl jsem tento vůz r.v 95 15 let !!! Za celou dobu jsem řešil jen běžná opotřebení, nikdy nás nenechala ve ,,štychu. Kdyby se nezačal loupat lak a reznout zadní lemy, držel bych ji co by to šlo. Nedám na tento model dopustit. Prostor, pohodlí, spolehlivost, komfort, výbava, vše za 1. Takové auto už dnes nikdo nedokáže vyrobit. Kdyby se vyráběla dnes, koupím si ji znovu. A s hydraulikou jsem neměl až na pár prkotin za pár korun žádné problémy. Nikdy na ni nezapomenu.

04.04.2019 | 17:29:27 | Ivo | Recenze: Citroën Xantia 1.8i 8V (1997)

Otázka

Dobrý deň, kúpil som ojazdenú C3 1,1 Firio (r.v. 2006, 95kkm)dcére, ktorá si robí vodičák. Auto si vybrala samozrejme podľa designu. Zdalo sa mi, že podvozok je na nerovnostiach trocha hlučný, tak som ho predvčerom vzal na kontrolu do servisu. Vzali ho na zdvihák, pomykali čím bolo treba a povedali, že všetko je OK. Takže u tohto typu hlučnejší podvozok nie je chyba, ale vlastnosť. Zaujímali by ma skúsenosti ostatných majiteľov C3.

03.04.2019 | 08:45:01 | Vlado D | Recenze: Citroën C3 (2002)

RE: Nic není věčné

Ty už hlavně nechlastej. Ožereš se a potom lezeš na recenze.

20.03.2019 | 21:37:58 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Máš pravdu.Je to s tebou těžký,ty už jinej holt nebudeš.Kde nic není,není kde brát.

20.03.2019 | 20:44:32 | Jirka | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Ano. Třeba k tomu, že hloupým se nemá odporovat. Natož se pouštět do nějakých větších akcí...

19.03.2019 | 17:17:06 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Stando před nedávnem jsi tvrdil něco jinýho,ale alespoň k něčemu jsme se tu dohrabali.

18.03.2019 | 20:52:48 | Jirka | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

No tak terciálně je tohle vlákno o hovně, protože to snad ví každý, jak dopadne srážka malýho s velkým. Takže jsi nám nesdělil nic, co bychom nevěděli. Proto navrhuji nepokračovat v zasírání této recenze podobnými ptákovinami, a vrátit se k primární spolehlivosti, která je u těchto aut téměř absolutní (podle odborných hodnocení, i podle majitelů). To totiž opravdu každý neví, takže to lze považovat za určitý přínos pro ostatní. A ještě abych předešel dalším invektivám: Ano je spolehlivé proto, že nemá, co by se pokazilo, je šlapací, jezdí 50 km/h a je Japonské :-)

18.03.2019 | 18:06:37 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Sekundárně je tohle vlákno o bezpečnosti.Spolehlivost ti nikdo neodporuje a zde je jasně vidět,že čím menší auto tím míň bezpečný je.Tak z toho nebuď rozhozenej.

18.03.2019 | 15:53:36 | Jirka | Recenze: Citroën C1 (2006)