Auto recenze Citroën - rozcestník pro recenze Citroën

Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 31224x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 23383x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 22652x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 22326x
5,6Citroën C5 (2010) Citroën C5 (2010) autor: Jarek Přečteno: 21868x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Nic není věčné

Ty už hlavně nechlastej. Ožereš se a potom lezeš na recenze.

20.03.2019 | 21:37:58 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Máš pravdu.Je to s tebou těžký,ty už jinej holt nebudeš.Kde nic není,není kde brát.

20.03.2019 | 20:44:32 | Jirka | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Ano. Třeba k tomu, že hloupým se nemá odporovat. Natož se pouštět do nějakých větších akcí...

19.03.2019 | 17:17:06 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Stando před nedávnem jsi tvrdil něco jinýho,ale alespoň k něčemu jsme se tu dohrabali.

18.03.2019 | 20:52:48 | Jirka | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

No tak terciálně je tohle vlákno o hovně, protože to snad ví každý, jak dopadne srážka malýho s velkým. Takže jsi nám nesdělil nic, co bychom nevěděli. Proto navrhuji nepokračovat v zasírání této recenze podobnými ptákovinami, a vrátit se k primární spolehlivosti, která je u těchto aut téměř absolutní (podle odborných hodnocení, i podle majitelů). To totiž opravdu každý neví, takže to lze považovat za určitý přínos pro ostatní. A ještě abych předešel dalším invektivám: Ano je spolehlivé proto, že nemá, co by se pokazilo, je šlapací, jezdí 50 km/h a je Japonské :-)

18.03.2019 | 18:06:37 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Sekundárně je tohle vlákno o bezpečnosti.Spolehlivost ti nikdo neodporuje a zde je jasně vidět,že čím menší auto tím míň bezpečný je.Tak z toho nebuď rozhozenej.

18.03.2019 | 15:53:36 | Jirka | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

No nekecej, na to jsi přišel sám, a až dneska? Ty máš ale postřeh. Ten článek jsem čet už před týdnem, a neříká nic jiného, než to, že když vletíš se svým střepem pod avii, budeš taky v prdeli. A jak to souvisí se spolehlivostí a ekonomikou provozu C1, o kterou tady primárně šlo?

18.03.2019 | 15:09:25 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Tady máš Stando odkaz k tý tvý bezpečnosti.Akorát to není C1,ale C3.To by byl mnohem větší kovošrot.

www.autoforum.cz/zajimavosti/test-ukazal-jak-dopadne-kdyz-novejsi-male-auto-narazi-do-starsiho-velkeho-suv/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

18.03.2019 | 08:17:03 | Jirka | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Nechtěl jsem na vaše pitomosti reagovat, ale není asi zbytí. Takže - ani ty nejezdíš v s classu, takže máš nebezpečný auto. A nejezdíš ani v ivecu, takže jsi zase v pytli. To ti opravdu připadá jako argument k tématu kvality, spolehlivosti, a ekonomického provozu ? Vytahovat velikost? Jasně, protože hlupáků bylo vždycky víc, než těch rozumně uvažujících, vypadá to tak, že všude samej bezpečnej koráb, a mrtvol jako much. Stačí? Jezdi si v čem chceš, ale nemysli jsi že jsi na tom o mnoho líp, než ten co jede v malým autě.

23.02.2019 | 12:31:44 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Aha, takže argument není......ty moucho...….

23.02.2019 | 10:37:12 | Vašek | Recenze: Citroën C1 (2006)