Auto recenze Citroën - rozcestník pro recenze Citroën

Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 31837x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 24158x
5,6Citroën C5 (2010) Citroën C5 (2010) autor: Jarek Přečteno: 23902x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 23479x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 23429x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Earn more money from $ 8296 per day online

Passive income up to 10 000 EUR per day
Thanks to the CryptoCode I was finally able to pay off all my debts!
Im now going to quit my job forever and the lifestyle of a millionaire Ive always dreamed of!
fbie.alphabitfund.xyz/095edd12
There is no limit to the profits that can be generated by the crypto code system
fvwdo.gdsydbif.xyz/cb655
Now my income is up to 10,000 euros a day




Selling to Amazon also allows you to jump-start sales of new products by giving Amazon’s bots the confidence they need to start bringing it in themselves.
Selling your photos in local galleries is a great way to make some money. But, it is important to figure out what sells. Photos that remind people of the local areas, such as nice views or local landmarks will sell. International landmarks, famous landscapes, and portraits of famous people may sell well to a large audience. But they’re going to be less popular in a local market.
10 Quickest Ways To Make Money Online in (2020)
The nice thing here is the stores the credit card portals offer don’t change much, so once you know what they offer, you won’t have to check back on a regular basis.
Make sure to check out the competition to see what they’re doing and where the gaps in the market are.

02.07.2020 | 17:00:52 | WilliamHof | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT (2006)

RE: Citroen C3 1.4i 8V

Dobrý deň, auto má 35 000km ale tento rok mi prestalo ťahať ako keby išlo na tri válce nemá zrýchlenie a pedál plynu musí byť na podlahe. V Bratislave som bol dvoch servisoch Citroen ale nevedeli mi to opraviť. Využijem Vašu skúsenosť a budem požadovať preskúšanie tlakov vo válcoch a príp. výmenu tesnenia pod hlavou.

26.06.2020 | 14:38:47 | Solco | Recenze: Citroën C3 1,4i (2007)

44000km

zápis do lodního denníku

Dnes plánovaná servisná prehliadka v autorizovanom servise po 2 rokoch (alebo 60 000km) výmena brzdovej kvapaliny, oleja, sviečok , čistenie klimatizácie všetko spolu 400€ . V čase koronakrízy moc nepoteší. S jazdou nie sú problémy, ostal nevyriešiteľný problém ráno pri studenom motore treba trocha viac pridať plyn inak skapína motor. Uvidíme čo zajtra ráno keď sú nové sviečky ale predpokladám že sviečkami to nebude. Po rozbehu bez problémov.

26.05.2020 | 11:46:44 | Peter | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

Citroen C3 1.4i 8V

Za mňa s autom úplná spokojnosť, raz bolo menené tesnenie pod hlavou valca - vynechával jeden valec a neštartovalo auto - zavinené mojím štýlom jazdy po štarte, následne som sa poučil. Po takmer 12tich rokov a 122 tisíc km motor šlape ako hodinky, tankujem výhradne 100 oktánový benzín, motor má tichý chod, spotreba 5.5L/100km väčšinou mesto a okresky, občas diaľnica. Z mojej skúsenosti určite odporúčam.

12.05.2020 | 10:09:36 | Daniel | Recenze: Citroën C3 1,4i (2007)

RE: Nic není věčné

Prosím tě přestaň tady už řešit odkazy na to že supermini je méně bezpečné než mercedes s-class,to ví už děti v mateřské školce a raději se soustřeď na spolehlivost svojeho Fordu 😂😂😂😂
Tvl majitel Fordu se tady směje majiteli Toyota.
I kdyby si měl F150 nebo Explorer tak nedosahuje ani 10% spolehlivosti kolíňat tak mlč a běž si hledat spoj na vlak ty FORDE 😂

28.04.2020 | 09:24:42 | Pavel e36 | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Podle tvojich příspěvků si pořád hraješ na chytrýho,ale o autech toho evidentně z vlastní zkušenosti moc nevíš.
Nevím proč by měla být koliňata šlapací, sám jsem seděl vedle jednoho magora kterej tomu na dálnici šlápl a div se na tachometru bylo přes 180 km/h ,real podle GPS nevím.Ale 50 rozhodně nejezdí a na to že je určeno primárně do města,je dinamika dostačují.Nevím na co by měla městská supermini jezdit 200 prober se.
Jo a ještě k technickému stavu,měl jsem v pizzerii nakoupeny 3 kusy ayga 1 generace,jezdili s tím dvacetiletí brigádníci jak prasata, nedělám si iluze, na těch autech se kromě filtrů,oleje a destiček měnila téměř u všech v cca 150000km spojka a to je vše.Podvozek,ramena, tlumiče, čepy, zatím vůbec nic se nezměnilo a nepokazilo a to už najít najeto přes 200tis.km.
Jako automechanik vyučený před dvaceti lety jsem myslel že takhle kvalitní, spolehlivá a nenáročná auta se už nevyrábějí... jsem mile prekvapen a i když sám nejsem cílová skupina kupců tak musím objektivně říct že ty auta jsou super.
A kecat tady o tom že je to šlapací autíčko.....?
Jen si sám sebe usvědčil že jsi v autě v životě nejel a vyjadruješ se k něčemu o čem nevíš vůbec nic 👎

28.04.2020 | 09:06:02 | Pavel e36 | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Nic není věčné

Věřím, měli jsme v rodině Mondeo 1.8 a také tlumiče vydržely kolem 200k, já měl však ST220 a ve předu 3.0 motor těžký jak prase, proto ta výměna brzká :-) Určitě to není nic proti Fordu, věřím že cokoliv co má těžký předek na tlumiče trpí víc

28.04.2020 | 07:09:18 | FunTomas | Recenze: Citroën C1 (2006)

Použiji slova odpůrců miniaut: Srážka se čmelákem je v tomto případě fatální. Toto auto má nulovou pasivní bezpečnost, podívejte se na crash testy. Velikost opravdu není vše. Leckteré mini vás ochrání líp. A podvozek? Není to špatné, až na to plavání po každém zhoupnutí. Vozidlo se zhoupne radiálně, ale zároveň mu zadek zavrtí axiálně - doleva, doprava... Může za to jakýsi pokus o samořiditelnou zadní nápravu. Xantii jsem vlastnil, a tyto neduhy znám. Navíc byla dost líná, pro každé zrychlení musel jít pedál plynu na podlahu. Jako rychlopal u pionýra :-) Jízda s ní připomínala plavbu parníkem.

23.04.2020 | 19:52:20 |  | Recenze: Citroën Xantia 2.0hdi 80kw (1998)

RE: Hrôza!!!!!

Ale keď ono bolo táááák lacné :-))

20.04.2020 | 18:06:53 |  | Recenze: Citroën Xsara Picasso 2.0 HDI 66 KW (2001)

RE: Hrôza!!!!!

Zásadná veta....:
kúpili sme ho keď malo 180 000km...

Viac netřeba riešiť...

20.04.2020 | 13:36:00 | Vašek | Recenze: Citroën Xsara Picasso 2.0 HDI 66 KW (2001)