Auto recenze Citroën - rozcestník pro recenze Citroën

Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 30983x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 23093x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 22232x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 21800x
7,2Citroën C8 (2003) Citroën C8 (2003) autor: peminima Přečteno: 21063x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Xsarra Picasso 1,8 85kw

Jsem spokojený. Pohodlné autíčko. Bez nějakých velkých závad. Měnil jsem jen kotouče, filtry. Jinak poctivě dodržuju plnění brzd.kapaliny, fridexu, oleje a jezdím, když to neženu, po dálnici do 120km, už jsem se vlezl i do 6,1l spotřeby na 100km, při delší jízdě.Kdybych mohl, koupím novější. Jenže v bazarech a na internetu jsou samé 1,6 a ani jedna 1,8. Kdo jaké máte zkušenosti s plynem? V létě ankuju tak, že nádrž beru do plna stylem 20l etanolu a 35l benzinu 98. Nehlásí to žádnou poruchu. Řídící jednotka se s tím dokáže porvat a spotřeba je globálně stejná.Je to pohodlné auto a když vyhodím zadní sedačky (otázka 5min.) super auto na ryby. Vejde se tam spousta věcí.

15.11.2018 | 08:05:43 | Mirek | Recenze: Citroën Xsara 1.8i 16V benzín (1998)

RE: sviznejsia jazda

osobně mám xsaru 2,0 HDI a je to svižné jako prase. Rozhodně je nesmysl šlapat plyn až na podlahu a čekat, že je tam nějaký záběr. To pak líné je. Ale když už míš jezdit s autem, pocitově ucitíš kdy zabírá a jak sepne turbo doslova mě to tlačí do sedačky u 3 a 4 rychlostního stupně. U 5tky se nečeká takové zrychlení, i když jde taky pěkně poznat. Jestli se ti zdá motor líný, zajeď s ním do servisu.

01.11.2018 | 17:36:12 | The Strider | Recenze: Citroën Xsara 2.0 HDI (2001)

RE: ???????????????

Na 3liter od Iveca? Ty si čo zožral? Tá 2.2 je od Fordu. Mam bohaté skusenosti s 2.2 2.3 a aj 3.0. do tych áut jedine 3 liter!

14.10.2018 | 19:53:06 | Jaroslav | Recenze: Citroën Jumper 2,2 hdi (2003)

ZX 1,4 rv. 95

asi to chcel predať zato taká spotreba. oje...ač
Mam približne stejne km 333xxx, spotreba 6-10 L, raz som mal 5,5 to som išiel od Mnichova do SK. Poruchy: časté výmeny tyčiek stabilizátora na 120000km asi 6x, to je spotrebný materiál ako aj silentblok zadnej 2x ci čapi prednej nápravy. musí sa nechať to auto ma nenechalo stáť. Žabiaci to urobili poctivo, doteraz olej od výmeny po výmenu, ato je r 2018
Dnes sa už take auta nerobia, musí to žrať olej a kaziť kazdých 5000km

27.09.2018 | 13:35:55 | Miro SK | Recenze: Citroën ZX 1.4i (1993)

už nikdy citroen

to se ani nedá snad popsat jaké potíže s tím to vozem jsou.Kdo to kurva zaplatí? Ještě že to nemůžete shodit na komunisty.

04.09.2018 | 07:49:53 |  | Recenze: Citroën Jumper motor ford puma (2008)

vybírala a četl jsi ona nebo on

25.08.2018 | 19:53:43 | kormick | Recenze: Citroën Xsara 1,4i (1999)

UPDATE 132000 km

Tak po tom, co jsme vychytali drobnosti už se zdá být vše OK.
Tlačítko zadního kufru mi opravil švagr během 2 minut.
Teď jsem měnil svíčky a zapalovací cívku, olej a filtry.
Zdálo se mi, že auto na volnoběh v pravidelných intervalech trochu zavibruje, ale dočetl jsem se, že je to celkem normální, nevím jestli je i normální, že při vyšších rychlostech (nad 120 pod plným plynem) také trochu vibruje, ale asi jo, moc s ním nejezdím to spíš přítelkyně a když jsem si do něj sedl já tak mě to trochu překvapilo.
Autem jezdíme pořád (i na delší cesty) a je to držák. Samozřejmě na nějaké 2000 km cesty to moc není, ale už jsme s tím jeli i 500 km za den a dalo se to v pohodě, vepředu je opravdu hodně hodně místa, když si odsunu sedačku :)

19.07.2018 | 15:00:22 | Roman Petrášek | Recenze: Citroën C1 (2007)

RE: Jak řešit zimu

Ahoj a díky za odpověď! Napadlo mě jedině v zimě dát pytle s pískem pod přední sedadla(nejlépe i něco do motorové části). Pamatuji si jak zátěž vpředu pomohla vyjet s Tavrií(měl jsem tuhle hrůzu kdysi) docela dost :-)

13.07.2018 | 10:24:41 | BobanHTP | Recenze: Citroën C1 (2007)

Po 420 000

Auto som predal, stále bez závad ešte by 100000 vydržalo bolo to super auto. Teraz mám bmw x1, oproti picassu nenormálne tvrdé.

12.07.2018 | 12:16:27 | heno | Recenze: Citroën Xsara Picasso 2.0HDi (2000)

RE: Moc pěkná recenze

To jsi jí poradil dobře. Do hor raději třeba Pandu 4x4, nebo (velmi kvalitní a spolehlivé) subaru Justy 4x4, ale to se dá sehnat jen v Německu.

11.07.2018 | 19:37:13 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)