Auto recenze

Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 47141x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 26504x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 17941x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 14233x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 12978x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Dotaz

Cívka pro zapalování namagnetu dává 60-100V

27.10.2020 | 20:23:14 | babetista | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Dotaz

70 v, to naozaj?

12.10.2020 | 19:19:48 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

babeta je o tom sám si opravit na cestě poruchu....

ty máš dobře vybagrováno. celý život co vlastním motorová vozidla netoužím po ničem jinmém, než si na cestě opravovat poruchy :-) ty máš dost, chlapečku. Ty určitě ještě chodíš do školy.

12.10.2020 | 14:16:34 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

A ty hklupák :-)

12.10.2020 | 14:14:15 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

máš pravdu,káždý si kupuje mašiny na které nemusí dělat nic,kromě výměny oleje a baterie,ale babeta je o tom,sám si opravit na cestě poruchu a rozumět tomu motoru,babeta je prostě punk. :D

10.10.2020 | 20:19:30 | jiří | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

jsi amatér. :D

10.10.2020 | 20:12:34 | jiří | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

100% Súhlas s autorom

Veľmi ďakujem za pravdivé opísanie kvality babetty. Táto pravda bola vykúpená potom, slzami a krvou tisícok majiteľov babety. Tento rok som v mojom okrese na menej frekventovaných miestach prevažne vidieckej oblasti napočítal min. 7 ľudí, ktorí babetu tlačili, alebo dlho dlho nakopávali, alebo na nej bicyklovali. Ale tento národ je nepoučiteľný. Ceny babiet na bazoši sú neuveriteľné. Priemerné ceny okolo 500 EUR a pod.
Kto chce starý, ale použiteľný moped nech hľadá Korádo (tie sú normálne), no tie sú tiež dosť drahé, alebo Piaggio Si, Ciao.
Osobne vlastním Si. Primitívny moped, celý motor vyberiem za 4 minúty, karbec mám zospodu ako na dlani.

Mal som na ňom úplne zle poskladanú spojku, a normálne som s ním došiel domov, jedna cievka odtrhnutá, ale svetlo blikalo aj tak. Povenoval som sa jej asi 2 celé dni. Žiadne výbrusy ani veľké GO, či polenie motora. Drobnosti, drôtik na cievke, správne poskladaná spojka...drobnosti. Odvtedy len jazdí. Štartuje krásne v zime, v lete, dekompresor som zaslepil, vypnutie zapalovania je na spinač. Magneto neodpaluje 6V ziarovky ani nedáva 70V. Obycajny normalny moped. Ich ceny na Slovensku okolo 150 EUR.

07.10.2020 | 22:58:11 | Daniel | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

...je to marný, je to marný, je to marný. Z hovna bič neupleteš, a kde nic není, ani smrt nebere.

28.08.2020 | 14:41:47 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Pokud bych nebyl spokojen s jednou, nebudu kupovat další.
Mamlas co neumí spravit bábu, neopraví ani pincka.
Fichtla máš do dnes a bez problému na něm jezdíš určitě 😜

27.08.2020 | 17:05:11 | Fedy | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Dotaz

Tak máma Babettu dělá problémy! Nevíte náhodou koLil volt má dávat zapalovací cívka? Dočetl jsem se že 4v, ale dává 70 v, i nová po výměně! Děkuji za případnou radu!

02.06.2020 | 16:27:11 | happy33@email.cz | Recenze: Babetta 210 50 (1996)