Auto recenze

Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 48483x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 28317x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 18440x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 14796x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 13548x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Skvěle napsáno, vystihuješ přesně co cítím...

24.04.2021 | 17:50:20 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Ne, ono když nemáš babu, děcka, nic moc hodnotného si nepřečteš, pořád dokola čučíš na s tebou mě baví svět, nejvíc nóbl oblečení máš nové montérky a tvým vrcholným gastronomickým zážitkem je guláš se šesti a gallon piva na vesnickém footballu, tak ti hlava nebere, že má někdo problém vymontovat převodovku, aby vyměnil žárovku. To se zove provozní slepotou, je to to samé, jako IT nebylo, kdysi, s to vysvětlit, že Windows 95 fakt není dobrý OS (jak není? Sice ho co tejden komplet přeinstaluješ, ale pak zase jede!).

Oni ani nechtějí jednoduchou věc, funkční, protože co by pak dělali, v čem by se hrabali, a hlavně, čím by se chlubili v hospodě, ne?

24.04.2021 | 13:40:57 | Filip | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

babeta

Zdravím všechny mám 6 babet 2x 207 a 4x 210 jsou to steré babči ale po vesnici lepší stroj nenajdete ani na jedné jsem krom svíček nikdy nic nedělal a lítáme na nich se synem porát na ryby tak že za mě supéééér

21.04.2021 | 22:21:00 | martin | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Od 16 o.k.

Souhlasím, akorát ten přebrus na 200 bych nedělal, kvůli většímu namáhání kliky, ložisek, spojky - všeho. Pojede líp, ale o to dřív se vysere. Ty díly na to nejsou navržené.

03.04.2021 | 14:45:19 | Honza | Recenze: MZ 150ccm (1990)

RE: Babetta pekelný to stroj!!!!!

To jó, to běžně. Oddálit cívky od rotoru. Také snížit magnetické pole rotoru běžně stačí. Také běžně stačí odebrat 32 závitů ze světelné cívky. A úplně nejspolehlivější je hodit to do rokle celý...

20.02.2021 | 17:22:02 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babetta pekelný to stroj!!!!!

Běžně stačí oddálit cívky od rotoru...

18.02.2021 | 23:54:40 | Novis | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Já jsem zdědil babettu Po tátovi, byla zrezlá, a po sešlápnutí nešel otočit ani válec, všechno jsem vyčistil, ale do motoru mi vůbec nešlo palivo, tak jsem vyčistil sítko a pořád nic, vyřešil jsem to tak, že jsem vyšrouboval svíčku, s pomocí injekční stříkačky jsem přímo do válce vpravil palivo, a našrouboval svíčku a sešlápl, takhle jsem to dělal asi 3 hodiny, a Babetta se potom rozeběhla. Ale nešla mi vůbec do otáček, neměla výkon a dusila se, bylo to snad nekonečné čištění zakarbonovaného výfuku, a stejně se pořád dusila, stačilo vyměnit svíčku za sice starou ale originál, a Babetta se s každým kilometrem zlepšovala, teď už nemám v okolí kopec kvůli kterému bych musel přeřadit na 1

05.01.2021 | 09:33:20 | Slavek | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Dotaz

Cívka pro zapalování namagnetu dává 60-100V

27.10.2020 | 20:23:14 | babetista | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Dotaz

70 v, to naozaj?

12.10.2020 | 19:19:48 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: babetta

babeta je o tom sám si opravit na cestě poruchu....

ty máš dobře vybagrováno. celý život co vlastním motorová vozidla netoužím po ničem jinmém, než si na cestě opravovat poruchy :-) ty máš dost, chlapečku. Ty určitě ještě chodíš do školy.

12.10.2020 | 14:16:34 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)