Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 52127x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 33481x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 20411x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 16531x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 14950x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Je to Pražák🤪

27.11.2022 | 07:21:21 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

:-))) Legendární.....tvl, to ne...

12.10.2022 | 11:23:23 | Vašek | Recenze: Simson S51 Enduro (1990)

ja ti dam nekonecna cesta ty hajdalaku vis vubec jak legendarni je to stroj zeptej se taty na co lovil kun*y

11.10.2022 | 08:35:35 | tvojemama | Recenze: Simson S51 Enduro (1990)

Záludná chyba motoru Babety 210

Velmi protivná vlastnost ojeté Babety 210 je škubání při řazení automatu z jedničky na dvojku. Příčinou jsou tři páskové pružiny z velmi tvrdého ocelového plechu, které svými ostrými hranami časem vyryjí do rotujícího tělesa řadící odstředivé spojky viditelné zářezy a ty způsobí, že práce odstředivé spojky přestane být plynulá, neboť čelisti se nepohybují plynule, protože zadrhávají v těchto zářezech a z toho vznikají ty rázy. Pomoc je relativně snadná. Jednak je třeba obrousit ostré hrany páskových pružin, aby přestaly rýt a dobře klouzaly a druhak je nutno stopkovou bruskou (např. Dremel) zářezy na spojkovém kotouči odbrousit a srovnat, aby páskové pružiny ležely na hladkém povrchu kola spojky. Po této opravě bude řazení opět krásně plynulé a to dlouhodobě, protože obroušené hrany už nebudou rýt. Nepokoušejte se to řešit ohnutím pružin, materiál je opravdu velmi tvrdý a při pokusu o přihnutí se pásové pérko zlomí.

01.08.2022 | 15:27:51 | HonzaR | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Zkušenosti s babetou

Na Babetě jezdím 25 let do práce a při správné údržbě je to při té konstrukční jednoduchosti velice povedený stroj.Palec nahoru

28.05.2022 | 23:06:06 | alfonso | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Chtěl bych koupit čt

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je to na prodej chtěl byc se zeptat jestli by jste mi poslal těl číslo na e-mail matyasjirista@gmail.com

02.05.2022 | 08:12:54 | Zajemce | Recenze: Jinling (2011)

Rozeta

No jo, házející šišatá rozeta. My jsme koupili taky Babetu se šišatou rozetou, jak to mohlo projít výstupní kontrolou, nechápu. Ukázka totálního šlendriánu. Samozřejmě díky házející rozetě odešlo co mohlo.

22.04.2022 | 12:45:01 | Jo_Do | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Nazor

Zdravim vsetkych fanusikov Babetty. Mam dve nove 210ky, jedna ma 6 a druha 11km, su vyrobene asi v roku 1985. Chcem sa vas preto opytat, ci maju nejaku cenu. Nechcem ich predavat, iba ma zaujima, ci mi doma nezaberaju zbytocne miesto. Povodne boli urcene na vyucovanie technickych prac na zakladnej skole, ale nikdy sa s nimi nic nerobilo, cele roky boli v suchom a teplom prostredi.

28.03.2022 | 20:31:06 | Valer | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Suzuki Burgman 650 executive

Super stroj, opravdu, pokud je pořádná údržba není problém. Jízdní vlastnosti a pohodlí super. Prostě bomba stroj.

13.03.2022 | 21:10:24 | Mates | Recenze: Suzuki Burgman 650 (2003)

RE: truhliku

V Babetě se můžeš vrtat každý den a stejně to nepojede, 100 km = závada. Zpackaný stroj .

02.10.2021 | 22:00:39 | BKS | Recenze: Babetta 210 50 (1996)