Auto recenze Babetta - rozcestník pro recenze Babetta

Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 42285x
6,6Babetta 210 (1989) Babetta 210 (1989) autor: Zelko Přečteno: 4825x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Babetta 210

Ja som od starych rodicov zobral 210ku ktora stala viac ako 2 roky, precistila sa a ide v pohode, potom som urobil GO, a babetta ide, napriek chybam ktore sa pri jazdeni vyskytuju a nervom ktore mi sposobila sa ju stale snazim opravit.

08.03.2019 | 07:32:09 | Matus | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

Vítej na ostrově Zoufalství. Nevíš čím to je a nikdy vědět nebudeš... to je prostě babetta.

10.02.2019 | 10:31:17 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Dobrý večer potřeboval bych poradit s Babetou 210 při jízdě to škube a nevím čím to je

09.02.2019 | 21:59:46 | Petr Bukovjan | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Já mám bohužel zkušenost stejnou jako recenze.Něco řešit jde něco né.Mám 210 na dojíždění do práce přes kopce ,přes město a fakt to k tomu moc vhodný stroj není.Kohout,karburátor zapalovaní,brzdy k ničemu atd. S tou recenzí se mohu naprosto stotožnit.

07.01.2019 | 17:44:43 | Petr | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Úsměvné

Vlastnim nekolik babettek od 28 228 206 207 210 a manet korad.
Cim starsi tim spolehlivejsi a hlavne kdyz si kravatak koupi veterana tot zakladni chyba. Clovek musi byt srdcar,mechanik a pak az jezdec. Proste kdyz ji milujed neni co resit :)) najezdeno tisice km bez vetsich problemu.laska ke stroji se stokrat vrati v jizde.

29.10.2018 | 15:15:15 | 207 | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Prosba o radu

rozebrat a vypalit vyfuk

08.08.2018 | 11:56:01 | dajan | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Tak načo ju opravuješ keď je to “sračka” podľa teba 😉

02.08.2018 | 13:12:57 | Bregi | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

Kvalita bola dobrá keď sa vyrábali v Považskej Bystrici, spoľahlivosť začala klesať keď sa výroba premiestnila do Kolárova.

20.05.2018 | 19:22:39 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

Proboha kdy už konečně pochopíte, že babetty měly tak nehorázné výkyvy v kvalitě (nebo spíše v nekvalitě), že holt jedna se povedla a sto se jich nepovedlo. Nebo také to, že ty staré kusy byly lepší, než pozdější výroba. To jste ještě jako fakt nepochopil? Zdá se vám tu na toto téma málo příspěvků?

18.05.2018 | 19:08:15 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Jak můžete pomlouvat tento praktický a spolehlivý stroj.... moje babeta už má za sebou tisíce kilometrů a to jsem měnil jen gufera, prasklou pneu a vysvícenou parabolu. To není o špatném stroji ale o špatném chování k tomu stroji... Kdo se dobře stará, nemá problémy. To, že tachometr ukazuje víc není vada. On je tam pouze orientační.

17.05.2018 | 20:50:01 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)