Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 54279x
6,6Babetta 210 (1989) Babetta 210 (1989) autor: Zelko Přečteno: 8883x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Uveze mně ?

Zdar lidi,chci si pořídit Babetku,ale nevím jsetli to je dobrý nápad když vážím něco kolem +-120kg.
Děkuji za info

24.01.2024 | 16:05:17 | Roman | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babeta 210

Treba sa o ňu starať a pojde pekne👍

04.08.2023 | 00:54:27 | Miki | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babka 210

Zdar, mam babu 210.000 z roku 1988. Po x letech stani v sope se vytahla obrousila, natrela alkytonem. Semtam nejakej novej dratek, vycistit karbec. Vsechny 3 spojky se daly novy a tezka misto lehke. Za 4 roky jezdeni jsem mel pouze 1 zavadu a to prasklou spojku na retezu. Na jednu stranu je pro nekoho slozita, avsak ve vysledku je to tak primitivni stroj, ze nechapu nekoho, kdo neni schopen toto udrzet provozuschopne. Je potreba mixovaz benzin, mit v poradku gufera a nemit presponovanej retez! Nic jinyho se na babce resit nemusi... Mozna obcas nejaky ten regulator napeti. Ja mam klasickej jikov karbec, dellorto mi projde jako barbarstvi a honeni se za kmh navic. Ma to jet 40, jede to 40. Hotovo. Babkam zdar

04.07.2023 | 11:38:33 | Honcecek | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Vůbec neví

Ano Babetta je určena vesnickým křupanům na ježdění kolem hronmady hnoje.

25.03.2023 | 19:04:06 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Úsměvné

tys dobrej tydýt :-) Prej kravaťák na babetě :-) Kravaťáci maj hondy a čistý ruce, voe. To jen vesnickej Pepík má babetu a ruce vod šmíru. Je vesnickej king :-)

25.03.2023 | 19:02:22 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: jen tak bez pomluvy..

Ani jedno z toho, cos jmenoval, není moped. Je vidět, že tomu nerozumíš. A jestli chceš vážně vědět, jaký opravdový mopedy jezdí i po 50 letech, tak třeba puch, piagio, a mnoho dalších.

25.03.2023 | 18:59:17 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Zkušenosti s babetou

Na Babetě mám najeto asi 15 tisíc km ,cesta na ní připomínala plavbu do Ameriky v 16 století. Člověk nikdy nevěděl co se stane.Když se ohlédnu zpět ,tak se se jí měl raději zbavit už po 500 km ,když vypadly gumičky ze zadní vidlice.

12.03.2023 | 10:04:40 | Stana | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

poruchy zavady

no to je na spagat,

31.01.2023 | 23:55:14 | tomas | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Je to Pražák🤪

27.11.2022 | 07:21:21 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Záludná chyba motoru Babety 210

Velmi protivná vlastnost ojeté Babety 210 je škubání při řazení automatu z jedničky na dvojku. Příčinou jsou tři páskové pružiny z velmi tvrdého ocelového plechu, které svými ostrými hranami časem vyryjí do rotujícího tělesa řadící odstředivé spojky viditelné zářezy a ty způsobí, že práce odstředivé spojky přestane být plynulá, neboť čelisti se nepohybují plynule, protože zadrhávají v těchto zářezech a z toho vznikají ty rázy. Pomoc je relativně snadná. Jednak je třeba obrousit ostré hrany páskových pružin, aby přestaly rýt a dobře klouzaly a druhak je nutno stopkovou bruskou (např. Dremel) zářezy na spojkovém kotouči odbrousit a srovnat, aby páskové pružiny ležely na hladkém povrchu kola spojky. Po této opravě bude řazení opět krásně plynulé a to dlouhodobě, protože obroušené hrany už nebudou rýt. Nepokoušejte se to řešit ohnutím pružin, materiál je opravdu velmi tvrdý a při pokusu o přihnutí se pásové pérko zlomí.

01.08.2022 | 15:27:51 | HonzaR | Recenze: Babetta 210 50 (1996)