Auto recenze Toyota - rozcestník pro recenze Toyota

Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 37533x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 27253x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 27169x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 24582x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 22029x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Jirka sirka bublinka, má tatínka Hurvínka. Tak - to byla hovadina, Jirko. A k tvému přínosnému příspěvku - ty jsi majitelem staré vraždy, nebo kasičky na peníze? Nebo že by obojí? Z toho se ale nevyvztekáš. Musíš při nákupu auta použít zkušenosti (třeba i někoho jiného, když ty tvé jsou omezené) a taky mozek. Nevíš co to je? To mají někteří lidé v hlavě, to ale podle tvého příspěvku není tvůj případ. A pro tebe budu klidně standa, aby ti třeba neprdla cévka.

29.09.2018 | 17:42:51 |  | Recenze: Toyota Yaris 1.0 (2010)

RE:

Jo a ještě - jaké další náklady? Tady v tom případě žádné další náklady nejsou! Takže se vyplatí.

29.09.2018 | 17:37:54 |  | Recenze: Toyota Yaris 1.0 (2010)

RE:

Stando co to tu zase plácáš za hovadiny.

29.09.2018 | 13:36:29 | Jirka | Recenze: Toyota Yaris 1.0 (2010)

RE:

Ztráta hodnoty u vozů značky Toyota je mnohem menší, než u mnoha jiných značek (nechci nikoho urazit). Takže pokud by ji chtěla prodat zánovní, dostane za ni dost. Jenže toyoty se zbůhdarma neprodávají (kdo by se chtěl zbavit spolehlivého vozu, většinou se každý zbaví staré vraždy před smrtí, nebo kasičky na peníze od koncernu). A až bude stará (ta Toyota :-) ) dostane za ni stejně jako za každý jiný podobně starý vůz. Takže poklesem ceny bych tady neoperoval. A jak psáno výše - nejezdí, nehuntuje. Folof me :-)

28.09.2018 | 18:45:53 |  | Recenze: Toyota Yaris 1.0 (2010)

RE: Tak málo?

Myslím, že posuzujete podle svých zkušeností. Budiž. jsou opravdu auta, která mění spotřebu podle počasí, stylu jízdy, ve městě či mimo něj. Většinou. Potom ale existuje šťastná menšina aut, jejichž spotřeba není tolik závislá na výše uvedených skutečnostech. Takže - pokud se spotřeba pohybuje mezi 4,1 až 5 litrů (píše, že nepřesáhne 5 litrů), což je psáno pisatelkou recenze, nechápu, čemu na tom nerozumíte. Zkrátka - rozptyl spotřeby zde není v litrech, ale v desetinách litru. To je jedna z výhod tohoto motoru. Protože s tím zkušenost nemáte, nemusíte tomu věřit. Ale také to nemůžete zpochybnit.

28.09.2018 | 18:41:23 |  | Recenze: Toyota Yaris 1.0 (2010)

RE:

LOL!

28.09.2018 | 14:17:05 | Jeremy | Recenze: Toyota Yaris 1.0 (2010)

To je naprostý blábol: Autor recenze chtěl druhé auto do rodiny, a u Ayga mu vadilo, že není pro pět osob. Dobrá, asi bych ve druhév voze do rodiny nepotřeboval vozit 5 osob, ale je to jeho volba. Napsat ale, že u Yarisu mu vadí absence sportovního zvuku (u druhého auta do rodiny?) - pak navrhuji Lamborgini, nebo alespoň porsche. A že má vlažnou akceleraci v automatu? A co zkusit manuál? Dále už jsem nečet, tydle vydle mi stačí...

07.09.2018 | 19:05:18 |  | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

RE: Hluk

Od podvozku je auto hlučné pri prejazde kamienkovými posypmi. To áno, a veľmi hlučné. Inak je hluk na úrovni áut v tejto triede. V zásade súhlasím aj s názorom na Toyota Touch2, tiež z neho niesom práve uveličený. Ale jazda pri 140ke žeby bola na migrénu? Fúha. Mal som picasso 1,6HDi 5 rýchlostné. V ňom pri 130ke sa nedalo pri ceste po dialnici do HR sledovať film na prenosnom prehrávači pretože ani keď bol zvuk naplno nebolo rozumieť ani slovo. V corolle v pohode na polovičnú hlasitosť. Netvrdím, že toyota je na tom lepšie ako iné autá ale ja konkrétne som zaznamenal takýto rozdiel. Ale je pravda že prejazdy kamienkovými posypmi picassom sú určite podstatne tichšie. A 5000otáčok hore miernym kopcom? Čo je mierny kopec? Treba si každopádne uvedomiť že v tom je 1,6 atmosférický motor, tam turbo nepomôže. Súhlasím že povedzme 1,2TSi by malo v takých podmienkach možno 3000ot. Kto chce turbo nech ide do turba. Ja ešte stále viem oceniť aj atmosféru. I keď uznávam, že doba je už iná.

07.09.2018 | 09:39:28 | Toky | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

Hluk

Toyota corolla 2017 executive. Nabehal som 55 tisic km. Na auto mi obuli nizkoprofil 17stky. Auto skace na kazdej i malej nerovnosti ako stepna koza a od podvozku je tak hlucne, ze pri 140km ba do bb vystupuje clovek s migrenou. Odhlucnenie ma stalo 1500 eur. Prave som to obul na mensie plechace s michel primacy alpin 4, aby auto bolo tichsie. Ani nebudem pisat, kolko ma to stalo... Hluk je teraz alceptovatelny, niekde na urovni octavie... O 1,6 tke pomlcim... Mierny kopec rovna sa 5000 otacok a pocit, ze sedite na motorovej pile... Mam to v automate, mali tam dat minimalne 2.0 liter. Po roku a pol a vela km v aute vyhodnocujem kupu ako velky omyl. Kapitola sama o sebe je toyota touch 2 system. Kto nezazil, neuveri... Takze zhrnutie, ak corollu tak len v uplnom zaklade, hola bosa idealne do firmy namiesto fabky. Ooo este spomeniem kozenne sedacky. Panom inzinierom by som doprial jednu dlhsiu jazdu...

06.09.2018 | 17:04:27 | Oldo | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

Mam Proace z automatickou prevodovkou. Sice len 2 tyzdne ale uz som odjazdil 4000km a nikdy mi bezdovodne nezhasol motor aby som musel manualne startovat (bezklucove startovanie) v mojom pripade funguje start-stop system bezchybne

01.08.2018 | 19:42:25 | George | Recenze: Toyota ProAce (2017)