Auto recenze Toyota - rozcestník pro recenze Toyota

Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 42638x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 32155x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 30434x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 26922x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 23176x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Nájezd

Zdravím, mám technický dotaz. Přemýšlím o koupi a našel jsem jednu fakt krásnou Celicu t20 jen má také 300 tkm nalítáno. Měl bych to brát za problém a bát se něčeho nebo mohu počítat se spolehlivostí a výdrží ?

10.11.2020 | 10:43:24 | Zdeno | Recenze: Toyota Celica 3SGE (1995)

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

:-), jo, zejména kvalitní japonské diesely, to je poklad...

04.09.2020 | 08:59:17 | Vašek | Recenze: Toyota Corolla (2013)

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Přesně tak, konečně rozumný názor. Je to atmosféra a tak se musí točit. U té 1.6 Valvematic zase moc spotřeba nestoupá. Já jezdím v rozsahu 2000 až 6500 otáček, střídám klidnější jízdu se sportovní a mám průměrnou spotřebu 6,5-6,7 litrů.

04.09.2020 | 05:24:26 | MK | Recenze: Toyota Corolla (2013)

RE: gratulujem k autu

Další blb, co neví, jak se jezdí s poctivou atmosférou. Corolla má největší krouták 160 Nm právě na 4400 otáčkách. Kup si radši to tvoje HTP a užívej si jízdy:-)

04.09.2020 | 05:10:59 | MK | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

RE: Hluk

Tak ty blbe, kup si radši Ochcáfku s litrovou sračkou a můžeš dřít kopce na 1500 otáček :-)

04.09.2020 | 05:01:34 | MK | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

RE: stav po 119 148 km

Prasklý svody. Jestli je jejich součástí kaťák, tak se prohneš.

05.06.2020 | 10:31:24 |  | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Auris 1,6 6 st. man. 2011

A co by asi po 120tkm měla jiného dělat? No pravda, být to Renault už by jezdit nemusela, ale Renault není auto.....mimochodem 12Otkm za 12 let je trochu málo...

05.06.2020 | 09:28:08 | Vašek | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

Auris 1,6 6 st. man. 2011

jezdí, jezdí, jezdí i po 120.000 km,
motor super, spotřeba do 6 lt/100.
Problém s autem má možná ten, kdo opomíjí pravidelný servis.
Ale to platí u všech aut.....

05.06.2020 | 07:34:59 | PJ | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Spolehlivost

Blbošku TDI je diesel...no ale nic, nebudu tě přetěžovat... a turbo je prostě komplikované zařízení s nesmyslem otáček za minutu, takže potencionální problém, pindej si co chceš.

18.05.2020 | 09:18:54 | Vašek | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)

RE: Spolehlivost

No říkal to Pepa v hospodě,že to tak bylo u starých TDÍček,tak to musí bejt pravda 😄😂.Dneska už mají milý blbe turba dochlazování a jsou celkem blbuvzdorný a nevím,že by někde ve větší míře odcházely spíš vůbec,takže jsou ty motory i pro takový blby jako jseš ty.Nevíš nic jako vždy 👏Bez turba dneska neznamená jednodušší a spolehlivější jak si někteří mylně myslí,ale o tom se tu nebudu rozepisovat,když by si to stejně nepochopil.

17.05.2020 | 13:56:47 | Jirka | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)