Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 45992x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 34953x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 32817x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 27821x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 23831x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Toyota proace

Tak to snad vědí i malé děti.....

28.01.2022 | 08:38:06 | Vašek | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: Toyota proace

Je to 2liter 95kw nafta, má to strední výbavu, korba je dlouha 2,8m, jazdné vlastnosti v pohode, ale po teto skúsenosti us tomu autu neverím. Aby po 60 tis kilometru odesly vstriky neni možné. Nastesti mám jeste zaruku. Počítal jsem s tím jak jsem ho kupoval že budú mit minimalne 10 roku klid ale ted se bojím že mne múze kdykoliv nechať ve stychu. Čiže neodporúčam

27.01.2022 | 20:26:57 |  | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: Toyota proace

Servisak reagoval pozitívne. Auto us je opravné, áno je to Peugeot. Nevím no či to byla dobrá voľba pro Toyotu dávať pod kapotu Peugeota. Akorat jim to dokasle jmeno.

27.01.2022 | 20:13:31 |  | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: Toyota proace

A jaký máte model, výbavu, obsah a výkon motoru, převodovku. Přemýšlím to koupit, ale..
Co přesně se na tom kazí?

26.01.2022 | 08:41:51 | Luk.ee | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: Toyota proace

jaká toyota? peugeut! reagoval servisák v autorizáku

26.01.2022 | 08:39:09 | Luk.ee | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE: bez DPF?

Dobrý den, mám r.2006 2,2l motor D4-D, bez dpf, výkon 100 kw. Jen teď řeším problém se špatným startováním v zimě, spíš tedy s nestartováním. Jinak maximální spokojenost, skvělý pracant!

26.01.2022 | 08:09:54 | NikaV | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

Toyota proace

Zdravím, ja mam ten samý problem, auto samo od sebe zdechne na križovatce je pravda že jsem to nejak nerešil ale ted mi odešly vstriky. Auto je v atorizovanem servisu po 14 dnech mi rekli že nemaji tušeni proč odešly vstriky. Auto ma najeto 62 tis a mam ho 3 rok. Jsem rád že je ješte v záruce ale určite jsem velice sklamaný s Toyoty. Jsem počítal že jak koupím Toyotu tak budu mít klid minimalne na 10 let ale opak je pravdou.

26.01.2022 | 06:33:09 | toyota | Recenze: Toyota ProAce (2017)

RE:

Na dodávkách máme taky zimáky...., celoroky jsem ani nepokoušel a vidím, že jsem ušetřil...

06.12.2021 | 09:44:17 | Vašek | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE:

Zkusili jsme celoročky na pracovní dodávce. Obvykle máme celý rok na dodávkách zimáky, protože jsou to montážní auta a potřebujeme často vjet do terénu - na trávu, hlínu a s letními z takového místa prostě nevyjedete. Celoročky jsme koupili na dodávku, která měla jezdit hlavně rozvoz zboží a delší trasy a byl to omyl. Ucházející jsou jen na suchu. Za deště to chce hodně zpomalit a byt veleopatrný a v zimě jak nasněží, tak to je konečná. Jsou nepoužitelné. Záběr na sněhu a ovladatelnost 0 bodů z 10. Takže už nikdy - ani na dodávku.

06.12.2021 | 08:35:05 | Festr | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE:

Ty celoroční Barumky jsou podle mě nejvíc nebezpečné na suchu. Když v rychlosti cca 100 km/h date rychle levej a pravej rejd tak pomalu vylítnete ze silnice, když si nato zvyknete, tak se s tím dá jezdit, ale v případě Losího testu je to životu nebezpečné.

05.12.2021 | 11:47:34 | Julo | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)