Auto recenze Toyota - rozcestník pro recenze Toyota

Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 41813x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 31567x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 29846x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 26618x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 22988x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: stav po 119 148 km

Prasklý svody. Jestli je jejich součástí kaťák, tak se prohneš.

05.06.2020 | 10:31:24 |  | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Auris 1,6 6 st. man. 2011

A co by asi po 120tkm měla jiného dělat? No pravda, být to Renault už by jezdit nemusela, ale Renault není auto.....mimochodem 12Otkm za 12 let je trochu málo...

05.06.2020 | 09:28:08 | Vašek | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

Auris 1,6 6 st. man. 2011

jezdí, jezdí, jezdí i po 120.000 km,
motor super, spotřeba do 6 lt/100.
Problém s autem má možná ten, kdo opomíjí pravidelný servis.
Ale to platí u všech aut.....

05.06.2020 | 07:34:59 | PJ | Recenze: Toyota Auris 1.6 benzín (2008)

RE: Spolehlivost

Blbošku TDI je diesel...no ale nic, nebudu tě přetěžovat... a turbo je prostě komplikované zařízení s nesmyslem otáček za minutu, takže potencionální problém, pindej si co chceš.

18.05.2020 | 09:18:54 | Vašek | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)

RE: Spolehlivost

No říkal to Pepa v hospodě,že to tak bylo u starých TDÍček,tak to musí bejt pravda 😄😂.Dneska už mají milý blbe turba dochlazování a jsou celkem blbuvzdorný a nevím,že by někde ve větší míře odcházely spíš vůbec,takže jsou ty motory i pro takový blby jako jseš ty.Nevíš nic jako vždy 👏Bez turba dneska neznamená jednodušší a spolehlivější jak si někteří mylně myslí,ale o tom se tu nebudu rozepisovat,když by si to stejně nepochopil.

17.05.2020 | 13:56:47 | Jirka | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)

RE: Spolehlivost

Milý blbe, na rozdíl od tebe nemusím nic googlit protože to znám, skyaktiv G se do CX-5 prostě nedává jen dvou a dvouapůllitr bez turba. V tom je mezi námi ten rozdíl, ty hledáš (často ještě blbě), já to mám dávno v hlavě.
A turbo je zdroj potíží, už jen proto, že se musí po delší rychlé jízdě dochlazovat, je to složité výrobně přesné zařízení, s vysokou citlivostí na způsob užívání a náchylností k poruchám, ale klidně si ho dej na tu tvoji trojkolku...

17.05.2020 | 13:17:41 | Vašek | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)

RE: Spolehlivost

To si teď vygooglil,tak si vygoogli starou atmosféru a skyactive G.Milý blbe není atmosféra jako atmosféra a bát se dneska turba,to jako se báli kdysi páry ti co o tom nic nevěděli jako ty o autech a motorech a řídíš se nesmyslama co si slyšel někde v hospodě od vesnickejch Pepíků,pro který je vrchol techniky 1,9 TDI v jedničkový Octavii.Ty jseš dávno odkopanej a počkej až budou dávat auta zadarmo,jsou jich plný letiště.Určitě se dočkáš👍😂😁.Fakt mě bavíš😜

17.05.2020 | 10:49:29 | Jirka | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)

RE: Spolehlivost

Zato ty tomu rozumíš milý hovne….:-))) samozřejmě , že je to klasická atmosféra, ale hlavně! je bez toho turbonesmyslu…, Mazda dělá dokonce i 2.5 litr, jenže ten lze mít už jen s automatem o který nestojím. Víš o autech kulový a čím dál víc se odkopáváš.

17.05.2020 | 10:14:36 | Vašek | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)

RE: Spolehlivost

Ty tomu opravdu nerozumíš.😂To není klasická atmosféra jako před dvaceti rokama,ale je mi to už buřt.Diesel a problémy to platilo možná před patnácti rokama,dneska už jsou vychytaný ale benzíny kvůli emisím jsou ušitý narychlo horkou jehlou a kdyby něco mám turbobenzín a v Mazdě jsem jel a takovýho užranýho,neověřenýho lenocha bych do garáže nechtěl🖕Fakt jseš totální Mimoň👏

16.05.2020 | 20:34:47 | Jirka | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)

RE: Spolehlivost

Milý blbe, nikdo se tě na nic neptal...do CX5 se tenhle motor ještě nedává, jen do CX-3 (tím ale vůbec neříkám, že je špatnej) a pokud! by bylo třeba jej servisovat, opraví jej v Mazdě, já totiž jak jsme již jinde probrali na rozdíl od tebe mám na značkový servis a neopravuji ani na zahradě, ani u garážmistrů tvého ražení....navíc ten dvoulitr je normální hladkej benzín...a že do SUV jen diesel? Jo, koupí si ho ale jen hlupák jako ty, co chce mít právě ty problémy, benzín je bezporuchový bezproblémový a představ si , jezdí i v zimně bez nějakých potíží a aditiv...., další zdroj potíží (turbo) taky nepotřebuju, tenhle motor má dost síly i bez něj.

16.05.2020 | 19:09:43 | Vašek | Recenze: Toyota Corolla 1.6 VVT-i (2003)