Auto recenze Toyota - rozcestník pro recenze Toyota

Nejčtenější auto recenze

5,4Toyota RAV4 (2007) Toyota RAV4 (2007) autor: Marek Přečteno: 43750x
8,8Toyota Auris (2008) Toyota Auris (2008) autor: petr Přečteno: 32895x
9,4Toyota RAV4 (2002) Toyota RAV4 (2002) autor: L@lek Přečteno: 31098x
8,6Toyota Avensis (2005) Toyota Avensis (2005) autor: Zel.am Přečteno: 27272x
10,0Toyota Auris (2011) Toyota Auris (2011) autor: crosk Přečteno: 23383x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Další poznatek: Oproti první generaci ayga má tato mnohem méně místa pro nohy na zadních sedačkách. Sezení vzadu je zde spíše nouzovou záležitostí. Jak bylo někde psáno o C1 první generace, dlouhonohá blond modelka si dala vzadu nožku přes nožku, v tomto aygu bude ráda, když se vůbec vzadu posadí.

05.05.2021 | 19:12:40 |  | Recenze: Toyota Aygo (2020)

RE: Toyota Hiace IV

Po odhlučnění touto firmou mi v autě vše drnčí a klepe, protože blbě namontovali zpátky veškerou výbavu auta, tapecírunky, sedačky, atd. Rvu si vlasy, že jsem jim nalít a za ty strašný prachy mi pokazili auto. Už nikdy takovou blbost neudělám!

08.04.2021 | 18:55:43 |  | Recenze: Toyota Hiace 2L (1998)

Toyota Hiace IV

Souhlasím, velmi spolehlivé auto, akorát jsme měli trochu problém s odhlučněním. Nakonec jsme to vyřešili přes https://www.2din.cz/odhlucneni-auta/

07.04.2021 | 15:51:13 | Petr Šulc | Recenze: Toyota Hiace 2L (1998)

bez DPF?

Prosím Vás, existuje Toyota RAV4 2,2 diesel 100 kw od výroby bez DPF filtru?

14.03.2021 | 08:40:01 | JT | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

Pokud chcete mikrobus do 1,9 m výšky, tak je to bohužel jediná možná volba na trhu EU.

Dříve byl na trhu i nissan NV 200, bohužel nyní už jen s el. motorem.
Nebo kdysi pohrdané Subaru Libero co se dnes po 25 letech prodává i dráž než když bylo 10 let staré.
Paradoxy co přináší EU a její zákazy.

14.02.2021 | 04:44:25 | chofeur | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

RE:

:-)Trefné

20.01.2021 | 14:17:10 | Vašek | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

Podle recenze mám dojem, že autorovi někdo držel při nákupu vozu pistoli u hlavy a nebo to kupoval online podle obrázků :-D
Jinak ten start/stop pokud má deaktivační tlačítko, tak jej stačí přemostit pomocí zpožďovacího relé (dá se koupit i hotové) za pár stovek a pouze připojit a je po problému. Jednoduché s možností opětovné původní funkčnosti S/S pouhým odpojením pojistkové odbočky, což se hodí třeba před plánovanou garančkou.

20.01.2021 | 06:27:41 | Marex | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

RE: Stando, nerob zo seba vola.

Luboši, pokud tvůj příspěvek je pro mne (nejsem Standa), ty ze sebe děláš vola kdykoli něco napíšeš. Zjisti si nejprve fakta, a potom se ztrapňuj. Stejnej pitomec jako ty, je tady ještě Jirka. Pro něj je zase Aygo francouz. Vemte se za ruce a jděte světem. Sem už ale nic nepiš.

09.01.2021 | 09:15:10 |  | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

RE: Nechápu ty breky...

Já na vašem místě bych šel třeba tudy....

https://www.novinky.cz/auto/automoto-testy/clanek/test-volkswagenu-t6-1-s-obytnou-vlozkou-dve-auta-v-jednom-40347125#dop_ab_variant=0&dop_req_id=JZAtsx5LzEF-202101090639&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

09.01.2021 | 07:43:53 | Vašek | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)

RE: Nechápu ty breky...

Ten koberec je hlúposť.
To zdochynanie plynu je vlastnosť, treba pridať pri rozbehu viac plynu..
Robí to už pomaly na každom modernom TD s manuálom.

06.01.2021 | 22:54:19 | ľuboš | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)