Recenze Toyota Auris Terra Cool
“Jednoducho dokonalosť”

Autor recenze: crosk (27 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2011 Typ motoru:1.33 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:19 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 5.9 l/100 km Vloženo: 5. 5. 2011

Hodnocení inzerátu: 54 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 10.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Marea Combi 1.9 JTD

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Žiadne poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto sme kúpili pred piatimi mesiacmi a je perfektné. Hneď po prvej skúšobnej jazde som vedel, že to auto si kúpime. Auto je urobené presne na mieru človeka - je krásne, pohodlné, konfortné, spoľahlivé, a s nízkou spotrebou. Auto si nevieme vynachváliť.
Začnem ešte pred kúpou auta. Už predtým sme vedeli, že chceme japonské auto, pretože sme chceli hlavne spoľahlivé auto na každonenné používanie do roboty (denne prejdeme okolo 120km). Rozhodovali sme sa medzi Mazdou 3, Nissan Note a Toyotou Auris (ešte predtým sme pozerali aj VW Golf, Kiu Cee´d, ale VW vypadol hneď ako sa svokre pokazil trojročný Golf 1.9 diesel a oprava stála €3.000, a Kia sa nám zdala nezaujímavá). Po zvážení ceny VS výbavy a iných, sme sa rozhodli pre Auris. Predajca bol veľmi ochotný (prišli sme pár minút pred záverečnou a ešte nás zobral aj na skúšobnú jazdu), priateľský a rozumel sa do toho, čo robí (čo je dnes už skôr zvláštnosťou). Auto sme si hneď objednali, a o mesiac sme už mali auto aj pripravené. Na auto sme dostali zľavu, zimné pneu a uzamikanie prevodovky zadarmo.
Moja prvá jazda na novom aute - úžasný pocit, za volantom je to naozaj perfektný pocit, pohodlné sedadlo, perfektne je všetko umiestnené, jednoducho všetko padne do ruky ako má. Prevodovka presná, aj keď ešte v spočiatku pri studenom motore sa ťažšie zaraďovalo, ale pri zohriati šlo ako po masle. Dnes už aj pri studenom motore ide ľahko (možno to bolo novým autom? neviem). Aj keď sa jedná o základnú výbavu, nemôžeme sa sťažovať, má všetko to, čo my potrebujeme. Kupovali sme 1.33 jednak kvôli spotrebe, a jednak, že to bola najlacnejšia verzia, ale môžem povedať, že na výkone to veľmi nevidno. Pri predbiehaní nemusím podraďovať. Samozrejme pri jazde hore kopcom cítiť menší motor, ale to je pochopiteľne a pravdu povediac, my nejazdíme často na takých cestach. Šiesty stupeň je dokonalosťou, motor je tichý, ešte prvé dni som mal problém na križovatkách práve kvôli tomu, že som nepočul motor, že som ho niekedy skúšal znova naštartovať a niekdy mi zdochýňal motor, lebo som nedal dostatok plynu, ale na to sme teraz zvykli. Dal som sa odviesť aj vzadu a mal som tam miesta je až až (meriam 190cm), takže konfort je na všetkých sedadlách vysoký.
V zime som mal možnosť vyskúšať aj ESP, auto nešmíkalo a držalo stopu ako má. Mal som pár krát aj situácie, keď som musel skočiť na brzdu a auto zabrzdilo aj na veľmi krátku vzdialenosť, a to som nemal pocit, že by vôbec zapol ABS. Je to síce nižšia stredná trieda, ale je to robusné auto, ktoré drží ako má.
Kufor je tak akurát, po sklopení sedadiel je toho dosť (my sme dokázali dať 1m3 dosiek do kufra so sklopenými sedadlami).
Reči, že má nekvalitné a lacno vyzerajúce plasty, nie su na mieste. Kombinácia vnútorných farieb plastov a koža robia veľmi príjemný pocit.
Ovládanie na volante je jednoduché a rýchle, palubný počítač prehľadný. Pozitívne je aj skritý USB a AUX vstup, USB je rýchle a načítáva hudbu veľmi rýchlo. Predné úchytky na fľaše sú lahôdkou. Ukladacieho priestoru je veľa, no jednoducho dokonalé auto.
Jediná vec, ktorá mi v spočiatku vadila, bol výhľad periferne, ale to bude bočnými prednými stĺpikmi. Čo mňa osobne prekvapilo je, že rezerva benzínu je nastavená dosť vysoko a pri výmene oleja mi v Toyote povedali, že to tak aj má byť, totiž rozdieľ medzi plnou nádržou a bodom, keď ukazovalo nula km, je 10 litrov. Aj keď som prešiel 20 km po tom, ako mi palubný ukazoval 0 km, som vedel natankovať maximálne 46 litrov, ale keď to tak má byť, tak je to asi v poriadku (aj keď ma to občas irituje).
Priemerná spotreba:

V meste 3.3 az 4 litra (rýchlosť medzi 50-60 km/h)

Mimo mesta pri rýchlosti 90-105 km/h 5.2 - 6 litrov (záleží aká je premávka, teda či človek ide plynulo alebo musí brzdiť-pridávať).

Na diaľnici pri 110km/h -

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 54


Komentáře uživatelů k recenzi Toyota Auris

Vložit komentář

Auris

Auris , ako aj vsetky auta v tejto gategorii su len priblizovadla. Ak si kupis nieco ine od Toyoty (vacsie) alebo Lexus tak to pochopis :). Inak bol by som potom zvedavy na tvoj prispevok -to bude chvalenie do neba :)

22.01.2016 | 13:28:10 | Peter  | 62.168.78.* Reagovat

RE: Auris

Este aby som vysvetlil - presedlal som z Lexus LS400 na Auris :))))

22.01.2016 | 13:30:36 | Peter  | 62.168.78.* Reagovat

RE: Auris

Ano, vyssia trieda by mala byt vzdy lepsia. Ale nie kazdy si to moze dovolit ak to kupuje nove a ako sukromna osoba. Takmer vsetky auta vyssej triedy su firemne, alebo z druhej (tretej) ruky. Autor prispevku zrejme chvali v porovnani s autami rovnakej triedy.

13.10.2016 | 09:49:19 |   | 213.81.134.* Reagovat

Znova po roku

Ďalší rok presiel a stále s našou toyotkou,ktora sluzi ako ma.Najazdenych 106.000km,ziadne poruchy, aktualna spotreba 5,5l/100km.

06.10.2015 | 22:20:32 | Crosk  | 178.41.161.* Reagovat

85000km

uz dlhsiu dobu som neprispieval, ale nebolo ani co. Sme na 85000km, dalsie dieta a dalsia sedacka vzadu :).
Ziadna porucha. Dali sme si tmave folie dozadu kvoli malej a mozem oporucit, tlmi slnko aj teplotu v lete, v noci neoslepuju zozadu.
Prva kozmeticka chyba - niekto nam suchol bok :(.
Aktualna spotreba na palubnom 5.9 litra.

22.09.2014 | 13:15:59 | crosk  | 163.244.62.* Reagovat

problemi s prevodovkou pri 53000 km jeto mozne

je toyota spolahliva

22.11.2012 | 19:59:15 | pajo  | 176.101.176.* Reagovat

53.000 km

aktualna spotreba na palubnom 5.6 litra, na plnu nadrz (48 litra) prejdenych 910 km (okresky, dialnica - GA - BB, mesto, ...). Spotreba je perfektna.

28.10.2012 | 19:48:27 | Crosk  | 217.145.198.* Reagovat

50.000 km

Dalsia servisna prehliadka za nami (trocha oneskorena, ale predsa :)). Tento raz Toyota Zvolen. Prvotne som sa chcel objednat do BB, ale kedze ma odmietli objednat, pretoze som u nich nekupoval auto, vo Zvolene ma zobrali hned, bez akychkolvek problemov. Vrelo odporucam Toyota ZV, rychly a profesionalny pristup a mily ludia. A oproti PCC v BA o 20 eur lacnejsia prehliadka (s umytim auta zadara :) ).
Ziadne poruchy ani vymeny (teda okrem vymeny oleja a filtrov, pri pravidelnych servisnych).
Aktualna spotreba na palubnom 5.9 litra po tyzdni jazdy v BB a okoli.

23.07.2012 | 14:23:22 | crosk  | 163.244.62.* Reagovat

RE: 50.000 km

Mam 2 otazky:
- Ako to, ze si nechal olej az do 50 tkm ? 3x15t = 45tkm
- Nechapem celkom postoj BB servisu, to len tak odpalkovali a vo Zvolene bez problemov ? Ved je to jeden a ten isty majitel. Cena bola v poriadku podla toyota katalogu ?
Dik.

07.08.2012 | 17:55:47 | CommonUser  | 194.121.90.* Reagovat

RE: 50.000 km

Ten olej bol tym, ze sa druhy krat menil pri 32.5 a treti krat pri 48 tisic aj nieco. Pri druhom sme sa trocha zabudli, a spamatal som sa az ked sme sli na Srbska, preto som to nechal az po navrate. Ani sa nezda, ale tie kilometre sa nazbieraju raz dva.

Co sa tyka toho BB servisu, nechapem ani ja, ale som ani neriesil, v ZV mi prijali auto bez problemu a so vsetkymi sluzbami som bol spokojny. Do BB uz ani nebudem volat, pojdem priamo do ZV. Cena sedela, umytie auta bolo gratis. S porovnanim s BA PCC to vyslo o niekolko desat eur lacnejsie. Tam som bol tiez spokojny, len som to mal dost od ruky (pri Avione), a dostat sa tam to bolo zle.

Teraz mame uz 53,000 km, tie kilometre sa pomalsie zbieraju, zacal som chodit vlakom do BA, manzelka je na materskej a je doma, a uz v centre (pri Kolarku), sa zadarmo neda parkovat. Uz ma nebavilo chodit desat krat okolo a cakat kym sa nahodou neuvolni miesto.

A taka otazka k vsetkym - co poviete na novu Aurisku? Ked som ju videl na obrazkoch prvy krat, tak som si povedal, ze je humus, ale ako som ju videl nazivo, tak to auto je paradne, naozaj krasne, na tych fotkach vyzera dost cudne, ale vidiet na vlastne oci je super. Skoda len, ze neprisli skor, pretoze dalsie uz bude vacsie - Avensis kombi, ale teraz zamutili vodu aj Mazda 6 kombi a Ford Mondeo Kombi. Bude to dilema a vela testovacich jazd, ale pri tychto troch to uz bude jedno (z hladiska kvality), skor to bude o citoch :).

28.10.2012 | 19:43:25 | Crosk  | 217.145.198.* Reagovat

43.000

Prvy stastny rok s Auriskou a na tachometri 43.000km. Kto si kupi Aurisku, urcite neolutuje svoju volbu.
Ako som to uz viackrat spominal v mojej recenzii aj dalsich komentaroch, je to uzasne auto na vsetky trasy a cesty. Toyota je filozofia a to pochopi len clovek, ktory jednu vlastni a jazdi, nie je to len o aute... Pisomne sa to tazko opisuje :). Je to o tom, ze ked si clovek sadne do auta, tak vie, ze jazdi Toyotu a nemusi rozmyslat o nicom inom, nemusi hladat kompromisy.

Ak raz budeme menit auto za vacsie, tak jednoznacne Toyota - bud Versio, alebo novu Avensisku (prenadherna), ale Aurisku by sme si chceli nechat.

Zatial ziadne zavady. O par tyzdov/mesiacov je tu dalsia servisna - PPC Team v BA - taktiez uplna spokojnost - profesionalny a mily pristup, rychle jednanie.

02.01.2012 | 14:40:01 | Crosk  | 217.145.198.* Reagovat

RE: 43.000

Ked citam tvoje komentare, tak neviem ci mame aspon zdaleka podobne auto. Mam Auris benzin s 1.6 motorom. Kupil som si Auris na zaklade toho, ze som bol gvelmi spokojny s Corolou. Avsak Auris je co sa tyka spotreby/ dynamiky jazdy pre mna sklamanim. Pod 7 litrov sa nedostanem, skor 7.2. Auto nebolo vobec lacne, v akcii stalo 16000E. O dynamiky sa neda vobec hovorit, na to ze ma 96kW motor... Myslim ze je to horsie ako moja stara corola. Ta 6 rychlostna prevodovka nie je ziadne vitazstvo. Ako bonus navyse je zvysena hlucnost vo vozidle, ktore pravdepodobne pochadza z prevodovky. Ked som to reklamoval v Autogrande, tak mi povedali ze to je OK. Motor mojej coroly krasne pradie a z prevodovky nie je ani najmensi hluk co o aurise sa neda povedat.

Ja mam asi nejaky nepodarok...

Myslim, ze to bola moja posledna toyota!

28.03.2012 | 12:39:31 | Karol  | 194.138.12.* Reagovat

RE: 43.000

Vyzera to tak, ze ano. Nasa Auriska je ticha, prevodovka presna a ziadne zvuky sa neprenasaju. Neviem, ci ste kupovali pouzitu Aurisku, pripadne predvadzacie s najazdenymi km, ale nezda sa mi, ze by 1.6 bola slabsia ako 1.33. Ja som nemal problem s vykonom ani ked som bral 20 vriec cementu v kufry, alebo ked chodievame plne nalozeni.
Spotrebou som sa nikdy nedostal nad 6,2 litra, ani pri jazde dialnicou, kopcami, mestom, ... (pri normalnej jazdne, nesledujuc kazdu chvilu palubny pocitac). Sucasnu spotrebu na palubnom ukazuje 5.9 po tyzdennej jazde po BB a okoli.

23.07.2012 | 14:15:24 | crosk  | 163.244.62.* Reagovat

RE: 43.000, hm, tých 20 vriec v kufri ma zaujalo...,to už majú balenia po 10 kg?

Inač Toyota patrí medzi tie autá, o ktorých človek ani nevie,ale za srdce nechytia... Také bezpohlavné.

07.08.2012 | 18:15:19 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: 43.000, hm, tých 20 vriec v kufri ma zaujalo...,to už majú balenia po 10 kg?

Vzdy ma vedia zabavit ludia, ktori sa snazia chytat cloveka za slovo. Tych 20 vriec sa tam samozrejme zmestilo pri sklopeni zadnych sedadiel. Inteligentni clovek by to asi pochopil ).

S tym druhym komentarom sa snazite mna, alebo seba presvedcit? Pre niekoho je vrchol dizajnu Oktavia alebo Passat, ale niektory vidia aj dalej ako je masa. Dizajn bude vzdy subjektivna vec, ale pre mna jednoznacne vyhrava ten japonsky (Toyota, Mazda, Honda,...).

28.10.2012 | 20:00:38 | Crosk  | 217.145.198.* Reagovat

RE: 43.000, hm, tých 20 vriec v kufri ma zaujalo...,to už majú balenia po 10 kg?

Pytal som sa na hmotnost, nie kde tie vreciska boli. Je rozdiel dat jednu tonu,alebo 200-500 kg. Nie? Ta spotreba je na take male auto a motor dost vysoka.

28.10.2012 | 20:13:51 | lubos  | 85.237.227.* Reagovat

RE: 43.000, hm, tých 20 vriec v kufri ma zaujalo...,to už majú balenia po 10 kg?

Ako spolujazdec Octavie 2010 1,4 80PS sa mozem tomuto komentaru len smiat.
Ale hlavne zalezi kde a ako jazdi ! Ci ty uz vsetko poznas, Lubosu ?

06.11.2012 | 11:27:44 | CommonUser  | 194.121.90.* Reagovat

RE: 43.000, hm, tých 20 vriec v kufri ma zaujalo...,to už majú balenia po 10 kg?

No s tým cementom som sa aj ja pobavil.... ináč ten motor je dobrý do yarisa a pre auris je to z núdze cnosť to si povedzme úprimne....

11.08.2015 | 15:33:25 | miki  | 85.237.234.* Reagovat

Doplnujucu info

Doplnujuca info k spotrebe. Cital som vela inych recenzii a niektory pisali, ze si zapisuju km pri tankovani na plnu nadrz a podla toho pocitaju spotrebu, tak som si povedal, ze skusim aj ja. Posledny tyzden som si zapisoval km pri natankovani na plno (pri tankovani bol dojazd 15 km). Zmestilo sa 46 litrov. S plnou nadrzou sme presli 910 km (s 30 km dojazdom). Tankovali sme v nedelu 21.augusta v BB na Shellke pri SAD odkial sme aj vyrazili do BA, cez tyzden kazdonenne DS-BA (tam aj spat) a v piatok sme vyrazili o 17-tej z BA do BB (pred NR 15min statie v kolone), v BB sme mali dojazd 30km. Po dialnici 120-130km/h. Podla tohto vychadza realna spotreba na 5.05 litra/100km pri jazde na dialnici (33%), okreskami (33%) a po meste (33%). Na 1.33 benzinak pri dvoch osobach je to dost dobre.

Neviem ci som spominal v predchadzajucich prispevkoch:

Bez stlacenej spojky sa auto nenastartuje. Je to dobre ak clovek zabudne vyradit a chce zapnut motor, nejake vacsie negativum tohto nevidim.
Taktiez sa nenastartuje, ak je otvorena (alebo zle zavreta) kapota. To sa mi stalo hned po par dnoch ako sme si auticko prevzali, ked sa dedo chcel pozriet na motor (mechanik - co si chce prve pozriet ako motor :)). Samozrejme som nechcel tresnut kapotou a bola zle zavreta, co som si nevsimol. Ked som chcel nastartovat, tak prvy sok, ze sa neda, az ma oblial pot, ze nove auto a uz sa neda nastartovat. Po chvili som zistil, ze preco (predtym som nemal moznost sa stretnut s podobnou funkicou). Je to uzitocna informacia pre novych majitelov Aurisky, aby nezazili podobny sok :).

31.08.2011 | 16:02:38 | Crosk  | 163.244.62.* Reagovat

29.000 km

Pomaličky sa blížime 30.000 km a druhej návšteve Toyoty na výmenu oleja. Žiadna porcuha nebola.
V júli sme mali možnosť vyskúšať aj jazdu na mokrých a daždivých cestách - auto je stabilné a drží stopu aj v ostrejších zákrutách.
Teraz máme klímu non stop zapnutú, veľmi rýchlo ochladí celý vnútorný priestor (aj zadnú časť).
Plasty ešte stále nevŕzgajú, aj keď deň, čo deň chodíme po skackavej betónke (preto by ma aj zaujímalo, kde tí redaktori chodia na vŕzgajúce plasty, ale to bude skôr tým, že pre nich všetky non VAG autá vŕzgajú). Pravdu povediac som sa troška obával toho, že na takom povrchu začnú a niekedy ma chytá až paranoja, keď počujem niečo vŕzgať, alebo buchotať, či už to nezačalo. Potom zistím, že to mobil v odkladacej priehradke :).
Spotreba sa znížila o 0,1 l na stovku.
Autíčko je garážované, pravideľne ručne umývané a voskované. Čo mi trocha vadí je absencia blatníkov na zadných kolesách, dosť to pri mokrej vozovke zašpiní autá idúce za mnou a aj celý zadok auta (vrátane zadného skla), a samozrejme vždy vtedy prší, keď človek umyje auto:).
Predné pravé koleso musím mesačne dofúkať, vačšinou klesne na 2-1.9. Ostatné kolesá držia tlak.
Autosedačka sa montuje ľahko - ISOFIX, ale to može zaležať aj od typu autosedačky. Kočík sa zmestí do kufra, k tomu aj cestovná taška a pár igelitiek. V spočiatku robilo problém nájsť správnu polohu pri vkladaní, ale keď si to človek pár krát vyskúša, tak je to ok. Do kufra by sa zmestilo aj viac vecí, na vrch tašiek, ale len pri veľkej núdzi. Kufor je dostačujúci, ale nemožno a ani netreba porovnávať s kombi alebo väčšími autami.
Pri kufri, by som vytnknúl ťažké zatváranie - rúčka na zatváranie nie je najlepšie (ergonomicky) riešená a človek pri tom musí mať ruku v neprirodzenej polohe. Taktiež treba vynaložiť pomerne veľkú silu pri zatväraní.
Príjemne ma prekvapilo aj audio - rádio sa ovláda ľahko a funkcie sú prehľadné. Zvuk je výborný (4 repro). Človek občas ide z roboty podráždený a rád si pustí nahlas hudbu na hlas, pri stupni hlasitosti 35 sú zvuk a basy čisté a nepočuť nejaké dodatočné dunenie alebo chvenie plastov.
Čo by som osobne zmenil a možno aj poprosím ľudí v Toyote aby to zmenili je, že predné svetlá svietia dosť nízko, aj deď dám na najvýšší stupeň, tak by som ešte o niečo zvýšil. Asi by som to dal tak, že najvýšší stupeň (čo je teraz), by bol stredný stupeň a tým by sa dalo zvýšiť o niečo viac a znížiť o menej (čo je asi logicke:)).
Ako som to už veľa krát písal, auto by sme nevymenili za nič a sme viac ako spokojní. Možno len časom vymeniť za väčšie, ale to keď sa rodinka rozrastie. Ale iné ako Toyotu by sme asi nechceli.
Na niektoré veci/nastavenia si ešte stále zvykame - v súčasnosti sa snažím zistiť prečo sa nám občas zahmlieva predné okno, keď vonku prši a je zapnutá klíma a fúkanie je dané na okna. Raz sa mi podarilo nastaviť tak, aby hneď odhmlilo, len si nepamätám, čo som spravil - či som dal teplé fúkanie, alebo čo :).

24.08.2011 | 14:34:52 | crosk  | 163.244.62.* Reagovat

RE:29.000 km

Na odhmlievanie musis zapnut klimu AC - ON alebo mas specialne tlacitko na tento ukon - zapne klimu a fuka hore na plne pecky ...

24.08.2011 | 16:03:19 | MickeyMon  | 194.121.90.* Reagovat

To dodo VW

VW ma troška odradil cenou, preto sme ani neboli na skúšobnej. Pri VW sa za každú jednu maličkosť vo výbave pripláca a základna výbava je trocha biedna. Nepochyne je to dobré auto, aj kamarát, ktorý testuje VW v závode povedal, že tie motory sú super, ale aj on nám odporučil iné - práve kvôli cene.
Cestoval som Golfikom do Talianska (1400 km) minulý rok a už v Rakúsku som si nevedel nájsť polohu, lebo bolo nepohodlné a keď som vysúpil, bol som ako zbitý, naopak cesta do Chorvátska (1200 km) v Auriske bola veľmi pohodlná a vôbec som sa neunavil pri tom.
A ešte k tomu motoru - kupovali sme si 1.33 s vedomím, že to nebude žiadne ferrari a ani som nečakal žiadny zazrak pri zrýchlovaní, ale príjemne ma prekvapil, pretože vie zrýchliť aj bez podradenia celkom slušne.
Naše priority boli najmä bezpečnosť, spoľahlivosť, konfort, priestor a spotreba a to za primeranú cenu. Tieto podmienky najlepšie spĺňala Auriska.
Chcieť svižnejšie auto s nízkou kubatúrou, tak pozerám Punto Sporting, Ford Focus alebo Alfu MiTo, prípadne Nissan Juke.

13.07.2011 | 10:15:10 | crosk Reagovat

Spotřeba je hodně závislá na stylu jízdy. Se Seatem Ibizou 1.2 12V 51kw jsem jezdil po městě za 8.5 litru.Kamoš co mě to pujčil jezdí za 6.5l.Se v tom trochu vyžívá a když jede to auto nejde ani slyšet v 50 km jede už na 4ku.Od 80 km na 5tku.Vytáčí to pokaždé stejně a furt hledí na otáčkoměr a spotřeby atd.Což dle mě je trochu šílený.Když se někam vyrazí dál má bloček vše vypočítává zapisuje atd.Což dle mě je naprostá zbytečnost.Ale je takoví a baví ho to.Ale celkově jízda s ním je že člověk po 10 min usne.Je to takoví efektní nejde slyšet skoro motor vůbec nic.A po dálnici s tím jede kolem 110km ,ale pravda že spotřeba je kolem těch 6.5 l dálnice 5.5l dle PC.Co mě říkal.

12.07.2011 | 14:40:43 | luke20 Reagovat

dodo:

Oč jsou motory VW TSI dále, než motory VVT-i od Toyoty, to bych nechal na zkušenostech majitelů TSI, až najedou 100 a více tisíc km.

12.07.2011 | 14:16:51 | Itall Reagovat

To Lubos

Tá spotreba, ktorú som uviedol v meste je skutočná - 3-3-4litre na danom úseku, ktorý deň čo deň chodíme. To, že sa to niekomu nezdá mi je, pravdu povediac, fuk a kvôli tomu nebudem behať po Bratislave 100 km. Samozrejme, každým autom sa dá chodiť tak, že po meste bude mať spotrebu aj 30 litrov, ale ja som typ vodiča, ktorý sa snaží udržiavať auto vždy v pohybe a plynulo. Ak by som mal pred každou červenou ešte pridávať a potom prudko brzdiť, tak by som samozrejme mal aj vyššiu spotrebu. Neviem, prečo je tá spotreba taká neuveriteľná.
V súčasnosti je priemerná spotreba 5.5 litra na 100 km aj so zapnutou klímou s jazdnou 90-100km/h mimo a 50-60km/h v meste. Po natankovaní plnej (45 litrov) palubný ukazuje dojazd 700km, reálne prejdeme 830-850 km.

12.07.2011 | 14:02:24 | crosk Reagovat

motory

To dodo: Ne kazdy chce v aute turbinu. Jeji spotreba je silne zavisla na stylu jizdu a jak je to s zivotnosti ukaze teprve cas. 1.33 vvti s sestikvaltem je podle me zajimava kombinace do nasich koncin. Samozrejme ne pro kazdeho.

Majiteli preji hodne stastnych kilometru a spoustu radosti za volantem.

23.06.2011 | 17:38:39 | Jirik7 Reagovat

3,3-4,0 litre v meste:)), dobre sme sa zasmiali a terazvážne: VYNULUJTE si počítač, alebo dajte plnú nádrž a pobehajte zo 50-100 km po bA...

pod 7-8 sa NEDOSTANETE.
To, že pri ustálenej rýchlosti 50-60 km/h ukazuje 3-4 litre je OK, ale REALITA... je niekde úplne inde:))

23.06.2011 | 15:54:24 | ľuboš Reagovat

RE:

Souhlas, po městě se pod 7lt nedostanete, nechcete-li být brzdou provozu! To se s Vámi vsadím a 40 let jsem sázky neprohrál!!! Na počitač vůbec nedejte. Natankujte skutečně plnou, zkuste min. 30km po městě a zase natankujte plnou a správně to spočítejte a uvidíte.

16.08.2012 | 06:30:27 | Karel z Hradce  | 82.100.3.* Reagovat

Skoda odpisat golf.

Verim, ze Auris je bezpochyby kvalitne a spolahlive auto, ale... Podlamna ma momentalne VW navrch co sa tyka podvozkov a motorov. O tom, ze interier je krajsi, luxusnejsi a komfortnejsi tiez u VW diskutovat nebudem, lebo je to aj vec subjektivneho nazoru. Motory TSI od VW su o generaciu dalej oproti VVTI od Toyoty. Spotreba porovnatelna, vykon tiez, ale ten tah od nizkych otacok je uplne o nieco inom. Skoda, ze si sa nebol previest aj na takom motore a potom po presadnuti do VVTI by Ti to pripadalo ako do trabanta /vykonovo/...

23.06.2011 | 15:08:27 | dodo Reagovat

RE: Skoda odpisat golf.

ano ano velmi spravne,motory TSI spotreba-no neviem ci su na tom lepsie nez VVTi- vykon to iste ako VVTi ,ale lepsi tah od spodnych otacok to tiez ano,ALE za cenu velmi drahej a citlivej suciastky ako je TURBO,takze,,stoji to turbo za to??..

11.10.2011 | 12:57:50 |   | 178.40.149.* Reagovat

RE: Skoda odpisat golf.

No hlavně jestli ty jsi se svez ve vvti.....? Ty trabante.

06.11.2012 | 19:03:28 |   | 89.102.162.* Reagovat

Este doplnim

Ešte doplnim údaje, ktoré som vynechal. Omylom som stlačil enter a poslalo to moj príspevok.
K tej spotrebe -

Na diaľnici pri 110km/h (BA-TT) je okolo 6 litrov.

Na diaľnici pri 130-140 km/h spotreba stúpne na 6,7 - 7 l.

Pri trase - DS - BA - TT - NR - BB a späť nám palubný pri príchode naspäť ukazuje spotrebu 6,3 l (väčšina z 500 km úseku je diaľnica/rýchlocesta).

K tej mestskej spotrebe - chodíme trasou DS - BA, Záhradnícka (starou cestou - cez Štvrtok na Ostrove). Doprava je tam väčšinou plynula a tých 3.3 až 4 litre sú reálne.

Kto pozná starú cestu do Bratislavy, tak vie, že je tam cesta z betonových platní, teda trasie. Zatiaľ sme nemali problém s vŕzgajúcimi plastmi a tlmiče sa tiež držia (ale predpokladám, že sa rýchlejšie doničia, ako na normálnej asfatke).

06.06.2011 | 12:47:48 | crosk Reagovat

Re: Auris 1.6

Dobrý den,

záleží na tom, kde budete převážně jezdit. Znám 3 človíčky, co mají Aurise s tímto motorem, 2 rok výroby 2010 a jeden 2011 a spotřeba se po Praze pohybuje při normální jízdě 6,5-8 l/100 km, záleží na množství kolon atd, o které v Praze není nouze. Jinak mimo město, jsou to na obsah a výkon motoru moc hezká čísla, dá se i lehce pod 5l/100 km.

10.05.2011 | 13:46:36 | L@lek Reagovat

auris 1.6

Dobrý den,

reaguji na dotaz ohledně Auris 1.6 2010. Spotřeba by měla býti stejná, samozřejmě závisí na typu jízdy. To se pak může vyšplhat až na 8 l, což není zrovna málo. Tady je celkem dobré porovnání motorizace a jednotlivá spotřeba. http://www.vybermiauto.cz/autodata/toyota/486_auris-5dv/motory/2856#2856

10.05.2011 | 13:42:27 |  Reagovat

Auris 1.6

Dobrý den,

když tu čtu Vaše recenze na nízkou spotřebu jsem překvapená a jen doufám že bude dost podobná u Auris 1.6 rok 2010, kterého chci koupit, nemáte někdo zkušenost s touto spotřebou?

Velice Vám děkuji.

10.05.2011 | 12:17:45 | Nýsmo Reagovat

RE: Auris 1.6

6-9 lt záleží na počasí, kolonách, lehké (těžké) noze, pneumatikách, zkušenostech řidiče, atd., ale to platí u všech vozidel nejen u Aurisu. V několika testech ze SRN vyhrává celkově Golf před Aurisem, nikoli však spotřebou u 1,6 (6kv).

11.07.2012 | 10:08:20 | Karel z Hradce  | 82.100.3.* Reagovat

dobrý výber

z hore uvedených aút si si vybral to najlepšie, ešte možno aj tú trojku by som bral ale "nissan-renault"ani náhodou,a wv sú predražené kazové autá ktoré sa stále spoliehajú na ich už zašlú slávu a povesť spolahlivosti....bejvávalo.dosť ľudí je ochotných dať za wv v znaku o 30 percent viac ako napr.za korejca s takými istými parametrami a výbavou.šak už aj dosť nemcov prešlo radšej na japan.

06.05.2011 | 20:32:44 |  Reagovat

svoro, mal by si vediet ze podavacie cerpadlo v nadrzi je vzdy ponorene v benzine aj ked je v nadrzi 1 liter paliva.je ulozene v sacom kosi ktory je robeny tak ze tam benzin bude vzdy pretoze pri jeho chode vznika iskrenie a keby tam to palivo nebolo tak uz by si tu s tvojim kamaratom nebol palivove cerpadlo trpi hlavne vtedy ked ma niekto LPG a na benzin skoro vobec nechodi.vtedy sa castokrat zadrie a je ponom.tak prv nez nieco napises tak si to over.co sa tyka toyoty tak vyrobca to tam zrejme robi preto aby ludia zbytocne z nadrze nevysali vsetko aj s tym bordelom na spodu lebo to moze poskodit od cerpadla,vstrekovace atd.

06.05.2011 | 14:50:03 |  Reagovat

Auris

Môžem potvrdiť to, čo uviedol autor recenzie. Mám Aurisa 1,4 benzín s ktorým som najazdil 50.000 km. Pri rozumnej a rozvážnej jazde bez zbytočných excesov má mimo mesta spotrebu pod 5 l / 100 km, v meste do 7 l. Je to skvelé, príjemné a priestranné vozidlo ktoré na prvé zoznámenie sa padne vodičovi do ruky. Miestami zavŕzgajú plasty v interiéri, ale nie je to nič čo by sa nedalo zniesť. Motorické poruchy neboli vôbec žiadne, len jedna vypálená žiarovka v zadnej skupinovej lampe. Cena servisu je porovnateľná s európskymi autami nižšej strednej triedy. Môžem Auris každému odporučiť. Len neviem, prečo ľudia stále uprednostňujú európske autá.

06.05.2011 | 13:57:52 | Dody Reagovat

Spotreba v meste

ufff... tá spotreba v meste je úžasná ... to máš "hybrid" ? :-)

06.05.2011 | 07:57:44 | hybrid Reagovat

To s tým benzínom v nádrži asi robia kvôli ľuďom ako ste vy, snažíte sa vytlačiť nádrž do sucha a nikoho z Vás nenapadne, že benzín v nádrži slúži ako chladiace médium pre elektrické podávacie čerpadlo benzínu, ktoré sa nachádza priamo na dne nádrže. To mi pripomína kamaráta, ktorý tiež takto tlačí svoj renault úplne na sucho, normálne ľutujem to čerpadielko, keď ma kamarát na aute vezie. Ručička sa ohýba o doraz pri nule, ale on mi s kľudom povie, neboj sa, ešte v pohode spravíme tak 20 km. Proste škoda sa vyjadrovať... . Inak výber auta super.

06.05.2011 | 06:46:22 | Svoro Reagovat