Autorecenze Toyota Corolla - Zatiaľ fajn. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Toyota Corolla
 
 

Recenze Toyota Corolla 1,6 Valvematic
“Zatiaľ fajn.”

Autor recenze: Toky všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2013 Typ motoru: Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:9 900 km Způsob řazení: Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6,15 l/100 km Vloženo: 8. 3. 2014

Hodnocení inzerátu: 50 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím


Hodnocení a zkušenosti s autem

Ako začať? Neviem, či má nejaký zmysel písať, prečo som si vybral práve toto auto. Stále keď čítam na tomto servri recenzie tak sa divím načo to tu kto píše, nieje to smerodajné, je to silne subjektívne, možno až na prípady, keď to ktoré auto niekto fasuje v práci.

Mne sa proste zunovalo chodiť s dízlom permanentne do servisu, začal som totiž jazdiť drvivou väčšinou po meste, a tomu 1,6HDi to nesvedčalo a to tak že vôbec. Tak som sa začal obzerať po niečom novom, inom, každopádne benzínovom, pokiaľ možno atmosférickom. Preliezol som I30, Ceed, Rapid, nový SX4, Peugeot 2008, , Golf, Captur ... Každému autu čosi chýbalo, až som nakoniec taknejak zakopol o túto Corollu, ktorá mi vyslovene padla do ruky. A bolo to.

Trochu ma prekvapilo, že keď som si chcel vybrať verziu motora, farbu a výbavu a predajca pozrel na centrálny sklad, zistili sme, že tieto autá sú na sklade dva kusy. Proste nový model. Dve skladové corolly pre Európu. Čakacia doba pre auto do výroby 3 mesiace. Všade na Slovensku mali na showroomoch Toyota po jednom kuse, prakticky v zhodnej výbave, ktorá však mne nevyhovovala. Oslovil som teda komplet slovenských predajcov, a čuduj sa svete, na showroome v Hornej Strede mali zhodou okolností voz v takej výbave, akú som si predstavoval. Slovo dalo slovo a onedlho som šiel pre autíčko cez celú republiku.

Mierne ma znepokojovalo, ako si budem zvykať na atmobenzín, predsa len prechod z turbodízla... Stačilo sa naučiť podradzovať pri predbiehaní, o také dva stupne, a vec vybavená.

Radič radenia rýchlostí mi príde trochu prehnaný, predsa len pýta nadradiť už pri takých 1700 otáčkach, takže ho moc neposlúcham. Hlavne teraz, keď sme v zábehu. Je však pravda, že aj tých 1500-1700 otáčok motor zvládne bez brblania a poskakovania, sú to však udržiavacie otáčky. Ak chcem vtedy prudšie zrýchliť potrebujem podradiť, aj o tri stupne, ak to ide, že.

Trochu sa mi vidí nervózny zadok pri prázdnom aute v zákrutách na priečnych nerovnostiach, to je tá jednoduchá zadná náprava. Stačí však auto viac zaťažiť a prestane to.

Asistent rozjazdu do kopca je pecka, hlavne keď vychádzam z podzemného parkoviska a musím zabrzdiť na rampe. Vymáčknem zprudka brzdový pedál, pipne a začne blikať kontrolka na palubke, počas prešľapovania z plynového na brzdový pedál zostane voz pribrzdený ešte na dve sekundy. Paráda!

Brzdy. Tak tie sú úplne iné ako na mojom predchádzajúcom aute. V prvom rade sú aj vzadu kotúčové. Aj ich reakcie sú celkom iné, čím nižšia rýchlosť, tým jedovatejšie sú. Na picasse reakcia stlačenia brzdového pedála a následného účinku brzdového systému bola viac-menej priamo úmerná. Tuto pri Corolle nie, akoby konštruktéri chceli aby povedzme pri obzeraní sa po voľnom mieste na parkovanie pri pomalej jazde bolo možné zastaviť voz takpovediac nafleku. Tie brzdy ináč dávkujú svoj účinok. Rýchlo som si na to zvykol. Chlapci japonskí ušatí, dobre ste to vymysleli!

Miesta vpredu i vzadu pre štyroch cestujúcich v ťažkej pohode, mám 187 cm a 100 kilo, za mňa si komfortne sadne ďalší taký týpek ako ja. Dozadu doprostriedku si sadne tak akurát nejaké decko, pretože je tam sklápateľná lakťová opierka, trochu deformuje operadlo, dospelému sa tam sedí blbo.

Vnútorné spätné zrkadlo je elektrochromatické, a (s čím som sa ešte nestretol) je na dvoch kĺboch, takže sa dá aj výškovo nastaviť. Čo je geniálne! Pri iných sedanoch som mal problém, že keď som pozeral doprava dopredu musel som skláňať hlavu aby som videl popod to zrkadlo. Veľmi ma to iritovalo hlavne pri vjazdoch do križovatiek.

Prekvapilo ma kvalitné továrenské ozvučenie, predtým som hudbu v aute neznášal, teraz si ju užívam. Nič pri basákoch nedrnčí, sú krásne hlboké.
Hudbu z USB vie aparatúra rozlíšiť podľa umelca, albumu, názvu, nie však podľa adresára, čo ma s mojimi výberovkami rozhodilo.

Keď som pri autorádiu, displej má tuším 6,3", zobrazuje aj informácie o jazdách, priemerných spotrebách atď, nechce sa mi o tom písať, toto si ktokoľvek kto chce nájde v katalógu, je dotykový farebný, v slovenčine. Nejako unesený z neho niesom, trošku pomalšie reaguje, počas jazdy sa predsa len narába lepšie s gombíkmi.

V aute je bluetooth systém spárovania s mobilom, pracovať s hovormi, kontaktmi, hudbou z mobilu sa dá cez displej aj tlačitkami na volante. Príjem je čistý, bez rušenia, v aute môžem aj šepkať, druhá strana hovor počuje bez problémov.
Sedadlá - pozor, nemajú bedrovú opierku, čo ma prekvapilo, sú však pohodlné.
Prechod z PSA prevodovky, resp. kulisy radenia do Tyoyťáckej (inak to neviem nazvať) maslovo presnej, bol pre mňa šokom. Páka sa pri zaradenej rýchlosti aj v neutrále ani nehne, v picasse mi viklala tri-štyri centimetre, aj keď som to nejako nevnímal, bol som zvyknutý. Tuto skáču rýchlosti akoby samé, pýtajú sa kam chcú ale kovovo necvakajú ako na ceede. Akokeby to neboli zuby na zuby, kov na kov, ale akoby tie zuby boli pogumované. Úžasné.

Asistent parkovania som ešte využiť neskúsil, avšak na parkovaciu kameru a parkovacie senzory sa nezvyknúť nedá. Skvelá vec. Vlastne ani neviem, či má kamerka nejaký špeciálny prísvit v noci, či to tak fajnovo vidno len vďaka cúvacím bielym svetlám, každopádne aj v noci je vidieť perfektne.

Samostatnou kapitolou je uchytenie navigácie alebo mobilu. Neznášam držiaky s prísavkami na sklo, a to niesom policajt. Výhľad z auta by mal byť podľa mňa čo najlepší, mám už za tých 20 rokov čo-to najazdené, aj som čosi na tých našich cestách pozažíval, nerád by som niečo prehliadol. Takže držiak s prísavkou na okno nie. Ale ani do mriežky klimatizácie nieje možné nič schrastiť, tie rebrá v nej sú tak zvláštne prehnuto tvarované, štandardné držiaky tam jednoducho nazakvačím. Nanopodložku nieje kam capnúť, všade po palubovke sú nejaké drážky, prehyby, gombíky, displeje. Nakoniec som si kúpil Breffo Spiderpodium a to je to pravé orechové, drží skvele, i keď bez navi či mobilu to vyzerá fakt divne.

Veko kufra sa dá otvoriť páčkou pri sedadle vodiča, tlačítkom na kufri aj tlačítkom na diaľkovom ovládaní v kľúči. Pecka je, že keď na diaľkáči zmáčknem knoflík tak veko kufra vyskočí takých 15 cenťákov, desím tým ľudí na parkoviskách. A pritom zvyšok auta zostane zavretý a zabezpečený, keď zabuchnem veko, automaticky sa zamkne. Uau...

Spotreba:
www.spritmonitor.de/en/detail/606121.html

Snáď ešte spomeniem jednu vec, je to dizajnovo nové auto, ľudia sa pri ňom pristavujú a obzerajú sa za ním, až som z toho občas v rozpakoch. U nás v Košiciach, pokiaľ viem, je táto Corolla zatiaľ len jedna.

Ak sa vám vidia moje postrehy technicky málo zdatné, tak pardon, ja moc na autá niesom. Áno, čítal som, že v Corolle je napríklad sacie potrubie s premenlivou dĺžkou - ale vôbec netuším načo to je a ako to funguje. Beriem autá ako presúvadlá, chcel som auto pohodlné, bezpečné, komfortné a spoľahlivé. Či som to za tie penízky dostal ukáže čas, zatiaľ som však veeeľmi spokojný.

Silné stránky:
Pohodlie v každom slova zmysle. Pre štyroch cestujúcich.
Absencia stredového tunela na podlahe pod nohami cestujúcich vzadu.


Slabé stránky:
Vonkajšie spätné zrkadlá sa nesklopia samé, je treba ich sklopiť stlačením tlačidla (ktoré nieje podsvietené, potme ho nevidno). Stále na to zabudnem.
Do kufra nevošli všetky štyri kolesá naraz, jedno som musel dať medzi predné a zadné sedadlá. Tam zas ale je toľko miesta, že to koleso som nemusel dávať na zadné sedadlo ale stačilo ho vložiť medzi sedák zadného sedadla a operadlo predného.
Ešte ma napadá jedna vec, kľúč v zapaľovaní je pod uhlom a je pomerne veľký - dlhonohí môžu o neho občas kolenom zavadiť. Tak ako ja.


Doplnění recenze ze dne 12.03.2014

Stav km nyní: 10 100 km

Pridávam otáčky pri rôznych rýchlostiach a zaradenej šestke.

Pri 90ke točí 2100 otáčok
Pri 100vke 2400 otáčok
Pri 110ke 2600 otáčok
Pri 130Ke 3100 otáčok


Doplnění recenze ze dne 01.06.2015

Stav km nyní: 37 000 km

Zdarec, lidi.
Trošku hodnotenia po roku a ôsmich mesiacoch jazdenia. Vymenené predné aj zadné brzdové doštičky pre pískanie na záruku. Od mizernej skrutky uchytenia lišty na veku kufra, ktorá skorodovala, začalo chytať koróziu aj veko kufra. Bolo treba vymenit lištu s komplet novou sadou uchytenia aj prestriekať veko. Čo bolo celkom fajn pretože som mal na ňom už aj nejakú vraj náletovú koróziu. Berte radšej metalízu nie ako ja základnú nemetalickú farbu, tá je možno odolnejšia.
Ďalej nejaký dobrák na parkovisku mi šuchol ľavý predný roh nárazníka aj s krytkou parkovacieho senzora. Trebalo prestriekať nárazník komplet šlo to z poistky platil som spoluúčasť cca 155eur, nepamätám presne. Ajtak som ho mal od odletujúcich kamienkov nabodkovaný, aspoň to spravili celé naraz. Čo ma však dostalo bolo že to komplet všetko stálo 740eur, čo je desná pálka. Kamoš kúpil 10 ročné punto s plnou nádržou a 47000km najazdenými (poctivými) za 680eur. A mne len nárazník strekli za 740!!! A to ho nemenili, len brúsili či čo a striekali.
V poslednej dobe si auto spredu ľúbilo zavrzať pri prejazde výraznejšou nerovnosťou napríklad pri výjazde na obrubník, hlavne keď boli vytočené kolesá. Vyriešené premazaním uložení a kĺbov či čoho na prednej náprave.
S autom je radosť jazdiť, ako fakt sa do neho stále teším. V interiéri nič nevŕzga, neškrípe, všetko drží nič sa neodlupuje, neviklá.


Doplnění recenze ze dne 16.03.2016

Stav km nyní: 51 000 km

Auto prevzal odo mňa v novembri otec, jazdí s ním teraz on. Ja som si zaobstaral nové, zas corollu, motor, výbava a farba identická - rozdiel je len v prevodovke. Tentoraz mám CVT automat. Chlapi, ten automat je až na trolejbusový zvukový prejav paráda. Z prejazdu rannou zápchou urobil vyslovene relaxačnú záležitosť. Pri státí jemne stláčať brzdový pedál, auto predo mnou sa pohne o jedno miesto - uvoľním brzdu a corolla sa pomaly krokom pohne sama dopredu - auto predo mnou zastaví tak znovu jemne stlačím brzdu. Žiadna brzda spojka zaradiť jednotku pomaly strihnúť spojku s plynom zas zastaviť brzdou spojka vyradiť. Super. Pre fajnšmekrov má prevodovka možnosť manuálneho sekvenčného radenia, počet virtuálnych stupňov 7. Inak pri tachometrovej 130ke točí prevodovka v štandardnom režime 2500ot. Na dialničnú dlhšiu trasu som sa ešte nedostal aby som mohol súdne vyhodnotiť spotrebu pri tejto rýchlosti. Najazdené mám zatiaľ 8500km, priemerná spotreba 7,44 čo je oproti manuálne corolle o 0,8 litra viac. Jazdný profil je ten istý.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 50


Komentáře uživatelů k recenzi Toyota Corolla

Vložit komentář

Corolla alá Portoriko

Jedna dobrá recenze na Corollu i s vtipem www.tipcars.com/magazin-toyota-corolla-2014-portorikanska-strela-8083.html

15.03.2016 | 13:33:58 | mačos  | 89.31.10.* Reagovat

corolla

preco by mal prevetrat auto na dialnici,???musi ist 160? preco???
Môj syn dostal starsie subaru 114 koni benzin no chcel vediet tak isel chvilku aj 180..inak je to hovadina ja jazdim tak 110-120 na dialnici- to uplne staci,setrim si auticko,nie je to lopta ze kopem don co najsilnejsie...

20.06.2015 | 20:32:11 | Mario  | 87.244.202.* Reagovat

RE: corolla

Nemusí...ale pro spousty aut je lepší plynulá rychlejší jízda než popojíždění ve městě.

20.06.2015 | 23:04:42 |   | 89.176.3.* Reagovat

Pekné autíčko, ako je to s cenami servisu, periódou prehliadok u Toyoty?

13.06.2015 | 08:17:16 | Marián  | 95.105.176.* Reagovat

Kufor

Tato corolla sa mi velmi paci v ciernej farbe. Mam model 120 v combiku a uvazujem o vymene. Jedine co ma odradzuje je ten kufor. Ake mas s nim skusenosti?

14.11.2014 | 18:13:29 | Miro  | 88.101.237.* Reagovat

Prevádzkové náklady len za 8 ?

Uvádzaš spotrebu tesne nad 6 a prevádzkové náklady hodnotíš len za 8 ? Prebeni to zastaralé japonské čudo konečne poriadne po diaľnici, nech nepíšeš nezmysly a neklameš sám seba pri porovnávaní nafty a benzínu cca v rovnakom objeme.

09.03.2014 | 02:39:52 | Rick  | 92.52.60.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

a v čom asi tak klame sam seba? že mu to auto vyhovuje a že ma na nom dobrú spotrebu? a v čom presne je také zastaralé? rád sa nechám poučiť....

09.03.2014 | 08:42:53 | jozo  | 78.128.167.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

V diskusii uvádzam spotrebu na dialnici, na ktorej som bol zatial dvakrát, 7,5. Špeciálne kvoli tebe nepojdem do Chorvátska už teraz, inak sa na ňu moc nedostanem ako píšem, mlen semtam z Košíc do Prešova. Je to užívateľská recenzia, nie novinárska, ja nepotrebujem nikomu nič dokazovať . Práve kvoli tej. Vyššej spotrebe na dialnici som dal prevádzkove náklady za 8 bodov.. . Takisto ti nebudem nijako dokazovať, že s takýmto jazdným profilom som mal pri dizlovom picasse priemerku 5,63, ver alebo nie, to je tvoj problém. Je mi úplne fuk či mi veríš alebo nie. Si si istý, že to auto je zastaralý šunt? No ja ti tvoj názor brať rozhodne nebudem, aj keď mi je ťažko povedať, čo si asi tak o tebe myslím bez toho aby som použil sprosté slovo.

09.03.2014 | 08:48:21 | Toky  | 85.216.212.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Tých 7,5 je reál pri normálnej jazde, takže konečne trocha pravdy. To už máš odskok viac ako 2 litre oproti nafte. Nič proti tvojmu autu, no trocha ma dostáva do vývrtky, keď v recenziách čítam podobné čísla, vzdialené od reality. A je to jedno či je to atmosféra, alebo fúkačka. Japonca som mal v tomto motore a žiadna sláva. Ak chceš trocha pohnúť korábom, dostávaš sa do otáčok, hlučnosti a spotreby. Však to máš, tak to poznáš. Užívaj, ale nezavádzaj. Ináč, čítal som ten tvoj príspevok aj inde, tak sa netvár, že si totál laik.

09.03.2014 | 16:10:48 | Rick  | 92.52.60.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Som rád za zmenu rétoriky, keď sa bavíme slušne.
www.spritmonitor.de/en/detail/606121.html
Toto je každé jedno moje tankovanie. Natankoval som zatiaľ 610 litrov, najazdených mám 9950 km, dojazd nejakých 100km. Presviedčať ťa, že mám jazdný profil taký aký mám ťa nebudem. Drvivú večšinu jazdím po Košiciach ale ako píšem, využívam obchvaty. Ráno idem z Ťahanoviec ku Cassovii, ísť cez mesto by bolo o kilometer kratšie ale s 20 semafórmi cez zápchy, to by bola blbosť. Tam veziem ženu. Odtiaľ idem k Auparku. Potom niečo vybaviť semtam do mesta, večer na Ťahanovce a potom po ženu do roboty. Takto presne isto som jazdil aj s predchádzajúcim dízlovým picassom a mal som 5,63, tak to jednoducho bolo, to bez diskusie. Tak si to preber. Čo z toho je mimo reality? Toto je presne moj pripad z praxe, nie tabulka všeobecná v katalógu ku autu, moj presne prípad.
Mám kolegu čo má auris 2 nový s tým istým motorom, má priemerku tých 7,5 ako spomínaš ty. Ale on po obchvatoch moc nejazdí, nemá dovod.
Svoju recenziu mám na konkurenčnom servri, je rovnaká, a čo má byť? Laik som, to že sa mi autíčko páči a čítam si články o autách zo mňa odborníka nespraví a fakt si neviem predstaviť ako funguje premenlivá dĺžka sacieho potrubia, ako a v čom može pomocť že je nejaká rúra na sanie luftu na spaľovanie niekedy dlhšia a niekedy kratšia.
Mal si japonca v tomto motore? A prosím ťa aké auto to bolo? Pretože tento motor sa dáva len do aurisu 2 a corolly od r.v. 2013, pokiaľ ma nešalili v šourume, má zas nejako upgajdnuté voľačo oproti starším motorom, toto je valvematic nie vvti. Práve kvoli zníženiu spotreby a zníženiu spodnej hranice využiteľných otáčok oproti predchádzajúcim motorom. Dá sa jazdiť na 1500 otáčok, tak načo ísť na udržiavanie rýchlosti na 3500 otáčkach?
Hlučnosť - oproti hdi picassu je to markantne tichšie.
Čo sa týka otáčok - osemdesiatkou po obchvate idem na šestku, to je možno 2000 otáčok a auto ide a nehučí, spotreba na rovinke možno 4,5? Udržiavacie otáčky - chápeš, nepotrebujem zrýchľovať, proste idem rovnako, veď od toho sú obchvaty nie?

09.03.2014 | 17:07:31 | Toky  | 85.216.212.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Vůbec se nenech vyvést z míry nějakým fanatickým majitelem TDi, protože i ten nejposlednější japončík byl, je a bude vždy lepší, než nejnovější koncernový zázrak. Co je to kvalita a spolehlivost nemůže Das Auto vědět. To pochopí jen ten, kdo jezdí s japoncem třeba 8 roků a nepotřebuje nic opravovat. Pro majitele koncernů jen nesplnitelný sen. Tak užívej spolehlivé a vychytané japonské technologie, a těm ostatním se jen usmívej. Je totiž úplně jedno, jakej máš obsah motoru. Kvalitní jsou všechny stejně. Pojem "kvalita" má v japonské mentalitě úplně jiný obsah než v Evropě, nebo Americe.

14.11.2014 | 21:41:45 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Úplně súhlasím, mam rovnaky názor, nemcov a speciálně das auto uz nikdy.

14.11.2014 | 22:40:07 | simplynever  | 95.102.210.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

Přesně tak, konečně rozumný názor. Je to atmosféra a tak se musí točit. U té 1.6 Valvematic zase moc spotřeba nestoupá. Já jezdím v rozsahu 2000 až 6500 otáček, střídám klidnější jízdu se sportovní a mám průměrnou spotřebu 6,5-6,7 litrů.

04.09.2020 | 05:24:26 | MK  | 45.82.235.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

:-), jo, zejména kvalitní japonské diesely, to je poklad...

04.09.2020 | 08:59:17 | Vašek  | 194.228.76.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

7,5 litra pri 130 km/h je relatívne slušná spotreba, mne na 2,2 HDi to berie od 6,9-7,1, ale už taký 3.0 D v X5 bral vyše 10 l nafty:), jasné, všetko sú to šunky o 400-800 kg ťažšie.

Osobne sa mi Corolla v kombi verzii páči-páčila, len tá 1,6 sa mi zdá trochu slabá, diesel od Toyoty..., mno, Japonci ešte naftiaky veľmi nevedia, ale na také behanie do nejakých 20.000 km ročne by to malo stačiť.

a hlavne tá s p o l a h l i v o s ť ...:), v tomto Japoncov uzávam, že robia do nemoty ten istý motor, či podvozok..., ked sa osvedčí, roky to nemenia.

09.03.2014 | 16:46:19 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: Prevádzkové náklady len za 8 ?

To s tými 7,5 na dialnici pri 130ke treba brať s rezervou, skúšal som to na dialnici Košice Prešov, tá má možno 20km. Ako spomínam, v lete štreka do Chorvátska ukáže reál.
Chcel som Corollu a so silnejším benzínovým motorom sa tu nevozí, len so slabším, 1.33l. Možno by mi stačil na to moje furikovanie aj ten, neviem lebo som ho neskúšal.
Staršie toyoťácke motory mali vraj lepší prejav, tieto nové sú vraj nejako uškrtené kvoli euru či čomu, ja tomu nerozumiem. Aj vraj prevodovky sú v tých nových iné, s pridlhými či prikrátkymi prevodmi, tomu vobec nerozumiem čo to znamená. Vraj mám aj prisilný posilňovač riadenia, neviem, mne sa krúti s volantom dobre a som rád že to ide krásne aj jednou rukou, ľahúčko. Vraj blbá spätná odozva je preto od riadenia. Nechápem. Ako spomínam som laik.
Každopádne za mňa spokojnosť,

09.03.2014 | 17:37:25 | Toky  | 85.216.212.* Reagovat

pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

tých 6,15 je za celú dobu a po meste? Potom to je fantastická spotreba, ako svietia v noci svetlá?, dá sa isť aj "na slepo" rýchlo? Vonkajšie spätné sú obyčajné? Nie chromatické? díky pekne.
pri daždi, vľmi sa špinia boky, resp. zrkadlá blatom? stierače nenadvihuje pri vyšších rýchlostiach?

08.03.2014 | 07:38:05 | ľuboš  | 85.237.227.* Reagovat

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

Tá spotreba je priemerná za 9900km, väčšinou jazdím po Košiciach s občasnými výletmi do Michaloviec a Prešova. Treba ale povedať že pomerne veľa jazdím po obchvatoch Košíc, aj preto je taká spotreba. S takým jazdným profilom som mal na dízlovom picasse 5,63l/100km.
Na diaľnici som bol zatiaľ dvakrát - Košice - Prešov, videlo sa mi že žerie dosť pri tých 130, okolo 7,5l/100. Smerodajná bude až štreka do Chorvátska v lete.
Svetlá sú v pohode, nemám s nimi žiaden problém, ono jazdiť nejako extra rýchlo v noci a mezdimesto nejazdím. Minule ma prekvapila pasúca sa srna pri križovatke pri Metre v Košiciach, zadné labky mala na ceste a vobec jej nevadili autá dva metre za ňou, ja by som preteky v noci medzimesto neriskoval. V noci jazdím len v meste a to viac ako 80 z pochopiteľných dovodov nie, medzimesto potme som šiel s autom zatiaľ len dvakrát a to na pofidérnom povrchu v zime, takže som šiel max.80.
Vonkajšie späťáky sú obyčajné, pri jazde sa nešpinia vobec. Ci sa špinia boky - ani nie, plusminus ako predtým picasso, nič výrazné čo by som zaregistroval. Stierače sa nehnú ani vo väčších rýchlostiach. Zaujímavé však je že keď je mokrá predná kapota, pri určitej rýchlosti majú kvapky z nej tendenciu odletovať na čelné sklo. Ráno slnko svieti, neprší a koli orosenej kapote sa zapínajú stierače. Aerodynamika.

08.03.2014 | 21:00:05 | Toky  | 85.216.212.* Reagovat

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

Já to auto mám, 1.6l. 1.3 nebrat, je hrozně líná, 1.6 taky není žádný sportovec, ale když se vytočí, tak jede velmi slušně. Motor do takových 3.000 otáček prakticky není slyšet. Mám ujeto necelých 6.000km, hlavně krátké trasy, příměstský provoz, spotřebu mám 5.8l/100 km a brzdou provozu rozhodně nejsem. ŠVagr si ji koupil taky, byli s tím ve Francii, cesta tam ( dálnice a Alpy) tak to dali za 5.4l/100 km, plně naložený auto i s 2 dětmi. Výrobce uvádí kombinovanou 6.0l/100 km, tam se dá vejít v pohodě, tedy žádný hodnoty ala VW. Ve městě bere samozřejmě víc, 7-8 l/100 km. Výhrady mám k brzdám v nižších rychlostech, na to sem si nezvykl. A taky mi vadí laciný plast v předních dveřích. Jinak spokojenost, prostorný, pohodlný, již v základu super vybavený.

05.09.2014 | 23:21:10 | bubbax  | 94.143.232.* Reagovat

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

Priemernú spotreb za tých 31000km mám 6,66litra na 100km. Brzdové doštičky vymenené vpredu aj vzadu pre pískanie. Inak všetko v cajku.

03.02.2015 | 13:57:52 | Toky  | 85.159.107.* Reagovat

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

dnes som sa previezol zo 200 km na P 508 sw, 103 kw, manuál a spotreba 4,7...:))

teraz večer som išiel vyložene ako dedko a spotreba 4 litre./sranda , že 2,2 Hdiv 607 v má podobnú, ak nie menšiu./

ale Vaša spotreba na 1,6 benzín je FANTASTICKA !!!, sakra, keby mala Toyota lepšie svetlá, neváham ani chvíľku.

03.02.2015 | 22:50:40 | ľuboš  | 85.237.234.* Reagovat

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

ja mam takisto 1,6 pomaly rok a aktualne nieco cez 12tis.km, spociatku v zabehu mi nechcela papat viac ako 7,4 ani za nic a bola aj lenivsia, ale prisla zima a studena po meste si pyta aj 8,3, ale to je uz extrem - chlad dost ovplyvnuje spotrebu aspon u mna, jazdim denne po meste do prace - nemam moznost rozumneho obchvatu a teraz sa zmestim pod 8 litrov. na dialnici 130km/h je reálnych tych 7,5, na obchvatoch a medzimesto 6,5, pri setrnej jazde aj menej. Este na okraj, mam to v automate - CVT.

19.03.2015 | 16:09:09 | jk!  | 213.81.134.* Reagovat

RE: pekná recenzia, len by som sa chcel opýtať na realnu spotrebu pri 90, 130, 160 km/h,

Týpek na toyťáckom cz fóre má 1,6 CVT automat v novom aurise kombi a žerie mu 12,9l/100 v priemere. Pritom jazdí normálne, skúšal jazdiť s iným vozom kde má spotrebu ako všetci ostatní, len tá jeho kára proste strašne žere. Samozrejme toyota servis nevie nájsť žiadnu chybu na aute, myslia si tam že proste jazdí ako prasa.

08.05.2015 | 19:09:04 | Toky  | 85.159.107.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Toyota Corolla
  • Toyota Corolla
  • Toyota Corolla