Auto recenze Volkswagen - rozcestník pro recenze Volkswagen

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: trocha fyziky

Čo bola si nechaj ty pepiku, ale k veci 3800 a môj SR má 120 pri GPS v patke

27.04.2019 | 11:29:43 | Marcel  | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 74kW (2008)

Co tu placete?

8litrov benzinu ti pride vela? 😂😂 milujem toto vyplakavanie nad spotrebou 🙈🙈

22.04.2019 | 00:40:11 | Michal | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 74kW (2008)

Passat 1.9 r.v. 1995 D

Věřím ti já ho mám taky a taky mi rezne bude mi ho líto vyřadit a spotřeba souhlasí

02.01.2019 | 21:26:50 | Milan Cheb | Recenze: Volkswagen Passat 1.9 TDi 66kw (1995)

Polo:

Chcem sa spýtať mam VW Polo 1,4 benzín r.v.98.Vymenil som olej, filter,a keď je motor studený tak je vsevše v poriadku jak sa zahreje na pracovnú teplotu tak sa rozsvieti kontrolka mazania.Dal som tam olej 10W40 a povedali že to davaju aj do Golfa.Moja otázka je spatny olej alebo čidlo.

08.12.2018 | 08:49:34 | Milan Chudo | Recenze: Volkswagen Polo 1.4 (2005)

RE: Jaky motor do T5? PD nebo CR

Mám taky T4 a najezdim taky hodně, ale problém je KOROZE!! A fakt se v tom hrabat uz nechci, mám svojí dílnu, servis a na T4ce je furt práce jak na kostele. Taky řeším koupi nového auta a ataky by mě zajímalo, jak jsou na tom novější T6 tky. T4 111 Kw bych nechtěl ani zadarmo, je to předražený starý hovno, co už hnije pod prdelí. Je to prostě starý auto

06.11.2018 | 19:31:46 | Otto | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5 (2006)

RE: passat 1.9tdi 74kw AVB automat

Ahoj všem tady. Tohle auto sem koupil za 50.Měněno:brzdy,rozvody,olej v motoru,olej v automatu/mašinou/.Cena oprav 35000.Auto ma najeto 350 000.Kdo mate automat,doporučuju všem dodrzovat vyměnu oleje v převodovce po max.60 000 km a do noveho oleje přidat aditiva. Mam tohle auto od dubna a kromě tohodle bez problemu. Takze u ojetiny normalni věci,myslim ze tohle bych delal i u auta o par let mladšího.Chceš jezdit,starej se.

26.10.2018 | 21:24:26 |  | Recenze: Volkswagen Passat B5 (1998)

RE: nezmar

Stále jezdí, trochu oreznul, ale nic hrozného. Při výměně rozvodů jsem podcenil servisáka a místo originální chladicí kapaliny mi tam nalili nějakej neznačkovej sráč , takže po dalších 90tis. se rozletěla vodní pumpa a motor se potkal. Nicméně oprava se pořád ještě vyplatila, zvlášť, když sem měl druhou kompletní hlavu. Nový kompletni rozvody, kapalina G13 originál Škoda. Neznačkový G12 a 13 prostě nemažou. Ověřeno na vlastním motoru.

21.10.2018 | 14:21:15 | Ray | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5TDI (1998)

Filtr PDF

Zdravím vyměnil jsem Filtr PDF a pořád problém mužu radu co dělat?
Děkuji Martin

16.10.2018 | 21:49:19 | Martin  | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

Prosba

Zdravím mám Craftra jako Mikrobus dělal jsem motor a ted mě mechanik řekl že je tam jiná hlava že není pro filtr PDF je to možné jsou dva druhy hlav Motor mám Typ BJM.
Dík za odpověd.
Martin

04.10.2018 | 20:09:23 | Martin  | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

auto

zdavim chtěl bych se zeptat na motor FSI jak je spolehlivy a jak jdou nato dily nekdo mi řika že jich je malo

30.09.2018 | 21:13:02 | pssat | Recenze: Volkswagen Passat 2.0FSI (2006)