Auto recenze Volkswagen - rozcestník pro recenze Volkswagen

Nejnovější komentáře v diskuzích

Passat 125 kw

Proč zde někdo píše komentáře k ojetině koupil podnikové auto na kterém jezdil kdejaký hnup né nadarmo se říká že nejlspší auto je podnikové auto s 80% jistotou vám na silnici řeknu zda se jedná o jizdu s podnikovým vozem či soukromím a že někomu vrže přistrojovka ? Kdo ví zda auto nebylo bourané

12.09.2018 | 17:18:48 | Pasat | Recenze: Volkswagen Passat 2.0 tdi 125kw (2007)

Odpoved

Ahoj taky mam tohodle pasika se 100kw a se spotrebou to neni tak hrozny kdyz jedu dalku tak se dostanu na 5.7l ale na dalnici ta spotreba vyskoci kdyz clovek nepojede 130km/h.a po meste to leze nahoru tam jsem kolem 8l ale je to jenom po meste takze kombinovane jsem na nejakych 6.8l.takze to jeste jde.jinak zatim smotorem jsem spokojen.taky jsem se docetl ze je poruchovi ale uvidime zatim vse ok a snad to nejakou dobu zustane.

10.09.2018 | 17:35:50 | Spotreba 2 | Recenze: Volkswagen Passat 2000 (2004)

Hlava mi to nebere

Hlavne že Octavia 2.0fsi. vychválené do nebe. Passat stejný motor a najednou špatná spolehlivost.???

20.07.2018 | 07:41:55 | Duša | Recenze: Volkswagen Passat 2,0 FSI benzín (2006)

RE:

Golf ostane Golfom...šedivý,ale ikona

08.07.2018 | 21:12:04 | 1,4 | Recenze: Volkswagen Golf 1400 (2005)

RE: :)

Ty vnímáš image, ale ta ve skutečnosti není úplně taková, jak si všichni myslí. Třeba s 1.8T nebo načipovaným 1.9 TDI už tohle auto docela jede. A taky je to největší osobák, ve kterým jsem kdy seděl (myslím kolem řidiče, jinak je tam naopak místa málo). Oba jsem měl, tak to vím. Ale pro rodinu s dětma teda není ani omylem, moc v něm neodvezeš, třídvéřák, image vozítka pro holky, šílený barvy...

09.06.2018 | 11:00:26 |  | Recenze: Volkswagen New Beetle 2,0 (1999)

RE:

Fabia má tak krátké převody, že by mohla za sebou tahat barák. Nejede, jenom řve. Po každým zrychlení o 20 km musíš přeřadit výš. A ty budeš povídat, že golf má kratší převody než fabia a jede líp? To tak asi jenom v lese, při tahání klád, woe. Na silnici, neřku-li na dálnici, to musí bejt zoufalost v tom jezdit.

07.04.2018 | 18:12:27 |  | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

RE:

golf má lehčí převody, jede líp než fabia

06.04.2018 | 23:00:42 | kakos | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

mám novější typ motoru bca, najeto 300***, mám ho od 240***. měnil jsem 2x zap. cívku a čidlo teploty oleje. díky zpřevodování dostatečně živé ve městě a přitom snesitelné při dál. limitu, prům.spotřeba 7.0 (dá se jezdit i za 6.0). nedolévám ani kapku oleje. vynikající podvozek.

06.04.2018 | 22:56:49 | kakos | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

RE: Golf

nýty praskaly u 1.6

06.04.2018 | 22:43:27 | kakos | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

RE: Add. spotřeba

Seat Toledo mk2 1.6 16V 77kw Na dlouhé vzdálenosti jde spotřeba i pod 6l/100km s průměrnou rychlostí kolem 100-130km/h. Je to měřený orientačně bez počítače ( plná nádrž 55l na zhruba 950km což je zhruba 5.7l ). Při agresivnější jízdě jdou litry nahoru až přes 8 litru. Takže pokud dotyčnej umí chytře šlapat na plyn tak potom se nemusí divit nad spotřebou.

22.03.2018 | 12:25:52 | R3jpal | Recenze: Volkswagen Golf 1.6i 16V 77kW (2000)