Auto recenze Volkswagen - rozcestník pro recenze Volkswagen

Nejnovější komentáře v diskuzích

No tak hlavně, že tady útočíte na litrový tříválce, jak to musí žrát, a jak se to musí honit... a pak tady tydýt chválí caddyho v dýzlu (pardon, v tédéíčku) že chlastá při 100 km/h 6,2 litrů, a při 130 už 7,2. A ve městě 8,5. To je spotřeba benzíňáku, při stejným obsahu. S litrem se při ustálené rychlosti na tyhle spotřeby nedostanete ani omylem. Ani při pojíždění ve městě.

30.12.2020 | 19:28:29 |  | Recenze: Volkswagen Caddy 1.9 TDI (2009)

odhlučnění

Napište prosím, jaký materiál je používán na odhlučnění motorového prostoru??? Něco takového https://www.2din.cz/odhlucneni-protihlukovy-material/stp-heatshield-l/ ???

30.12.2020 | 12:44:06 | Martin | Recenze: Volkswagen Caddy 1.9 TDI (2009)

1,9tdi

Tak se spotřebou u 1,9tdi do 6l bych tomu věřil,měl jsem pět let galaxy 1,9tdi 96kw a spotřeba 6l byla běžná,takže napsat,že spotřebu psalo dítě nebo co je kravina,to že to někomu žere víc je jeho problém,podle pár aut nebo dokonce jednoho se nedá říkat že daný vůz má takovou spotřebu všeobecně,takové blbosti píšou hlupáci,je to vždy o daném autě,stavu,kdo s ním jak jezdil a udržoval ho předtím a jak s ním kdo jezdí,takže je možná spotřeba 5,5 ale klidně 8,5l.

29.12.2020 | 17:24:48 | Dušan | Recenze: Volkswagen Passat 1,9 TDI PD 85 kw (1999)

zvýšená spotřeba oleje

cituji Jediné s čím mám problém je vyšší spotřeba oleje. Při jedné cestě ČB - Praha jsem musel dolít litr oleje (stav oleje před tím ve středu měrky) s aditivy se spotřeba zlepšila, ale stejně musím na každých 1000 km dolít tak půl litru oleje (10W - 40).
Tady evidentně není něco v pořádku. Máme v rodině 2 Varianty s tímhle motorem cca. od r.2007, oba byly kupované ojeté od firmy po skončení leasingu, najeto cca.150-170 tis, olej používám stejný tedy 10w40 (vw standartně předepisuje 5w30 LL a po celou dobu používání ve firmě ho tam servis dával). Takovouto spotřebu oleje jsem nikdy za celou dobu nezaznamenal. Měním po 15t, během této doby se olej doleje tak max.2x množství do 0,5lt.

Jinak souhlasím i s hodnocením jízdních vlastností, protože předtím jsem měl Astru kombika 1.6 16V 77kW, a oproti Golfu to jelo jak z praku. Ale pozor, v dlouhejch táhlejch kopcích dával Golf Astře na prdel, Astra se tam lehce zadejchávala.

28.09.2020 | 10:01:48 | franta | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)

RE: to Jiří

:-))))) jezdím na Slovač, vraků je tam daleko více než v ČR, protože i když se sem doveze 7-mi letá ojetina, je to pořád o parník lepší kára než ty 20-25 let staré slovenské šunky, co musí jezdit do roztrhání těla...:-), pořád jste chudší příbuzní,co se dá dělat ....

23.09.2020 | 09:51:14 | Vašek | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

A kupujem znova..

Po 10 rokoch som sa rozhodol kupit to znova. Tentokrat uz pre manzelku do mesta v automate na ,,rozbijanie,, (: Takze hladam 1.4 16v 2002-2007

02.09.2020 | 11:43:22 | _DiEsEl_ | Recenze: Volkswagen Polo 1,2 HTP 47 KW (2002)

RE: Nejsem hlupák

Větší kokot (asi ty) by předjížděl z kopce :-) Ale vážně: Samozřejmě, že se předjíždí do kopce. Tam se totiž každá lemra projeví ještě lemrovatěji. Tak šup před ní...

16.06.2020 | 20:55:33 |  | Recenze: Volkswagen Passat 1,6i 74kW (1997)

RE: 1.6i

Nevím, ve francouzkejch paštikách se nevyznám, poslední snad bylo Saxo nebo P 106 ? Ale hlavně že máš přehled ty, to je důležitější. Co dělá Hurvínek?

09.06.2020 | 06:16:00 |  | Recenze: Volkswagen Passat 1,6i 74kW (1997)

RE: 1.6i

Lepší starej pašík než nová francouzská paštika viď Stando a to má rálně min půl míče na hrbu ⚽🐌🐸😄

08.06.2020 | 21:46:31 | Jirka | Recenze: Volkswagen Passat 1,6i 74kW (1997)

RE: 1.6i

Další dement. Nenapíšeš, jak je starý, co má za motor, kolik má nelítáno, jak ho máš dlouho... jestli je to 1,6 benzín z roku 1997 tak Uďo, to je napuosto noumáuní puobuém. Při nájezdu 15 000 za rok po 23 letech má reálně 350 000 km, ve skutečnosti má jistě víc. Takže ano, je to normální. Ale holt máš passata, jsi king a do nějaký paštiky bys nešel - tak to užívej.

08.06.2020 | 19:42:53 |  | Recenze: Volkswagen Passat 1,6i 74kW (1997)