Auto recenze Volkswagen - rozcestník pro recenze Volkswagen

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Tvl, to je dost dobrej matroš - chválit peleš s nájezdem 28tkm za spolehlivost - to chce fakt koule....

15.09.2019 | 09:52:33 | Vašek | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE:

Prosím o vysvětlení, jaký vliv má na váhu vzduchu to, že točím studený motor? Nemá to také třeba vliv na přerušovač blikačů?

15.09.2019 | 09:34:08 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE:

moje řeč

14.09.2019 | 20:11:53 | hany z vany | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

RE:

Mám 1.9 TDI 66 kw. najeto 28000 a spolehlivost je neuvěřitelná. stačí běžná údržba a nejezdit jen jednou za rok zdar

14.09.2019 | 20:09:24 | hany z vany | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI (2000)

ale ale

mám Golf 4 ,1.9 TDI 66kw ještě rotačku a krom běžných servis.věcí,olej ,brzdovka,filtryrozvody,jsem velice spokojen.Za 10 let mne nenechal nikdy ve štichu.

14.09.2019 | 19:28:40 | hany z vany | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDI 66kW (2000)

Viagra Espagne KelVabs

Cheap Generic Bentyl Need In Internet <a href=buycialcheap.com>cialis cheapest online prices</a> Phifer Viagra

22.08.2019 | 16:23:25 | KelVabs | Recenze: Volkswagen Polo 1.4 (2005)

Acquistare Kamagra Generic Lesphax

Vendita Sildenafil 50 Mg Viagra Diaries Pharmacy Online Store <a href=catabs.com>priligy farmacias chile</a> Propecia Farmacocinetica

17.08.2019 | 05:27:00 | Lesphax | Recenze: Volkswagen Polo 1.4 (2005)

Hrůza

Je hrozné toto číst. Ano, mohlo jít o vadný kus, ale přece jen člověk kupuje nový vůz právě proto, aby se tomuto vyhnul. Mám již 20 let starý Renault Megane, který i vzhledem k nevalné reputaci značky ovšem funguje dosti spolehlivě. Jeho stáří a čím dál stupidnější emisní limity mě však donucují také se pokoukávat po něčem novém. Vždy jsem věřil Japoncům a tak mi do hledáčku často pasuje Toyota Corolla známá svou spolehlivostí. Co když to ale bude něco podobného, dá se vůbec moderním autům (a nejen jim) ještě věřit?!

14.07.2019 | 16:29:24 | Jerry | Recenze: Volkswagen Passat (2018)

RE: trocha fyziky

Čo bola si nechaj ty pepiku, ale k veci 3800 a môj SR má 120 pri GPS v patke

27.04.2019 | 11:29:43 | Marcel  | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 74kW (2008)

Co tu placete?

8litrov benzinu ti pride vela? 😂😂 milujem toto vyplakavanie nad spotrebou 🙈🙈

22.04.2019 | 00:40:11 | Michal | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 74kW (2008)