Auto recenze Chevrolet - rozcestník pro recenze Chevrolet

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Potvrzuji schvaluji na to že sem dřív korejce neměl rád přesvědčili mě

09.12.2020 | 19:39:31 | josef | Recenze: Chevrolet Cruze 1995 (2009)

RE: Cruze 1.6

Asi jsi nepoznal staré fordy ty se prostě musely vytáčet Škoda 120 taky a dokonce Wankel Mazda jinak než ve velkých otáčkách nejede ale ty motory jsou tak stavěné že se musí točit nic pro megaobjemáře a Turbisty ještě poslední Atmosféra držák co se prostě musí točit.Takové motory tu běžně v minulosti byly.A neznamená to že žerou víc.(než třeba MB nebo 2,5 Volvo)

09.12.2020 | 19:37:02 | josef | Recenze: Chevrolet Cruze 1995 (2009)

Korea odříkaného chleba je nejvíc.

lidi když je něco dobré tak raději mlčte.Nechte nevěřící Tomáše.Já mám Lacetti 2 roky, ani sem na něj nesáhl a to sem automechanik.Manželka 20let Matíze 3krát ve škarpě dokonce sundala strom a Matíz je asi Buldozer jen nárazník a blinkr.Vždycky sem toužil po autě co pořád jezdí.A nezlobí.(jen hnije ale to se buď nakonzervuje nebo vyvaří jako všechny) třeba hlavně škoduše potvory, plus Ford a Fiat.Nikdy sem nechtěl Koreu a musím uznat že smekám.Zítra si jedu pro Cruze a vím do čeho jdu, pořádně prohlédnu zespodu a jinak vím že zase pár let mám čím jezdit a nenechá mě to u Penny na vánoce jako Mondeo.Každej musí zkusit na vlastní kůži.A potom tady pouštět moudra

09.12.2020 | 19:23:37 | josef | Recenze: Chevrolet Cruze 1995 (2009)

R po 20 letech

Souhlasím, mám ho 18 let a ještě mi nikdo neuměl vyměnit svíčky (130 tis.km.), teď chci udělat malou SO, že nechám vytáhnout motor a vyvařit zadní část prahů.Jinak OK.

23.06.2019 | 14:56:15 | Mathes | Recenze: Chevrolet Venture 3.4/6V (1997)

RE: Tož puberťáku, my vieme ako si to myslel ...:))

ozaj, všimol si si, že sa ukazuje iba část adresy odosielateľa ?..:)) Není to tak dlouho, co ses sám divil, že někdo má stejnou adresu jako ty. No holt má jinej konec tý adresy.
čiste psycho.

30.04.2019 | 16:41:47 |  | Recenze: Chevrolet Captiva (2011)

Chevrolet Captiva 2.0 cdt 110kw

Koupili jsme toto auto před rokem. Jen hodně píší tento motor se spotřebou kolem 8l. Nemůžeme se pod 10,5-11l dostat :( Také nemohu přijit na to , zda jde nějak zobrazit aktuální spotřeba? Zobrazuje se jen průměr. Poradíte? Děkuji

30.04.2019 | 12:50:28 |  | Recenze: Chevrolet Captiva (2011)

cruze hb 1.6 LT+ 91 kw

čauky-koupil auto v roce 2015,najeto 30.000km r.v. 2012 a naprostá spokojenost, liji pouze benzín a základní udržba- olej,filtry atd.a zátím žádná oprava,sříbrná metalíza,chrom doplnky a originál 17 kola,auto vypadá velmi pěkně a poněvadž nejsem žádný závodník,tak mi tahle motorizace zcela vyhovuje,spotřeba 6.8l-hezčí a spolehlivější než koncernová auta značky škoda a volkswagen-NEBRAT !

13.02.2019 | 23:01:19 | PETR | Recenze: Chevrolet Cruze 1995 (2009)

spotřeba

Auto mám,na 8 litru zapomeňte,sranda začíná u 20 litru,k tomu zvuk motoru ve městě,aby holky koukali,a jste v tom za 25 litru😉😉😉

30.09.2018 | 09:42:09 | JOSEF | Recenze: Chevrolet Camaro 5litr V8 (1991)

RE:

Tak by jsi to auto meěl dát do servisu,protože to není realná spotřeba auta z 1.2 motorem.A pokud jde o styl jízdy,no nebudu si kupovat takove auto k tomu abych jrzdil jak posránek,to nedává smysl .

30.09.2018 | 09:35:31 | hoža | Recenze: Chevrolet Camaro 5litr V8 (1991)

RE: :-)

Tak nám tet nejakej chytrej rekne kolik to zere ve meste? 20 litru to žere.Kolik žere 1.2 ve městě? Dál ,k čemu si mám koupit silné auto,abych si uži jízdu,nebo abych ho cestou po dálnici podtáčel a čuměl na budík spotřeby?Jasně že to auto pojede za 8 na dálnici,ale jedeš jako vocas a ve městě ti tadle sranda vysype šrajtofli.

30.09.2018 | 09:30:21 | Joža | Recenze: Chevrolet Camaro 5litr V8 (1991)