Auto recenze Chevrolet - rozcestník pro recenze Chevrolet

Nejnovější komentáře v diskuzích

cruze hb 1.6 LT+ 91 kw

čauky-koupil auto v roce 2015,najeto 30.000km r.v. 2012 a naprostá spokojenost, liji pouze benzín a základní udržba- olej,filtry atd.a zátím žádná oprava,sříbrná metalíza,chrom doplnky a originál 17 kola,auto vypadá velmi pěkně a poněvadž nejsem žádný závodník,tak mi tahle motorizace zcela vyhovuje,spotřeba 6.8l-hezčí a spolehlivější než koncernová auta značky škoda a volkswagen-NEBRAT !

13.02.2019 | 23:01:19 | PETR | Recenze: Chevrolet Cruze 1995 (2009)

spotřeba

Auto mám,na 8 litru zapomeňte,sranda začíná u 20 litru,k tomu zvuk motoru ve městě,aby holky koukali,a jste v tom za 25 litru😉😉😉

30.09.2018 | 09:42:09 | JOSEF | Recenze: Chevrolet Camaro 5litr V8 (1991)

RE:

Tak by jsi to auto meěl dát do servisu,protože to není realná spotřeba auta z 1.2 motorem.A pokud jde o styl jízdy,no nebudu si kupovat takove auto k tomu abych jrzdil jak posránek,to nedává smysl .

30.09.2018 | 09:35:31 | hoža | Recenze: Chevrolet Camaro 5litr V8 (1991)

RE: :-)

Tak nám tet nejakej chytrej rekne kolik to zere ve meste? 20 litru to žere.Kolik žere 1.2 ve městě? Dál ,k čemu si mám koupit silné auto,abych si uži jízdu,nebo abych ho cestou po dálnici podtáčel a čuměl na budík spotřeby?Jasně že to auto pojede za 8 na dálnici,ale jedeš jako vocas a ve městě ti tadle sranda vysype šrajtofli.

30.09.2018 | 09:30:21 | Joža | Recenze: Chevrolet Camaro 5litr V8 (1991)

problem s otackam padaji pri zvednuti otacek

ahoj lidi melsem skusenost s 2007 2.0 tdci problem bzl v tom ze sem nemoh najit proc mi padali otacky broblem byl v cidle v olejni vanně menil se olej a vylylose mnohem vic oleje neě by melo + k tomu hodne žral naftu

27.12.2017 | 21:59:43 | ruslan | Recenze: Chevrolet Lacetti 1598 (2008)

RE: Hlásí chybu

mel jsem podobný problém, a baterii to stále vybíjelo. koupil jsem novou a na druhý den ani ťuk. Zkus se podívat a alternátor zda se nepřehřívá a zda vůbec dobíjí... To může být problém s vysokým odběrem proudu nebo se zkratem v altíku...

04.09.2017 | 10:36:59 | Bary | Recenze: Chevrolet Spark 0.8 (2007)

spolehlivost

Asi spoustu lidi nechape,ze každá ojetina je kusova záležitost...pokud narazite na dobry kus je vše v pořádku.já koupil captivu 2008 2.0/diesel se 130tis najeto...po pul roce mám najetí 150tis a jediné co jsem měnil je olej a zadní brzdy.spotřeba ve městě je 9.1 max a delší trasy jezdim za 7.7l.je to prostorné a dobre SUV.za ty peníze jsem spokojen.

11.08.2017 | 22:24:47 | jakub | Recenze: Chevrolet Captiva (2011)

Lacetti 1.6 sw

Auto som kupoval ako predvádzacie v roku 2005. Najazdených malo 500 km. Používam ho na krátke vzdialenosti, do práce a späť spolu cca 20 až 25 km, väčšinou v zime (v lete jazdím na motorke). Momentálne má najazdených len cca 70 000 km, akumulátor je pôvodný (sám sa čudujem, že ešte funguje, ale auto je garážované tak asi aj preto).
Za celú dobu som na aute vymenil hadičku k zadnému ostrekovaču čo prechádza cez gumenú prechodku do zadných dverí a jednu vzperu zadných dverí. Pravidelný servis robím u kamaráta automechanika. Na karosérii som zatiaľ neobjavil žiadnu hrdzu. Pre moje potreby mi Lacetti maximálne vyhovuje a hodnotím ho ako spoľahlivé auto.

22.02.2017 | 14:39:20 | Milan | Recenze: Chevrolet Lacetti 1598 (2008)

RE: Chevrolet, kvalitně pod úroveň Dacia

Myslím, že dnes už nikdo nikde na žádné auto nečučí. Ono je dost těžké rozeznat rozdíly, pokud nejedete s veteránem.

22.01.2017 | 13:26:57 | karelkuba | Recenze: Chevrolet Captiva (2011)

RE:

Daewoo patří GM dosti dávno, stejně jako Opel, když Daewoo končilo, prostě jen přeznačili loga. Ale už tehdy to bylo koncernové auto GM, stejně jako Chevy............
Jen se prostě v GM rozhodli, že se jim to nevyplatí, tak D stáhli..

08.11.2016 | 09:58:20 | Vašek | Recenze: Chevrolet Cruze (2012)