Auto recenze Mazda - rozcestník pro recenze Mazda

Nejčtenější auto recenze

8,4Mazda 6 (2006) Mazda 6 (2006) autor: Juraj Přečteno: 36343x
4,0Mazda 3 (2007) Mazda 3 (2007) autor: michalos Přečteno: 33893x
8,4Mazda CX-7 (2008) Mazda CX-7 (2008) autor: roman.rs Přečteno: 31900x
8,2Mazda 6 (2006) Mazda 6 (2006) autor: Milda Přečteno: 27155x
1,2Mazda 6 (2005) Mazda 6 (2005) autor: GabrielM6 Přečteno: 22749x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Áno

tento motor je druhá generácia motora označovaného peugeot- hdi, ford- tdci, u volva 1.6D, v mazde - mz-cd, prvá generácia 80kw, druhá 85kw, ale stále to je motor z peugeotu....

20.12.2020 | 11:27:22 | Tomáš | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

RE:

Ještě se dával do Volva třeba 😄 On neumí s Googlem 👍on zná jenom slovo boží,že Renault je šmejd a Japonci nejlepší 👍😀

19.12.2020 | 20:01:26 | Jirka | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

RE:

podle googlu je to motor prevzaty od PSA/Ford

19.12.2020 | 18:46:42 |  | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

RE:

Ach jaj....píše to SÁM majitel, tak je to slovo Boží...

19.12.2020 | 18:32:38 | Vašek | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

RE:

1,6 D je hdi Peugeot,vždyť ti to tady píše i sám majitel😄👍

19.12.2020 | 13:10:11 | Jirka | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

RE:

Milej bobane....Mazda má SVOJE! motory...

19.12.2020 | 10:44:59 | Vašek | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

RE:

Ty si se do ní praštil už dávno a zase nic nevíš jako vždyn😄😄😄Ten Renault Espace je o čtyři roky starší a má o stotisíc víc taky nevíš o kolik je smotlej a ty to taky hodnotíš 😄.Tenhle francouzskej diesel 1,6 se dával i do Forda a bůh víc co už se na tom autě dělalo než to majitel koupil,takže tu nevysírej nesmysly👍👍👍až dá těch stotřicet co s Espace bude už mít třeba další motor😄😄😄😄ať se na to nekouká radši zespodu jako na Ford 👍

19.12.2020 | 09:07:11 | Jirka | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

RE:

ty jsi se do té hlavy musel pořádně praštit...1) v Mazdě není francouzskej motor, 2) nic tak zásadního neměnil (snad až na tu klimu) a za 3) je to ojetina!!! Takže hodnotit spolehlivost auta o kterém nic nevím a které mělo v době koupě 130 tkm???

19.12.2020 | 08:30:42 | Vašek | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

Se divím,že tu místní odborníci na Renaulty a Japonce 😄 nehejtujou jak se to sype,když Jejich hantýrkou bych řekl,že jediný co drží to auto pohromadě je žabožroutskej motor.Když se něco vymění ve čtvrtmega na Renaultu je to špatně,ale na Mazdě o stolitrů míň v pořádku👍

17.12.2020 | 21:19:38 | Jirka | Recenze: Mazda 5 6Y (2011)

KYB tlmice

Ak sas pytal na zadnych KYB na mazdaclub, tak na jesen som ich daval a pohoda. Napravnicu netreba povolovat, len je to trocha ako jezko v klietke :-D Inak mozes aj na mazdaklan.cz, tam sa nebanuje.

15.05.2020 | 00:16:31 | Junqueira | Recenze: Mazda 6 1.8L (2005)